bende sorucam a.s
15 kişilik aile konusundan ban yediğinde ne hissettin siteye girip girip uzaktan bakıp iç geçirdin mi banlıyken:ecrin_bebek:
banın açıldıktan sonra tekrar o konuya yazmaya nasıl cesaret ettin :dance:
çok şaşırdım :1shok: ben ki kavgaya karışmam, kimsenin tavuna kışt demembuyrunnnnnnnnn
tamam yaramazlık yaptım ama ennn fazla uyarı alırım sanıyordum, ki o da geyik yaptığım için
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
esprili etiket yüzünden ban alacağım hiç aklıma gelmezdi
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
suçlular döner dolaşır olay mahalline gider diye bi söz vardır ya, ben onun KK örneğiyim :roflol: napim çekiyo beni gidiyorum, ondan sonra da şeytan dürtüyo sırnaşık şey :sm_confused: :roflol::roflol::roflol:
ama bakın ince noktayı kaçırıyorsunuz, banın çıkış noktası etiketler, yorumlar değilsempatiksalakcinni
etiket yazmıyorum yorum yazıyorum :tomato: :uhm: :roflol::roflol::roflol:
nikomm:1hug:
geliii soruuu:
niden midye dolma sefmiyisinn acebaasempatiksalakcinni
hep de o midye dolma sorusu bana geliyordu aksi gibi delikafadulden :roflol::roflol::roflol:
megim sarı şekerim, kültür olarak alışmamışım, yemiyorum vereliniortak
bir de denizden karpuz kabuğu alıp yemek gibi geliyo kaydirigubbakcemile3 denizden kumlu kumlu çıkıp içine öylece dolma içi koyuyorlarmış gibi CADIARZU
uğur dündar amcam çok uyarmıştı midye yemeyin merdiven altlarında yapılıyo sağlıksız diye :smiley-cool: olumunekankayizsmile
sempatiksalakcinni
Ban yediğin konuya tekrar yazmak çok müthiş bişi sempatiksalakcinni
Uçurumun kenarındaki çiçeğe uzanmak gibim bişi sempatiksalakcinni
müthiş bişi değil mi mavim yaşamayan bilemez :roflol::roflol::roflol::roflol:
müthiş anlatmışsın aynen öyle bir duygu :lepi: :roflol::roflol::roflol::roflol:
bi de şu var; kavga etmiyoruz, kavga çıkarıp ortamı germiyoruz :içelim: delikafadulden olumunekankayizsmile
KK hayatında ilk defa bir konuda herkes hem fikir, hiç takışan olmamış ve sorgusuz kıyım yapıldı
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
:1rolleyes: kaydirigubbakcemile3