- Konu Sahibi BenmasMavi
-
beyin şerbetlemesi geçirdim okuyacam diye:bbo:
neyse konuya vakıf olıyım şimdi
gerçi her mokumuzu genel olarak bildiğimiz için,vede insanları sorarak değil,yaşayarak tanımayı seven biri olarak sana soru sorma taraftarı değilim..ama sormamda lazımboshayallersmilebeynim durdu:1shok:zaten çalışmıyo:mymeka:heh buldum..fala inanırmısın kuzialin hiç falında çıktımıhihoyyyt
varan2..hiç hocaya gittinmi:smiley-cool:gittiysen maceranı ve neden gittiğini isitiyorum:hulya:
varan3 enerjinin tükendiği anlarda kendini yenilemek,enerji depolamak için neler yaparsın..nazara karşı neler yaparsın bide..
kuzen çok mistik oldum,farkındayım,ama biraz farklı bi konuya değiniyim dedim:jeyyar:
yaa göüüzm ağrıdı valla..
ilarzuuuuuuuuuuuuu tebriklerrrr.....
hella sana minnoşum.....
evlilik teklifin kaçıncı sayfada anlatılıyor öfff bulamadım.............:):))
benim sorum da şu?
evlenince hemen bebek istiyormusun?
kız mı erkekmi?
adları ne :):):):)
eee sende anne olcan sen kız istersin kesin ama :):) analı kızlı :)
ilarzu baby göz resmimi bugun ne giydin topikine koydum de hele bi olmusmu .)) sana bakipta sürdüm eyelineri usta
arzu hazır ol tum sayfaları okuyamadım ama benım soracagım soruyu daha once kımsenın sorma ıhtımalı olmadıgı ıcın göönümm rahat kaydirigubbakcemile3
dün gece rüyamda ne işin vardı hayırdır? kaydirigubbakcemile
bi de sorması ayıp rüyamdakı cocuklan pek bir samımıydınız ne ayak bacım sempatiksalakcinni
kızım yapma etme senın yavuklun yokmuydu dıyorum ay bır kur yaptın cocuga kımse artık o da ne bılem...
dun buralar soğuktu yorgan ustumden mı dustu ne sempatiksalakcinni
Canısım eğer alilerin inşaati biterse kıraçta bitmezse de canımızın istediği yerde:))
Ali anadolu yakası istiyor. Beylükdüze mü neeresiyse orası bir de çengelköy aklımızda var
:roflol::roflol: ölüyorum tutmayın beni
kız o Kenan İmirzalioğluydu deli:roflol:
Ona kim olsa bırakır eşini dostunu len:roflol: yapacaz tabi kim kaparsa artık :))))
Yapma etme demiş bi de kendi kapacak aklınca zaar:roflol:
varlığın yeter melek suratlı arkadaşım[/QUO
canmsın iyiki seni tanıdım ve arkadasımsın seviyorum seni bal diilimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Evetttttttt yaşasın içimede doğmuştu heee. Ben de evlenince Beylikdüzünde oturucam... ınş. oaraya gelirsin tatlım yaaa çok sevindirik oldum birden yaşasın yaşason hoppa huppaa oley yuppi:sm_cool::sm_cool::1rolleyes::dance:
ilarzuşumm gözüm ağrıdı be sayfaları okuycam diyeekaydirigubbakcemile3 benm merak etiiğim her şeyi sormuşlarraklinialirimsmile neyse yinede düşiniyim aklıma gelir belkimm akannehir şimdilik sorum yok ama söliceklerim varr haaanımmmmkaydirigubbakcemile2 öncelikle içinin güzelliği tamamen yüzüne yansımış senin o kadar güzel bi yüzün var ki allah nazarlardan saklasınbu güleryüzün mutluluğun hiç bozulmasın inşallah:1hug: kk da en sevdiğim insalrdan birisin bu sıcak kanlılığın yardımseverliliğin ve güleryüzünle iyiki tanımışım senii hep mutlu ol bitanemm:asigim:
Not: Şu içki alemini bi daha yapalımm:jeyyar::jeyyar::roflol:
madem buradasın sana bende soru sorayım .
Benimde sol gözümün altında damar çatlaması oldu ve çirkin görünüyor sende bu konudan keşfetmişsin burayı madem öyle çaresini buldunmu ne yaptın banada söyle bende yapıyım
kız yok beaa ben hiç sevmem o oğlanı böğk hatta :dilcikar:
aman al senın olsun
yalnız cıdden benzıyordu kenana haa delikafadulden
ben de nerden tanıyom bı yerden cıkarcam dedım
anam yok gırmem aranıza da benım anlamadıgım benım ruyamda napıyonuz, o kaa da dua etmıstım yatarken sefkılımı gorem dıye ana bı baktım arzu sırnaşık şey
pişt sefkilim yapcak bısı yok Şeniz
varlığın yeter melek suratlı arkadaşım[/QUO
canmsın iyiki seni tanıdım ve arkadasımsın seviyorum seni bal diilimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben de seni çok seviyorum gönlüferahım.
ozman bir dermatoloğa gitmem lazım öylemi.Kremler falan fayda etmez herhalde eczacı bana bir krem verdi 56 tl miş en az 6 ay kullanman lazım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?