- Konu Sahibi BenmasMavi
-
İlişkinizde maşallah çok iyi gidiyor anlaşılann.. siz tecrübeli ablamdan bi öneri reca edeyim bende (makyajla ilgili her şey topicte var ondan o konuya girmiyorum zaten beceremiyorum da:sinifsinif:)
Uzakta olan ilişkileri güçlü tutmak için tavsiyeniz var mı??
varmı arttıran:roflol:sizler hayranlık besliyen temiz kapli hayranlar kategorisindesiniz canoyerimsenibenmesela beeen çok beğeniyoruuum =) çok güzel hem huy hemde fizik maş.
duygular karışılıklı ciğerini yediğim biliyosunolumunekankayizsmilenişanlı faktörüm olmasa,şu an yüzyüze görüşüyo olurduk zaten onuda biliyosun..Çok çakalsın kanka:jeyyar:
Var tabi tahmin ettiğim kişiler:hulya:
Öğrendiklerini başkalarına satanlar aklinialirimsmile çok değil sanırsam 1-2 kişi
sen biliyon mu la gözüne takılan kaç kişiaklinialirimsmile
Ben de seni çok seviyom çiçem onun için yüzyüze görüşmesek de kuzenim gibi kardeşim gibi seviyorum seni reçel suratlım
fesat diyo dilo yine tam okumadın yaw:roflol:
fesat olmayan gizli hayranlarından biri de benim :)
bu sitede ilk yaptığım şeylerden biri senin makyaj videonu izlemek olmuştı,eh insan süslü olunca tabi:)
travesti sesim için kusura bakmayın dediğin yerde kopmuştum:)
bi insan bu kadar sempatik olabilir ancak ve bu kadar güzel:)
sormak istediğim bişe yok sadece bunu söylemek istedmm:1hug:
fesat olmayan gizli hayranlarından biri de benim :)
bu sitede ilk yaptığım şeylerden biri senin makyaj videonu izlemek olmuştı,eh insan süslü olunca tabi:)
travesti sesim için kusura bakmayın dediğin yerde kopmuştum:)
bi insan bu kadar sempatik olabilir ancak ve bu kadar güzel:)
sormak istediğim bişe yok sadece bunu söylemek istedmm:1hug:
ooyyy canımm içim fena oldu:teselli:
canım uzağa giden kim ise alttan alacak ve her çağrıldığında gidecek iki eli kanda olsa bile. ayrılık yüzünden olan gerginlikte de kesinlikler alttan alacak. hep umut verecek. yanındayken nasılsa uzaktayken de aynı ilgiyi göstermeli.
ayrılan onu bırakan bendim. Ne kavgalar ettik bi keresinde bilgisayarı fırlattı ben seni bu camdan görmek istemiyorum gitme diye:gitme:
gittim tabi-tatlicadiarzu-
ama yokluğumu hissettrimedim. ne dese alttan aldım. bitecek dedim. alışması çok uzun sürdü. ki biz aynı evde yaşoıyorduk bi anda gitmem çok koydu. kendi kendine sesleniyormuş bana evde...:sinifsinif: zor oldu ama alışıyorlar. sen de alışıyorsun.
ben genellikle pozitif olduğum için güçlü taraf sakinleştirilen değil sakinleştiren taraf benndim. Kapris yapan oydu... Heç kapsri yapamadım la hamileliği beklilyom:))))
Canım uzakta bir ilişki sürebiliyorsa zaten siz birbirniz için biçilmşsiniz demektir emin ol. Biz 3 senedir uzaktayız...:sinifsinif:
varmı arttıran:roflol:sizler hayranlık besliyen temiz kapli hayranlar kategorisindesiniz canoyerimseniben
duygular karışılıklı ciğerini yediğim biliyosunolumunekankayizsmilenişanlı faktörüm olmasa,şu an yüzyüze görüşüyo olurduk zaten onuda biliyosun..
bebem bariz maydanda:1closedeyes:komşumun adı meryem gör gör öğren demişler ama,senden alıp millete satmakta komik oluyo dimi:roflol:
taklitler asıllarını yaşatır kuzigamyoncuiremsu
lipglosum dudağıma sürerim seni en pembesindenbayanssulusmilebak saklı mağbedim,nası duygular günışığına çıkıyokaydirigubbakcemilesöyledin rahatladın dimi:jeyyar:
lipglosum dudağıma sürerim seni en pembesindenbayanssulusmilebak saklı mağbedim,nası duygular günışığına çıkıyokaydirigubbakcemilesöyledin rahatladın dimi:jeyyar:[/B]
çok teşekkür ederim soru sormyonuz beni utandırıyonuz çok fena oluyorum...
travesti sesim doğru.. ne zaman telefonu açsam yaw bi kişi de anama benzetse ya
ya babama ya kardeşime isyanım var buna... çıplak sesim daha yumuşak ve pürüzsüzdür söliim:)))
çok sağol canımolumunekankayizsmile ben bırakılan tarafım maalesef sevgilim de sağolsun hep alttan alıyor ama alışmak çok güç gerçekten inşallah bizim de mutlu bir sonumuz olur sizin gibi
evet ilan ettim aşkımı sonunda ohh beeee :sm_cool:
eyeliner vidosunda daha pürüzsüz ve ince zaten ben farketmiştim:roflol:
soru manyaa edicem seniaklinialirimsmile
1.sorualinle içmeye gidermisiniz?alemci bi çiftmisiniz?
2.sorueniştemiz kk için ne düşünüyor?hiç tartışma yaşadığınız oldumu?
allahta soru sormayı sevmiyorum hesempatiksalakcinni
soru manyaa edicem seniaklinialirimsmile
1.sorualinle içmeye gidermisiniz?alemci bi çiftmisiniz?
2.sorueniştemiz kk için ne düşünüyor?hiç tartışma yaşadığınız oldumu?
allahta soru sormayı sevmiyorum hesempatiksalakcinni
sorulara bak sorularaadelikafadulden:lepi:
ay topici kendi sorunumla meşgul ettim ama ben üzüldüm şimdi ama yazmadan edemeyeceğim..
Maalesef bizim çok görüşme olanağımız yok gunduz çalışıyor gecede haftada 2-3 gun bar programı yapıyor..benim de okulum var zamanım yok.. müzik onun en büyük aşklarından biri biri de benim tabii kizemuszemus
Bizde ben erkek o kız gibi oluyor bazen evlenmeye benden meraklı maşallahkaydirigubbakcemile5
Böyle olumlu şeyler duymak çok rahatlatıyor beni çok sağol valla çok değerli geliyor bana bu yorumlar çünkü çevremdekilerden hep olumsuz şeyler duydukça kendimi kötü hissediyorum çok yıpratıyo bu da beni..Tekrar sağol güzel gözlüm
içki içermisiniz diye soruyor
evini kiralık verecek haspam sanki:roflol:
içeriz içeriz saaane la kiramızı gününde öderiz alla alaa
Harikasınız hanımlar.
sıkıştırın İlarzuyu,sormak istediğiniz herşeyi sorun,
hadi bakalım bir soruda benden olsun,tabi sorulmadıysa...
neşeli,hayat dolu ve çevresine olumlu enerji veren,
ayrıca çok hoş bir hanım..bu enerjinin kaynağı nedir acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?