'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

hahah cok sekersın valla

:kedi: çok mersi tatlımmm

askeriimi arayayım hemen gelsin evlenelim leopar var ucunda:roflol:

ara tabe 10 tane leoparlı nevresim feda olsun sana beeekaydirigubbakcemile3

estafirullah çiçeğim :KK1:
evet Avrupa yakasında çok var bershka
:lepi:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bizim burda toplasan 2 tane bile yok heheh

Berem sanirim alisveris ve begenmek birazcikta ruh hali ile alakali... Banada oluyor arada oyle . Bende diger kizlar gibi pazardanda giyinirim ama malesef pazar yok burda :-):
En cok alisveris yaptigim yerlerde vero moda, zara, c&a , bershka buraya yeni acildi kiyafetlerini cok begendim

pazara kadar değil mezara kadar gelirim senle fisana kadarrrrrr sempatiksalakcinni

Berem sanirim alisveris ve begenmek birazcikta ruh hali ile alakali... Banada oluyor arada oyle . Bende diger kizlar gibi pazardanda giyinirim ama malesef pazar yok burda :-):
En cok alisveris yaptigim yerlerde vero moda, zara, c&a , bershka buraya yeni acildi kiyafetlerini cok begendim

evt tatlım ruh halıylede alakalı olabılır eskıden guzel seyler alıp gıyınıyodum son bı senedır aldıgımıda begenmıyorum sonra bırıne verıyorum t-shırt kot ıdare edıyodum ama cok sıkıldm bende duzgun gıyınmek ıstıyorum artık burdakı hanımlar pek şık bana güzel fikirler cıkıcak inşallah

hanturk cok hoş gorunuyor..dıger kombinlerı bende merak ettım
teşekkür ederim canıma.s.
hanturksss :lepi: aynı çizmeden bende de var açık rengi.yani bayıldım tabiki kaydirigubbakcemile3 beyazla süper olmuş canm benimmm
paticim çok teşekkürler canım, aslında bu da daha açık renk ya ama fotoda rengi böyle çıktı nedense beğenmene sevindim seni de bekliyoruz opuyorumnanaktan
hanturks tokana bayildiimm :asigim: leopar hastasiyim zaten, bi tokasi yok bana ver onu cabukkk delikafadulden hirkan ve botlarinda cook hos cok begendim kombinini hihoyyyt
çok teşekkürler rüyamsin opuyorumnanaktan canım bu tokayı burda nişantaşı pazarı var ordan aldım 2 tl ye mutlaka vardır oralarda da
hanturks uyum süper..çantana bayıldımopuyorumnanaktan
her zaman görmek isterizhihoyyyt
çok sağol tanrıçacım siz isterseniz ben sık sık gelirim opuyorumnanaktan senin de zevkin süper dün elbiseyi söylemiştim botları unutmuşum nerden aldın onları ya çok şirinmiş

hanturkscüüm sagol dostum :KK1: senin kombin benimkindende güzel olmus hirkan cok güzel ayakkabilar canta muhtesem uyumlu :lepi:
çok sağol selayım beğenmene sevindim ama senin kombin daha şık kuşum benimkisi öyle günlük Şeniz

aprilcim kotuna ve çantan bayıldım kotu nerden ve kaça aldın canım ya
ayakkabıları da ayrıca çok beğendim de çantayla ikisi de ayrı desen ya ondan şettiremedim accık:kedi:

tutim akkabılarına bayıldım bayıldım koyuna da bayıldım bayıldım ohaoldumsmile collezione mu ben de bakayım bi kalmış mıdır kine

teşekkür ederim canıma.s.

paticim çok teşekkürler canım, aslında bu da daha açık renk ya ama fotoda rengi böyle çıktı nedense beğenmene sevindim seni de bekliyoruz opuyorumnanaktan

çok teşekkürler rüyamsin opuyorumnanaktan canım bu tokayı burda nişantaşı pazarı var ordan aldım 2 tl ye mutlaka vardır oralarda da

çok sağol tanrıçacım siz isterseniz ben sık sık gelirim opuyorumnanaktan senin de zevkin süper dün elbiseyi söylemiştim botları unutmuşum nerden aldın onları ya çok şirinmiş

çok sağol selayım beğenmene sevindim ama senin kombin daha şık kuşum benimkisi öyle günlük Şeniz

ayakkabıları da ayrıca çok beğendim de çantayla ikisi de ayrı desen ya ondan şettiremedim accık:kedi:

tutim akkabılarına bayıldım bayıldım koyuna da bayıldım bayıldım ohaoldumsmile collezione mu ben de bakayım bi kalmış mıdır kine

teşekkür ederim handemmm kotumu ben yazın başında almıştım tatlım indirimden 20 tl ye bak bakayım belki vardır paçalarında fermuar var benim orda belli olmamış ama çok tarz duruyorrrropuyorumnanaktan

yeni gördüm ben bu topiğii...
çok güzel,blogumu kapatmışken,buraya koyıyım bari kombinlerimi zemuszemus

bunu bugun ne giydine eklemistim giyinik bir sekilde buda bugun sizin icin olsun $IK bayanlar

selayhus,jean i siyahla gimeye bayılırım...
hatta siyahla mavi tonlarının bi arada olduğu bi eşarp bulmak için 2 gün gezmiştim sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
selayım ben bu kombini zaten o zaman da çok beğenmiştim kotla siyah çok hoş durmuş
böyle koyunca badiyle çorap çok komik durmuş hehe bebek bluzüyle çorabı gibi etekle botlar kocaman kalmış :KK1:

kızlar:KK3:
kombinimle geldimhihoyyytdün livoma söz vermiştimolumunekankayizsmile
bende bu gün, günlük bir kombin yaptımgamyoncuiremsu​

kazağın ve taytın detayları..tayt pantalon gibi,ve yapısı çok hoşuma gidiyo
çorap gibi sarıyo,parlak bide hafiften:dance:​

parlatıcımın içine kırmızı oje katarak çok sevdiğim bi renk elde ettiğim ojem,ve bu kıyafette yaptığım makyaj: pudra,ruj,ve rimelden ibaretzemuszemus​

tanrıça kuzum bu çantaları nerden alıyosun gülüm yaa hepsi ayrı bir tarz kombinine bayıldım kot ceketin çok güzelmişbayanssulusmile

vayyy tanrıçam bluze skinnye bayıldım bunlar benim de çok hoşuma gidiyo da koca totoma güvenip alamıyorum :KK1: çantanı da çok beğendim ayrıca opuyorumnanaktan

Teşenkür ederim birtanem benim opuyorumnanaktan
Ne kadar güzel fikir alışverişi oldu canlarım demek ki bu çantayla ayakkabıları birlikte giymemem gerekiyor, desen farkı hoş olmuyor demek ki olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5
sağolun canlarım benimmm olumunekankayizsmile

canım kotu 2 sene önce Beşiktaş Akaretlerdeki pasajdan almıştım ama kapandı orası tatlım ya...
:gitme:

kızlar:KK3:
kombinimle geldimhihoyyytdün livoma söz vermiştimolumunekankayizsmile
bende bu gün, günlük bir kombin yaptımgamyoncuiremsu​

oof of...bittiğim an bu andır...boshayallersmile boshayallersmile
çantaya aşık oldum...
:asigim: :asigim: boshayallersmile

cfdf0540.jpg

34a87af4.jpg

d451a1c8.jpg

Yavrularım, elbise annemin elinden çıktı :hulya: kaydirigubbakcemile2
Hırka pazardan sempatiksalakcinni

Çantam da markasız, öle bir çantacıdan... boshayallersmile
küpeler de doğal taş ama nedir bilmim
:KK1: :lepi:

Kankalarım eridim bittim resmen .Tanrıçamın ayakkabısından bende istiyom bende :asigim: Çantasından da :asigim:

Nisanım elbise ile hırka nasıl birbirini tamamlıyor öyle a.s.

Bende eklicem birazdan bekleyin canlar

aman burasıda güzelmişş burayada giymeden mi çekiyoruzz fazla dışarı çıkmadığım için giyinip çekmiyordum ama artık çeker çeker koyarımkaydirigubbakcemile2

Livimmm canımsan kankam opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

Ekle haydi nee duruyorssuun
hihoyyyt

whyyyyyyyyyyy whyyyyyyyyyyyyyyyyy kombinler manyak güzel
@selayım bu kombin sana çok yakışmıştı giyiniğinide görmüştüm böyle giy hep....
@tanrıçam rugan manyağı olarak çizmelerine bittimmmmmmmmmmmmm çantanadaaa
@aprilim aşırı tarz olmuş kombinin hırkan ve çantan çokkk hoşuma gittiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

X