- Konu Sahibi BenmasMavi
-
Çiçek suratlım
zor ilişki olmadı mı ben napiim onu:))
zor olacak iniş çıkış olacak ki karşındakini deneysin bakalım sen kadar güçlü mü göresin dimi çieğim.
sen yanındaymış da uzaklık diyon a gözüm yaa
biz 6 saatlik yoldan bahsediyoz iki hafta bir görüşmelerden bahsediyoz ceylan gözlüm...
takma bu kadar keyfine bak sıkma kendini de O nu canısım. :güzinaplaarzu:
sevgili güzin ablacımm şeyyy soracaktımmsırnaşık şey
hahah bende onu soracaktım şeyyy erkek arkadaşım göbeğime şey yaptıda acaba hamilemiyim:roflol::roflol::roflol:Songül ablaya tek cümle demişim sıralamışım dengesizliğe bak ya:)))
sor yavrucuğum hamile kalmamışsındır öpmeylen kuzum rahat ol:roflol::roflol:
Yok canım bizim de aramızda 12 saat var.. 1,5 aydır ayrıyız.. yani birbirimize gidip gelmek için de zamanımız olmuyor maalesef..mafoldumben
Sağol kuzum tekrar
güzin abla muamelesi yaptıysam özür dilerim arkadaşlar.. sadece böyle bir tecrübesi olduğunu hatırladığımdan sormak istedim tekrar pardon
hahah bende onu soracaktım şeyyy erkek arkadaşım göbeğime şey yaptıda acaba hamilemiyim:roflol::roflol::roflol:
hem ben senden büyüküm niye abla diyomki
ilarzu bu güne kadar hiç konuşmamış olsakta çok tatlı çok sıcak buluyorum seni.denk geldiğim topiklerde yazdığın cevaplar hep pozitif oluşun samimiyetin çok hoş.
arkadaşların dostların çok şanslı onları her zaman dinleyebilecek ve her durumda gülümsetecek bir ilarzuları var. benim sorum yok arkadaşlar sormuş zaten sadece senin hakkındaki düşüncelerimi yazmak istedim. makyajlarında süper bu arada
canım benim bal peteğim güzel gözlüm elma yanaklaım kiraz dudaklım hayırlı uğurlu olsun koltuğun öpüyorum seniiiiiiiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
soruldu çiçek ablam:))
emme senin çok yoğun olduğu bilincinde olarak tekara kısa ve tek cümle ile cevaplayayım:
Aşktan doğan bir çocuk olduğum için.
Anamla babam maaşallah aliyle benden sevişkendirler. Elele falan gezerler birbirlerinin dondurmasını yalarlar :icecream:
Çoğu kez yatak odasının yerini göstermek veya hatırlatmak durumunda kalmışımdır.
arzucuum canım benm kendine abzürt şeyler yapmayı düşündünmü canm gerçi sen her halnle güzelsin maşallahda ne biliim sçaları boyatmak kestirmek dövme ya da piercing yaptırmak gibi mesala sempatiksalakcinni
yok dilalcım yaa komiklik yapıyoruz şurada iki kafa dağıtalık dedik
maaşallah tatlım,
ehh tahmin ediyorduk da,birde tastik ettirelim dedik...
çook öptüm seni...Şeniz
zaten birazdan arzu attıracak beni buradan çok meşgul ediyorum alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?