- 18 Aralık 2008
- 10.760
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de kızın olsun istiyom hemi de çok istiyom :kedi: şu mübarek günler hürmetine yarabbimm :Saruboceq:kanka zaten en çok kızım olsun istiyom :Saruboceq:
amma erkek olursa Umut en azından göbek adı olsun:kedi::kedi:
kanka sana en çok neden kızıyom biliyonmu
İnsanlara çok fazla değer veriyosun hemide değer verilmeyecek olmalarını bilmene rağmenlmaz:
bazende olaylarda suskun kalmana kızıyomklava:
haklı olduğun halde boshayallersmile
hee sen ecrini bilmiyon o ciddi kız, bi kızarsa görüssün zemuszemus kaydirigubbakcemile3 tanıştırayım ecrin ayburun topik arkadaşı,o vesileyle tanışıyok kaydirigubbakcemile3 çok nazik sağolsun yerimsenibenkoltukta aybur oturuyo,yine ilgi nikoya:roflol:kahretsin be nikobayanssulusmile:roflol:
heee senin hasretinden yandı tutuştu:mymeka:
bi telefon uzağında..biz napalım:tomato::dilcikar:anca kk da hasret gideriyoruz:dilcikar:
olum ne çimin sekreteryasınkaydirigubbakcemileesas bizim ayburcana halılar sermemiz lazım:1closedeyes:koltuğa o oturdu ben değil:mymeka::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:koptuğum an..neden diye sormayın
sırnaşık şey amma geyikçi garılarsınız besırnaşık şey
o benim favorim bi keremlülülülülülü
ayburum soru geliyor:Şeniz
en büyük hobin nedir?
aferim benim bibeğime, çık, kafa dağıt opuyorumnanaktan ne hediye aldın prensese aklinialirimsmilesabah yoğun ve yorucu gün beni bekliyo
minik komşu kızımın doğum günü olcak
2.5 yaşından beri yanıbaşımdan hiç ayrılmayan çoğu gece beni leptapa götürün diye sayıklıyan
annesine kızınca
-leptap benim annem cocasıda babam :kedi:
diyen evimizin neşesinin doğum gününde olcam 6 yaşına giriyo
şimdilik bana müsade
yok bilmiyorumeyvahedigeldismilebaştan söylesene agaeyvahedigeldismilehee sen ecrini bilmiyon o ciddi kız, bi kızarsa görüssün zemuszemus kaydirigubbakcemile3 tanıştırayım ecrin ayburun topik arkadaşı,o vesileyle tanışıyok kaydirigubbakcemile3 çok nazik sağolsun yerimseniben
11880 sorusunu senden ilham aldım zaten :dilcikar: süprizzzzz napalım bizim koyde numara vardı da biz mi alo demedik msn ve maillerine bak istersen :1closedeyes:
tanrıçam en büyük hobim
fotoğrafçılık :lepi:
şipşakçılığı çok seviyom küçüklüğümden beri:lepi::lepi:
canım çok teşekkür ederiz:asigim::1hug:nedenini bilmiyorum ama ben seni ve alyaduanın annesine bayılıyortummmm
kızım olursa kesinlikle alya dua koyucam adını
sorum şu ki
alyaduanın annesiyle
ne zaman böle samimi bi dostluk kurdunuz
prensesime yeni moda skiny kot ve tişört aldımben de kızın olsun istiyom hemi de çok istiyom :kedi: şu mübarek günler hürmetine yarabbimm :Saruboceq:
ilerde de aybik oğlan doğursun senin 2.kızını gelin alsın hatta sempatiksalakcinni sositososito :roflol:
ama şu kızma durumuna gülmek istiyom :roflol::roflol: al birini vur ötekine sırnaşık şey
bu konuda çok yazardım ama gerek yok zaten biliyorsunuz neme lazım konu kk içine gelir -tatlicadiarzu-
nikom aybikten eksik kalır yanım yok doğru diyonopuyorumnanaktan
hee sen ecrini bilmiyon o ciddi kız, bi kızarsa görüssün zemuszemus kaydirigubbakcemile3 tanıştırayım ecrin ayburun topik arkadaşı,o vesileyle tanışıyok kaydirigubbakcemile3 çok nazik sağolsun yerimseniben
11880 sorusunu senden ilham aldım zaten :dilcikar: süprizzzzz napalım bizim koyde numara vardı da biz mi alo demedik msn ve maillerine bak istersen :1closedeyes:
aferim benim bibeğime, çık, kafa dağıt opuyorumnanaktan ne hediye aldın prensese aklinialirimsmile
değiştirecek o kadar çok şey varkiPembe koltukta ayburcum oturmuş ne kadar güzell çok sevindim seni gördüğüme canım benim opuyorumnanaktan..
Efendim yaşadığımız şu kargaşalı gezeni sen nasıl buluyor neleri değiştirmek isterdin bu dünyada Şeniz Şeniz
evet kuvvetli sayılır yerimsenibenyok bilmiyorumeyvahedigeldismilebaştan söylesene agaeyvahedigeldismile
ters kayayamı çattık lafisfisfis:roflol: :roflol:
selam ecrin nasılsın:smiley-cool:
msn ve maillerde hiç bişey yokki kankafisfisfisolum cabbar onlarıda halletmiştir emin olÇok üzgünüm çoookgıcık herif yaÇok üzgünüm çoook:roflol:
çok güzelkaydirigubbakcemile5
bende ileride profosyenel bir makine almak istiyorum kısmetse..fotoğraf çekmek çok eğlencelihihoyyyt
SORU::hulya:
ayburum,hislerin kuvvetlimidir?
sevmediğim yönleri:çabuk sinirlenmesiAyburcum, benim sana sorum tek:
Eşinde sevdiğin ve sevmediğin 3 özellik sayar mısın?
Ve bu sevmediğin özelliklerin ne şekilde değişmesini isterdin?
canım çok sağola.s.aybur koltuğada ne yakışırmış hani:) güzel arkadasım...
kanka accık şımardım :kedi:kankam koltuğa oturduğunu öğrenince neler hissettin,aklından neler geçti açık açık yazabilirmiisn pek mirah ettim:)
çok nadir oldu kankasürekli yatılı yatısız misafir ağırlıyorsun hiç içinden isyan ettiğin oluyor mu=?
ortaköy :asigim:ooo ayburum oturmus ben simdi gördüm , iyi oturmalar canim arkadasim ....
istanbulda en cok nereyi seviyorsun..
selayhus geldiginde oraya onu nereye götürmek istersin
bu aradaa mavimin sana çok selamı var Şeniz
bu hafta gelemezsem diye beni aracı tuttu cadaloz
hanfendinin sorusu şu zemuszemus
sevgiyi gösteren en önemli hareket nedir
aybur,şalına bayıldım:dance:
ikinizede maşalah
SORU:sanırım beylikdüzünde oturuyosun,memnunmusun oturduğun yerden canımın içi?
:asigim: ahada burraya yazıyom bigün mutlaka senŞeniz aybik ŞeniznıkoŞeniz tanısmaya gelcem eşim yanımda olaydı ohooo coktan gelmıştim ama İzmire demie attım resmen :a015: