Pembe Koltukta 4.Hafta İlarzu Bizlerle...

livitoların en pamığııı hemencivap veriyom çiçeğime

1- Onu dün yüzyüze görüştüğümüz akitraya sormanı istiyorum canısım:))))

2- En yakın arkadaşım ile. Aliyle de çok keyif alırım ama ali dışarıda bir cengavere dönüştüğü için rahat olamıyoruz. illa bi üzerimi başımı kontrol etme durumunda falan oluyorum:)) ama kız arkdaşım ile çok rahatız dilediğimiz gibi gezip konuşuyoruz. bir de tabi kız arkdaşın yeri apayrıdır sevgiliden bence...Anamlarla da çok keyif alırım bu arada:)))

3- Olmuştur tabi. Sinirlenince ağzımdan olmadık sözler çıkar aynı anda:))) O sözlerden sonra pişman olsamda düzeltmeye çalışmam geri dönüp. Başka bir hata yapmışsam da bu benim hatam insan en büyük hatayı kendisine yapar, demek ki ben böyle bir insanım der geçerim.Bu görüşüm kendime olduğu gibi tüm herkesedir de. Kimseyi değiştirmeye çalışmadım kimseye farklı olduğu için farklı davranmadım. Olduğu gibi kabul ettim. Kendimi de:)))) (Çok felsevi bir cevap oldu hee her zaman olmaz bak:)))

4- Beğenmediğim özelliklerden başlayam:))) Birşeyi söyledim mi inat ederim illaki benimki doğru derim eminsem tabi. Bırakmak yani tartışmayı sen öyle biliyorsan tamam demem. ıki saat anlatırım. ıçimdeki hiç birşeyi tutmam aklımdan geçen şey ağzımdadır. Bu da tartışırken karşımdakine ve kendime kötü yaralar veriyor bazen. Fuzuli bi sürü masraf yaparım belimi doğrultamam.Çok ağlarım güldüğüm kadar ağlarım çok duygusalım aşırı derecede.

ıyi özelliklerim bayanssulusmile :roflol: Hiç birşeyin benim moralimi bozamayacağını bilirim. Üzülsemde geçecek bilirim. Somurtmayı kendini çekmeyi hiç sevmem yapmacık değilim. Kin tutmam. Fesat değilim. ay kız daha ne sayıyım şeker gibin garıyım:))) kaydirigubbakcemile3 :kendiniövmederekorakoşanarzu: kaydirigubbakcemile3

kehribarım yüzü güzelim hep gülenimboshayallersmile

en sevdiğim renk kırmızı aslında ama bi mağazaya gittim mi herşeyin beyazına kremine bakıyorum sanırsam beyaz; ama kırmızı diye gendimi yanıltıyom:)) Bence beyaz yani:)))

Bir de şey yapıyorum yani bişey alırken bu elbiseye veya bluze kırmızı gider veya mor olur bu olmaz falan diyorum elbiseye göre rengi beğeniyorum canım.

Ben de bu bahar dalının ablasıyım ben de bayılıyorum sana ilarzu::)Ailecek hastayız sana:::)
Bu arada ben de Trakyada okudum Tekirdağda seni nasıl görmedim ben :)delikafadulden

Kız Tekirdağda bir de çok çalıştım, anketörlük yaptım falan:)) Her yerine gittim mesela:)) çoğu ilçesini köyünü biliyorum:)) Tekirdağda Koton mağazasında çalıştım 2 sene:)))

Ben de sizi çok seviyorum beni seven kalp damarlarınız hep açık olsun anam:)))

Gönülçelenim heme cevaplayam geç olsa da:)))

1- ınşşallah Ekim gibi düşünüyoruz bakalım yetiştirebilrisek ev eşylarını falan:)) Sitecek bi oturma odasına girerseniz çok makbule geçer yaz bitmeden olar ama:)) çingeneilarzı:

2- Yok olmadım. Herkesin pişman olabileceği şeyler yaptım pişman olayım falan dedim. Sonra niye pişmanlık duyuyorsun sen busun veya şu an şartlar bu dedim kendime. Vazgeçtim. Herkes iyi şeyler yapar bunun yanında da pişman olacağı şeyler yapar dedim kenime. Zaten başkasına yaptığım birşey için değil kendime yaptıklarım için pişman olma gel gitlerim oldu zamanında. Bir daha hiç olmadım.

3- Unutmam ama kin tutmam en kötü darbeleri yemişimdir insanlardan en yakın arkadaşımdan, kinim yok ama unutmadım. Herşeyden ve herkesten en önemli kişinin kendim olduğunu öğrettiler bana. Çok teşekkürler onlara:)))

4- Affetmez. Herşeyi affeder ama başka bir ilişkiyi asla affetmez. Ölüyorum başkası ömür boyu olmayacak desem de biter. Başka herşey halledilebilir gibi görünyor bence.

5- Sor gız ne var ne yoh döktüm zati la:))))

Karşındaki insanda beklediğin aradığın özelliklere neler diyecemmm zati nişanlın var ama olsun öğrenelimmm

incir çekirdeğim içi güzelim;

Öncelikle çok kıro olacak belki ama delikanlı olacak sempatiksalakcinni
Sözünün eri olacak.
BAna baktı mı gözünün içinden konuşmasına gerek kalmayacak.
Doğal olacak herşeyiyle bana açılacak, kendini sana karşı savunmasız bırakmaktan çekinmeyecek.
Beni düşünecek ve bunu belli edecek.
Bir de eğlenceli olmalı benim enerjime uymalı.
Zeki olmalı benimle yarışmalı her zaman beni hayran bırakmalı zekasıyla. Beni kandırmak çok zordur bana süpriz yapmak.. anında anlarım bi de hayvan gibi belli ederim hemen yapmacıktan sevinmek zorunda kalmayayım diye:))) o yüzden benim kadar ince düşnebilmeli tıpkı Alim gibi:))

Az da eline yüzüne bakılacak olsun caneeemmm bayanssulusmile

Son düzenleme:
ıstanbula gelin geleceksen seni çok tanımak isterim görüşmek isterim yanii. ıstanbulda neree oturacaksınız aşkımmm

Canısım eğer alilerin inşaati biterse kıraçta bitmezse de canımızın istediği yerde:))

Ali anadolu yakası istiyor. Beylükdüze mü neeresiyse orası bir de çengelköy aklımızda var

ay öldüm gülmekten biberitom yaaaa anaları isteyecekmiş neredeyse diyo yaaa:roflol:

Bende bi soru sorucam :)
Trakya Üniversitesinden mezunmuşmuş ilgimi çekti,Edirne merkezdemi bitirdin okulu?Öyleyse ne düşünüyosun Edirne hakkında ve okurken nerde oturuyodun ? :)

Yok canım Trakya Üniversitesi Ziraat Fakultesi
Tekirdağda okudum ben. Tekirdağ halkını seviyorum anket yaptığımdan çok yere gittim tanıştım. Çok canayakınlar. Anket yaptığım yerde kahve içmişliğim yemek yemişliğim bile var çok iyiler.

arzuu anam ekim de ben gideyom:gitme:
ya keşke izmirde değlde istanbuşda olaydın makyacımı yapardın:yas tutan sümüklü lepi:
parasını da verirdim kız valla neyse sana emri vaki yapasım geldii şimdi:)

senden gelin makyajı topiki istiyorum
kendi denemelerini tek o başlıkta toplma emiii
nişanda senin makyajdan yararlanmıştım.
evlenirken de senden örnekler olsun elimde:kedi:

he bide oturma odasına oturmak için gireceksem hiç çekinmemsempatiksalakcinni

arzuuuuu nerdesin qızzzz :mymeka: koltuğu boş bırakma kaparlar bak kaydirigubbakcemile3 hadi bana 3d siz ve 3dli krpik resmini koycaktın -tatlicadiarzu- Şeniz

ay kız geldim anca dün izinliydim ama yahu gençlik bayramımı kutlama gittim hihoyyyt

ip atladım, top oynadım

sonunda soru buldum :kedi: çekindim biraz öyle konuşmamız yok ama kaç kilosun??
veee
hayattında kimi kaybetsen çok üzülürsün?(ölüm,ayrılık ikisinden biri)

opuyorumnanaktan

ya bu sorulur mu özele girmek yohudu hanii:)))

sor boyumu, sor cinsel hayatımı :jeyyar:

ama sorma kilomu yaaa :roflol:

67ohaoldumsmile

Lepi hız ben Bursadayım ızmir nerden çıktı looo

pek takip ettiğin belli:))))

Ekimin sonunda evlenecem o zümrüt gözlüm hallederikkk:)))

hmm yani akıllıca bi düşünce cano evet olabilir şekerparem ya o ayrıca gelin makyajı

özel günler makyaj bölümüne açarız olar melem

çok tuhaf oldum şu an ışıldak suratlım :1hug:

ne kadar dokunaklı sözler yazmışsın çok duygulandım sanırsam gözlerim de doldu hayır hayaır yüzümü yıkıyordum silmeyi unutmuşum havluyla sempatiksalakcinni

canısım evli misin evlenince uzak durusun boşver. Karşıdan ablan olarak kalır. Ama sana müdah
ele etmesine izin verme bence. Benim anam babam müdahale edemiyor gız bana:)))

Ezilmene izin verdikçe ezilirsin yapma bunu. 24 yaşındasın aklı selimsin. kimsenin seni bu saatten sonra yönlendirmesine ihtiyacın yok tıkandığın yerde sorman gereken insana tabi ki sorarsın.

Ben aradaki kan bağının her toleransı mümkün kılacağını düşünmüyorum. Karşıyım. bazen öyle insanlarda öyle güzel iyilik görüyorsun ki bi bakıyorsun bunu kerdeşin yapmamış sana. Aynı anadan doğmak kardeşilik dmek değildir kesinlikle. Sonradan tanıdığın biri de senin kardeşin olabilir. Herkes iyi oalcak diye herkes sana iyi davranacak diye bi kaide yok biliyorsun. Senin yapacağın olduğu gibi kabullenip; kıskandığını bile açık açık söylüyorsa biraz araya resmiyeti koyup annesinden önce seni engelleyemeyeceğini belli etmek o kadar canısım. Hiç birşey moralini bozmasın buna sen izin verme başkalarının buna karar vermesine izin verme.

sümbül kokulum bayanssulusmile

yirim senii bidenem aynı duyguları paylaşıyoruz canısım çok teşekür ederim taze biberim

o kırmızıyalar boyadığım yerle alakalı bişey sölicem. en yakın arkdaşım morali bozuk oldu mu beni arar sesimi duyunca rahatlar:))

geçenler de yine bi buhrana sürüklenmiş ; nişanlısına bağırıyor çağırıyor çok sinirli ve üzgün.

bunun nişanlısı da arıyor buna diyor ki

-aşkım arzu yu arayalım mı bi sen çok sinirlisin ben başedemiyorum şu an diyor:roflol::roflol:

çocuk demiş ki biz evlenince arzuyu da alalım eve sen ağlayınca ben arzu ya gidiyorum demezsin nişanlısı ile beraber oturalım:)) çözümü böyle bulmuş garibim:))) :kendinihalaövenarzu:-tatlicadiarzu-

sevgili sarıkız dükkana el koyuyoruz sütünüzü biz alacaz bundan sonra :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…