'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

Biraz yazlık bir kombin ama bugün hava güzeldi, ondan esinlendim canlarım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

028eb82f.jpg

fa7eff77.jpg

Bluz: Norveç'ten kayınvalidem hediye getirdiydi. :asigim: :kedi:
Kot: Topshop
Ayakkabı: Converse sempatiksalakcinni
Çanta: Quicksilver Protest

hihoyyyt opuyorumnanaktan hihoyyyt

Tüh küpe eklemeyi unuttum, benneyaptımki neyse bir dahaki sefere yerimseniben :KK1:
ayyy çok rahat ve şık..ara ara bende tercih ederim böyle giyinmeyi..
buda ayrı bi kombin :)))

çok güzel..fuşya ve siyah çok yakıştırırım,kışında çok kombinlerim...çok beğendim

kürk sahte sempatiksalakcinni
ama bunu daha çok beğendim hatta bayıldııımmma.s.

ben de bi kombin koyıyım.bugünkü kıyafetlerim,ev kıyafetlerim yani...

kazak;mango
jean görünümlü tayt;penti
pofuduk ayakkabı;bi çorapçıdan almıştım,markasız...

dışarı çıkarsam yine koyarım ağşama :smiley-cool:

kırmızıya bayılırımmmm :lepi: ev için baya süslüsün anlaşılan tatlım boshayallersmileçok begendm opuyorumnanaktan

patiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:sm_cool: kombinlerinin görünce dolabımda ne var ne yok atasım geldi. ne bunlarkankeeeeee:bbo: hepsi birbirinden kusursuz tek tek yorum yapmıyım hepsini hepsini çok çok çok beğendim lliilliilllililiiilil:sm_cool:

hee at da cıbıldak gez :icecream:
saolasın yevrummmm Şeniz
kızz sen niye eklemiyon kuss kötükedihüso burda agac olduk :hulya:

Şeniz hihoyyyt zevklerimiz aynı desene
avatarında fenaa aklinialirimsmile

evet aynı bu yuzden sende cok zevklisin bana gorekaydirigubbakcemile3 birde cizmeler cok hos bir araya hepsini getirdigim zaman cok gusel birsey cıkıyoropuyorumnanaktan

gloxina kombinin çok hoşmuş canım kaydirigubbakcemile5

teşekkürleerr opuyorumnanaktan

gloksinya o penti taytdan bendede vardı ama en son benim kanka almanyaya dönerken yürütmüş taytımı :eek:klava: onlara giderken mavi gömlek ve bu taytı giymiştim .. dönerken dımdızlak kaldım :uhm: ikisinede el kodu :sm_confused:
çok rahattır bilirim o tayıt a.s
pofidik papilerde ne kadar yumuş bayıldımmm , bugün evde romantizm hakim galiba kırmızı kırmızı :jeyyar:

hadi yaaa sempatiksalakcinni bizde ablamla çalarız birbirimizn eşyalarını :1ninca:
dediğn gibi çok rahat,bi tane daha edinmek lazım şakkıdı
hee yaa,ayıptır sölemesi çok pis romantiğimdir :jeyyar:

Ev kıyafetlerin bile uyum içindeolumunekankayizsmile Canım poduduk terlik çokkkkkkkkkk cici kaydirigubbakcemile2

olumunekankayizsmile renk takıntım var canım yaa,elimden geldiğince evde de uyumlu olmak hoşuma gidiyo

gloxinia hem taytin hemde kazagin cok güzel hele rengi müthis bendede var böyle kazak ama kisa kollu rengide seninki gibi canli degil canim

beğenmene sevindim cicim kaydirigubbakcemile5

kırmızıya bayılırımmmm :lepi: ev için baya süslüsün anlaşılan tatlım boshayallersmileçok begendm opuyorumnanaktan

ben de çok severim kırmızıyı canım...
evde çok şıkır şıkır değilim ama özenli giyinmeyi seviyorum sositososito

gloxinia pofuduk terlikler çok şirin ya benim de bu kış için böyle bişey almam lazım çorapçıdan mı aldın ben de bi bakayım çorapçılara

opuyorumnanaktan valla canım geçen sene,çorap çamaşır satan biyerden almıştım...
artık çıkar bu tarz şeyler...
bi de marks&spencer dan ev botu almıştım,o bundan daha sıcak tutuyo,bi bak derim a.s.

Ayy ne kadar güzel cicileriniz varr bayıldımboshayallersmile
bizlerede fikir oluyor süper topik olmuş...
teşekkür ederiz sonbaharhihoyyyt
en kısa zamanda senin kombinlerinide görmek isterizopuyorumnanaktan

tanrıçam o bluze bayıldım çok hoş bişeymiş üstte duruşunu çok merak ettim valla
ayakkabılar da çok güzelmiş çok beğendim canım benim
hanturksum,dişiliği tescillimzemuszemus
teşekkür ederim canımın içihihoyyyt
albüme koyucam sansürleyip bu akşam:smiley-cool:

:asigim::asigim::asigim:Allahım o ne tarz bir bluz öyle :asigim:Benim hiç öyle kolu asimetrik olan T_shirt olmadı kendime yakıştImıyorum ondandır belkide :1no2:giyenlere çok yakışıyorum hele sana kimbilir ne kadar yakışıyordur .:nazar::nazar::asigim:
Ayakkabıyı ile çantanın uyumu enfes 2 side çok tarz ekrana yapıştım incelemek için:asigim::asigim:
Biriciğim çok zevkli :lepi:
o senin zevkin be gülüm:kedi:
livim,sanada çok yakışır kankam,fiziğin müsaitaklinialirimsmile
senden böyle sözler duymak çok güzel:sm_cool:

hepiniz harikasınız yaw :asigim: bayıldım hepinize

tanırıçam konunu sabitliyorum opuyorumnanaktan hayırlı olsun yerimseniben
ecemhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt:asigim:
çok teşekkürler canımolumunekankayizsmilesabitlenmeye layık olduysa hepimize hayırlı olsun:teytey: :teytey: lililililililili:dance:

kazak;mango
jean görünümlü tayt;penti
pofuduk ayakkabı;bi çorapçıdan almıştım,markasız...
dışarı çıkarsam yine koyarım ağşama :smiley-cool:
canım tayt ne kadar güzelmiş:jeyyar:
çok beğendim..gözüme ilişirse bende alıcem:nazar:aklinialirimsmile
terliklerde çok şirin:1hug:

Tanricam patinin küpesini ariyorum pembe pembe bulamadim onlar bilezik degilmi yawwww :roflol: :roflol:
kafamçokkarıştı
bilezikmiymiş onlar hacı:roflol:
ses etmiyoda bizim kız bilenzik diyealsanaalsanasmilemadara edicek ya beni:dilcikar:

bunlar 54 bitanem :lepi: opuyorumnanaktan sudan ucuz :KK3:

54 tl mi:nazar:
baya ucuzmuş sudan hı hıa.sbenneyaptımki (sana koyarmı anamşakkıdı :a015:)

evet aynı bu yuzden sende cok zevklisin bana gorekaydirigubbakcemile3 birde cizmeler cok hos bir araya hepsini getirdigim zaman cok gusel birsey cıkıyoropuyorumnanaktan

aynen tatlım kombin önemli parça parça güzel şeyler olsa da olumunekankayizsmile
sende çok zevklisinnn opuyorumnanaktan

kafamçokkarıştı
bilezikmiymiş onlar hacı:roflol:
ses etmiyoda bizim kız bilenzik diyealsanaalsanasmilemadara edicek ya beni:dilcikar:

54 tl mi:nazar:
baya ucuzmuş sudan hı hıa.sbenneyaptımki (sana koyarmı anamşakkıdı :a015:)

kız deliii sempatiksalakcinni yanlış gördügünü ulu orta sölemedim işte fena mı aklinialirimsmile
bana komaz kankee sempatiksalakcinni

ayyy çok rahat ve şık..ara ara bende tercih ederim böyle giyinmeyi..

Çok teşekkürler balımmm Şeniz

Gloxinia, boshayallersmile
Amanın çokkkkk güzel bir ev kombini yapmışsın tatlım yaa, çok özendim imrendim şimdi ben...mafoldumben :depresyoneşiğindeaprilsmile:
O pufidik patiklere özellikle...Aah ah boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

ben bunu siyah skinny ile giymistim ama en güzel siyah kilotlucorap olurdu diye düsünüyorum ...

Çok güzellllll Seloşum :smiley-cool: :asigim:

Rengi tam belli değil ama yağ yeşili sanırım
boshayallersmile

X