- 8 Ocak 2009
- 10.923
- 12
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
Bluzle yeleğe bayıldım aha böle akannehir akannehir
Çok güzel çok çok Çenecim bal yavrum... boshayallersmile :asigim:
Artık sık sık eklersin di mi be Çenem, he mi be hacı ? aklinialirimsmile
:teytey: uydururum ben
ehehhehehehe. montuma yanma kanka, kumaşı çok nazik, valla bi yere takılırsa cııııırt diye gider..:a015: .ciğara dokanırsa alev alırım billah.eyvahedigeldismile sevdalımın yanında giymim ben bunu -tatlicadiarzu-
başına bi iş gelir alimallah eyvahedigeldismile yasakkelime
oyy meleğim senin olabilüü sempatiksalakcinni
bize gelirsen hhahhehah aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Çok sağol Aprilim Şeniz
Eklerim tabi bacım, ama evdekiler artık külliyen kafayı üşüttüğümü düşünüyor :roflol:
Annem çok mu beğendin kıyafetlerini dedi, yeğenim anlam veremedi. :roflol:
vayyyy :jeyyar: eve atcak beni zaar
april kanka senden heç beklemezdim :umursamaz: uslu hanım hanımcık bi kızdın halbuki sempatiksalakcinni
olum bu verdiğin gazla taksime çıkıp bağırmazmıyım ben şimdisempatiksalakcinnikanka o saati bögünlük ödünç versene bagaa :icecream: siyah lazım olum bana yap kankana bi kıyak :smiley-cool:
kankam ceket kot topuklu kurtarıcısı her bayanın dolabnda olması gerekenler :hooray: :lepi:
sende bu işi biliyon fazlasıyla :asigim: bu yüzden özel bişeyde ne gysem diye sana koşuyorum :1hug: başını şişiyo dimi :icecream:
ne diyodum züper bi kombin daha topik sahinden boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
hee bileklikten bende de var baylıyrm bende
oscar goes to tanrıcaaaa :hooray: sempatiksalakcinni
Şenizkuşovskim saol bebemhihoyyytben seni yirim yaww yirim maşallah canomm pek güzel hepsi deee:asigim:
teşekkür ederim kibelakaydirigubbakcemile5tanrıca saat cok hoşşş
bizde seni öpüyoruz kankitomhihoyyyt hihoyyytbayıldım kombinlere yaa:asigim: hepsi birbirinden güzel kulübümün zevkli hatunları hepinize muahhhopuyorumnanaktan
tanrıçam çok şık bi kombin çok severim ceketli kombinleri ayakkabı da çok güzelmiş de bu kombine uymamış sanki tatlım benim abiye kaçmış accık bilmiyorumkismile
yeşil ırkımın bir parçası gelmişopuyorumnanaktan
akannehir akannehir
ayburumopuyorumnanaktananrıçammm süslü edim soru işaretli guess satini pek bi beğendimaklinialirimsmile
saatin çok güzelmiş canımgamyoncuiremsubu da bugun ku cıcıslerım pantolon lcw,ust de facto,saat ferrucci:hulya:
aynı hisler içindeyim sana karşı:smiley-cool:vayy hepsı cok guzel ama saate ayrı bı bayıldımsempatiksalakcinni
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:kac günden beri kk baglantimda sorun oldugu icin dogru düzgün ugrayamadim buralara
masallah kk min zevkli hatunlar toplulugu hepiniz cok güzel kombinler eklemisiniz
kankam hihihih:asigim: :asigim: :asigim: Bu tarz sana nasıl yakışır bi düşündüm de kankam...boshayallersmile
offf...boshayallersmile
Çok şık çok! Ceketle ayakkabıları ayrı bir çok beğendim meleğim... opuyorumnanaktan
gnydn cım,ceket siyahkaydirigubbakcemile5tanrıça çok hoş canım kot üstüne klasik benimde hoşuma gidiyor böyle
ceket siyahmı şeker sanki kahve gibi çıkmış.
gömleğin rengine bayıldım:1rolleyes:
biem hatunu:hulya:herşey çok güzelde papilerin çok fazla abiye geldi gözüme
burnu kapalı yuvarlaklak platform ayakkabın varsa daha süper olur gibi düşünüyorum
ohh ohhh hihoyyyt kesişelim ayburum sempatiksalakcinni
ŞenizŞenizŞeniz cnm benmmm opuyorumnanaktan
akannehir akannehir
çantaakannehirayakkabıakannehirelbiseakannehir
hayal ettiğim senakannehir
boshayallersmile bu haldeyimboshayallersmile
kanka bayıldım yeminle ya:asigim:
uyum süper,tarz süper.spor şıklık budur:lepi:zevkli meleğim benimolumunekankayizsmile
delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
geberdimmmmmmmmmmmmmm :roflol:
olum nerden aklına geldi yaaa offfff çenem agrıdı gülmktn
kız sanki banda benziyo hafiften :1rolleyes:
[B]tanrıçam karnım daha büyümedi çünkü zati 5 aylık gibi vardı öncedenkaydirigubbakcemile3 ama her aşamasını sana yollarım[/B]
biem hatunu:hulya:
dediğin ayakabılardan var,ben bunu spor-abiye karışımı yaptımolumunekankayizsmile
ama önerin için saol conemopuyorumnanaktan
birbirimize fikir vericez tabikizemuszemus
bu arada kanka,rujun rengine bittimaklinialirimsmile:asigim:
clasik mi ne..o marka dimi..numara ver bağa:hulya:
sebo diechmann canım
gecekuşu teşekkürler
Aprilim ne guzel kombinlerin var tarzini seviyorum canooo
ÇENEBAZ kahveyle kırmızıda cok yakısmıs canım
:roflol: :roflol: :roflol:
Aynı bizimkiler de öyle Çenem, ben gizli saklı çekmeye çalışıyorum.
Aklımdan şüphe edecekler yoksa. laelaelaelaelae
Zaten odada devamlı gülüyorum PC başında denyo gibi. Noluyo diye bakıyolar :roflol:
yeşil ırkımın bir parçası gelmişopuyorumnanaktan
hoşgeldin sevgilimhihoyyyt
kombinine gelince..taba rengi yeleğine bayıldım
spor ve çok hoş bi kombinleme örneği bitanemhihoyyyt
ben uzun zamandır kestiydimde söylemiyodumyerimseniben
MAŞŞALLAHHHHH
çenebazım ne cici bi kombin böyle yeleğin çok cücel akkabılarında opuyorumnanaktan
[B]tanrıçam karnım daha büyümedi çünkü zati 5 aylık gibi vardı öncedenkaydirigubbakcemile3 ama her aşamasını sana yollarım[/B]
Patiiiiiiiiim nee ettin la ustune giymis hatun burda orta yirimden catliiicam fizike kimyaya bak vay anasini vayyyy
Cenebazzim renk uyumun super seni anlamamalari dogal cunki bize uzayli diyecekler ( hemen sarkimi uyarladim ) :roflol: :roflol: benim oglumda oyun oynadigimizi saniyor ben resimleri cekerken
Tanricam afrodiDitim sen bu isi biliyon yawwwww
Aprilim ne guzel kombinlerin var tarzini seviyorum canooo
Gnydinim toprak renklerini ne guzel kombin etmisin bayildim guler yuzlu arkadasim