- Konu Sahibi BenmasMavi
-
:roflol::roflol:
de meleeemm biberitomm
güzeller güzeli ,çatlak ama bir o kadarda müthiş insan ilarzuuuuuopuyorumnanaktan
bunca güzel duyguları içinde barındırmak çok zor iken günümüz koşullarında,
sen bunu hem yaşıyor hemde bizlere yaşatıp ,olabildiğince yansıtıyorsun...zor'u başarıyorsun ,ama bilmeden ...
çünkü bu sensin ,kendini yaşayıp ,yansıtmak bu kadar keyifli ve bu kadar natural olabilmeli işte..
öncelikle tüm bunlar ve bize yansıttıkların için çok tşk ederim hepimiz adınaŞeniz
soruma gelince kabbak çikirdiğim ;
evliliğinin ardından,hemen ''anne'' olmayı düşünüyor musun ? ve nasıl bir anne olma hayali içerisindesin ?
şimdiden tşkler...
ve hep böyle kal olur mu yerimseniben
ablamm ablamm benimmmm:1hug:aklinialirimsmile:jeyyar::jeyyar:
bi tane daha buldum çocuğun olunca adını ne koyacaksın arzu abla =)
soruma verdiğin yanıt için taşankürler kanka:hooray:
kızım hastayım sana ben yaopuyorumnanaktansitede seni görür görmez aşık oldum kuzi patiye anlatıyodum seni hep..gizli hayranındım,sonra videolarını izleyince ve diğer resimlerinede bakınca sana açılmaya karar verdim biliyosun
şimdiii gelelim soruya..seni takip eden,deli gibi beğenen,ama fesatlığından bunu dile getirmeyen tiplerin farkındamısın..
kaç kişiler mesela:smiley-cool:
kız yukarıda yazdım yaa önceki sayfada:))))
soruma verdiğin yanıt için taşankürler kanka:hooray:
kızım hastayım sana ben yaopuyorumnanaktansitede seni görür görmez aşık oldum kuzi patiye anlatıyodum seni hep..gizli hayranındım,sonra videolarını izleyince ve diğer resimlerinede bakınca sana açılmaya karar verdim biliyosun
şimdiii gelelim soruya..seni takip eden,deli gibi beğenen,ama fesatlığından bunu dile getirmeyen tiplerin farkındamısın..
kaç kişiler mesela:smiley-cool:
mesela beeen çok beğeniyoruuum =) çok güzel hem huy hemde fizik maş.
Göynümün sahibisin Erzum. :asigim:
Daha içimde tutamayacağım bir sualim var sana hazır mısın : süprizzzzz
Alişi bırakıp benlen evlenir misin çiçek gözüm ? sempatiksalakcinni delikafadulden
fesat diyo dilo yine tam okumadın yaw:roflol:
isteklerimi karşılarsan neden olmasın taze fasülyem:roflol: :jeyyar: aklinialirimsmile
eh tüylerimi diken diken ettin manken anam zemuszemus boshayallersmile
çok teşekkür ederim :kedi: sen benim kalbimi görebiliyorsan sen benden daha güzel kalplisin kadayıfım.Şeniz
soruya gelem istemiyorum hemen olmak Alimle çok ayrı kaldık az zaman geçitrelim diye bakıyorum.
Kendimi ileride anne olarak hayal ediyorum hep şöle ediyorum. Çocuğumla çok neşeli zaman geçiren onunla onun gibi atlayıp zıplayan oyun oynayabilen kesinlikle çok otoriter olmyan bi anne..
kız veya erkek .. ikisinin de en yakın arkdaşı olmak... Çünkü nedese onun kendimin yaşadığı arkadaş kazıklarını yaşamasını istemiyorum. Yaşasa da benim kadar sağlam durabileceğini düşünemiyorum belki de:)))
Geçenler de mektup yazayımr dedim allah gül gül kendime yırttım attım.
Mektup şöle başlıyor,
Sevgili /Kızım/Oğlum;
Sen bu mektubu okuduğunda hangi cinsiyette isen onu daire içine al yavrucuğum.Eğer kendini ortada hissediyrosan tümünü al farketmez. Ben seni çok seviyorum....
Diye bi cümele aklıma geldi yuh dedim kendimeçYeterince duygusal değilim bu mektubu yazmak için..... bıraktım. hamile kalınca yazarım...
Ne istersen gurban olsun sana beeeeee sırnaşık şey
psikopatınım senin gülüşüne aşıkım anlıyo musun uleyn!
henüz kariyerim yok ama diplomam var kapı gibin, aç bırakmam la seni,
sen de az ye biraz Alla Alla, aşk diyoz burda duygusuz kadın! :mymeka:
koptum yaaa hangisiysen daire içine al haakaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:delikafadulden
ilarzucum alemsin kız valla bayılıyorum sana
bak ayrılamıyorum buradan sabahtan beri yanındayım (belkim de koltuğunda gözüm olduğu içindir )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?