'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

smileyler nasıl merdiven gibi tek tek inmiş bakarmısnz üst mesacıma :roflol:

hepiniz harikasınız yaw :asigim: bayıldım hepinize

tanırıçam konunu sabitliyorum opuyorumnanaktan hayırlı olsun yerimseniben

ben de bi kombin koyıyım.bugünkü kıyafetlerim,ev kıyafetlerim yani...

kazak;mango
jean görünümlü tayt;penti
pofuduk ayakkabı;bi çorapçıdan almıştım,markasız...

dışarı çıkarsam yine koyarım ağşama :smiley-cool:

Son düzenleme:

o pofuduk terliklerden bende istiyorum...............

:gitme:

evet malesef canım ya...
bu sene taktım ev botlarına ve böyle harikaş papilere.
güle güle kullan canımcım...

pati son kombine bende bayıldım...
bende lcw den ayakkabı aldım,35 tl ve süper,hem rahat hem çok şıkkaydirigubbakcemile5

patiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:sm_cool: kombinlerinin görünce dolabımda ne var ne yok atasım geldi. ne bunlarkankeeeeee:bbo: hepsi birbirinden kusursuz tek tek yorum yapmıyım hepsini hepsini çok çok çok beğendim lliilliilllililiiilil:sm_cool:
barbiee pofuduk papilerini yerim senin yafrimmmmmm:dance:
danrıçamm seksi gralıçamm kombin harika olmş bebemmm papilerine ayrıca bittimmm:asigim:
aprilimm ne güzel kombinlemişssin çiçeemmm maşallahınız varrr.
bi de bi arkadaş vardı nazar boncuklu.üşendiğimden bakamadım nickine geri dönüp.kombin hoş olmuş ama kolyeyle bileklik farklı farklı duruyo. aynı anda takmamanı öneriyorum canım

gloksinya o penti taytdan bendede vardı ama en son benim kanka almanyaya dönerken yürütmüş taytımı klava: onlara giderken mavi gömlek ve bu taytı giymiştim .. dönerken dımdızlak kaldım :uhm: ikisinede el kodu :sm_confused:
çok rahattır bilirim o tayıt a.s
pofidik papilerde ne kadar yumuş bayıldımmm , bugün evde romantizm hakim galiba kırmızı kırmızı :jeyyar:

tanrıçam o bluze bayıldım çok hoş bişeymiş üstte duruşunu çok merak ettim valla
ayakkabılar da çok güzelmiş çok beğendim canım benim

gloxinia pofuduk terlikler çok şirin ya benim de bu kış için böyle bişey almam lazım çorapçıdan mı aldın ben de bi bakayım çorapçılara

Ev kıyafetlerin bile uyum içindeolumunekankayizsmile Canım poduduk terlik çokkkkkkkkkk cici kaydirigubbakcemile2

:asigim::asigim::asigim:Allahım o ne tarz bir bluz öyle :asigim:Benim hiç öyle kolu asimetrik olan T_shirt olmadı kendime yakıştImıyorum ondandır belkide :1no2:giyenlere çok yakışıyorum hele sana kimbilir ne kadar yakışıyordur .:asigim:

Ayakkabıyı ile çantanın uyumu enfes 2 side çok tarz ekrana yapıştım incelemek için:asigim::asigim:

Biriciğim çok zevkli :lepi:

gloxinia hem taytin hemde kazagin cok güzel hele rengi müthis bendede var böyle kazak ama kisa kollu rengide seninki gibi canli degil canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…