yapma ya :kedi:
ben de senin bu:mymeka:
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
smilli mesajlarına kurban olayım, çok hoşuma giderdi
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
derdim bu kız önüne geleni dövüyo:mymeka: ne güzel, sora bir de artiz artiz hiç bişi olmamış gibi cigaare içiyo
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
derdim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızaam zaten kocayı boşladık boşaması kaldı bi de töbe töbe :roflol::roflol::roflol::roflol:
ben o uyarıyı gördüm dedim; nası yani ya :uhm:
zannettim geyik yüzünden ban aldım, dedim işalla mavime de sebep olmamışımdır :a015:
ben sebep olsaydım çok üzülürdümeyvahedigeldismile sonra baktım etiketlerden, anahtar kelimelerdenmiş Allahtan sırnaşık şey
bi de yazmış noldu sus geldi :roflol::roflol: hem banla hem hadi konuş de, böyle cesareti ben de yaparım delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:
hele fıstığı gördüm hepten geberdim, dedim fıstık ya ne kadar severdi yaramazlığı, herşeyiyle beni güldürüyo bebeğim delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:
mavim sorim feda olsun da cevap gelmiyo anacım :roflol::roflol::roflol:
şöyle yazsam; çok meraklıydım sitenize, sizi mahkemeye vericem, çabık diyin fıstık nerde yazarsam kesin cevap yazar kesin :roflol::roflol::roflol::roflol:
çok teşekkür ederim nalancım, çek memnun oldum gördüğüme olumunekankayizsmile
ben de sana diliyorum hayırlısıyla opuyorumnanaktan
bir kere önüme bakmadan yürürken kaldırımdan düşmüştüm :roflol::roflol::roflol::roflol: