'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

april kanka:sm_cool:
bende gri kot istiyorum yaboshayallersmilekesimi çok güzelmiş bebemkaydirigubbakcemile2
çantana bayıldım:lepi:çantanın kot ve babetle uyumu süper:lepi:ayrıca babetler çok şirin:1hug:
döktürmüş yine kankaların gülüŞeniz

Birtanem o kot skinny işte...O yüzden genelde totoyu örten şeylerle giyiyorum kendisini :KK1:
Beşiktaşta eskiden bi pasaj vardı bilirsin Akaretler durağının orda. kaydirigubbakcemile5 Ordan 10 TL ye almıştım bu kotu ahahahhaha. :roflol:
Çok teşekkür edirim kankitom benim
Şeniz Şeniz Şeniz

Selayhus bayildiimmm :lepi: evet siyahlada super olurr delikafadulden
tsk ederim canim öylede eklerim bi ara :KK1:
Aaayyy seloşum nasıl da özenmiş giydirmiş yaa kıyamam hihoyyyt olumunekankayizsmile boshayallersmile

çok güzel olmuş ama kuzum çok beğendim süpersin valla
:1hug:
apriltom cok tesekkür ederim canim
simdi gördüm sende eklemisin grili bir kombin canta ve ayakkabi disinda acayip begendim , pantolonlar benziyorlar zaten kazaginda ayri bir güzel

seloş:jeyyar:boshayallersmile
harika olmuş kombin bebem:lepi:çizmeler çok hoşkaydirigubbakcemile5
en kısa zamanda üzerinde görmek dileği ile:jeyyar:
afrooom cok mersi süslüm benim insallah üzerimdede begenilir kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
anammmmmmmmmmmm anammmmmmm kombinler coşmuşşşşş
liv
april
moon
tanrıça
rüyamsın
selayhus

ula kokoşlar hepinizin kombinlerine bayıldımmmmm
eee artik sahalarda senide görek kanka olumunekankayizsmile
kızlar dokturmussunuz yıne selayyy aprıl lıv tanrıca ruyamsın hepsı cokkk harıka yaaaa bayıldım kızlar ya cok zevklısınız gercekten
cok tesekkürler canim senide bekleriz ekle sende hepberaber paylasalim
selayhus skinny yakışıyor sana zaten...kombin de sade hoş bayıldım...ben işte gömlekle kemeri kullanamıyorum ya alışamadım sanırım başkasından beğeniyorum iş bana gelince yakıştıramıyorum üzerime:KK43:
canim bende giyemiyordum kemer eskiden ayni senin düsündügün gibi düsünüyordum baskalarinin üzerinde güzel duruyordu kendi üzerimde iyi durmuyormus gibi geliyordu, taaa ki bir arkadas sende iyi duruyor bende böyle durmaz diyene kadar :KK1: demekki herkes kendinde kötü duracagini düsünüyor kaydirigubbakcemile5
vay vay vayyyyy yine güzel bi topic ve yaratıcısı tanrıçam :jeyyar:
hayırlı uğurlu olsun tanrıçam pembiş çizmene bayıldım o nası bişey yaaaaa hayal bile edemiyom :asigim:
aprilim kankam ne güzel kombinler yapmışsın:1hug:
selayım grili çizmeli kombinine bayıldım:1hug:
liv seninkilerde harikaa.s.
moon elbisene bayıldım çok cici
a.s.
ayburum bugunki kombinini cok merak ediyorum bende süslendin hemimde :KK1:
selayım çok güzel bi kombin olmuş bence gri pantolon doğru seçim olmuş farklı bi ton olarak
botlarına bayıldım güle güle kullan üstünde de görelim bu kombini yerimseniben

hanturkscüüm sagol dostum :KK1: senin kombin benimkindende güzel olmus hirkan cok güzel ayakkabilar canta muhtesem uyumlu :lepi:

hanturksss :lepi: aynı çizmeden bende de var açık rengi.yani bayıldım tabiki kaydirigubbakcemile3 beyazla süper olmuş canm benimmm
selayımmmmmm canım çizmeler :jeyyar: yesinler havanı.süper seksi gösterir topuklu zaten :lepi: seviyoruz sizi yaa tarzlarınz süper
essahmi diyon bacimm :KK1: daha cokmu sexsüüü olurum :roflol: :roflol:
sizlerin sevgisine layik olmaya calisiyorum :lepi:
ee ama sende ekle artik bekliyorum burda neler gelecek bilmiyorumkismile zevkli hatun

apriltom cok tesekkür ederim canim
simdi gördüm sende eklemisin grili bir kombin canta ve ayakkabi disinda acayip begendim , pantolonlar benziyorlar zaten kazaginda ayri bir güzel

Yavru Seloşum çok teşenkür ederim kuzucum.olumunekankayizsmile :lepi: hihoyyyt
Çantaynan ayakkabıyı niye biğenmidin ama yavrum?
mafoldumben sempatiksalakcinni

kuzummm topiğin hayırlı olsunolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan ama ben resimleri göremiyorumsenağlama

Yavru Seloşum çok teşenkür ederim kuzucum.olumunekankayizsmile :lepi: hihoyyyt
Çantaynan ayakkabıyı niye biğenmidin ama yavrum?
mafoldumben sempatiksalakcinni

canim canta biraz fazla karisik geldi gözüme appalarin üzerindede cicek varya o yüzden
ama üzüldüysen hemen editlerim yorumumu a$iri begenirim olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile.. yeterki iste :lepi:

Cumartesi veya pazar günü aile arasında ev toplantılarımız olur bende bunları giydim...pudra rengi bluz ve pudra rengi ayakkabı (ışıkta pırıl pırıl parlıyor en sevdiğim ayakkabımdır) kot pantolon acaip bir renk ama belli olmamış takı takmadım kulağımda sadece inci küpe vardı ...
markalar yazılıyorsa;
bluz: mango
pantolon: collezione :KK1:
ayakkabı:marks&spencer autograph koleksiyonu...

2695.jpg

Son düzenleme:
tutim leopar kaplanim hepiside cok hos, nevresim takiminin hastasiyim :roflol: :roflol:

canim canta biraz fazla karisik geldi gözüme appalarin üzerindede cicek varya o yüzden
ama üzüldüysen hemen editlerim yorumumu a$iri begenirim olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile.. yeterki iste :lepi:

sırnaşık şey sırnaşık şey naniknanik sırnaşık şey
Aşk olsun bebem yahu, şakasına söyledim olumunekankayizsmile sempatiksalakcinni
hemen aşırı beğenirim dedi yaa hahhahahah :roflol:
tatlım benim kıyamam
:1hug:

Cumartesi veya pazar günü aile arasında ev toplantılarımız olur bende bunları giydim...pudra rengi bluz ve pudra rengi ayakkabı (ışıkta pırıl pırıl parlıyor en sevdiğim ayakkabımdır) kot pantolon acaip bir renk ama belli olmamış takı takmadım kulağımda sadece inci küpe vardı ...
markalar yazılıyorsa;
bluz: mango
pantolon: collezione :KK1:
ayakkabı:marks&spencer autograph koleksiyonu...

:asigim: Tuti çok güzel bir kombinmiş gücelim, özellikle ayakkabılar muhteşem boshayallersmile boshayallersmile

bende bayılıom leopara selayımmmm her şeyim leoparlııııı bunu evlenince ewime götüremicem yanarım yanarım ona yanarım niyemi tek kişilikte ondan hahahahaha :KK1:
ama ilk işim saten leopar nevresim takımı almak çeyizim için...

tutı sade ve sık bır kombı olmus ayakkabılarını ozellıkle cok begendım canım gule gule kullan hepsını

cok guzel kıyafetler ben hıc bısey begenıp alamıyorum dolasıp dolasıp boş dönuyorum karar veremıyorum nerelerden gıyınıyosunuz hanımlar banada soyleyın

cok guzel kıyafetler ben hıc bısey begenıp alamıyorum dolasıp dolasıp boş dönuyorum karar veremıyorum nerelerden gıyınıyosunuz hanımlar banada soyleyın

canım herkesin tarzı farklıdır ama ben genelde bershka,river island,koton,mango,zara,pull and bear,afrodit,bazen pazarlarda çok güzel ürünler oluyor markaların kaçırmadan alıyorum kendime neyi yakıştırırsam onu giyiyorum moda diye almam çünkü modası olsa dahi yakışıp yakışmayanı var bunlarıda göz önünde bulundurmak gerekir...kaydirigubbakcemile5

Rüyamsın çok beğendim kombininiopuyorumnanaktan
Selayhus hihoyyyt çok beğendim biriciğim ama tek birşey dışında kızarsın belki diye söylemicem :1no2:
Tuti tam benim renklerim ya :asigim:eek: ayakkabıyı ne zaman nereden kaça aldın tatlım ? delikafadulden
Nisan biricik kankammmmm çok güzel .Tam senin tarzın süpersonik bebeğim benim haaaa o kotun aynısından bendende var biliyon mu:lepi:

Son düzenleme:
canım herkesin tarzı farklıdır ama ben genelde bershka,river island,koton,mango,zara,pull and bear,afrodit,bazen pazarlarda çok güzel ürünler oluyor markaların kaçırmadan alıyorum kendime neyi yakıştırırsam onu giyiyorum moda diye almam çünkü modası olsa dahi yakışıp yakışmayanı var bunlarıda göz önünde bulundurmak gerekir...kaydirigubbakcemile5

haklısın tatlım herkesın tarzı farklı bende oralara bakıyorum eskıden begenıp alıyordum gıyınıyordum bu sene bana bısey oldu secemıyorum bır turlu en sonunda sınırlenıp cıkıyorum alısverıs merkezınden neyse sızlerınkıne bakıp fikir edınırım kendıme.opuyorumnanaktan takıpteyım sizi

Rüyamsın çok beğendim kombininiopuyorumnanaktan
Selayhus hihoyyyt çok beğendim biriciğim ama tek birşey dışında kızarsın belki diye söylemicem :1no2:
Tuti tam benim renklerim ya :asigim:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende bu sene bu renklere taktım kafayı livcim çok aşırı renkli sevmiyorum kışın.. yazın cıvıl cıvıl kışın daha soft renkler tercih ediyorum sorunlumuyum neyim:KK1:

haklısın tatlım herkesın tarzı farklı bende oralara bakıyorum eskıden begenıp alıyordum gıyınıyordum bu sene bana bısey oldu secemıyorum bır turlu en sonunda sınırlenıp cıkıyorum alısverıs merkezınden neyse sızlerınkıne bakıp fikir edınırım kendıme.opuyorumnanaktan takıpteyım sizi

canım bazen banada oluyor öyle geçen bershkaya girdim mağazaya inan bişey beğenemedim böyle sanki teksaslı gibi kıyafetler vardı allı dallı budaklı basmalı falan direk çıktım mağazadan arada oluyor öyle gülüm bayanssulusmile

tutiidelikafadulden delikafadulden
ayakabılara geberdimakannehirçok kokoş tam benlik:sm_cool:
ayrıca kombinde süpervereliniortak
sarı şekerim harikasınŞeniz
ha ...bide leopar nevresim benimde favorim:lepi:

Son düzenleme:
X