- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi BenmasMavi
-
Ne kesesi anacım benim derimi yüzsen yok çaresi:gitme:
ıyi geceler tatlı rüyalar balımopuyorumnanaktan
bebem simdi olayı anladım
soruma geliyorum
1.Sanal ortam dısında da bu kadar tatlı dilli bir hatun musun :asigim:
2.En çok kiminle olmaktan keyif alırsın ?
3.Düzeltemedigin hataların oldu mu ? olduysa neler ?
4.Kendinde beğenmediğin ve beğendiğin özellikler nelerdir?
Canısı neyse bunlara cvp ver daha sorularım olacak delikafadulden
cnm benim oku oku bitiremedim şu geçmişi
sana ne sorayım ki herşeyi sormuşlar güzel yüzlü hatun opuyorumnanaktan
allah gülen yüzünü sodurmasın tatlı sözlerine bayılıyorum
haydibirde soru sorayım en çok sevdiğin renk ve hayalindeki gelinlik nasıl kremalı pasta olumunekankayizsmile
Ben de bu bahar dalının ablasıyım ben de bayılıyorum sana ilarzu::)Ailecek hastayız sana:::)
Bu arada ben de Trakyada okudum Tekirdağda seni nasıl görmedim ben :)delikafadulden
Arzuu sorularım gelio:)
1. yaş 27 2 yıllık nişanlılık
koca bi aşk da var
e hadi evlen diyorum daa
sen nezaman düşünüosun evlenmyi
bu sene everelim mi seni
2. hayatta pişamlıkların oldumu en büyük pişamnlığın nedr?
3. kincimisin biri sana bişi yaptığında asla unutmam mı dersin?
4. aşk herşeyi affeder mi?
5. sorucaktım ama şeyini çıkarmıyim dedim cevapla ben gene sorarım imzamı da atıp kaçiyim şimdi:lepi:
senin bu tatlı dilini yirim ben makyaj kraliçam
Karşındaki insanda beklediğin aradığın özelliklere neler diyecemmm zati nişanlın var ama olsun öğrenelimmm
Akşam amma kaynatmışsınız kızlar bir çıktım oo tüm muhabetti kaçırmışım yahuu. tospikimm tatli Gacim hep buradaymış yahuuu
ıstanbula gelin geleceksen seni çok tanımak isterim görüşmek isterim yanii. ıstanbulda neree oturacaksınız aşkımmm
hiiiii duymamış olimmmmmklava: devlet gibi hatun alıoo beyfendii efendi olsun canımızı yesindelikafadulden
ayy arzum ne kadan romantık bi evlilik teklifi olmuş yaa:asigim:
benımkıde senınkıne benzer oldu biraz
beni istemeye gelecekler bir hafta sonra nişan hazılırlığı yapıyoruz kocamlan alışverişe çıkmışız
ama halen evlenme teklifi yapmadı bana
garibimin parası turasıda yok
benım peşimden kalkmış kayseriye gelmiş zar zor iş bulmuş maaş anca kiraya gidiyo
avm nin terastaki cafesine oturduk dinlenmek için orada evlenme teklif etti
cafedede çekim var kameralar falan cok komık olmustu
anamlar evlenme teklif etmeden ben edem bari didi sevgili kocacım
bütün sayfaları okudum tatlım ama soracak soru kalmamış ki bende seni kocaman kocaman bal yanaklarından opem dedim
Bende bi soru sorucam :)
Trakya Üniversitesinden mezunmuşmuş ilgimi çekti,Edirne merkezdemi bitirdin okulu?Öyleyse ne düşünüyosun Edirne hakkında ve okurken nerde oturuyodun ? :)
Gönülçelenim heme cevaplayam geç olsa da:)))
1- İnşşallah Ekim gibi düşünüyoruz bakalım yetiştirebilrisek ev eşylarını falan:)) Sitecek bi oturma odasına girerseniz çok makbule geçer yaz bitmeden olar ama:)) çingeneilarzı:
5- Sor gız ne var ne yoh döktüm zati la:))))
arzuuuuu nerdesin qızzzz :mymeka: koltuğu boş bırakma kaparlar bak kaydirigubbakcemile3 hadi bana 3d siz ve 3dli krpik resmini koycaktın -tatlicadiarzu- Şeniz
sonunda soru buldum :kedi: çekindim biraz öyle konuşmamız yok ama kaç kilosun??
veee
hayattında kimi kaybetsen çok üzülürsün?(ölüm,ayrılık ikisinden biri)
opuyorumnanaktan
iki gündür yoğunum. ablamın davetiye seçimi nikah işlemleri falan yaptık. arada bi gördüm okuyamadan gittim duramadım pc başında . şimdi geldim son birkaç sayfaya kadar okudum hepsini. her soru sorulmuş benim baharat gözlüme Şeniz
sorum şimdilik yok o yüzden olumunekankayizsmile ama bir itiraf da bulunayım kaydirigubbakcemile3 benim ablam çok otoriter biridir. osmanlı kadını derler ya, o hesap biri. hiç benle arkadaşca muhabbetlere girmez. herşeyime karışıp yasaklar. ve beni kıskandığını açıkca söyler. bir kaç sebeplerden işte hiiiiiç anlaşamayız. annemle bile daha arkadaşcayızdır. :sinifsinif: neyse işte itirafım ; senin ablam olmanı çok isterdim boshayallersmile yaş farkı pek yok 24 yaşındayım. ama ne bilim öyle imreniyorum ki böyle bir ablam olsaydı diye. boshayallersmile tatlı dillerini verene kurban baharat gözlümmmm Şeniz valla hiç vaktim olmasa bile şöyle senin yazdıklarına bakıp tatlı dillerini görüp neşelenip gidiyorum bazen kaydirigubbakcemile3
ilarzum ablam,
ne desem bilmiyomki en güzel sözleri hakediyosun..sorulara verdigin cvplari okuyunca hem güldüm hem sana asik oldum
o kadar ictensinki seni sevmemek elde degil,en mutsuz gününde bile insani gülmeyi basarirsin cok pozitifsin cok dogalsin,kisaca sensin...seni cok seviyorumm:1hug:
senin allah cezanı virmesin taaammı:roflol::roflol::roflol:
kuzen titrek melahat gibi kıvıra kıvıra salona gelirken hayal ettim sizikaydirigubbakcemile2sositososito:dance:
sülalene kurban:roflol:koptum manyah:roflol:sırnaşık şey
kız vallaha öyle giriyoz dönüyoz falan odanın içinde
halam kapı gıcırtısına oynar:)))
benim nişanda bizimkiler bi kalktı oynamaya kaynanam yıkandı kaldı.
karşılıklı oynuyoz ama bu oynayamıyor bakmaktan:roflol:
en sonunda dedi kızım üç beş şey biliyorduk oynadığımızı sanıyorduk sizi görünce kaldık böyle bildiğimiz de unuttuk demez mi yaa çok tatlııŞeniz
puhahahaha:roflol:tizeme okutsana bunu arzu ölümü ye bak:smiley-cool:nası mest olucak havaya giricek hezemuszemusbayanssulusmile
mütevazilik yapma oglım:mymeka:dünya güzelisin işte,hala makyajdan diyoçirkin kadına makyaj yapsan kaç yazar..eşşeğe altın semer vur,vur beline kazmayıfisfisfis
yıldız tilbe evrimi ne olacak pekibilmiyorumkismile
hoca hocayı tekkede misalibenim küçüklüğümü yazmış resmen
anam kan çekiyo işte buluyoruz birbirimizi..kuzen 3 yaşında turuncu renk bi oje görmüşüm ezanede,onu bana alın diye attım kendmi yerden yere..şahsen hatırlıyorumboshayallersmile
Allah seni ne etmesin emi yaaa:roflol: ölürüm kokoşum
küçüklük fotonu çok merak ediyorum reçelim yaaa karşılıklı koyalım bi gece:))
kopası olacağımız kesinŞeniz
puhahahahahaah:roflol:sırnaşık şey
sayın sarıkız:1closedeyes:bu ayki stopajı vermedinizayrıca samanlığınızın kirasını değerinden düşük gösterdiğiniz anlaşıldı,maliyenin peşinize düşmesi an meselesidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?