'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

Ekliyecegim canim birazcik baska seylere yogunlastiydimda :lepi: araniza dönecegim
hee bide ben bunlari senin üzerindede görmek istiyorum diger tarafta mahrum etme bizi sülün bacaklardan sempatiksalakcinni ve o rapunzel saclarindan olumunekankayizsmile

bi daha eklermiyim bilmiyorum canım benim ama ne giydine.eklersem pembe kombndeyz her daim :lepi:
ŞenizŞenizopuyorumnanaktan

selayımmmmmmmmm :nazar: mor akkalarına bayıldm bana virseneee :icecream:
süper uyumlu olmş cnm.beyaz pantkn gmlek züperrr :lepi:

simdilik bu kombin aceleye geldi elimdekilerle yaptim tanricam hatunu istedigi icin ama yaza daha iyi bir kombinle sunarim ayakkabimi canlar ..

:1shok: :1shok:
seloşşakannehirkız çok güzellldelikafaduldenay bayıldııım:asigim:
bak o ayağı görünce yiyesim geliyo söyliyimkötükedihüsokatır kutur yerim o beyaz ayağı:1hug::dance: hoooiiiyy:ecrin_bebek:neyse kendimi kaybettim yine:smiley-cool:
seloş çok saol bacım beni kırmadığın içinŞenizama inan çok ama çok beğendim:asigim: :asigim: :asigim:
mor rengi en güzel beyaz gösterir.
ayakabılara aşığım zaten.en sevdiğim tonlardaki mor o iştehihoyyyt gömlekte çok güzel
kısaca baştan aşşa pörfekto bi kombin:lepi:

Nisan bebeğimmmm mavili kombini çok beğendim bi hatun bu kadar mı zevli olur :asigim: Kanka ayıptır sorması kaç tane küpen var sırnaşık şey Gene kıyafetinle aynı renk bir küpe görüyorum harikasın .Gece kıyafetinde feci güzel kankam dekoltesi çok hoşuma gitti :asigim:

:kedi: Canımın içi kankam çok teşekkürler balım...Şeniz
Çoooook küpem var kanka, tam bir küpe bağımlısıyım. Sabah uyanır uyanmaz takarım yoksa rahat edemem hihihih
:roflol:

badim yavru agzı sempatiksalakcinni rengi.siyah tüllü.rengi çıkmadıysa diye yazıyım dedim :kedi:

kankaaaaaa badi süper seksiiiiii boshayallersmile aklinialirimsmile
kombin harika meleğim yaa
Şeniz

bunuda siyah pantolunmla giyorum.aynı şeyleri eklemiyim dedim :))
adil ışık gömleğim

Ayyy rengi çok şahane aşkom, güle güle giy kankitom Şeniz boshayallersmile

çizmeleri önceden eklemiştim ordan aldım sempatiksalakcinni
üşendm ayakkabılktan almaya :hulya:
beyaz kot= bershka
tunik= mehalle magazasından

üretken kankama bak ardarda kombinler meaşallahh! :lepi: sempatiksalakcinni
o mahalle mağazası çok gücel herhalde kanka, tunik muhteşem görünüyor
Şeniz

simdilik bu kombin aceleye geldi elimdekilerle yaptim tanricam hatunu istedigi icin ama yaza daha iyi bir kombinle sunarim ayakkabimi canlar ..

:asigim: :asigim: :asigim: harika harika boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

kombin yapmadım güzeller,lakin fikir olabilir diye şeettim:tomato:
bu eklediklerimi taytla,ugg larla,yada uzun çizmelerle kombin edebilirsiniz(tabi bu tarz bişeyleri olanlar için diyorum:KK1:,yada almayı düşünenler için:KK1:)

]
markaları yerli bir marka:mixray
bunları geçen kış almıştım...hepsini çok seviyorum.umarım sizlerede fikir olurkaydirigubbakcemile2

[
badim yavru agzı sempatiksalakcinni rengi.siyah tüllü.rengi çıkmadıysa diye yazıyım dedim :kedi:

kadıköy pazarından badim
pantulum adil ışık
babetler nerden bilmiyorum valla,annem saolsun alıyo Şeniz

yeni goruyorum bu resimleri, gecen gun acilmamistii
Tanrica en cok 4 & 5. begendim canimm
Pati kombin super ama pantolona bayildim

selayhusssssssss şu ayakkabıları gelirken valizine koymayı unutma hihohohyttt:KK1:süper kombin sadece bu sayfayı gördüm birazdan diğer sayfalara bakcam

yeni goruyorum bu resimleri, gecen gun acilmamistii
Tanrica en cok 4 & 5. begendim canimm
Pati kombin super ama pantolona bayildim

en rahat ettigim pantolonum diyebilirim ruyamsınn :lepi: levis reklamı gibin kalıba tam cuk oturuyo valla sempatiksalakcinni
ŞenizŞeniz

kankaaaaaa badi süper seksiiiiii boshayallersmile aklinialirimsmile
kombin harika meleğim yaa
Şeniz

Ayyy rengi çok şahane aşkom, güle güle giy kankitom Şeniz boshayallersmile

üretken kankama bak ardarda kombinler meaşallahh! :lepi: sempatiksalakcinni
o mahalle mağazası çok gücel herhalde kanka, tunik muhteşem görünüyor
Şeniz

bidaha gidersem kadıköy pazarına alırım sana kankaların gülü hihoyyythihoyyyt
uzak biraz bize yaa :gitme:
teşekkr ediyorum kankitom sempatiksalakcinni Şeniz :içelim:

Pati
Ruyamsiin
Gloxinia

cicilerinizi çok beğendim kızlar kalabalık olmasın diye alıntılaadımm

ama bunu alıntılamadan edemedimdelikafadulden
morr morr morrr -tatlicadiarzu- kafayı sıyırdım hee eşim bana mortül diyooo:roflol: betül - mortül sempatiksalakcinni

kombin süper canım ama ayakkabılarına ölüyorum yaa:gitme:

biem hahah mortül koptum :KK1:
kuşkam o akkibilerin sahibi var oda ben hıııh:eek:

bilmiyorumkismilenapsin adam
dolabımdaki kıyafetlerim yarısı mor pembe
eşarplarım desen cabası -tatlicadiarzu-
yolda yürürken mor bişe görsem baka kalıyorum :)

o ayakkabılar menimm alsanaalsanasmile

Son düzenleme:
selayımmmmmmmmm :nazar: mor akkalarına bayıldm bana virseneee :icecream:
süper uyumlu olmş cnm.beyaz pantkn gmlek züperrr :lepi:
canim benim veriiim hemen lafimi olur hatta bi sen giy bi ben :KK1:

selaycım çok hoş görünüyor canım
eminim sanada çok yakışacaktır
gönlü yüregi güzel günaydinim cok sagol canim

:1shok: :1shok:
seloşşakannehirkız çok güzellldelikafaduldenay bayıldııım:asigim:
bak o ayağı görünce yiyesim geliyo söyliyimkötükedihüsokatır kutur yerim o beyaz ayağı:1hug::dance: hoooiiiyy:ecrin_bebek:neyse kendimi kaybettim yine:smiley-cool:
seloş çok saol bacım beni kırmadığın içinŞenizama inan çok ama çok beğendim:asigim: :asigim: :asigim:
mor rengi en güzel beyaz gösterir.
ayakabılara aşığım zaten.en sevdiğim tonlardaki mor o iştehihoyyyt gömlekte çok güzel
kısaca baştan aşşa pörfekto bi kombin:lepi:
ayy böyle begenmene cok bi sevindim altina dedigim gibi skinny giysem daha süper olcak yazin ceker üzerimde koyarim bebegim

::asigim: :asigim: :asigim: harika harika boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
sanada tesenkürü borc bilerem :lep: sempatiksalakcinni
selayhusssssssss şu ayakkabıları gelirken valizine koymayı unutma hihohohyttt:KK1:süper kombin sadece bu sayfayı gördüm birazdan diğer sayfalara bakcam
bak simdi sen deyince aklima geldi unutmustum hemen gidip bakiyorum varmis o ayakkabicidan benim yasadigim yerde 39 du demi insallah kalmistirda alir gelirim

Pati

ama bunu alıntılamadan edemedimdelikafadulden
morr morr morrr -tatlicadiarzu- kafayı sıyırdım hee eşim bana mortül diyooo:roflol: betül - mortül sempatiksalakcinni

kombin süper canım ama ayakkabılarına ölüyorum yaa:gitme:

mortüll mersi bebegim :KK1:

o papiden istiyommmmm:asigim:morr mosmorrr şık off offfff

toplu halde alacagim bunlardan satacagim burda net üzeri :roflol: :roflol:
cok sagol canim..

bunlari insallah taba rengi bir cizme alirsam :KK1: onla giymeyi düsünüyorum
hirka= vero moda
badi= zara
skinny=vero modadan only markasi

kemer= tally weijl

Son düzenleme:
aboowww tanrıçam burayı ne zmn şettirdinnnnakannehir
reytingleri yine altüst etmissın bayanssulusmile
öbür sayfalara tam bakamadım ama;
selay o beyaz pantolonlu kombinin 1 numaraaa hele ayakkabıların bıttım bende herkes gibii ıyı gunlerde giy emiiiikaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Selayhus morlu kombin çok güzel ayakkabılarda mor üstelik :asigim: Son kombininde beğendim canım takılarla hareketlendirsen dahada güzel olabilir

Tanrıçam aşkummmmm hırkalarının hepsi çok tarz ,çok şekilli duruyor :asigim::asigim::asigim: Senin üstünde hayal ediyorum da ahanda böyle oluyorum :asigim::1rolleyes::asigim:

Patimmm beyaz body çok moda İnanılmaz beğeniyorum bustiyer tarzı t_shirtleri :içelim: Çok güzel kombinlemişsin bebişim .

Nur arkideşimizinde fiziği çok güzel ama alt kısım görünmüyor. Tam olarak kombinlerini görmek isterim :içelim:

Son düzenleme:
SEYLANHUS mor kombınıne bayıldım mor cok asil bı renk bı de sexyaklinialirimsmile,kızlar ben webcam de cektıgım ıcın ustumde cekmesı daha kolay oluyo ama altı tam cıkmıyo evet lıvcım cunku elımın son ulastıgı noktada cekıyorum:KK1: bu arada lıv cok tesekur ederım cok mutlu oldum:teytey: ama fotograf makınesı alcam o zman rahat rahat cekınırımsempatiksalakcinni,,,,turkbayragi

selayy kombinin güzel olmuşşş
sen bana mor papilerini ver
ben de sana taba renk çizme alıyım:roflol:

Son düzenleme:
kızlar dersanede calıstıgım için bıraz klasık gıyınıyorum bu aralar ama renklı cicişler alcam ,bugunkuler pazar yerınden ,bı şu fırfırlıya fazla para verdım ,bı de trençkotumu da ustumde deneyım dedım:lepi:

X