- Konu Sahibi BenmasMavi
oyyyy kayısı reçelim paylaşıyorum zati yaptığım makyajlarımı sefkilim. sen beğendiğini söyle ben san atarfi edem bidenesim öperim.
senin bu tatlı dilini yirim ben makyaj kraliçam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyyyy kayısı reçelim paylaşıyorum zati yaptığım makyajlarımı sefkilim. sen beğendiğini söyle ben san atarfi edem bidenesim öperim.
ay o gelin çıkarkenki vereceği parayı düşünüyor süperzeka.. onunla bilmem ne alınırmış da yine bizden çıkacakmış daa:)))))))
senin allah cezanı virmesin taaammı:roflol::roflol::roflol:Halam ile ikimiz bir düğün için kıyafet almışsak o kıyafeti başkasına gösterirken oynayarak gösteririz :)) nasıl olsa oynarken görecekler diye:))) Böyle birileriyiz işte. Onlar da bana yansıdı hatta taştı. Sülalenin şaklabanı benim.[/COLOR][/B]
puhahahaha:roflol:tizeme okutsana bunu arzu ölümü ye bak:smiley-cool:nası mest olucak havaya giricek hezemuszemusbayanssulusmilebence normalim çok güzel değilim. makyaj güzeliyim. nereme ne süreceğimi yüzümdeki hat hatalarını nasıl kapatabileceğimi biliyorum. nerem ön plana çıkarsa nerem göze batmazı biliyorum. ondan iyi bir kamufule (böyle mi yazılıyordu:uhm:) yeterli oluyor. sizler benden çok daha güzelsiniz.
onun dışında bubamın çikinliği ile anamın güzelliği birleşince böyle olmuş.
hoca hocayı tekkede misaliilkokulda bana sorarlarmış ne olmak istiyorsun diye ;
milletin çocukları doktor, avukat, öğretmen der
ben; manken olmak istiyorum, şarkıcı olmak istiyrum arasında gidip gelirmişim.
sanatçılara özel merakım vardı sesim de güzeldi küçükken.
beni ya şarkıcı arzu ya da cadı arzu diye bilirler.-tatlicadiarzu-
:
puhahahahahaah:roflol:sırnaşık şeyanca mı geldin zalak niko
sen beni herşeyin ucuzuna kaçıyom diye muhasebeci sanmayasın kız? niko la ben nereye gidiyom devamlı köylere gitmiyom mu? ne işi var muhasebeinin köyde? ineklerin muhasebesini tutacak fatura kesecek yerinde:roflol:
get doru dürüst soru bul gızım
senin gibi orijinal olsun bol similli istiim boshayallersmile
Bence bu öçüzlüğünden sonra haftaya seni başka bir koltuğa oturtsunlar
Yorum bile yapamiciim:1ninca:
Çocuun doğumgünüsünde o tv nie açık hem de dizi izlenio bi de oturmuş izlemişohaoldumsmile
Te allammsırnaşık şey
anammm ilarzum ne sorsam ki sana bak aklıma bişeyde gelmiyodelikafadulden
tamam canim ben sana foto atar sorarim bunu .. simdi iyi geceler
citir anam lafida bir hosuma gidiyorki :))