Pembe Koltuk 8.Hafta NİKONCAN Bizlerle...

ağzımızın tadını bilemiyik bacım sırnaşık şey
ank06 ablamı değiştirmek mi, ne diyorsun mavim çelik çomak oyunu mu bu işler :lepi: :roflol::roflol::roflol::roflol:

soru çok fene ha :jeyyar:
ah mavim o sihirli sopa elimde olsa beni kızdırmaya çalışanların aklından nikoncanı silerdim, beni hiç tanımamalarını dilerdim
önceden samimi olup da sonradan birbirine düşmanlık yapanların, birbirine laf atanların bu huyunu kesinlikle silmek isterdim

nefretin kime faydası var ki...
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Mavi, Nikoncan, cevahirx

Zahmet oldu :mymeka:

Gelmeyeydin niye geldin
ne vuruyorsun Çok üzgünüm çoook pazar pazar ancak geldim
hem hafta içi başlamıyor mu pime koltuk fisfisfis laaleyi ni zaman kaldırdınız koltuk daha sıcak :uhm: daha ona soru soracaktım olumunekankayizsmile

hem leğeni göremeyince yanlış yere geldim sandım biran geri dönecektim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nikoncanım seni daha çok soru bombardımanına koycam bekle
şimcik pazar gezmesine çıkıyom
sonra kork bendenaklinialirimsmile
bekliyorum can yoldaşım olumunekankayizsmile
güle güle git, mutlu pazarlar Şeniz
korku gelecekse senden gelsin
nikomm,geliyii bi soru dahaaa;
niden ben makarna sefiyim acebaasempatiksalakcinnidarılırım valla,bil hele bakiimmlaelaelaelaelae
çok zor bi soru ya
seviyursun sanurum, değil seviyorsun :lepi: olumunekankayizsmile
makarnayı neden en çokm seviyorsun onu bilemiyorum ama :1closedeyes:

artık gerçek bir kk lı oldun niko'ban'dırmalı nikom:roflol:
peki banını 1 ay alsaydın kk sız ne yapardınburaya giremiyeceğine göre vaktini nasıl değerlendirirdinbayanssulusmile

nan neyimi beyenmiyonda değiştirmeye kalkıyon alsanaalsanasmile kıskanç üye ne olcek sırıkla mırıkla işim yok benim allhıma bin şükür guclubacismile :icecream:

Nikomu sana koliyle bant yollayacam ne olur ne olmaz diye uslu durmuyon bazen buradan da ancak yetişimmmm sana zatii sempatiksalakcinni kızzz bu mavii benle uğraşmasa olmaz illaki uğraşcak kıskanıyor ya ondan heçççç boşuna kürek çekmesin sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan

demek elımıze düştünnnnnnnaklinialirimsmile
elinize düşmek dilinize düşmekten iyidir sempatiksalakcinni :roflol:
oww kimleri görüyorm :1hug:
ben admin olsam böyle böyle yapardm diye düşündün mü hiç?
düşündüysen ne düşündün?
ooww ben de kimleri görüyorum :lepi: behlül buraya uğramadı hiç boşuna arama :jeyyar: :roflol::roflol:
ben admin olsaydım hımmmgamyoncuiremsu
şu mesaj sistemi için gelen çağrılara kulak verirdim
özel mesajdan çok zor, oyalayıcı oluyor, kutuyu devamlı silmek zorunda kalıyoruz kaydirigubbakcemile
rep verme sistemi gibi bir mesajlaşma sistemi olmasını isterdim
yani hızlı, kolay ama kimsenin görmediği mesajlaşma sistemi olmasını isterdim...
estağfirullah uğur böceğim buyrunnnnnnnnn
küçükken kapandım
22 yaşımda nişan, 23 yaşımda evlendim :)
muhasebede (mali müşavir) çalıştım evlenene kadar
2. çocuğu tabi ki tavsiye ederim kazara olmazsa daha güzel kaydirigubbakcemile3 ben kendi adıma 2 çocuğun aralarında 4-5 yaş olmasını yeğlerim vereliniortak
ananem babanemgiller istanbula göçmüşler , bura doğumluyuk diyim
yay burcuyum
teker teker gel hayatım,dur kaçıcak şimdi:smiley-cool:
topa tuttu beni kankam :roflol::roflol::roflol::roflol:

masAllah bize soru birakmamissin
:roflol:
sorma kardeş tükanın önünü tıkadı :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
kazene sorduğundan çok sormasaydı sorardım ben ona :smiley-cool: aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol:
nikomm hangi tür müzik dinlemeyi seversin?
Türk sanat müziği,halk müziği,pop,vs vs vs???
yabancı,yerli??
er türlü müzük severim megim, yeter ki kulağıma hoş gelsin :dance:
Allahtan her mesajda bir soru sorun dedik he :mymeka:

Yavaş yerler yaş guclubacismile
yavaş yerler yaş demiş gebercem gülmekten sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
oraya gelmek için sabırsızlanıyorum intikamımızı çok güzel almışsım mapısdaşım sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
zaten o olaydan sonra kazen iyice geyiğe sardı gittikçe kendimize mi benzetiyoruz ne sırnaşık şey :tomato: :roflol::roflol::roflol::roflol:
ben bizden pime koltuk yüzünden intikam aldığını sanıyorum zaten :1closedeyes:
sempatiksalakcinnikorkma yawrımmmm
korkutma beni höööööö..............
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Meşhur 15 kişi'de ilk yorumlarını okumuştum.
Pozitif enerjin monitörümden fırlayacaktı.
Peki nasıl insanlar seni çıldırtır,tahammül edemediğin insan nasıl biridir?
Dur hele sen smiley seviyorsun(muş)sempatiksalakcinni(bende bunu seviyorum)

o kadar yorum yaptk aşkı memnu topiğine uğrasn behlül bea aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
hayal ne kadar önemlidir,hayalsiz yaşanır mı sence

20 yıl küs kaldığın biriyle sırf sinan çetin istedi diye barışır mısınkaydirigubbakcemile3
soruya bak be :roflol::roflol::roflol::roflol:
bırak sinan çetini behlül istese yine olmaz :lepi:
küslük ne ya yok benim kitabımda öyle şey
ben küslüğü sevmem, o yüzden de küs kalmamak için herşeyi yaparım alttan alırım, tabi seviyorsam olumunekankayizsmile
sevmiyorsam zaten küslük olmaz, muhatap olmak istemediğim kişilerle hiç görüşmem :içelim:

ama tabi araya bazen mesafeler girebiliyo o zaman üzerine gitmekten çekinirim, küs gibi görünebilirim ama küs değilimdir sadece ilk adımın cesareti yoktur
o durumlarda biri bana bir adım atsın değil sinan çetinin ricası, ben zaten on adım koşarım, huyum kurusun gamyoncuiremsuolumunekankayizsmile
.

Ne mezunusun nikoncum??
bu soru çok zor gerçekten gamyoncuiremsu
o kadar emeğime rağmen lise mezunuyum
üniden atıldım bir nevi
iyi bir kariyerim mesleğim var ama diplomam olmadı sınavlarım kıyafet kurallarına göre hep iptal edildiboshayallersmile
tabi bunda en büyük hata yine benim ama o zaman farklı düşünüyorduk, gençlik işte boshayallersmile
olmadı mavicim :dilcikar: benim renk takıntım var ve pime koltuğa bu cırtlak kırmızı ileğen göz zevkimi bozdu, fırçaya ise hiç değinmicem hıh hıh :dilcikar: :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
kızım bayılıyorum sana ya bu konu da süpersin misın masılım sırnaşık şey :roflol: sen benim halı fırçasından masaj aleti tasarımımı görmedin di mi delikafadulden bu fırça tam bana göre aslında yakışır :içelim: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
reenkarnasyona inanır mısın?
pekiii bunun var olması ihtimali,seni korkutur mu,sevindirir mi???
reenkarnasyona inanmam megim
var olması diye birşey olsaydı bu beni korkutur
tekrar buraya gelip yaşamakmirmirmirmir yok megim bu dünyanın kahrı çekilmez tekrar tekrar mirmirmirmir
Aşku mimnuniyetsisin finalinde;
Bihternen birabir Bihlül efendi niden ölmediii kiiii,hıııhhhh saylanmas banene didin mi hiç???sempatiksalakcinni
what :uhm: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızım geberdim şu anlatıma şu suruya bak :roflol::roflol::roflol::roflol:
behülü öyle gördüm için yağları eridi, keşke yaşlanana kadar öyle sürünse bu ona daha iyi bir ceza :dilcikar:
ölen ölüyo ama yaşarken ölü olmak çok büyük bir işkence, hele de vicdan azabı :1closedeyes:
nikooooo yavrum senin ilk günlerini ben bilirim lülülülüüüüüüüükaydirigubbakcemile3
ne günlerdi be Aybuşum sen bana ilk günden beri içten oldun, desteğin unutulmaz :1hug: iyi ki seni tanıdım can yoldaşım benim olumunekankayizsmile
Allah ağzımızın tadını bozmasın :Saruboceq: olumunekankayizsmile

:1hug:a.s.

Benim neremi beğeniyon diye sordum kendinin değil :mymeka:
yapma ya :tomato: işte şimdi leğene oturduk desene :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
soruyu kendine yontan zalak niko :roflol::roflol::roflol::roflol:
mavim çok tatlı görünüyorsun burdanolumunekankayizsmile o yüzden seni ilk farkettiğim zamanlar çok çok hoşuma giderdi yazılarını görmek a.s
enn çok espri yeteneğini beğeniyorum ve çok zeki buluyorum Şeniz
nikonumm kankam bebeğim hayırlı olsun pembiş koltuğunnnturkbayragihihoyyyt

hihoyyythihoyyythihoyyyt

şimdi soruma geçiyimmyasakkelime

dünyada en çok yaşamayı isticeğin yer neresi
teşekkür ederim minikom Şeniz buraya gelebilmene çok sevindim şirinem olumunekankayizsmile
Kesinlikle İSTANBUL ve özellikle de şu an bulunduğum yerde yaşamak :asigim:
istanbuldan başka bir yerde yaşamayı hiç istemiyorum, şu an ki evimin yeri de çok güzel, keşke herşey gönlümüzdeki gibi olsa boshayallersmile
hele burda bi gökdelen yaptılar bütün istanbul ayağının altında, taa adalar felan
mümkünse oranın en üstünden bi kat aşağıda bi daire isterim :lepi: hadi kızlar pamık eller cebe :roflol::roflol::roflol::roflol:
teşekkür ederim tutimŞeniz geç şöle yanıma koltuğun rengi sana çok yakışır pime şekerim olumunekankayizsmile
arkamdan mok yolunda uçtu hala bana mapıs arkadaşım diyo :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:

kendi yaptığına bakılmadan mahcup olunacağına üste çıkılması
içten davranışımla dalga geçilmesi veya görmezlikten gelinip kendinin bişey sanılması
ve hırsa kurban gitmek, bu 3 şeyden nefret ederim
o sarı saçların beni bitiriyo, böyle dümdüz, sarı sarıkaydirigubbakcemile maşallah çok güzeller, içimi ferahlatıyo :asigim:
bir de pembe sana çok yakışıyo, şeker gibi kız oluyorsun olumunekankayizsmile
ben de seni çok seviyorum çünkü bu kadar alımlı olmana rağmen çok içtensin ve alçak gönüllüsün:1closedeyes: kendini beğenmiş olmaman, havalanmaman hep hoşuma gitti bu zamana kadar :1hug:
bebeeem hayırlı uğurlu olsuunn :))

ben soru sormicaam o yuzden de şöle yapıyom kendine bi soru seçsen ne seçerdin kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim bebeem olumunekankayizsmile gelmene çok memnun oldum
ben hep kendime souyorum zaten, kendi kendimin kafasını şişiririm
çay mı seversin, kave mi seversin niko
Nikoncan Mavi bere düşmez yere
çayla aram yoktur. kave çok severim :smiley-cool:

mavi en çok ne komiğime gitti biliyor musun :roflol: her yerde anlattım bi daha anlatayım :roflol:
şimdi kazen gelmeden hemen önce ben sana yorumumda
Merkezden maviye merkezden maviye
yazmışım ya
aynı şey gibi olmuş
merkezden maviye merkezden maviye

mavi noldu bize gı banlandık mı yohsam, 15 kişiye ulaşılamıyo
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
çok ironik ya :roflol::roflol::roflol::roflol:
vala tadı damağımda kaldı
yalnız aklım fıstık da o niye gelmedi hala çok merak ettim ha fisfisfis ohaoldumsmile :2:

forumda fırsat oldukça Aybur'um ve alyaduanınannesi Aybikeyle buluşuyoruz olumunekankayizsmile çok zevkli oluyor onlarla görüşmek sositososito
şeyma ve deryaık var onlarla görüştüm bir kez...

msnde ara ara oluyorum
girebilirsem ordan zaten Aybuşum ve Aybikle görüşüyorum olumunekankayizsmile
denk gelirsem Kate34 ve ceyda26 ile görüşüyorum bir de :hulya:

yalnız patronum kabul ederse Türkiyenin 100.yılında burdan bizim kızlarla msnde görüşme ayarlamak istiyorum CADIARZU fisfisfis :smiley-cool:

.

Nikoncum aslen nerelisin??
:hulya:
aslen giresunluyum canımmm olumunekankayizsmile
artık gerçek bir kk lı oldun niko'ban'dırmalı nikom:roflol:
peki banını 1 ay alsaydın kk sız ne yapardınburaya giremiyeceğine göre vaktini nasıl değerlendirirdinbayanssulusmile
ve en önemlisi de artık tam bir patronumun sekreteryası oldum
bandırmalı niko! Ban sekreteryası! :lepi: :roflol::roflol::roflol::roflol:

patronum sana bişi diyim mi, öyle bir şeyi asla ama asla düşünmek bile istemiyorum
yani ne yapabilirim ki 1 ay ban almak için :sm_confused:
çok kötü bir olay çıkarmış olmam lazım, kavga etmem lazım, ozaman da zaten ağzımın tadı kaçar gelmeyi istemem eminim
ben burada mutlu olduğum için, keyif aldığım için geliyorum öteki türlü niye canımı sıkayım ki boş yere olumunekankayizsmile
Allah beni senden ayırmasın :asigim: enn çok sevdiklerim insanları geride bıraktığıma üzülürüm, özlerim, ama zaman herşeyin ilacı a.s herkesin iyi olduğunu bileyim yeter olumunekankayizsmile
hee ablacım neyini beğenmiyormuş aceba :mymeka: kıskanç gacı nolacak :dilcikar: :tomato: :roflol::roflol::roflol::roflol:
bazen hiperaktif oluyorum napem, zamanında yaşayamadık gençliğimizi :lepi: :dance: sositososito

soru atlamakaydirigubbakcemilehalk seni bekliyo:1closedeyes:halkı bekletmeye hakkın yok:enbuyukkk::icecream:
kk da en çok tanışmak istediğin kimdir meselaaklinialirimsmileyada kimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…