'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

Çenebazım çok hoş bir tarzın varmış seni hep burada görmek istedim.olumunekankayizsmile Yeleğine aşık oldum galiba cokacimcoook
Nurcum fiziğin çok hoş Benim sarıyla aram pek iyi değildir sen gayet iyi taşımışsın
Günaydıncım ben sanada ve şu sade şıklığına hayranım :asigim:
Nisan bebeğimmmm mavili kombini çok beğendim bi hatun bu kadar mı zevli olur :asigim: Kanka ayıptır sorması kaç tane küpen var sırnaşık şey Gene kıyafetinle aynı renk bir küpe görüyorum harikasın .Gece kıyafetinde feci güzel kankam dekoltesi çok hoşuma gitti :asigim:
Tanrıçam güzel yüzlü meleğim Klasik tarzınada kurban olurum senin Kimbilir sana nasıl yakışıyordur :asigim:Guess saatinide çok klas duruyor yawrukuşum mango ceketinin aynısından bende de vardı nereye koyduysam bulamıyorum=(

Umarım unuttuğum yoktur a.s.

Son düzenleme:
kızlar bugun ozel bı gun hangısını gıyeyım sızce,pantolon colıns gomlek defacto pembeyı kesmısım markasını

anaaa teşekkür et butonu gelmş :lepi: kk eskiye dönüyo
selayımda denedim ilk :hulya:
yakında digerleride gelirmiş bide sempatiksalakcinni

Patim rica ederim butonu olmadigi icin burdan yaziyirum rica ederimmm sexu sempanzem sempatiksalakcinni

bende sevindim teşekkür butonuna

livcim çok mutlu oldum.
teşekkür ederim.

nur ikiside güzel ama bencede pembe canım

Son düzenleme:
ovv kanka neler dedin öyleaklinialirimsmile:kedi:
şimdi biz ceket gardaşımıyız he:lepi:hadi bul sende ekleee:teytey:
çok saol melek suratımŞeniz

He ya Classics kankacım. olumunekankayizsmile 245 numero.:lepi: çok severim kendisini çok cool bir pimbe.:asigim: sana da fenalı yakışır.aklinialirimsmile (Liv nirde yav)
fenalı
saol yavru kuşumopuyorumnanaktan

Tanricam afrodiDitim sen bu isi biliyon yawwwww
ya sen beni niye kandırıyosun:mymeka:
mor ayakabılarınla ne zaman kombin yapıcaksın diyorum
Şeniz

hastayım size.. ne güzel çekip çekip koyuyosunuz.. hepsini inceledin hepsi bir harika kızlar

cano sende paylaş,bizde sana hasta olalımaklinialirimsmile

Son düzenleme:

Evet canım Atleti de yazmayım demiştim
Çok teşekkürler opuyorumnanaktan

Sağol Livim menim opuyorumnanaktan
Fırsat buldukça uğrarım gari

kombin yapmadım güzeller,lakin fikir olabilir diye şeettim:tomato:
bu eklediklerimi taytla,ugg larla,yada uzun çizmelerle kombin edebilirsiniz(tabi bu tarz bişeyleri olanlar için diyorum,yada almayı düşünenler için)

markaları yerli bir marka:mixray
bunları geçen kış almıştım...hepsini çok seviyorum.umarım sizlerede fikir olurkaydirigubbakcemile2

1numeroya hastayım kanka biliyosun dimi :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
onu kahve çzmelerle bi kombinlerim var yaaaa off :asigim:
ayrıca 3numero da çok tarz :lepi: numaraladm knka buarada
hele 4 hihoyyyt tüylü tüylü kokoşşşş süper bişey.bende de var tüylü bayanssulusmile
pembe elli olanlarda çok tatlı kankam.keşke üstünede göreblsek şuan topkte :gitme: içimiz açılırdı kızzzz
zati bunalımdayım :sigarra:

sagolun kızlar fıkırleırnız ıcın ,tanrıca 1. ve sonuncuya bıttım sekerım:hulya:
saol şekerimŞeniz

ben resim ekleyince bunalımın geçicekmi mare:hulya:
bu gece pskopata bağladın biliyorum:roflol: :sigarra::roflol:
kanka tabşan gibi oluyorum o elli olanı giyince:smiley-cool: bide kulakları var,resimde çıkmamış..çok cici:smiley-cool::dance:
bende sana hastayım anam

:1shok: eskiye bakıyodum canm ben bunu niye görmedm offf diyorumm boshayallersmile
ayakkabn çok hoşşşş.hepsi ayrı güzel.ama baştan aşşa gri olmaktansa başka kotla kombnle ayakkabının modeli bluzun daha bi ortaya çıkar :lepi:
bayıldmm tarzına

badim yavru agzı sempatiksalakcinni rengi.siyah tüllü.rengi çıkmadıysa diye yazıyım dedim :kedi:

kadıköy pazarından badim
pantulum adil ışık
babetler nerden bilmiyorum valla,annem saolsun alıyo Şeniz

bunuda siyah pantolunmla giyorum.aynı şeyleri eklemiyim dedim :))
adil ışık gömleğim

Tanricam 1 le 4 u bana ver sen yine alirsin kokosluk abidem sempatiksalakcinni
Ayriyeten patime katiliyom ustundede gorek ne dimis pati :sigarra:
Icmem ama atesinizi cakarim

Patimm seninkilerde cok hos moru severim bende gomlegini ayrica begendim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…