- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi BenmasMavi
-
kk'ya,makyaj topiğine katılmamda en büyük etken:) resmen ağzım açık izliorum seni allah nazarlrdan saklasın içinin güzelliği yüzüne vurmuş:)
gözlerime eyeliner sürerken ic kisimlarini tam sürmüyorum tuhaf duruyormus gibi geliyor kendimi kleopatra gibi hissediyorum ozaman :)) ama seninkine baktim gayet hos duruyor .. oralari tam düzgün cizebilmem icn ne yapmam gerek ..üst kismi distan iceriye alt kismida distan iceriye dogru sürüyorum taaa en ici üstle alti sence birbirine birlestireyimmi :)))) ayy anlatabildimmiki :)bilmiyorumkismile
sende cok hos durmus
sen mi ben mi:1shok:
biz içimizdeki güzelliği yüzümüzden gösterebiliyorsak ne mutlu; sen bunu tek bir gözünle yapıyorsun boshayallersmile
gözünün herşeyine, kipriğine, şekline, rengine, göz, kapağına hayran olduğum. Senin bahar gözlerini görmek içimi rahatlatıyor kuğum. Hep yanımızda ol güzel gözlerini esrgeme sefkilim.
Dipliner bugünler için canımyerimseniben
Gözpınarlarına onunla çek daha rahat sürersin.
sorum yok cicisim accaippp bi elektirigin var 3000km den bile hissediliyo ha bide sevdicegin cok sansli hem guzel hem zeki hem tatli hem sevimli hem hemde asikkk yani bukadari biarda cokkk zorrr bulunur herzaman saglikla gul emiiii
kız island aklıma geldi en büyük öçüzlük söliim mi :)))))
geçen doğum gününde Alileredeyiz
kanal D yaprak dökümü Necla evden ayrılmış ortalık karışmış millet pasta üflüyor benim aşkitomun pastası geliyor ben tüm gece gözümü diziden ayıramadım.
En büyük öçüzlüğü o gün yaptım. Sonra kend kendimin burnuna çok dokundum çok acıttım.
İyi bir öçülük dimi:))))))
tatlı diline kurbann senin yaaa:) istanbula gelin gelmene çok sevindim bi buluşma falan olursa banko gelirim sen varsanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yav düşünüom düşünüom aklıma soru gelmio:O
gelin hamamı yapacan mı kuzummmmbursada bi kere gtmiştim gelin hamamına çok efsane oluooooo
Makkaj bebeği olcan bide anlamıon kızıanadın da neye sölemiyon aa çılgın benizlim
kızı bekletiyoz kaç seattir:))
aaamaanıınn:kedi:utanırken düştümakannehir
çok teşekkür ederim böyle olunca da ne söyleyeceğini bilemiyor insan:))) Birbirinden güzel sıfatlar boshayallersmile asıl senin bunları yazan yüreğine sağlık canım.
benimkine sorsan emin ol bir bu kadar da kötü huyumu sayar:)))) demek iyi taraflar ağır basiirr hala devam ediyoruz demek kiiCADIARZU
yapacam fotosunu da koyacam hayatımın anlamı arkdaşlar istiyor:))))))
gel kız ben de seni görmek tanımak o gözün olduğu yüze bakmak istiyorum doya doyaaboshayallersmile
Makkaj bebeği olcan bide anlamıon kızı
Ya iğneyi aldım elime bacaklarıma suikast yapıyorum bu batıklar izler lekeler beni öldürüyo şu an nekaadann moralim bozuk anlatamammafoldumbenmafoldumben
süper haber desene bebeğimmmmvereliniortak anam seni alannn 40 deve kesse yeridir heeeee
arap oldum yine anlamadım
resimli anlatsan melekem foto çekip daha iyi anlayacağım o zaman çıtır anam
şu saniyeden sonra ben de sana bayılıyorum güzel sözlerini burda yazdığın için canım Şeniz
az da olsa henecanlandım:)) çok iyi geldin bahar dalımŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?