- 25 Ekim 2009
- 2.181
- 0
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
bunu bugun ne giydine eklemistim giyinik bir sekilde buda bugun sizin icin olsun $IK bayanlar
@aprilim aşırı tarz olmuş kombinin hırkan ve çantan çokkk hoşuma gittiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
aprilim annenin ellerine sağlık çok güzel olmuş elbisen tatlım bu anneler sağolsunlar valla benimki de bana çalışır hep
anaam çanta benimkine benziyi maviyle de güzel durmuş ben de deniyim
Aprilim ne kadar guzel renkler hirkanla elbisen birbirini coook guzel tamamlamis taba cantada mikemmel secim
Kankammmm sevindirik olduk bak gece gece seninle öyle tatlım .Evet kankam üstü büstiyer tarzı Collezionedan almıştım :lepi:
kanka biliyorum o pasajısırnaşık şey
canım kotu 2 sene önce Beşiktaş Akaretlerdeki pasajdan almıştım ama kapandı orası tatlım ya... :gitme:
oof of...bittiğim an bu andır...boshayallersmile boshayallersmile
çantaya aşık oldum... :asigim: :asigim: boshayallersmile
tanrıça kuzum bu çantaları nerden alıyosun gülüm yaa hepsi ayrı bir tarz kombinine bayıldım kot ceketin çok güzelmişbayanssulusmile
vayyy tanrıçam bluze skinnye bayıldım bunlar benim de çok hoşuma gidiyo da koca totoma güvenip alamıyorumçantanı da çok beğendim ayrıca opuyorumnanaktan
tanrıça çizmeler yakıyiii aklinialirimsmile
çanta ve .izmeler çok güzelll bayıldım nerden aldın solıverwhyyyyyyyyyyy whyyyyyyyyyyyyyyyyy kombinler manyak güzel
@tanrıçam rugan manyağı olarak çizmelerine bittimmmmmmmmmmmmm çantanadaaa
canlar hepinize çok çok teşekkürleropuyorumnanaktanKankalarım eridim bittim resmen .Tanrıçamın ayakkabısından bende istiyom bende :asigim: Çantasından da :asigim:
çizmeler markasız.çantayıda siparişle yaptırdım..güzel sözleriniz için saolunolumunekankayizsmile
beğendiyseniz ne güzel:dance:fikir alıyoruz birbirimizden:içelim:
canım istersen üzerindede çekebilirsinaman burasıda güzelmişş burayada giymeden mi çekiyoruzz fazla dışarı çıkmadığım için giyinip çekmiyordum ama artık çeker çeker koyarımkaydirigubbakcemile2
fark etmezaklinialirimsmile
kankamohaoldumsmileAltımdaki tayt canlar Bluzun gögüs kısımı aslında daha güzel ama pek belli olmamış neyse =)
diğer zevkli kankamda eklemiş kombin:lepi:
Yavrularım, elbise annemin elinden çıktı :hulya: kaydirigubbakcemile2
Hırka pazardan sempatiksalakcinni
Çantam da markasız, öle bir çantacıdan... boshayallersmile
küpeler de doğal taş ama nedir bilmim:lepi:
topigimiz hayırlı olsun :dance:
ismine bayıldım 'pembe' kombin süper olmus bebeim aklinialirimsmile
selam canlar
buda benden günlük olmayan,süslü bir kombin olsunzemuszemus
kapalı bir mekansa gidiceğiniz yer(düğün,gece klübü,kına gecesi vs..)
bu tarz bi elbise ve çizme giymeniz yeterli olacaktır:hulya:
not:bunları topiğimden yürüttüm