'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

cokmasum canim her iki kombininde hos .. ilk kombindeki tunigin cok hosuma gitti..
ikinci kombinde april ve liv e katiliyorum canim ayakkabi tercihini babet tarzi birseyle veya hafif topuklu pumps ile yap derim ..

aprilim ilk kombinin spor uyumlu .. ikinci kombinin dahada cok hosuma gitti renk uyumlari süper canim

liv canim yine tarzini konusturmusun.. ayni ceketin yarim kollusu bendede var

Kanka :asigim::asigim::asigim: Hastayım şu giydiklerinle aynı renk olan bir şekilde birbirini tamamlayan küpelerine Dökümlü bluze ayrıca bi aşık oldum zaten :asigim:

Tanrıçanın yolladığı T_shirt feci güzel ya :asigim::asigim::asigim: inanılmaz şık duruyor :asigim: zevkli kankam benim morla çok güzel kombinlemişsin :dance:

olumunekankayizsmile Çok sevindim beğenmene aşkum...:kedi:
Evet kankam Tanrıçamın T Shirtü çok çok güzel..:asigim: .totoyu da örtüyor, skinny kotla acayip güzel duruyor kankam...
:lepi:

Kankammm yerim ben seni cokacimcoookAslında biliyor musun aslında ruh halime göre giyiniyorum Bazen spor bazen klasik vb.
Eskiden siyahların kadınıydım kanka :lepi: çok çok sonradan renkleri sevmeye başladım böylesi daha iyi oldu sanki Şeniz

:KK1: Ben de eskiden (üniversitenin ilk yılları) heppp koyu renk giyinirdim asla açık renk bişey giymezdim kankam...Sonradan zar zor alıştım renklere...:roflol:
Bence de iyi oldu ama
olumunekankayizsmile

aprilim ilk kombinin spor uyumlu .. ikinci kombinin dahada cok hosuma gitti renk uyumlari süper canim

opuyorumnanaktan Çok teşekkür ederim balım benim... gamyoncuiremsu

maşallah kombinlere bayıldım canlarım. tanrıçamın zevkine de hayran kaldım.çok masum canım kombinlerin güzel ama 2. kombinde bend e spor ayakkabıyı yakıştıramadı.kızlar ben de 2 kombinle geldim resimler başarısız olmuş idare edin. ayy siftah yapcem çok heyecanlıyımmm:roflol:

Çok teşenkürler kuşkafooo :icecream:
ayy ekle kız ben de miraklandum
laelaelaelaelae

geçen haftadan kombinim.siyah triko mini elbisem püsküllü çizmelerim. takıları unutmuşm.
siyahlkombin9ytq725zd.jpg
[/url][/IMG]

Nisannnnnnn :asigim::asigim::asigim:

Gecekuşum çok güzel bir kombin 1. kombinin altına ne giydin onuda görseydik keşke ? 2. kombin tam benlikmiş =)

Selayhus sağol tatlım a.s.

Son düzenleme:
geçen haftadan kombinim.siyah triko mini elbisem püsküllü çizmelerim. takıları unutmuşm.

ayyyyyy bayıldım kuştirikoooom delikafadulden
çok çok güzel elbisen de çantan da çizmelerin de...
boshayallersmile boshayallersmile

bu da bugünkü kombinnnn

boshayallersmile ponpona bayılırım kuşum çok güzelmiş yaaa...:asigim:
güle güle giy bebeğim çok beğendim ikisini de...
hihoyyyt

Çok masumum çok şeker bir kombin opuyorumnanaktana 2. kombinde babet tarzı birşey daha iyi olabilirdi sanki Şeniz

Tatlım, çok güzeller...Üzerine bi hırka giydin mi işte sana kışlık kombinler di mi ? :lepi:

İkinci kombinde ayakkabıyı uyduramadım sadece ama diğer hepsini çok beğendim balım kaydirigubbakcemile5

Markalarını da yazsak çok mis olur bitanem
opuyorumnanaktan

cokmasum canim her iki kombininde hos .. ilk kombindeki tunigin cok hosuma gitti..
ikinci kombinde april ve liv e katiliyorum canim ayakkabi tercihini babet tarzi birseyle veya hafif topuklu pumps ile yap derim ..

liv canim yine tarzini konusturmusun.. ayni ceketin yarim kollusu bendede var

canlarım teşşekür ederima.s. 2 inci kombini bu şekilde hiç giymedim leopar bluzu annem almış bende böyle kombin ederim dedim ama evet olmadı altına topuklu ile giymem gerkecek
ilk kombindeki bluz stravridurs kot colins çantalar babet cuma pazarından aldım bidahakine resimle beraber markalarıda yazarım acemi işi oldu bu sferfisfisfis

april tanrıçanın aldığı bluzunu çok beğendim çok güzel kombin olmuş tatlım
liv gri kotunu çok sevdim
gece kuşuseninde herbişeyin çok şık püsküllü çizmelerin çok hoş

cokmasum, çok teşekkür ederim tatlım! opuyorumnanaktan

Liv'im
:asigim: :asigim: :asigim:

Nisannnnnnn :asigim::asigim::asigim:

Gecekuşum çok güzel bir kombin 1. kombinin altına ne giydin onuda görseydik keşke ? 2. kombin tam benlikmiş =)
teşekkür ederim tatlım. altına ne giydin derken neyi kastetin anlamadı.:sinifsinif: çizmelerimi çektim triko elbise zaten. bi de ince çorap vardı da onu :roflol:göremessiniz die koymadım
Selayhus sağol tatlım a.s.

ayyyyyy bayıldım kuştirikoooom delikafadulden
çok çok güzel elbisen de çantan da çizmelerin de...
boshayallersmile boshayallersmile

boshayallersmile ponpona bayılırım kuşum çok güzelmiş yaaa...:asigim:
güle güle giy bebeğim çok beğendim ikisini de...
hihoyyyt
teşekkürler tatlışımm daha güzelleri senin olsun inş ben de bayılırım ponponaopuyorumnanaktan
gecelerin yavru kusu her iki kombininde güzeller bebegim begendim ..opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canımmkaydirigubbakcemile3
april tanrıçanın aldığı bluzunu çok beğendim çok güzel kombin olmuş tatlım
liv gri kotunu çok sevdim
gece kuşuseninde herbişeyin çok şık püsküllü çizmelerin çok hoş

saol canım benimkaydirigubbakcemile3

kızlar bu da benden olsun
pembe kırçıllı badi--- adil ışık
hırka --- mavi jeans
kot kemer -- colins
çizme -- ayakkabı dünyasından almıştım markası bentini sanırım

Uploaded with ImageShack.us

Gunaydinim icerisine kesinlikle beyaz veya krembadi giy canim

Geri kalqn herseyin guzel uyumlu

Son düzenleme:
kızlar bu da benden olsun
pembe kırçıllı badi--- adil ışık
hırka --- mavi jeans
kot kemer -- colins
çizme -- ayakkabı dünyasından almıştım markası bentini sanırım

günaydınım, çizmeye bayıldım öncelikle boshayallersmile...çok güzelmiş...:asigim:
Bence de içine düz renk bir badi çok daha hoş durur yavrum, krem rengi veya çok açık sütlü kahve gibi...diğer parçalar da çok çok güzel
opuyorumnanaktan

X