- Konu Sahibi BenmasMavi
göz çukuruna yakın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
göz çukuruna yakın
ya bu sorulur mu özele girmek yohudu hanii:)))
sor boyumu, sor cinsel hayatımı :jeyyar:
ama sorma kilomu yaaa :roflol:
67ohaoldumsmile
o kadar belli değil ablacım ya fıstık gibi hatunsun opuyorumnanaktan
çok sevdim seni...ço..ook tatlısın :kedi:
o zaman tamamolumunekankayizsmile 68 de diyebilirim dimi:))) :roflol:
arada gidip geliyorum da eyvahedigeldismile
69 asla değilim oondan eminim a.s
maşallah bayağı bir kalabalık mış .Misafir misafiri sevmezmiş ev sahibide hiç birisini sevmezmiş :)):roflol:
cidden nişanda çekinmiş oldğun fotolara baktım iyi hatırlıyorum hiç öyle kilolu değilsin boylusun demek ki saklıyorsun canım:içelim:
yunus balığı etliyim zemuszemus
kemiklerim iri korse de giysem küçülme olmuyor bende.
la köpeklere ne akşam yemeği çıkar benden haaa ye ye bitmem ben :roflol: cokacimcoook
siteden göz aşinalığım var sana aklinialirimsmile
makyajlarınada hayran kalmamak elde değil zaten :lepi:
ama bide üzerine nası şirin bişiymissin sen ya,kocaman kalbin var eminim opuyorumnanaktan
sorum yok ama yazmadan da geçemedim :kedi:
ne istiosan senle olsunnnnn alkisalkisalkis
seni eniştemiz yesin ablacım yaa sempatiksalakcinni
o yağlı sevmiyor kokusunu seviyor sadeec:)))
ama gelince ne olacak bilmem 5 aydır.... aklinialirimsmile
oyyyyyyy bidenem sunumcum
ben de seni kardeşim gibi görüyorum küçük müsüm benden bilmiim ama bi sahiplenme var tarafımdan saa karşı :banlanırsan haberim olsun::roflol::roflol: bitiyorum seninle uğraşmaya sana takılmyaya yanımda olsan inan elim hep bi yerlerinde olurdu ya ensende olurdu ya kafanı tutup böğrüme sokardım bişeyler yapardım yani.
sen de sevdiceğinle hep mutlu ol gül benzilim. ben de seni iyiki tanımışım. la bişey dicem bu pimbe koltuk aynı şu modası geçmiş ünlüler oluyorya çağırıyolar falan yakın arkdaşları geliyor muhabbet oluyor aynı öyle bi hava oldu haa :)))
içki alemi yapak tanrıçamın da olduğu bi akşam
kavuşma şerefine yaw baa bak benimki de geliyor ikisini bi arada yapalım da çok masraf olmasın geçenki fena girdi kızım bize siz kalktınız bize kaldı hesap çok mötüsünüz. :roflol:
kaslı amcamla çok samimi olduk :roflol: guclubacismile alsanaalsanasmile![]()
sever sever senin gibi güzeli bulmuşdaha ne istiyor kii a.s.
kız 6 yaştan fazla var ya ben 27 diyorum da çaktırma yiyiyorum bunları (aramızda kalsın 27 bitti yane, 28 bitmeden sölemem:))
çiçeem o kaslı adamı beğenmedim ığğk diyodun gözün varmış meğer anladık seni anladdııkkkk hadi hadii
karısını napacaz bilmem:))))
bilmeyenler için bunlar geyik kızlar:)))
benm hiç ablam olmamıştıı ahada şimdi oldu size abla diyebülürmüyümmsempatiksalakcinni:kedi:kaydirigubbakcemile3 aman gözüm falan yok karısı mazallah gözümü çıkarırrkaydirigubbakcemile3akannehir:roflol: