- 14 Ocak 2009
- 9.897
- 958
barbi ve ken soruların süpermiş resimlerde:):)
aybur bende merakla bekliyorum cevaplarını..
oyy benim barbim sahalara geri dönmüş opuyorumnanaktanahh ahh aybuşum pimbe koltuklarada oturmuş ama benim habarım yohhlmaz:
nikoynan tanrıça karısı anında damlamışlar bişeyden kusur kalsalar bari lülülülülülü
onlardan fırsat bulmuşkene iki lafın belini kırıyim şurada
şimdik soru düşünüyorum az sonra döniciiim kuzum
çok teşekkür ederiz pozitif enerji verebiliyosak ne mutlu bize:1hug:koltuğun hayırlı olsun aybürcüm daha önce tanışmadık ama çok seviyorum seni tanışmamamıza rağmen gönlünün güzelliği yazdıklarına yansıyor seni ve alyaduanın annesini bazen gelip kanka gel konuşalımı okuyorum ikinizde çok tatlısınız ama alyadua hepinize fark atıyo çok seviyorum onu rabim sanada tez vakitte hayırlı sağlıklı bi bebiş nasip etsin inşallah canım
şimdi sorumu sorayım
hayatında enmutlu olduğun an ve en mutsuz olduğun an nedir
heee ilk sayfada nikim yazılmış my favorite friends listesine ( çok pis ingilişçe konuştururum haa sengözlerimebaksanab )
hislerimiz karşılıklı aybuşum bil mıkabele bil mıkabele :hooray:
kankamla geleceğe dair bazen hayaller kurarızhayatım keşke şöyle olsaydı diyomusun diyosan hayatının nasıl olmasını isterdin
tabiki mert fırat :kedi::kedi:ne tarz irkekler sana daha çekici gelir
1) mert fırat, burak özçivit , ersin korkut tarzında karizmatik ve esmer herüflerrr müüü??
yoksaa brad pitt, kıvanç tatlıtuğ ve ralph fiennes tipli sarışın bebetolarmı ??
]
üçbuçuk atmadan dürüst ol ama bizbizeyiz herüfün görmezzz :dance:
doğallığı seviyom barbimbakalım güzellik anlayışın nasıl
doğaldanmı kokoşdanmı sarıdanmı esmerdenmi hoşlaşırsınnn bilmiyorumkismile sositososito
kendini en iyi hissettiğin mevsim hangisi???
[/IMG] ????????????
kesinlikle şaşırtıcı:lepi:eşin sana tekrardan evlenme teklif edicek olsaydı hangisini tercih ederdin????
romantik ve masal gibimi ???
şaşırtıcı ve önceden yapılmamış olanmı ??
]
sen kahveni çoktan içmişindir:1hug:hadi bakem sen bunları bi cevaplayadur ben bi cigara tüttirimm
:jeyyar::jeyyar:barbi ve ken soruların süpermiş resimlerde:):)
aybur bende merakla bekliyorum cevaplarını..
oyy aprilim gelmiş hoşgelmişopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanAybuşşşşşş goltuğa oturmuşşşşş :lepi:
Yirim senin Böbiriy eşarbını olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
KK ya pek giremiyorum artık çiçeğim, konuna ancak yazabildim özür dilerim biriciğim benim...Şeniz
Sorum ise, (umarım daha önce sorulmamıştır):1ninca:
Hayatta tahammül edemediğin şeyler var mı? Veya sabrını en çok zorlayan şey nedir?süprizzzzz
kuzucummm öpüyorum!opuyorumnanaktan
tabiki titanic rose:lepi::lepi:sadece 1 günlüğüne oyuncu olsaydın hangi dizi yada filmdeki karakter olmak ve orda oynamak isterdin??
Titanic- Rose
Aşk-ı Memnu- Bihter
]
Selvi Boylum Al Yazmalım- Asya
jpg[/IMG]
canım bolşekerim benim:asigim:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Amannn Allah'ım rast gele girmeseydim ayburun pempe koltukta olduğunu fark etmeyecektim.klava: klava: klava:
Öncelikle senin hakkında düşüncelerimi yazmak istiyorum... Seni ilk KK'da baş örtüsü fotoğraflarımızı eklediğimiz başlıkta tanımıştım. Fotoğraflardaki gülen yüzün, kalbinin de güzel olduğunu gösteriyordu bana göre aybur. kaydirigubbakcemile5
Kankalarımızla eklediğimiz buluşma fotoğraflarına yaptığımız karşııklı yorumlarla muhabbetimiz arttı... Uzun bir süredir buluşmayı istiyoruz ama malesef bir türlü kısmet olmadı. :1no2::1no2::1no2: İnşallah Ramazan'dan sonra waffle yemeye gideceğiz değil mi canım? cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
Artık ara sıra telefonda da görüşüyoruz, gerçekten dediğim gibi güler yüzü sesine de yansımış, kalbinin çok temiz olduğunu düşündüğüm birisi aybur arkadaşım...Dilerim Rabbim'den onun dualarını hayırlısıyla kabul etsin... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Şimdi seni kocaman öpüyorum aybur. ŞenizŞenizŞeniz
Soruma gelince? Çok iyi ve çok kötü olduğunu düşündüğün huyların nelerdir? Elinde olsa karakterinde değiştirmek istediğin bir huyun olur muydu?
sevgi emektirbarbivekenimden ilham aldim sorumu soruyorum
sevgi neydi sevgi emekmiydi
sametin babasi kim olmaliydi, asya ilyasa dönmelimiydi)
bannagin oliiim behlül :roflol: :roflol: