'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

selayy harikaaaa

selayhus kollarına bayıldıımmm...

Çok güzellllll Seloşum :smiley-cool: :asigim:

Rengi tam belli değil ama yağ yeşili sanırım
boshayallersmile

Seloşum çok güzel bir kombin gülüm olumunekankayizsmile

hepinize ayri ayri tesekkür ederim canlarim

apriltom grinin biraz degisik bir tonu ve hafif parlak demeyimde ipeksi gibi canim anlatabildimmi

Amanın dünyadan haberim yok, böyle bir topik olduğunu yeni görüyorum :roflol:
Gördüğüm bütün kombinler süper ötesi, en son da Selocum seninkini gördüm, çok beğendim :lepi:

hani la kombinler nerdesiniz huuuu huuuu
yarın ekliycem benhihoyyyt

kız deliii sempatiksalakcinni yanlış gördügünü ulu orta sölemedim işte fena mı aklinialirimsmile
bana komaz kankee sempatiksalakcinni

tabi yaasengözlerimebaksanabkoyarmı sana
bana komaz deyip sancını,1 kilo rakıya gömsende akşamları,ooy benim yaralım:teselli:asıl sancı, kredi kartı extrelerını dolu dolu görünce başlarmış:içelim:
sonra oturup bilseydim sana delice para bayılırmıydım dersin ayakabılarına bakıp:dilcikar:

ben bunu siyah skinny ile giymistim ama en güzel siyah kilotlucorap olurdu diye düsünüyorum ...
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
selooodelikafaduldenbayıldımakannehirahada bayıldımakannehirşutarafagitti :asigim:
bayıldığım renk elbisehihoyyytayakabılar nasıl bir kokoşluk ürünü yarebbimboshayallersmile

Amanın dünyadan haberim yok, böyle bir topik olduğunu yeni görüyorum :roflol:
Gördüğüm bütün kombinler süper ötesi, en son da Selocum seninkini gördüm, çok beğendim :lepi:

:roflol: hoşgeldin sevgilimopuyorumnanaktan
senin kombinleride görelim aşkitomaklinialirimsmile

Son düzenleme:
cenabazim cook tsk ederim güzel gözlü arkidisim.. zemuszemus

tanricam nami diger afroditim kokosluk konusunda senin eline su dökülebilirmi bebiskom Şeniz

selayımmm o elbise o papiiiiiiiiiiiiii , tut tut tut bayılıorum akannehir
barbie düştü bayıldı akannehir
selay öptü ayıldııı Şeniz
harika kankam, o dal gibi fiziğinede ne yakışır ama boshayallersmile

eprılllll Allah cızırtını vermesin kanka, yağ yeşili ne olum , kim uydurdu bu rengin adını çok merak ediorum -tatlicadiarzu- :roflol: :roflol:

sagol kankammm öper öper ayiltirim seni bu sekilde evde giyiniyorum özel günlerde delikafadulden delikafadulden
bilirsin enisteni sempatiksalakcinni dügünde bayramdada altina bisey giyiyoz mecburen gamyoncuiremsu

Son düzenleme:
selayhus çok güzel bayıldımm bayıldım

Son düzenleyen: Moderatör:
eprılllll Allah cızırtını vermesin kanka, yağ yeşili ne olum , kim uydurdu bu rengin adını çok merak ediorum -tatlicadiarzu- :roflol: :roflol:

:mymeka: :mymeka: :mymeka:
Gelzek barbito benneyaptımki :roflol:
madem duymadın hiç, bari belli etme de cahil cühelalığın çıkmasın meydane süprizzzzz :roflol: sempatiksalakcinni

google amcaya sorunuz yağ yeşilini dümbükler

yağ yeşili:roflol:

denyolinda seni sempatiksalakcinni

cokmasum çok güzel kombinlerin beyalı kombine bayıldım çantan çok hoş

yazlık kombin kışlıkları çıkarmadım daha kızlar

Tatlım, çok güzeller...Üzerine bi hırka giydin mi işte sana kışlık kombinler di mi ? :lepi:

İkinci kombinde ayakkabıyı uyduramadım sadece ama diğer hepsini çok beğendim balım kaydirigubbakcemile5

Markalarını da yazsak çok mis olur bitanem
opuyorumnanaktan

Çok masumum çok şeker bir kombin opuyorumnanaktana 2. kombinde babet tarzı birşey daha iyi olabilirdi sanki Şeniz

Yavru kuşlarım, 2 kombinle geldimmm...delikafadulden
ilk kombinde buyrunnnnnnnnn
Dökümlü bluz: Mango
Kot: Levis Eve koleksiyon
mont: Atlas pasajından.
küpeler: C&A

Veeeeeee 2. kombinim, benim için çok özel bir parça barındırıyor!
Bluz: Tanrıçamın hediye çekilişinde bana yolladığı hediyelerden biri...:asigim: olumunekankayizsmile
omuz detayı zımbalı, çok şık değil mi ? :asigim:
desenlerinde mor da var, o nedenle mor hırkayla kombinledim ama fotoda mor renk tam çıkmadı, göbeem çatladı belli edecem rengi diye ama pembe gibi çıktı hep...Çok üzgünüm çoook
Hırka: Altimod
Skinny Kot: Topshop
Çanta: Cuma pazarından
sempatiksalakcinni

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Acele çektim canlar umarım beğenirsiniz hihoyyythihoyyythihoyyyt

Kot :Mango
Ceket: Zara
Gömlek :Mango

Livimmmmmmm klasik tarzına hayranım biliyorsun değil mi ? :asigim:
Ben de istiyorum böyle giyinmek ama gene elim hep spor tarza gidiyor :gitme: :roflol:

Ama çalışmaya başlayınca umarım böyle hem sade hem klasik tarz giyinebileceğim bir işim olur kankam, :Saruboceq: gene süpersin!
:lepi: olumunekankayizsmile

Kanka :asigim::asigim::asigim: Hastayım şu giydiklerinle aynı renk olan bir şekilde birbirini tamamlayan küpelerine Dökümlü bluze ayrıca bi aşık oldum zaten :asigim:

Tanrıçanın yolladığı T_shirt feci güzel ya :asigim::asigim::asigim: inanılmaz şık duruyor :asigim: zevkli kankam benim morla çok güzel kombinlemişsin :dance:

Kankammm yerim ben seni cokacimcoookAslında biliyor musun aslında ruh halime göre giyiniyorum Bazen spor bazen klasik vb.
Eskiden siyahların kadınıydım kanka :lepi: çok çok sonradan renkleri sevmeye başladım böylesi daha iyi oldu sanki Şeniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…