'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

çok hoşmuş güle güle kullan

[kkarabiberr.....Şekerim vallahi çok güzel bir kombin olmuş takıların ayakkabıların herşeyinle ..bayanssulusmile
Canım çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
Tatlım teşekkür ederimopuyorumnanaktan
karabiberimmmm hemen hemen istiyorum o leoparları allahım deli oluciimmmmm
harikaolmuş yaa leopar varsa iş tamamdır zati. hakket o ayakkabıları nerden ne zaman kaça aldın hemen ifade verrrrr:roflol:
kaydirigubbakcemile3 leopar hastası mısın kankaaklinialirimsmile ben de severim leopar ama hepsini değilsempatiksalakcinni deichmann dan aldım kuşum 39.90 'a almıştım galiba kanka tam hatırlayamadım ama bu civarda birşeydiyerimseniben teşekkür ederim bu aradaopuyorumnanaktan

deichmanın netten satışı olsun artık yaa offffff,bazı şeylerde severim canım her şeyde değil. ama leoparına göre her şeyde de sevebilirim:roflol:

Seksi kankam benim ya :lepi: Herşey çok uyumlu bibertom olumunekankayizsmile çantaya özellikle bittim .

Gece kuşu takımın süper görüyor ,sağlıkla kullan.

Son düzenleme:
benimde leoparlı uzun topuklu olup birde yarım topuklu akkibilerim var birde leoparlı babetlerim sayın gece kuşu hanım havamı bapıosun :1closedeyes:

Son düzenleme:
benimde leoparlı uzun topuklu olup birde yarım topuklu akkibilerim var birde lepoarlı babetlerim sayın gece kuşu hanım havamı bapıosun :1closedeyes:

hava yapmadım kuzum ben leoparı sevrim de leoparlı pek bişiyim yok.ekle resilerini merak ettim:roflol:

patim beyaz pantolonlu kombinin beğendim canım ben kaldırdıydım beyaz pantolonu kış geldi diye hakkat çizmeyle olur dimi ya
selayım morlu kombin çok hoş olmuş yazın giy de görek
gece kuşu canım takımın çok şık ben de istiyorum böyle bişey daha kısa ceketli alt kısmı fırfırlı oluyo onlardan
tanrıçam çok hoş kız bluzün bana dişi hatun diyene bak hele kuğu gibi
karabiber ayakkabıların çok güzelmiş nerden aldın bluz de çok hoş

Tuticim çok seksüüler. :icecream: aklinialirimsmile ama sivri burun olanı hariç meleğim

Ayy burası ne harika bi topik olmuş böyle yaa:1shok:
Bayıldım ciiclerinizie birgün oturup tüm sayfalara bakmam lazım.
Zevkli hatunlar sizi

Tutim araya da koymuşşun leoparcığıeyvahedigeldismile Sivri burunu ben de çok sevmedim tutim sivri sevmediğimden tabi yosa leopara laf yok:1closedeyes:

Nur_bozkurt teşekkür ederim aklinialirimsmileopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…