'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

kizlaaarrrr
bugun bu botlara resmen asik oldummmm :asigim: ve aldimm :lepi:
sizce nasillar?
ama galiba bu topuklarla sevgilimi gecerim off mafoldumben
sizce gidip degistirimmi yoksa sevgilim yokkenmi giyimm?

Uploaded with ImageShack.us

tanricacim ben neden senin son eklediklerini goremiyorumm :gitme:

çizmeleri önceden eklemiştim ordan aldım sempatiksalakcinni
üşendm ayakkabılktan almaya :hulya:
beyaz kot= bershka
tunik= mehalle magazasından

paticim bebem kotum taşlı buz mavisi idi cnm gri değil yani beğenmene sevindim cnm kombinde tek renk bende sevmem çünkü araya farklı renkler sokarım...
rüyamsın çizmen harika sakın değiştirme pişman olursun...

patişkom mahalle mağazası hahaha bizimde burda bir mağaza var ufak bölem ama bershka zara mng satıyor bazen süpper şeyler çıkıyor bende senin şu çizmelerine bayılıorum kombinler tek tek harikaaaaa...

tanrıça hepsi çok hoş canım
güle güle kombin et :))
bende en çok 3 nümeroyu beğendim.

patim sana ne giysen yakışır çok hoş seçimlerin

rüyamsın çok beğendim çizmeni canım
iyi günlerde kullan

ahana tanrıçmın kombinini şimdi gördüm bir ugg sahibi olarak kürklü yeleğe ihtiyacım var evet sevgülüm geldiğinde uludağa çıkarken giyebilirim ama bu yelekler nerde hangi mağazada var onu araştırmak rek önce tanrıçam süper kombinler....:lepi:

woowwwwaklinialirimsmile
yok bacım değiştirmeçok güzeller..güle güle giy canoboshayallersmile

çizmeleri önceden eklemiştim ordan aldım sempatiksalakcinni
üşendm ayakkabılktan almaya :hulya:
beyaz kot= bershka
tunik= mehalle magazasından

bunuda siyah pantolunmla giyorum.aynı şeyleri eklemiyim dedim :))
adil ışık gömleğim
kankam ilk kombine bayıldım:asigimudra rengi dantelli bluz ne harika bişey:asigim:
kombinlemende çok güzel olmuşkaydirigubbakcemile5
gömleğinede bayıldım ayrıcaŞeniz
beyaz kotlada hoş olur yazınhihoyyyt
mahalle mağzanı yerim senin:roflol:şakkıdıbeyaz kotuna aşığım zaten
birebir üzerinde gördüğüm için canım o benim:smiley-cool:beyaz pantalonda ceket kombinlemeni bekliyorum söyliyimboshayallersmile

Tanricam 1 le 4 u bana ver sen yine alirsin kokosluk abidem sempatiksalakcinni
Ayriyeten patime katiliyom ustundede gorek ne dimis pati :sigarra:

olum ne zaman üzerimde resim ekledim üye oldum olalı:mymeka:
onlarımı beğendin selayım:dance:tişkür idirim:dance:
veriyim bacım köpeen olsuna.s.al verdima.s.sempatiksalakcinni

paticim bebem kotum taşlı buz mavisi idi cnm gri değil yani beğenmene sevindim cnm kombinde tek renk bende sevmem çünkü araya farklı renkler sokarım...
...
aaaaa buz mavisi miii.tatlım ben yanlş görmüşüm :1hug: ozmn taş olmşsun ne diyim aklinialirimsmile

patişkom mahalle mağazası hahaha bizimde burda bir mağaza var ufak bölem ama bershka zara mng satıyor bazen süpper şeyler çıkıyor bende senin şu çizmelerine bayılıorum kombinler tek tek harikaaaaa...

aynen tatlım arada böle magaza keşfetmek gerek :lepi: süper şeyler oluyo cidden opuyorumnanaktan
teşekkr ediyorum cnm benmm Şeniz

kız beyazı yanında giydigimde zayıftım yakışmıyodu pek.şimdi tam oluyo kankam olumunekankayizsmile
gömleği bikere giydim daha kaydirigubbakcemile3
bak ceketle aklıma gelmemeşti kanka CADIARZU topkluyla güzel olur delikafadulden
Şeniz

kızlar bu ayakkabıyı giyemiyorum...özel bi gün için almıştım...
isteyen olursa takas yapabilirim...mesaj kalabalığı olmaması için özelden yazabilirsiiniz yerimseniben

Gloxinia arkadasım pentinin kot görünümlü taytını görmüştüm sende almak istiyorum ama pişman olmakda istemiyorum sonra nasıl tavsiye edermisin???

gömlek pembiş selayımm boshayallersmile bu smile kafası gibin rengi sempatiksalakcinni
saol bitanemm Şeniz seni özledm ben yaa eklemiyosun resm :gitme:

Ekliyecegim canim birazcik baska seylere yogunlastiydimda :lepi: araniza dönecegim
hee bide ben bunlari senin üzerindede görmek istiyorum diger tarafta mahrum etme bizi sülün bacaklardan sempatiksalakcinni ve o rapunzel saclarindan olumunekankayizsmile

Rüyamsiin sakin degistirme canim cizmeler müthis hatta bana nerden aldigini söyle emi

Tanricam bugun sana kombin ekliceemm bacii

Son düzenleme:
simdilik bu kombin aceleye geldi elimdekilerle yaptim tanricam hatunu istedigi icin ama yaza daha iyi bir kombinle sunarim ayakkabimi canlar ..

Pati bence çok güzel bir kombin olmuş eminim :dance:ki giydiğinde de çok yakışacaktır sana.Şekercim.:dance:

Ruyamsiin;Canım sakın değiştirme o çizmeleri sanada çok yakışmışlar sevgilinle görüşmediğin zamanlar giyersin .

tskr ederim tatlim deichmann dan aldim
tamam kizlar deistirmicemm tskrler fikirleriniz icin :1hug:

simdilik bu kombin aceleye geldi elimdekilerle yaptim tanricam hatunu istedigi icin ama yaza daha iyi bir kombinle sunarim ayakkabimi canlar ..

renkler harika :asigim: uyum harika :asigim: ayakkabilar harika :asigim: kombin muthiiisssss :asigim:
beyaz skinny ilede coook guzel olur canimm

rüyamsinn sagol canim beyaz pantalon öylesine koydum , bu gömlek uzun kesinlikle bir skinny ile daha iyi durur ama beyaz skinny yok stogumda sempatiksalakcinni .. yaza ilk alacagim seyler arasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…