'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

aprilim annenin ellerine sağlık çok güzel olmuş elbisen tatlım bu anneler sağolsunlar valla benimki de bana çalışır hep
anaam çanta benimkine benziyi maviyle de güzel durmuş ben de deniyim

bunu bugun ne giydine eklemistim giyinik bir sekilde buda bugun sizin icin olsun $IK bayanlar

Selayım yavru kuşum botlarını çok beğendim ince bellim aklinialirimsmile :lepi:
Ben de alıcam böle bişey, rahat di mi bunlar kuzum ?
Yoksa çok dümdüz olduğu için ayak tabanını kasıyor mu ki ?
fisfisfis

@aprilim aşırı tarz olmuş kombinin hırkan ve çantan çokkk hoşuma gittiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Tutitooom çok teşekkür ederim balım sevindirdin beni çok :kedi: hihoyyyt boshayallersmile

aprilim annenin ellerine sağlık çok güzel olmuş elbisen tatlım bu anneler sağolsunlar valla benimki de bana çalışır hep
anaam çanta benimkine benziyi maviyle de güzel durmuş ben de deniyim

Di mi hanturks üm,:lepi: aynen ben de annemi sömürüyorum resmen aklinialirimsmile :roflol:

Altımdaki tayt canlar Bluzun gögüs kısımı aslında daha güzel ama pek belli olmamış neyse =)

Son düzenleme:
Berem, gloxinia tesekkur ederim begenmeniz sevindirdi

Handem ayni kuklaya giydirmis gibi durmus demi
Kazak koyu grii coraplarda koyu gri ayrica
Aprilim ne kadar guzel renkler hirkanla elbisen birbirini coook guzel tamamlamis taba cantada mikemmel secim
Canim cizmeler oyle rahatki tay gibin kosabilir ceylan gibi sekebilirsin :roflol:

Tanricam skiinynine kazagina asik olabilirim cok zevkli. Oraya geleyim beni pazara goturun

Tutican sagol bebik zemuszemus

Son düzenleme:
Livim siyah beyazin asaleti super yaa

Demin esimin bana yaptigi yorum kaa kaaa psikolojini bozdu ga bire alisveris yapiyorsun :roflol: :roflol:
Hakli adam dogru soze ne denir

Fikirler super vallaa ya

Aprilim ne kadar guzel renkler hirkanla elbisen birbirini coook guzel tamamlamis taba cantada mikemmel secim

Çoh merci bitenemmm öpürümmm Şeniz opuyorumnanaktan

Livimmmm, bayıldım resmen burda! akannehir Her kombinin mi süper olur kanka yaa...boshayallersmile
Çok asil kesinlikle çok zevkli..:asigim:.Bluzun önü de büstiyer tarzı sanırım öle mi kankam ?

ayakkabılar da çok tatlı. nasıl da yakışır kuzuma
a.s

Kankammmm sevindirik olduk bak gece gece seninle öyle tatlım .Evet kankam üstü büstiyer tarzı Collezionedan almıştım :lepi:

Selayhusum sagol bitanem

Son düzenleme:
Kankammmm sevindirik olduk bak gece gece seninle öyle tatlım .Evet kankam üstü büstiyer tarzı Collezionedan almıştım :lepi:

Çok güzelimiş meleğim iyi gücel günlerinde giy hep boshayallersmile olumunekankayizsmile Şeniz

kanka biliyorum o pasajısırnaşık şey
göbekli bi adam vardı sahibiydi:CüvCüv:
bende sana aşıkım napçez kankaboshayallersmileŞeniz

tanrıça kuzum bu çantaları nerden alıyosun gülüm yaa hepsi ayrı bir tarz kombinine bayıldım kot ceketin çok güzelmişbayanssulusmile

alıntıyı miş etmişim böhüüsenağlama

Son düzenleme:
topigimiz hayırlı olsun :dance:
ismine bayıldım 'pembe' kombin süper olmus bebeim aklinialirimsmile

Altımdaki tayt canlar Bluzun gögüs kısımı aslında daha güzel ama pek belli olmamış neyse =)

kankamohaoldumsmile
ayakabılara bayıldım:lepi::asigim:çantada müthiş uyumluolumunekankayizsmile
siyah-beyaz vazgeçilmezimhihoyyytbluzunda çok şık bitanem..üzerinde düşününce dahada bi aşık oluyorum kombinlerineboshayallersmile:asigim:
prensesim benimŞeniz

diğer zevkli kankamda eklemiş kombin:lepi:
annenin ellerine sağlık canohihoyyythırka kotlada süper olur:lepi:
büyük çanta favorim..rengide süper..o yüzden çantaya bayıldım:lepi:
minik küpelerini sevsinler:1hug: sülün gibi boyuna çok yakışır elbise çiçeğim:içelim:

bunu bugun ne giydine eklemistim giyinik bir sekilde buda bugun sizin icin olsun $IK bayanlar

selayım,çıtır annemaklinialirimsmile
ne giydine uçuyım ben o zamanüzerinde görüp öyle bakıyımhihoyyyt

livcim ayakkabına bittimm :lepi:

aprilimmm yevrummm :asigim: aşk smile larına başlıyorum gene bak kaydirigubbakcemile3
elbise hırka çanta çok uyumlu :lepi:

selayımm minilerini sevsinlerrrrr ayyy çok özendm bende eklemek istiyorumm :gitme:
makinem bende degl şuan of öf puff :gitme:

Bugunun acilisini ben yapayim herkesler uyuyor heralde
canli görmek isteyenler icin bu kiyafetleri demin bugun ne giydin topiginede ekledim (reklamin iyisi kötüsü olmazmis :roflol: :roflol: :roflol: )
kahverengi badiyi trikonun icine giydim egilip kalkarken sakata gelmeyeyim diye
badinin yaninda gözüken ayaklar oglumun ayaklari benim degil . pantalonun yanindaki kare seyde kombinime ait degil oglumun resim kitabi

livcim siyah beyaz yine çok zarif bi kombin olmuş canım, çantanı ve akkabılarını çok beğendim opuyorumnanaktan

selayım senin oğlunun resim kitabını yerim ben minicik aferin şimdiden başlasın güzel resimler yapmaya
bluzün çok cücelmiş pantolon eminim çok hoş durmuştr üzerinde hemen bakıyorum Şeniz

cüzdanını nerden aldığını hatırlıyor ol lütfen, resmen bayıldım
:sm_cool:

selayım seni geçtimde şu ufaklığın ayaklarını yerim bennnnnnnnnn....
kombine gelince çok şk bebem çok beğendim hele bluzuna bittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…