Pembe Koltukta 4.Hafta İlarzu Bizlerle...

geünaydın çiçekler kaldığımız yerden devam edeceğiz bugün kısa bi yarimlen hasret giderdik geldim

rahatladım ne yalan söylimzemuszemus
gelecek ne getirir bilemem ama görmek istiyom napim:kedi: boshayallersmile
tanrıçam ne yapacak acaba, aklım bir de onda:kedi: a.s

ben seni topikte okudukça zamanla şöyle bir şey geçirdim kafamda
bir gün pembe koltuğa oturacağını adım gibi biliyordum şimdiye sakladım...

bursada akrabaların bir arada oturduğu aile apartmanında oturuyorsun sanıyordum
amcan çiğ köfte yapar; halan yengen kumaş alışverişine çıkarsınız sana pimbe elbise diker, seni süslenmiş düğüne gönderirken arkandan "ne zaman büyüdü bu cadı" dediler felan;
ortada neşeli, neşe saçan cimcime yeğen(sen), bahçede balkonda bir araya toplanıp çay içersiniz, güler sohbet edersiniz felan...

ama burdan öğrendim, biz hep kiracıydık, annem çalışan bir bayandı dedin
dolayısıyla yanılmışım. ama yanılmadığım şey
hakikaten akraba olarak birbirinize bağlısınız sanırım.
ailenizde kavgalı, görüşmediğiniz yakın akraba var mı; amca, yenge, hala, teyze dayı?

yakın akraba yok kavgalı görüşmediğimiz bi babamın amcasının çocukları var onlarla da sanırsam 10 sene oldu :1closedeyes:

küsme sebebimiz salak saçma bişeydi

ama ondan sonra gelenler işi uzattı
benimle alakalı bi durum yoktu da babama laf sölediler ondan konuşmuyoz:)))

onun dışında babamın ve anamın tüm 7 göbek sülalesi ile görüşüyoruz ben bile isimlerini artık hafızamda tutamıyomsempatiksalakcinni

Erkeklerden hanqi popçuyu beğenirsin arzu qacısı :utangac: buarada bu akşam beyazda murat boz var oy oyyy oyyyy naniknanik:jeyyar:

ay kismeyi sevmiyom kuzucan yaa ama Tarkan ı insan sıfatına koymıuyomboshayallersmile

tenin çok pürüzsüz maşallah canım ya :nazar: bunu neye borçlusun genlerden deme sakın deme!alsanaalsanasmile sırrını söylemelisinolumunekankayizsmile

temem gen demiyim istemiyorsan yoğurt diyim devamlı temizleme diyim makyajsız uyumama diyim. devamlı nemlendirme diyim. canısım

bu ne yaaaaa :roflol: sizinkide zor is heee
cahallik iste anam naparsinsempatiksalakcinni
bön bön bakmaktan baska bisi yapmadim:roflol: neyse artik senden ögreniriz bisiler olumunekankayizsmile
acemiligime ver boshayallersmile bagisla beni appplaaa:roflol:

:roflol::roflol:

İlarzucum gülüm bu hafta bizlerle beraber olduğun için çok teşekkür ederim sana...
a.s.
Kızlar bu hafta koltukta kazen var..Bir sonraki hafta kimi görmek istiyorsanız onu bana özel mesajla bildirin lütfen

Back