Pembe Koltukta 4.Hafta İlarzu Bizlerle...

eh tüylerimi diken diken ettin manken anam zemuszemus boshayallersmile
çok teşekkür ederim :kedi: sen benim kalbimi görebiliyorsan sen benden daha güzel kalplisin kadayıfım.Şeniz

soruya gelem istemiyorum hemen olmak Alimle çok ayrı kaldık az zaman geçitrelim diye bakıyorum.

Kendimi ileride anne olarak hayal ediyorum hep şöle ediyorum. Çocuğumla çok neşeli zaman geçiren onunla onun gibi atlayıp zıplayan oyun oynayabilen kesinlikle çok otoriter olmyan bi anne..

kız veya erkek .. ikisinin de en yakın arkdaşı olmak... Çünkü nedese onun kendimin yaşadığı arkadaş kazıklarını yaşamasını istemiyorum. Yaşasa da benim kadar sağlam durabileceğini düşünemiyorum belki de:)))

Geçenler de mektup yazayımr dedim allah gül gül kendime yırttım attım.

Mektup şöle başlıyor,

Sevgili /Kızım/Oğlum;

Sen bu mektubu okuduğunda hangi cinsiyette isen onu daire içine al yavrucuğum.Eğer kendini ortada hissediyrosan tümünü al farketmez. Ben seni çok seviyorum....

Diye bi cümele aklıma geldi yuh dedim kendimeçYeterince duygusal değilim bu mektubu yazmak için..... bıraktım. hamile kalınca yazarım...

kız yukarıda yazdım yaa önceki sayfada:))))[/QUOTE]

hepsine bakmadım ki hemen soru aklıma gelince soruyum demiştim :bbo: dur bakıyım =)

soruma verdiğin yanıt için taşankürler kanka:hooray:
kızım hastayım sana ben yaopuyorumnanaktansitede seni görür görmez aşık oldum kuzipatiye anlatıyodum seni hep..gizli hayranındım,sonra videolarını izleyince ve diğer resimlerinede bakınca sana açılmaya karar verdim biliyosun
şimdiii gelelim soruya..seni takip eden,deli gibi beğenen,ama fesatlığından bunu dile getirmeyen tiplerin farkındamısın..
kaç kişiler mesela:smiley-cool:

mesela beeen çok beğeniyoruuum =) çok güzel hem huy hemde fizik maş.

Göynümün sahibisin Erzum. :asigim:

Daha içimde tutamayacağım bir sualim var sana hazır mısın : süprizzzzz

Alişi bırakıp benlen evlenir misin çiçek gözüm ?
sempatiksalakcinni delikafadulden

kız yukarıda yazdım yaa önceki sayfada:))))

hepsine bakmadım ki hemen soru aklıma gelince soruyum demiştim :bbo: dur bakıyım =)[/QUOTE]

Şeniz

erkek Aral
kız ElaŞeniz

Çok çakalsın kanka:jeyyar:

Var tabi tahmin ettiğim kişiler:hulya:

Öğrendiklerini başkalarına satanlar aklinialirimsmile çok değil sanırsam 1-2 kişi

sen biliyon mu la gözüne takılan kaç kişiaklinialirimsmile

Ben de seni çok seviyom çiçem onun için yüzyüze görüşmesek de kuzenim gibi kardeşim gibi seviyorum seni reçel suratlım

mesela beeen çok beğeniyoruuum =) çok güzel hem huy hemde fizik maş.

fesat diyo dilo yine tam okumadın yaw:roflol:

Göynümün sahibisin Erzum. :asigim:

Daha içimde tutamayacağım bir sualim var sana hazır mısın : süprizzzzz

Alişi bırakıp benlen evlenir misin çiçek gözüm ?
sempatiksalakcinni delikafadulden

isteklerimi karşılarsan neden olmasın taze fasülyem:roflol: :jeyyar: aklinialirimsmile

isteklerimi karşılarsan neden olmasın taze fasülyem:roflol: :jeyyar: aklinialirimsmile

Ne istersen gurban olsun sana beeeeee sırnaşık şey

psikopatınım senin gülüşüne aşıkım anlıyo musun uleyn!

henüz kariyerim yok ama diplomam var kapı gibin, aç bırakmam la seni,

sen de az ye biraz Alla Alla, aşk diyoz burda duygusuz kadın!
:mymeka:

koptum yaaa hangisiysen daire içine al haakaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:delikafadulden

herşey karın doyurmuyor biliyorsun:jeyyar:

koptum yaaa hangisiysen daire içine al haakaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:delikafadulden

zalaam kızım ben aklım normal çalışmıyor aklinialirimsmile

Hoşgeldiniz yeni gelenler buyrun çiçekler sayfalar da bayağı ilerledi valla oku oku bitmiyor yaw çenem kopsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…