- Konu Sahibi BenmasMavi
-
gelmesin sarı kafa nolcek :1closedeyes:
ciddi çizginden mi kaydırıyom delikafadulden kız sen ömürsün :roflol:
şu ban mevzusu kkda meşhur etti bizleri kaydirigubbakcemile3
neyse bi soru daha
aşk bu gece şehri terk ederse nereye gider..)))
:kedi:
Razil kelimesi dilimize arapçadan gelmiş bir kelimedir.
Günümüze gelene dek razil-rezil olmuştur ..
sempatiksalakcinni
Ben onun meneceriyim...ekleyebilirsin ben izin verdim
Mapısdaşım gel gel sempatiksalakcinni
yapma ya :kedi:Şaka da yapılmıyo yok sağa şaka maka bundan kelli :mymeka:
Ben de seninle arkadaş olmak istemişimdir hep..:kedi:
Senin smileylerle süslü bütün mesajlarına kurban olayım kuzum ben Şeniz
Seni sefiyom nikonum kocanı boşa bana kaç aklinialirimsmile
He ya neydi o banlandığımız olay öyle..Elalemin derdi bizi gerdiydi sempatiksalakcinni
Tam sana laf yetiştiriyordum ki bi baktım karşımda uyarı
Ceza aldınız..Süre şu kadar :mymeka:
Dedim kesin kazenin işi bu :mymeka:
Bari nikoya diyeceğim lafı unutmayım da dönünce yazarım sempatiksalakcinni
Sonra unuttum tabi ne diyeceğimi iyi mi sempatiksalakcinni
Sonra bi baktım o konuya kimsecikler yok bizim tayfadan ,herkes banlanmış şanslı kişi bi ben değilmişim gördüm ki...
He valla fstk topyekün banlanmadı inşallah bilmiyorumkismile
Merak ettim onu ..Cesaretim olsa kazene soracam da cesaret yok anasını satiyim sempatiksalakcinni
Nikonum sen cesaretlisindir bu kutsal görevi sana devrediyorum
çok teşekkür ederim nalancım, çek memnun oldum gördüğüme olumunekankayizsmilesoracak bişi kalmamış bana ...
bende bari mutlu bir hayat dileyeyim sana:))))))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bir kere önüme bakmadan yürürken kaldırımdan düşmüştüm :roflol::roflol::roflol::roflol:.
Nikoncum en razil anin neydi, nasildi, nerde oldu, niye oldu?? sempatiksalakcinni
mavi aslında merak ettiğim fır pardon hanımefendilerden biride sensinMapısdaşım gel gel sempatiksalakcinni
geldim mapısdaşım.olumunekankayizsmile sabahtan beridir postu sermişim buraya kaydirigubbakcemile3
organizasyonn şahane.esas kız da iyi.ay yapım olarak meşhur etcem sizi
yapma ya :kedi:
ben de senin bu:mymeka:smilli mesajlarına kurban olayım, çok hoşuma giderdi
derdim bu kız önüne geleni dövüyo:mymeka: ne güzel, sora bir de artiz artiz hiç bişi olmamış gibi cigaare içiyoderdim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızaam zaten kocayı boşladık boşaması kaldı bi de töbe töbe :roflol::roflol::roflol::roflol:
ben o uyarıyı gördüm dedim; nası yani ya :uhm:
zannettim geyik yüzünden ban aldım, dedim işalla mavime de sebep olmamışımdır :a015:
ben sebep olsaydım çok üzülürdümeyvahedigeldismile sonra baktım etiketlerden, anahtar kelimelerdenmiş Allahtan sırnaşık şey
bi de yazmış noldu sus geldi :roflol::roflol: hem banla hem hadi konuş de, böyle cesareti ben de yaparım delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:
hele fıstığı gördüm hepten geberdim, dedim fıstık ya ne kadar severdi yaramazlığı, herşeyiyle beni güldürüyo bebeğim delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:
mavim sorim feda olsun da cevap gelmiyo anacım :roflol::roflol::roflol:
şöyle yazsam; çok meraklıydım sitenize, sizi mahkemeye vericem, çabık diyin fıstık nerde yazarsam kesin cevap yazar kesin :roflol::roflol::roflol::roflol:
çok teşekkür ederim nalancım, çek memnun oldum gördüğüme olumunekankayizsmile
ben de sana diliyorum hayırlısıyla opuyorumnanaktan
bir kere önüme bakmadan yürürken kaldırımdan düşmüştüm :roflol::roflol::roflol::roflol:
mavi aslında merak ettiğim fır pardon hanımefendilerden biride sensin
bende pembe koltuk değilde çekyat yatak kanepe bişey yapsammı ne
sırayla uzanıp bi güzel anlatırdınız kendinizi
nikoncandan sonra seni önereyim dur ben
felsefeme bak çay demle :roflol::roflol::roflol::roflol: napim aga benden ancak böle özlü söz çıkıyo kaydirigubbakcemile3şimdi sana allah cezanı vermesin demiyimde ne diyim ben he:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: klasik sözün hööö demek:1shok:CADIARZUbenimde hep hayat felsefem olmuştu hööö:1shok: vereliniortakaynı fikir ve düşüncedeyiz tatlımolumunekankayizsmile-tatlicadiarzu- sırnaşık şey sırnaşık şey
nikoooodelikafaduldenkarizma çizgine emisırnaşık şey
benim hakkımda söylediğin sözler için sana domatislerimi yolluyorum:tomato: :tomato: :asigim:
çiçeği napıcan,kuruyup çöpe gidicek,salata neyin yaparsın işine yararaklinialirimsmile
hacı,bak geyiğe sararsam burdan çıkamam:roflol:sende lütfen beni ciddi çizgimden çıkarma-tatlicadiarzu-
bak şimdi ben patrona soru sordum ya benim sorumu görmedi diyelim
böyle olurum o zaman sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
nasil alintilardin neyi alintilardin anlamadim, jeton baya bi köseli bilmiyorumkismile
delikafadulden
gibi :smiley-cool: :roflol::roflol::roflol::roflol:ba ba ba ba ba Allah kuru iftiradan saklasın :mymeka: bi gün başına gelicek anlıcaksın :dilcikar: :roflol:
ben patronum görmeyince alıntılardım kendimi sen de öle yap sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol::roflol:
estağfirullah :kedi:.
bir soru daha :roflol:
Seni cok sevdim, arkadaslisteme ekliyebilirmiyim??? delikafadulden
opuyorumnanaktan
Iııh istemem beni ajdar meşhur etcek
Çikita muz klibini beraber çekicez sositososito
İstersen seği de meşhur edek ajdarlan sempatiksalakcinni
Ben yaparım da şahane olmaz mı be kuzum..Senin suyun da ısınıyo sana da az kaldı
Yok kız bu dövme huyunu bana ank gacısı alıştırdı ..Yaramazlık yaptıkça onu döviyidim bilimisin ondan bu yana gelene vuruyim gidene vuruyim :mymeka:
sempatiksalakcinni
He ya o gün tam mesaj atıyodum konuya o kadan da yazmıştım böyle dizi dizi sempatiksalakcinni
Sonra noldu boşa gitti tabe onca yazdıklarım
Armut gibi kaldım ortada bi elimde mouse bi elim klavyede sempatiksalakcinni
Neyse kalkayım da iki kitap okuyum bari dedim
Öyle dersen kesin cevap yazar da nasıl bir cevap olur orasını bilemicem valla :1ninca:
Çekyat yaparsan sana yatmaya geliriz anca sempatiksalakcinni
Kıskanmayın koltuğumu bakim yok sana da çekyat mekyat
Cemre de taktı bizi uzandırıp kendimizi anlattırmaya sapıkmıdır nedir
Cemre saygılar buyrunnnnnnnnn öneriniz emirdir benim için buyrunnnnnnnnn
Ne yalakayım dimi ya sempatiksalakcinni
.
Kizlar böyle kuru kuru Nikoncani sorusturmak gitmiyor!!!
hadi buyurun buyrunnnnnnnnn
nikon sen cevap yazmaya devam et hayatim, tospa gibi yaziyosun zaten
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
Mavi maviiiii benden sana :mymeka: alsanaalsanasmile sempatiksalakcinni :icecream:
burcun ne nikoo :jeyyar:
parlayanyıldızım kaydirigubbakcemile5
yaaa bin yıldır canım kısır istiyor zaten offf yaaaaa akannehir :asigim:
parlayanyıldızım kaydirigubbakcemile5
yaaa bin yıldır canım kısır istiyor zaten offf yaaaaa akannehir :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?