- 17 Eylül 2009
- 6.650
- 5
- 38
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
çok hoşmuş güle güle kullan
Ahhaa ben bunu gördümdü kuştirikom kaydirigubbakcemile5 :lepi:
Güle güle giy, çok şık gerçekten kuzucum... boshayallersmile Şeniz
teşekkür ederim canım .29 ekimde konuşma yaparken giycem inşallah:roflol:Gecekusum takimin cok güzel sade hos bebegim.. tam ögretmene yakisacak tarzda güzel günlerde bebeleri ögretirken giy insallah
teşekkür ederimmmçok beğedim kuşum güle güle giy
saol canım
selam yavrularrrrrrrrr.korkmayın bişey yapmayacağım...
tanrıçam o gömleğin ön tarafı wolanlı olup büzgülü olmayan modeli bendede wardı annem çok beğendi ona werdim çok tarz bir bluz çok beğenerek almıştım bende anam saolsun alı elimden aklinialirimsmile
canım canımmm karabatak diyen yarim:roflol:saol bebikim valla bana da mesleğe başlamadan annem hepderdi takmazdım ama şimdi lazım oluyo malum. bir tane takımın olsun ama dolabında bence.
düş takıların çok kibar cnm beğendim:lepi:
gece-kuşu öetmenim öetmenim canım benim canım benim takımın çok asil çok beğendimmm annem defalarca banada bir takım al kendine hep abuk subuk şeyler alıyorsun diyor nihahahahah
kkarabibertom ayakkabıların ve bluzuna bayıldımmmmmmmmmmmmmmm
Çok uzaklara gidemedim ama, gördüklerimi yorumlamadan geçmeyeyim dedim :)
Karabibercim tuniğin çok güzelmiş, çok hoş bir kombin olmuş :lepi:
Gece kuşum cicilerini cici günlerde kullan, çok şık :lepi:
Düşcüm takı kombini olarak düşünürsek topiğe uygun olabilir, çok yakışmış tatlım :lepi:
Tanrıçam şimdi alıntıda gördüm, çok zeksü gömleen balım aklinialirimsmile
teşekkür ederim canım
Canım çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan[kkarabiberr.....Şekerim vallahi çok güzel bir kombin olmuş takıların ayakkabıların herşeyinle ..bayanssulusmile
Tatlım teşekkür ederimopuyorumnanaktanVayy tanricam seninde bir parcani bu topiklerde görecekmiydik :roflol: heminde dekolte koymus hatun
bluzun cok hos özel günler icin dügün bayram icin tam bir kurtarici güle güle giy canim
karabiber canim seninde tunigini cok sevdim kombin olarakta cok güzel olmus ayakkabilarda can yakiyor
kaydirigubbakcemile3 leopar hastası mısın kankaaklinialirimsmile ben de severim leopar ama hepsini değilsempatiksalakcinni deichmann dan aldım kuşum 39.90 'a almıştım galiba kanka tam hatırlayamadım ama bu civarda birşeydiyerimseniben teşekkür ederim bu aradaopuyorumnanaktankarabiberimmmm hemen hemen istiyorum o leoparları allahım deli oluciimmmmm
harikaolmuş yaa leopar varsa iş tamamdır zati. hakket o ayakkabıları nerden ne zaman kaça aldın hemen ifade verrrrr:roflol:
Geceyelim çok teşekkür ederim opuyorumnanaktanBen de bi kombin ekleyeyim mevsimi değil biliyorum ama olsunbuyrunnnnnnnnn
Kahverengi tuniğim kalça kısmı oturuyor üst kısmı bol. Kot gibi olan ama tam kot olmayan taytım, ayakkabılarım, çantam, bilekliğim, küpembayanssulusmile
[/[/B]
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisçok beğendim bu kombinii çoookleopar desenlere bittim bileklik ayakkabı süperopuyorumnanaktan
Nisanım canım kankam teşekkür ederim sen bile sevmezken beğendiysen tamamdırolumunekankayizsmileEneeeem :1shok: :lepi: :1shok:
Ben ki leopar desen sevmem, ama kombin süper olmuş kanka yaa boshayallersmile Şeniz
Tutim çok teşekkür ederim kelebeğimopuyorumnanaktankkarabibertom ayakkabıların ve bluzuna bayıldımmmmmmmmmmmmmmm
Karabibercim tuniğin çok güzelmiş, çok hoş bir kombin olmuş :lepi:
Çenebazım lokumumm teşekkür ederimolumunekankayizsmile
Ben de bi kombin ekleyeyim mevsimi değil biliyorum ama olsunbuyrunnnnnnnnn
Kahverengi tuniğim kalça kısmı oturuyor üst kısmı bol. Kot gibi olan ama tam kot olmayan taytım, ayakkabılarım, çantam, bilekliğim, küpembayanssulusmile
Seksi kankam benim ya :lepi: Herşey çok uyumlu bibertom olumunekankayizsmile çantaya özellikle bittim .
benimde leoparlı uzun topuklu olup birde yarım topuklu akkibilerim var birde lepoarlı babetlerim sayın gece kuşu hanım havamı bapıosun :1closedeyes:
Ayy burası ne harika bi topik olmuş böyle yaa:1shok:
Bayıldım ciiclerinizie birgün oturup tüm sayfalara bakmam lazım.
Zevkli hatunlar sizi
Tuticim çok seksüüler. :icecream: aklinialirimsmile ama sivri burun olanı hariç meleğim
gece_kuşu'm al cnm