- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
Kanka :asigim::asigim::asigim: Hastayım şu giydiklerinle aynı renk olan bir şekilde birbirini tamamlayan küpelerine Dökümlü bluze ayrıca bi aşık oldum zaten :asigim:
Tanrıçanın yolladığı T_shirt feci güzel ya :asigim::asigim::asigim: inanılmaz şık duruyor :asigim: zevkli kankam benim morla çok güzel kombinlemişsin :dance:
Kankammm yerim ben seni cokacimcoookAslında biliyor musun aslında ruh halime göre giyiniyorum Bazen spor bazen klasik vb.
Eskiden siyahların kadınıydım kanka :lepi: çok çok sonradan renkleri sevmeye başladım böylesi daha iyi oldu sanki Şeniz
aprilim ilk kombinin spor uyumlu .. ikinci kombinin dahada cok hosuma gitti renk uyumlari süper canim
geçen haftadan kombinim.siyah triko mini elbisem püsküllü çizmelerim. takıları unutmuşm.
bu da bugünkü kombinnnn
Çok masumum çok şeker bir kombin opuyorumnanaktana 2. kombinde babet tarzı birşey daha iyi olabilirdi sanki Şeniz
Tatlım, çok güzeller...Üzerine bi hırka giydin mi işte sana kışlık kombinler di mi ? :lepi:
İkinci kombinde ayakkabıyı uyduramadım sadece ama diğer hepsini çok beğendim balım kaydirigubbakcemile5
Markalarını da yazsak çok mis olur bitanem opuyorumnanaktan
cokmasum canim her iki kombininde hos .. ilk kombindeki tunigin cok hosuma gitti..
ikinci kombinde april ve liv e katiliyorum canim ayakkabi tercihini babet tarzi birseyle veya hafif topuklu pumps ile yap derim ..
aprilim ilk kombinin spor uyumlu .. ikinci kombinin dahada cok hosuma gitti renk uyumlari süper canim
liv canim yine tarzini konusturmusun.. ayni ceketin yarim kollusu bendede var
Nisannnnnnn :asigim::asigim::asigim:
Gecekuşum çok güzel bir kombin 1. kombinin altına ne giydin onuda görseydik keşke ? 2. kombin tam benlikmiş =)
teşekkür ederim tatlım. altına ne giydin derken neyi kastetin anlamadı.:sinifsinif: çizmelerimi çektim triko elbise zaten. bi de ince çorap vardı da onu :roflol:göremessiniz die koymadım
Selayhus sağol tatlım a.s.
teşekkürler tatlışımm daha güzelleri senin olsun inş ben de bayılırım ponponaopuyorumnanaktanayyyyyy bayıldım kuştirikoooom delikafadulden
çok çok güzel elbisen de çantan da çizmelerin de... boshayallersmile boshayallersmile
boshayallersmile ponpona bayılırım kuşum çok güzelmiş yaaa...:asigim:
güle güle giy bebeğim çok beğendim ikisini de... hihoyyyt
teşekkür ederim canımmkaydirigubbakcemile3gecelerin yavru kusu her iki kombininde güzeller bebegim begendim ..opuyorumnanaktan
april tanrıçanın aldığı bluzunu çok beğendim çok güzel kombin olmuş tatlım
liv gri kotunu çok sevdim
gece kuşuseninde herbişeyin çok şık püsküllü çizmelerin çok hoş
kızlar bu da benden olsun
pembe kırçıllı badi--- adil ışık
hırka --- mavi jeans
kot kemer -- colins
çizme -- ayakkabı dünyasından almıştım markası bentini sanırım