Pembe Koltukta 4.Hafta İlarzu Bizlerle...

Arzuu sorularım gelio:)
1. yaş 27 2 yıllık nişanlılık
koca bi aşk da var
e hadi evlen diyorum daa
sen nezaman düşünüosun evlenmyi
bu sene everelim mi seni:D

2. hayatta pişamlıkların oldumu en büyük pişamnlığın nedr?

3. kincimisin biri sana bişi yaptığında asla unutmam mı dersin?

4. aşk herşeyi affeder mi?

5. sorucaktım ama şeyini çıkarmıyim dedim cevapla ben gene sorarım imzamı da atıp kaçiyim şimdi:lepi:

Son düzenleme:
Karşındaki insanda beklediğin aradığın özelliklere neler diyecemmm zati nişanlın var ama olsun öğrenelimmm

Akşam amma kaynatmışsınız kızlar bir çıktım oo tüm muhabetti kaçırmışım yahuu. tospikimm tatli Gacim hep buradaymış yahuuu

İstanbula gelin geleceksen seni çok tanımak isterim görüşmek isterim yanii. İstanbulda neree oturacaksınız aşkımmm

ayy arzum ne kadan romantık bi evlilik teklifi olmuş yaa:asigim:
benımkıde senınkıne benzer oldu biraz
beni istemeye gelecekler bir hafta sonra nişan hazılırlığı yapıyoruz kocamlan alışverişe çıkmışız
ama halen evlenme teklifi yapmadı bana
garibimin parası turasıda yok
benım peşimden kalkmış kayseriye gelmiş zar zor iş bulmuş maaş anca kiraya gidiyo
avm nin terastaki cafesine oturduk dinlenmek için orada evlenme teklif etti
cafedede çekim var kameralar falan cok komık olmustu
anamlar evlenme teklif etmeden ben edem bari didi sevgili kocacım

Bende bi soru sorucam :)
Trakya Üniversitesinden mezunmuşmuş ilgimi çekti,Edirne merkezdemi bitirdin okulu?Öyleyse ne düşünüyosun Edirne hakkında ve okurken nerde oturuyodun ? :)

arzuuuuu nerdesin qızzzz :mymeka: koltuğu boş bırakma kaparlar bak kaydirigubbakcemile3 hadi bana 3d siz ve 3dli krpik resmini koycaktın -tatlicadiarzu- Şeniz

sonunda soru buldum :kedi: çekindim biraz öyle konuşmamız yok ama kaç kilosun??
veee
hayattında kimi kaybetsen çok üzülürsün?(ölüm,ayrılık ikisinden biri)

opuyorumnanaktan

iki gündür yoğunum. ablamın davetiye seçimi nikah işlemleri falan yaptık. arada bi gördüm okuyamadan gittim duramadım pc başında . şimdi geldim son birkaç sayfaya kadar okudum hepsini. her soru sorulmuş benim baharat gözlüme Şeniz

sorum şimdilik yok o yüzden olumunekankayizsmile ama bir itiraf da bulunayım kaydirigubbakcemile3 benim ablam çok otoriter biridir. osmanlı kadını derler ya, o hesap biri. hiç benle arkadaşca muhabbetlere girmez. herşeyime karışıp yasaklar. ve beni kıskandığını açıkca söyler. bir kaç sebeplerden işte hiiiiiç anlaşamayız. annemle bile daha arkadaşcayızdır. :sinifsinif: neyse işte itirafım ; senin ablam olmanı çok isterdim boshayallersmile yaş farkı pek yok 24 yaşındayım. ama ne bilim öyle imreniyorum ki böyle bir ablam olsaydı diye. boshayallersmile tatlı dillerini verene kurban baharat gözlümmmm Şeniz valla hiç vaktim olmasa bile şöyle senin yazdıklarına bakıp tatlı dillerini görüp neşelenip gidiyorum bazen kaydirigubbakcemile3

ilarzum ablam,
ne desem bilmiyomki en güzel sözleri hakediyosun..sorulara verdigin cvplari okuyunca hem güldüm hem sana asik oldum:utangac:
o kadar ictensinki seni sevmemek elde degil,en mutsuz gününde bile insani gülmeyi basarirsin cok pozitifsin cok dogalsin,kisaca sensin...seni cok seviyorumm:1hug:

Halam ile ikimiz bir düğün için kıyafet almışsak o kıyafeti başkasına gösterirken oynayarak gösteririz :)) nasıl olsa oynarken görecekler diye:))) Böyle birileriyiz işte. Onlar da bana yansıdı hatta taştı. Sülalenin şaklabanı benim.[/COLOR][/B]
senin allah cezanı virmesin taaammı:roflol::roflol::roflol:
kuzen titrek melahat gibi kıvıra kıvıra salona gelirken hayal ettim sizikaydirigubbakcemile2sositososito:dance:
sülalene kurban:roflol:koptum manyah:roflol:sırnaşık şey

bence normalim çok güzel değilim. makyaj güzeliyim. nereme ne süreceğimi yüzümdeki hat hatalarını nasıl kapatabileceğimi biliyorum. nerem ön plana çıkarsa nerem göze batmazı biliyorum. ondan iyi bir kamufule (böyle mi yazılıyordu:uhm:) yeterli oluyor. sizler benden çok daha güzelsiniz.
onun dışında bubamın çikinliği ile anamın güzelliği birleşince böyle olmuş.
puhahahaha:roflol:tizeme okutsana bunu arzu ölümü ye bak:smiley-cool:nası mest olucak havaya giricek hezemuszemusbayanssulusmile
mütevazilik yapma oglım:mymeka:dünya güzelisin işte,hala makyajdan diyo:delphin:çirkin kadına makyaj yapsan kaç yazar..eşşeğe altın semer vur,vur beline kazmayıfisfisfis

ilkokulda bana sorarlarmış ne olmak istiyorsun diye ;
milletin çocukları doktor, avukat, öğretmen der
ben; manken olmak istiyorum, şarkıcı olmak istiyrum arasında gidip gelirmişim.

sanatçılara özel merakım vardı sesim de güzeldi küçükken.

beni ya şarkıcı arzu ya da cadı arzu diye bilirler.-tatlicadiarzu-
:
hoca hocayı tekkede misali:delphin:benim küçüklüğümü yazmış resmen
anam kan çekiyo işte buluyoruz birbirimizi..kuzen 3 yaşında turuncu renk bi oje görmüşüm ezanede,onu bana alın diye attım kendmi yerden yere..şahsen hatırlıyorumboshayallersmile

anca mı geldin zalak niko

sen beni herşeyin ucuzuna kaçıyom diye muhasebeci sanmayasın kız? niko la ben nereye gidiyom devamlı köylere gitmiyom mu? ne işi var muhasebeinin köyde? ineklerin muhasebesini tutacak fatura kesecek yerinde:roflol:

get doru dürüst soru bul gızım

senin gibi orijinal olsun bol similli istiim boshayallersmile
puhahahahahaah:roflol:sırnaşık şey
sayın sarıkız:1closedeyes:bu ayki stopajı vermediniz:kahve:ayrıca samanlığınızın kirasını değerinden düşük gösterdiğiniz anlaşıldı,maliyenin peşinize düşmesi an meselesidir:kahve:

beyin şerbetlemesi geçirdim okuyacam diye:bbo:
neyse konuya vakıf olıyım şimdi:kahve:
gerçi her mokumuzu genel olarak bildiğimiz için,vede insanları sorarak değil,yaşayarak tanımayı seven biri olarak sana soru sorma taraftarı değilim..ama sormamda lazımboshayallersmilebeynim durdu:1shok:zaten çalışmıyo:mymeka:heh buldum..fala inanırmısın kuzi:delphin:alin hiç falında çıktımıhihoyyyt

varan2..hiç hocaya gittinmi:smiley-cool:gittiysen maceranı ve neden gittiğini isitiyorum:hulya:
varan3 enerjinin tükendiği anlarda kendini yenilemek,enerji depolamak için neler yaparsın..nazara karşı neler yaparsın bide..
kuzen çok mistik oldum,farkındayım,ama biraz farklı bi konuya değiniyim dedim:jeyyar:

canolar geldim dün misafir akınına uğradı ev o yüzden hiç gelemedim

sorularınıza teek tek yanıt vereceğim şeker torbaları tanrıçam gıymatlım gelmil ölürümm

Bence bu öçüzlüğünden sonra haftaya seni başka bir koltuğa oturtsunlar
Yorum bile yapamiciim:1ninca:
Çocuun doğumgünüsünde o tv nie açık hem de dizi izlenio bi de oturmuş izlemişohaoldumsmile
Te allammsırnaşık şey

kahverengi koltuk :)))))))))))) olabilir mi cano:)))

Back