Pembe Koltukta 4.Hafta İlarzu Bizlerle...

yaa göüüzm ağrıdı valla..
ilarzuuuuuuuuuuuuu tebriklerrrr.....
hella sana minnoşum.....
evlilik teklifin kaçıncı sayfada anlatılıyor öfff bulamadım.............:):))
benim sorum da şu?
evlenince hemen bebek istiyormusun?
kız mı erkekmi?
adları ne :):):):)

eee sende anne olcan sen kız istersin kesin ama :):) analı kızlı :)

beyin şerbetlemesi geçirdim okuyacam diye:bbo:
neyse konuya vakıf olıyım şimdi:kahve:
gerçi her mokumuzu genel olarak bildiğimiz için,vede insanları sorarak değil,yaşayarak tanımayı seven biri olarak sana soru sorma taraftarı değilim..ama sormamda lazımboshayallersmilebeynim durdu:1shok:zaten çalışmıyo:mymeka:heh buldum..fala inanırmısın kuzi:delphin:alin hiç falında çıktımıhihoyyyt

varan2..hiç hocaya gittinmi:smiley-cool:gittiysen maceranı ve neden gittiğini isitiyorum:hulya:
varan3 enerjinin tükendiği anlarda kendini yenilemek,enerji depolamak için neler yaparsın..nazara karşı neler yaparsın bide..
kuzen çok mistik oldum,farkındayım,ama biraz farklı bi konuya değiniyim dedim:jeyyar:

kuz(k)can :roflol::roflol:

ölürüm beni tanıyan beynine senin hayatım benim canem kuzim:asigim:

usulen sorduğun ruhani sorulara geçem ruhikizim:1hug:

varan1 e cevap: :roflol: hocaya gitmedim falcıya gittim. iki tane falcı tuttu. birisinde ali değil üniversite bile yohudu:)) sadece üniversiteyi kazanacağım ileride çok zengin olacağım çok yıldızı parlak biri olduğum ve daha birçok şeyi tutturmuştur.

ikinic falcıda aliyle yeniyiz benim falımda değil annem bi fal baktırıyor öylesine yani meraktan sadece inanmaz normalde:)) falda tam da alide olduğu gibi doğulu fakat denizli yerde oturan birisine gidecek.. durumu çok iyi oalcak çok hayırlı bir insan o demiş.

bunlar tutmuş işte.

ama hocaya hiç gitmedim ne işim var kız :roflol:

inan ki hayatımda şu an çok moda olan depresan alıçlarını hayatımda

görmedim bile insanı en iyi iyileştirecek hap kendi kendi ile hesaplaşması kendini kabul ettirmesidir kendine. Hiç hacıya hocaya depresana ve psikoloğa ihtiyacım olmadı. İki biraz herşeyi çözer :içelim: :roflol:Aksine tam tersi oldu bunun için artık ticari düşünmem lasım gerek :roflol:

varan 2......:)) enerjim biterse yatar uyurum kanka :roflol: :emir_bebek: az bal kaymak yerim :))) bitmez len insanın içinden geliyor sanırsam enerji hayata küsmemek içimde var. bak bak mistik sorulara mistik cevaplar:)))

nazara karşı da bi apranaks içer yatar uyurum :smiley-cool: İnsana bi yasin okumuş gibi iyi geliyore:)))

yaa göüüzm ağrıdı valla..
ilarzuuuuuuuuuuuuu tebriklerrrr.....
hella sana minnoşum.....
evlilik teklifin kaçıncı sayfada anlatılıyor öfff bulamadım.............:):))
benim sorum da şu?
evlenince hemen bebek istiyormusun?
kız mı erkekmi?
adları ne :):):):)

eee sende anne olcan sen kız istersin kesin ama :):) analı kızlı :)

tabü canımm kime makyajın derinliklerini öğretecem ben cillobum:))) kız tebiki

erkek ya da kız olsun alimle kararımız şu yönce isimlerimizi çağrıştıracak harfleri olacak.

mesela erkek için ARAL

AR=Arzunun ilk hecesi
AL= Ali nin ilk hecesi.

kız için ELA

tersten yazınca ALE oluyor

A= Arzu nun a sı
AL= Ali nin Al ı
E=Ela nın Esi:))) gibi

çocuğu yaşlanma sınırımda yapmayı düşünüyorum. ben düşünüyorım çünkü ben karar verecem:)) çünkü nişanlılık dönemmüzde ayrıydık yaklaşık 4 senedir ayrıyız şehirler arası gidip gelidik hep. biraz birbirmizin keyfini çıkaralım istiyoruz. zamanından önce gelse bile istemiyorum. Daha yaşayacak çok şey var bence. :lepi:

ilarzu baby göz resmimi bugun ne giydin topikine koydum de hele bi olmusmu .)) sana bakipta sürdüm eyelineri usta

arzu hazır ol tum sayfaları okuyamadım ama benım soracagım soruyu daha once kımsenın sorma ıhtımalı olmadıgı ıcın göönümm rahat kaydirigubbakcemile3

dün gece rüyamda ne işin vardı hayırdır? kaydirigubbakcemile

bi de sorması ayıp rüyamdakı cocuklan pek bir samımıydınız ne ayak bacım sempatiksalakcinni

kızım yapma etme senın yavuklun yokmuydu dıyorum ay bır kur yaptın cocuga kımse artık o da ne bılem...

dun buralar soğuktu yorgan ustumden mı dustu ne sempatiksalakcinni

arzu hazır ol tum sayfaları okuyamadım ama benım soracagım soruyu daha once kımsenın sorma ıhtımalı olmadıgı ıcın göönümm rahat kaydirigubbakcemile3

dün gece rüyamda ne işin vardı hayırdır? kaydirigubbakcemile

bi de sorması ayıp rüyamdakı cocuklan pek bir samımıydınız ne ayak bacım sempatiksalakcinni

kızım yapma etme senın yavuklun yokmuydu dıyorum ay bır kur yaptın cocuga kımse artık o da ne bılem...

dun buralar soğuktu yorgan ustumden mı dustu ne sempatiksalakcinni

:roflol::roflol: ölüyorum tutmayın beni

kız o Kenan İmirzalioğluydu deli:roflol:

Ona kim olsa bırakır eşini dostunu len:roflol: yapacaz tabi kim kaparsa artık :))))

Yapma etme demiş bi de kendi kapacak aklınca zaar:roflol:

Canısım eğer alilerin inşaati biterse kıraçta bitmezse de canımızın istediği yerde:))

Ali anadolu yakası istiyor. Beylükdüze mü neeresiyse orası bir de çengelköy aklımızda var

Evetttttttt yaşasın içimede doğmuştu heee. Ben de evlenince Beylikdüzünde oturucam... İnş. oaraya gelirsin tatlım yaaa çok sevindirik oldum birden yaşasın yaşason hoppa huppaa oley yuppi:sm_cool::sm_cool::1rolleyes::dance:

:roflol::roflol: ölüyorum tutmayın beni

kız o Kenan İmirzalioğluydu deli:roflol:

Ona kim olsa bırakır eşini dostunu len:roflol: yapacaz tabi kim kaparsa artık :))))

Yapma etme demiş bi de kendi kapacak aklınca zaar:roflol:

kız yok beaa ben hiç sevmem o oğlanı böğk hatta :dilcikar:

aman al senın olsun

yalnız cıdden benzıyordu kenana haa delikafadulden

ben de nerden tanıyom bı yerden cıkarcam dedım

anam yok gırmem aranıza da benım anlamadıgım benım ruyamda napıyonuz, o kaa da dua etmıstım yatarken sefkılımı gorem dıye ana bı baktım arzu sırnaşık şey

pişt sefkilim yapcak bısı yok Şeniz

ilarzuşumm gözüm ağrıdı be sayfaları okuycam diyeekaydirigubbakcemile3 benm merak etiiğim her şeyi sormuşlarraklinialirimsmile neyse yinede düşiniyim aklıma gelir belkimm akannehir şimdilik sorum yok ama söliceklerim varr haaanımmmmkaydirigubbakcemile2 öncelikle içinin güzelliği tamamen yüzüne yansımış senin o kadar güzel bi yüzün var ki allah nazarlardan saklasın:nazar: bu güleryüzün mutluluğun hiç bozulmasın inşallah:1hug: kk da en sevdiğim insalrdan birisin bu sıcak kanlılığın yardımseverliliğin ve güleryüzünle iyiki tanımışım senii hep mutlu ol bitanemm:asigim:

Not: Şu içki alemini bi daha yapalımm:jeyyar::jeyyar::roflol:

Evetttttttt yaşasın içimede doğmuştu heee. Ben de evlenince Beylikdüzünde oturucam... ınş. oaraya gelirsin tatlım yaaa çok sevindirik oldum birden yaşasın yaşason hoppa huppaa oley yuppi:sm_cool::sm_cool::1rolleyes::dance:

Beylikdüzü avrupaymı cahel ben:))) orayı ali çok istiyor:)))

komşiiiii çaya gelirim gızz kek te yapçan mı ben de sarma sarar gelirim boş gelmeyiz herhal o kadar öçüz değiliz:))

Son düzenleme:
madem buradasın sana bende soru sorayım .
Benimde sol gözümün altında damar çatlaması oldu ve çirkin görünüyor sende bu konudan keşfetmişsin burayı madem öyle çaresini buldunmu ne yaptın banada söyle bende yapıyım

ilarzuşumm gözüm ağrıdı be sayfaları okuycam diyeekaydirigubbakcemile3 benm merak etiiğim her şeyi sormuşlarraklinialirimsmile neyse yinede düşiniyim aklıma gelir belkimm akannehir şimdilik sorum yok ama söliceklerim varr haaanımmmmkaydirigubbakcemile2 öncelikle içinin güzelliği tamamen yüzüne yansımış senin o kadar güzel bi yüzün var ki allah nazarlardan saklasın:nazar: bu güleryüzün mutluluğun hiç bozulmasın inşallah:1hug: kk da en sevdiğim insalrdan birisin bu sıcak kanlılığın yardımseverliliğin ve güleryüzünle iyiki tanımışım senii hep mutlu ol bitanemm:asigim:

Not: Şu içki alemini bi daha yapalımm:jeyyar::jeyyar::roflol:

oyyyyyyy bidenem sunumcum

ben de seni kardeşim gibi görüyorum küçük müsüm benden bilmiim ama bi sahiplenme var tarafımdan saa karşı :banlanırsan haberim olsun::roflol::roflol: bitiyorum seninle uğraşmaya sana takılmyaya yanımda olsan inan elim hep bi yerlerinde olurdu ya ensende olurdu ya kafanı tutup böğrüme sokardım bişeyler yapardım yani.

sen de sevdiceğinle hep mutlu ol gül benzilim. ben de seni iyiki tanımışım. la bişey dicem bu pimbe koltuk aynı şu modası geçmiş ünlüler oluyorya çağırıyolar falan yakın arkdaşları geliyor muhabbet oluyor aynı öyle bi hava oldu haa :)))

içki alemi yapak tanrıçamın da olduğu bi akşam

kavuşma şerefine yaw baa bak benimki de geliyor ikisini bi arada yapalım da çok masraf olmasın geçenki fena girdi kızım bize siz kalktınız bize kaldı hesap çok mötüsünüz. :roflol:

kaslı amcamla çok samimi olduk :roflol: guclubacismile alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile4

madem buradasın sana bende soru sorayım .
Benimde sol gözümün altında damar çatlaması oldu ve çirkin görünüyor sende bu konudan keşfetmişsin burayı madem öyle çaresini buldunmu ne yaptın banada söyle bende yapıyım

koltuktaki kişi makyaj bakım delisi olunca normal tebe:))
lazerle dağıttım cano 2 hafta yara oldu. güneş koruyucu fala kullanma lazımdı ben güneş koruyucu diye başka bişey sürmüşüm bayağı bi momardı operastyondan sonra.

sonra geçti 3 haftada falan. güzel oldu. göze çok yakında vardı oraya giremedi küçükük kaldı orda. şu an yine hafif damarlar var ama çok rahatsız etmiyor önceki gibi.

zaten 2 seansta bitiyormuş ben tek seans gittim

Son düzenleme:
ozman bir dermatoloğa gitmem lazım öylemi.Kremler falan fayda etmez herhalde eczacı bana bir krem verdi 56 tl miş en az 6 ay kullanman lazım dedi

kız yok beaa ben hiç sevmem o oğlanı böğk hatta :dilcikar:

aman al senın olsun

yalnız cıdden benzıyordu kenana haa delikafadulden

ben de nerden tanıyom bı yerden cıkarcam dedım

anam yok gırmem aranıza da benım anlamadıgım benım ruyamda napıyonuz, o kaa da dua etmıstım yatarken sefkılımı gorem dıye ana bı baktım arzu sırnaşık şey

pişt sefkilim yapcak bısı yok Şeniz

valla bişey diim mi sana gül benizlim

ben de pek beğenmem aslında küçüçük gözlü adam yaa adam dediğin koccaman gözü olacak dimi:))) piyasada beğendiğim erkek yok zati alim dışında :)))

millet çok beğeniyor diye onu yazdım ne edem en yakışıklıları biz kapmışız yahusempatiksalakcinni

senin evet yorgan kaymış meleem yandan öyle görünüyor:)))

bu akşa da ben seni görmeyeyeyimbilmiyorumkismile :roflol:

ozman bir dermatoloğa gitmem lazım öylemi.Kremler falan fayda etmez herhalde eczacı bana bir krem verdi 56 tl miş en az 6 ay kullanman lazım dedi

hayır eczacı seni kadırmış meleem lazer tek çözüm yolu damarı açacak başka yok.

ondan önce çok araştırdım kesin çözüm ve kısa yol lazer

gözde mi senin de

Son düzenleme:
Back