Pembe Koltukta 4.Hafta İlarzu Bizlerle...

geünaydın çiçekler kaldığımız yerden devam edeceğiz bugün kısa bi yarimlen hasret giderdik geldim

yakın akraba yok kavgalı görüşmediğimiz bi babamın amcasının çocukları var onlarla da sanırsam 10 sene oldu :1closedeyes:

küsme sebebimiz salak saçma bişeydi

ama ondan sonra gelenler işi uzattı
benimle alakalı bi durum yoktu da babama laf sölediler ondan konuşmuyoz:)))

onun dışında babamın ve anamın tüm 7 göbek sülalesi ile görüşüyoruz ben bile isimlerini artık hafızamda tutamıyomsempatiksalakcinni

Erkeklerden hanqi popçuyu beğenirsin arzu qacısı buarada bu akşam beyazda murat boz var oy oyyy oyyyy naniknanik:jeyyar:

ay kismeyi sevmiyom kuzucan yaa ama Tarkan ı insan sıfatına koymıuyomboshayallersmile

tenin çok pürüzsüz maşallah canım ya bunu neye borçlusun genlerden deme sakın deme!alsanaalsanasmile sırrını söylemelisinolumunekankayizsmile

temem gen demiyim istemiyorsan yoğurt diyim devamlı temizleme diyim makyajsız uyumama diyim. devamlı nemlendirme diyim. canısım

:roflol::roflol:

İlarzucum gülüm bu hafta bizlerle beraber olduğun için çok teşekkür ederim sana...
a.s.
Kızlar bu hafta koltukta kazen var..Bir sonraki hafta kimi görmek istiyorsanız onu bana özel mesajla bildirin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…