- 31 Temmuz 2009
- 6.873
- 31
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
ayyy çok rahat ve şık..ara ara bende tercih ederim böyle giyinmeyi..Biraz yazlık bir kombin ama bugün hava güzeldi, ondan esinlendim canlarım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Bluz: Norveç'ten kayınvalidem hediye getirdiydi. :asigim: :kedi:
Kot: Topshop
Ayakkabı: Converse sempatiksalakcinni
Çanta: Quicksilver Protest
hihoyyyt opuyorumnanaktan hihoyyyt
Tüh küpe eklemeyi unuttum, benneyaptımki neyse bir dahaki sefere yerimseniben
ama bunu daha çok beğendim hatta bayıldııımmma.s.
patiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:sm_cool: kombinlerinin görünce dolabımda ne var ne yok atasım geldi. ne bunlarkankeeeeee:bbo: hepsi birbirinden kusursuz tek tek yorum yapmıyım hepsini hepsini çok çok çok beğendim lliilliilllililiiilil:sm_cool:
ayyy çok rahat ve şık..ara ara bende tercih ederim böyle giyinmeyi..
ama bunu daha çok beğendim hatta bayıldııımmma.s.
pati o elbisenin bende beyazı varopuyorumnanaktan
Şeniz hihoyyyt zevklerimiz aynı desene
avatarında fenaa aklinialirimsmile
gloxina kombinin çok hoşmuş canım kaydirigubbakcemile5
gloksinya o penti taytdan bendede vardı ama en son benim kanka almanyaya dönerken yürütmüş taytımıklava: onlara giderken mavi gömlek ve bu taytı giymiştim .. dönerken dımdızlak kaldım :uhm: ikisinede el kodu :sm_confused:
çok rahattır bilirim o tayıt a.s
pofidik papilerde ne kadar yumuş bayıldımmm , bugün evde romantizm hakim galiba kırmızı kırmızı :jeyyar:
Ev kıyafetlerin bile uyum içindeolumunekankayizsmile Canım poduduk terlik çokkkkkkkkkk cici kaydirigubbakcemile2
gloxinia hem taytin hemde kazagin cok güzel hele rengi müthis bendede var böyle kazak ama kisa kollu rengide seninki gibi canli degil canim
kırmızıya bayılırımmmm :lepi: ev için baya süslüsün anlaşılan tatlım boshayallersmileçok begendm opuyorumnanaktan
gloxinia pofuduk terlikler çok şirin ya benim de bu kış için böyle bişey almam lazım çorapçıdan mı aldın ben de bi bakayım çorapçılara
teşekkür ederiz sonbaharhihoyyytAyy ne kadar güzel cicileriniz varr bayıldımboshayallersmile
bizlerede fikir oluyor süper topik olmuş...
hanturksum,dişiliği tescillimzemuszemustanrıçam o bluze bayıldım çok hoş bişeymiş üstte duruşunu çok merak ettim valla
ayakkabılar da çok güzelmiş çok beğendim canım benim
o senin zevkin be gülüm:kedi::asigim::asigim::asigim:Allahım o ne tarz bir bluz öyle :asigim:Benim hiç öyle kolu asimetrik olan T_shirt olmadı kendime yakıştImıyorum ondandır belkide :1no2:giyenlere çok yakışıyorum hele sana kimbilir ne kadar yakışıyordur .:asigim:
Ayakkabıyı ile çantanın uyumu enfes 2 side çok tarz ekrana yapıştım incelemek için:asigim::asigim:
Biriciğim çok zevkli :lepi:
ecemhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt:asigim:hepiniz harikasınız yaw :asigim: bayıldım hepinize
tanırıçam konunu sabitliyorum opuyorumnanaktan hayırlı olsun yerimseniben
canım tayt ne kadar güzelmiş:jeyyar:
kafamçokkarıştı
Tanricam patinin küpesini ariyorum pembe pembe bulamadim onlar bilezik degilmi yawwww :roflol: :roflol:
bunlar 54 bitanem :lepi: opuyorumnanaktan sudan ucuz
evet aynı bu yuzden sende cok zevklisin bana gorekaydirigubbakcemile3 birde cizmeler cok hos bir araya hepsini getirdigim zaman cok gusel birsey cıkıyoropuyorumnanaktan
kafamçokkarıştı
bilezikmiymiş onlar hacı:roflol:
ses etmiyoda bizim kız bilenzik diyealsanaalsanasmilemadara edicek ya beni:dilcikar:
54 tl mi
baya ucuzmuş sudan hı hıa.sbenneyaptımki (sana koyarmı anamşakkıdı :a015:)
ayyy çok rahat ve şık..ara ara bende tercih ederim böyle giyinmeyi..