- 9 Mayıs 2010
- 885
- 0
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
Patimm seninkilerde cok hos moru severim bende gomlegini ayrica begendim
woowwwwaklinialirimsmilekizlaaarrrr
bugun bu botlara resmen asik oldummmm :asigim: ve aldimm :lepi:
sizce nasillar?
ama galiba bu topuklarla sevgilimi gecerim off mafoldumben
sizce gidip degistirimmi yoksa sevgilim yokkenmi giyimm?
Uploaded with ImageShack.us
tanricacim ben neden senin son eklediklerini goremiyorumm :gitme:
kankam ilk kombine bayıldım:asigim
Tanricam 1 le 4 u bana ver sen yine alirsin kokosluk abidem sempatiksalakcinni
Ayriyeten patime katiliyom ustundede gorek ne dimis pati :sigarra:
aaaaa buz mavisi miii.tatlım ben yanlş görmüşüm :1hug: ozmn taş olmşsun ne diyim aklinialirimsmilepaticim bebem kotum taşlı buz mavisi idi cnm gri değil yani beğenmene sevindim cnm kombinde tek renk bende sevmem çünkü araya farklı renkler sokarım...
...
patişkom mahalle mağazası hahaha bizimde burda bir mağaza var ufak bölem ama bershka zara mng satıyor bazen süpper şeyler çıkıyor bende senin şu çizmelerine bayılıorum kombinler tek tek harikaaaaa...
patim sana ne giysen yakışır çok hoş seçimlerin
woowwwwaklinialirimsmile
kankam ilk kombine bayıldım:asigimudra rengi dantelli bluz ne harika bişey:asigim:
kombinlemende çok güzel olmuşkaydirigubbakcemile5
gömleğinede bayıldım ayrıcaŞeniz
beyaz kotlada hoş olur yazınhihoyyyt
mahalle mağzanı yerim senin:roflol:şakkıdıbeyaz kotuna aşığım zaten
birebir üzerinde gördüğüm için canım o benim:smiley-cool:beyaz pantalonda ceket kombinlemeni bekliyorum söyliyimboshayallersmile
gömlek pembiş selayımm boshayallersmile bu smile kafası gibin rengi sempatiksalakcinni
saol bitanemm Şeniz seni özledm ben yaa eklemiyosun resm :gitme:
Ekliyecegim canim birazcik baska seylere yogunlastiydimda :lepi: araniza dönecegim
hee bide ben bunlari senin üzerindede görmek istiyorum diger tarafta mahrum etme bizi sülün bacaklardan sempatiksalakcinni ve o rapunzel saclarindan olumunekankayizsmile
Rüyamsiin sakin degistirme canim cizmeler müthis hatta bana nerden aldigini söyle emi
Tanricam bugun sana kombin ekliceemm bacii
simdilik bu kombin aceleye geldi elimdekilerle yaptim tanricam hatunu istedigi icin ama yaza daha iyi bir kombinle sunarim ayakkabimi canlar ..