- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
kızlar bugun ozel bı gun hangısını gıyeyım sızce,pantolon colıns gomlek defacto pembeyı kesmısım markasını
Patim rica ederim butonu olmadigi icin burdan yaziyirumrica ederimmm sexu sempanzem sempatiksalakcinni
ovv kanka neler dedin öyleaklinialirimsmile:kedi:Tanrıçam güzel yüzlü meleğimKlasik tarzınada kurban olurum senin Kimbilir sana nasıl yakışıyordur :asigim:Guess saatinide çok klas duruyor yawrukuşum mango ceketinin aynısından bende de vardı nereye koyduysam bulamıyorum=( .
fenalıHe ya Classics kankacım. olumunekankayizsmile 245 numero.:lepi: çok severim kendisini çok cool bir pimbe.:asigim: sana da fenalı yakışır.aklinialirimsmile (Liv nirde yav)
ya sen beni niye kandırıyosun:mymeka:Tanricam afrodiDitim sen bu isi biliyon yawwwww
hastayım size.. ne güzel çekip çekip koyuyosunuz.. hepsini inceledin hepsi bir harika kızlar
minik, hanturk, patim, tanrıca, selaycım teşekkürler canlarım.
mutlu oldum.
çenebaz içindede kahve atlet var canım diymi?
ben ilk bakışta buluzu yakası kahverengi sandım :))
çok hoş olmuş çok beğendim canım
Çenebazım çok hoş bir tarzın varmış seni hep burada görmek istedim.olumunekankayizsmile Yeleğine aşık oldum galiba cokacimcoook
Nurcum fiziğin çok hoş Benim sarıyla aram pek iyi değildir sen gayet iyi taşımışsın
Günaydıncım ben sanada ve şu sade şıklığına hayranım :asigim:
Nisan bebeğimmmm mavili kombini çok beğendim bi hatun bu kadar mı zevli olur :asigim: Kanka ayıptır sorması kaç tane küpen var sırnaşık şey Gene kıyafetinle aynı renk bir küpe görüyorum harikasın .Gece kıyafetinde feci güzel kankam dekoltesi çok hoşuma gitti :asigim:
Tanrıçam güzel yüzlü meleğimKlasik tarzınada kurban olurum senin Kimbilir sana nasıl yakışıyordur :asigim:Guess saatinide çok klas duruyor yawrukuşum mango ceketinin aynısından bende de vardı nereye koyduysam bulamıyorum=(
Umarım unuttuğum yoktur a.s.
kızlar bugun ozel bı gun hangısını gıyeyım sızce,pantolon colıns gomlek defacto pembeyı kesmısım markasını
saol şekerimŞenizsagolun kızlar fıkırleırnız ıcın ,tanrıca 1. ve sonuncuya bıttım sekerım:hulya:
1numeroya hastayım kanka biliyosun dimi :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
onu kahve çzmelerle bi kombinlerim var yaaaa off :asigim:
ayrıca 3numero da çok tarz :lepi: numaraladm knka buarada
hele 4 hihoyyyt tüylü tüylü kokoşşşş süper bişey.bende de var tüylü bayanssulusmile
pembe elli olanlarda çok tatlı kankam.keşke üstünede göreblsek şuan topkte :gitme: içimiz açılırdı kızzzz
zati bunalımdayım :sigarra:
Cumartesi veya pazar günü aile arasında ev toplantılarımız olur bende bunları giydim...pudra rengi bluz ve pudra rengi ayakkabı (ışıkta pırıl pırıl parlıyor en sevdiğim ayakkabımdır) kot pantolon acaip bir renk ama belli olmamış takı takmadım kulağımda sadece inci küpe vardı ...
markalar yazılıyorsa;
bluz: mango
pantolon: collezione
ayakkabı:marks&spencer autograph koleksiyonu...