- Konu Sahibi BenmasMavi
-
ağzımızın tadını bilemiyik bacımMidye dolması sevilmez mi hiç bea guclubacismile
Zevk yok nikonda zevk
Bi soru da benden gelsin bakalım..
Elinde sihirli çomağın olsa idi forumda kimi değiştirirdin
Biliyim ank06 diyecen ama onu değiştirmek için çomak yetmez be gülüm,ona koca sırık lazım sırık
ne vuruyorsun Çok üzgünüm çoook pazar pazar ancak geldimKonuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Mavi, Nikoncan, cevahirx
Zahmet oldu :mymeka:
Gelmeyeydin niye geldin
bekliyorum can yoldaşım olumunekankayizsmilenikoncanım seni daha çok soru bombardımanına koycam bekle
şimcik pazar gezmesine çıkıyom
sonra kork bendenaklinialirimsmile
çok zor bi soru yanikomm,geliyii bi soru dahaaa;
niden ben makarna sefiyim acebaasempatiksalakcinnidarılırım valla,bil hele bakiimmlaelaelaelaelae
Midye dolması sevilmez mi hiç bea guclubacismile
Zevk yok nikonda zevk
Bi soru da benden gelsin bakalım..
Elinde sihirli çomağın olsa idi forumda kimi değiştirirdin
Biliyim ank06 diyecen ama onu değiştirmek için çomak yetmez be gülüm,ona koca sırık lazım sırık
+18lik istesen de olamaz mendisim yok öyle özel bi yerim :smiley-cool:
burnumun yandan görünümü beğeniyorum :CüvCüv:
teşekkür ederim ablacım :kedi:
şu meşhur esprini bana da layık gördüğün için yine teşekkür ederim sempatiksalakcinni
burdaki enerjimi kesinlikle neşeli, esprili, kafa insanlara borçluyum :smiley-cool:
karşımdaki insana göredir enerjim a.s
banlanıcağıma seve seve bantlanırım ablacım Şeniz
hoş geldin can yoldaşım :1hug:
smiley çılgınlığım hayatımda msn ile başladı :lepi:
bir arkadaşım vardı onun ilginç güzel smilleri vardı :dance: benim hoşuma gittikçe yollardı gülmekten kırılırdım :dance:
senle msnde yazışırken o arkadaşımın smillerini aradım bulamadım KKdan smil yürütüp oraya koyardım :roflol:
buraya yeni smiller eklendiğinde hoşuma giderdi, hatta bir ara kardeşimle KKya örgü ören smil gelmiş :hulya: çok şirin bişi der gülerdik :roflol::roflol::roflol::roflol:
hayatta beni mutlu eden küçük şirinlik muskası şeyler onlar, renk katıyorlar kaydirigubbakcemile3
ağzımızın tadını bilemiyik bacımsırnaşık şey
ank06 ablamı değiştirmek mi, ne diyorsun mavim çelik çomak oyunu mu bu işler :lepi: :roflol::roflol::roflol::roflol:
soru çok fene ha :jeyyar:
ah mavim o sihirli sopa elimde olsa beni kızdırmaya çalışanların aklından nikoncanı silerdim, beni hiç tanımamalarını dilerdim
önceden samimi olup da sonradan birbirine düşmanlık yapanların, birbirine laf atanların bu huyunu kesinlikle silmek isterdim
nefretin kime faydası var ki...
ne vuruyorsun Çok üzgünüm çoook pazar pazar ancak geldim
hem hafta içi başlamıyor mu pime koltuk fisfisfis laaleyi ni zaman kaldırdınız koltuk daha sıcak :uhm:daha ona soru soracaktım olumunekankayizsmile
hem leğeni göremeyince yanlış yere geldim sandım biran geri dönecektim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bekliyorum can yoldaşım olumunekankayizsmile
güle güle git, mutlu pazarlar Şeniz
korku gelecekse senden gelsin
çok zor bi soru ya
seviyursun sanurum, değil seviyorsun :lepi: olumunekankayizsmile
makarnayı neden en çokm seviyorsun onu bilemiyorum ama :1closedeyes:
elinize düşmek dilinize düşmekten iyidirdemek elımıze düştünnnnnnnaklinialirimsmile
ooww ben de kimleri görüyorum :lepi: behlül buraya uğramadı hiç boşuna aramaoww kimleri görüyorm :1hug:
ben admin olsam böyle böyle yapardm diye düşündün mü hiç?
düşündüysen ne düşündün?
estağfirullah uğur böceğim buyrunnnnnnnnncevap vermek zorunda degılsun nikoncumgum:umursamaz:
ne zaman kapandınbilmiyorumkismile
kaç yasında kocaya vardınbilmiyorumkismile
daha önce calıştınmı nerdebilmiyorumkismile
2.çocugu tavsıye edermısın:2:
nerelisin:1ninca:
burcun ne:1ninca:
topa tuttu beni kankamteker teker gel hayatım,dur kaçıcak şimdi:smiley-cool:
sorma kardeş tükanın önünü tıkadı :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
masAllah bize soru birakmamissin :roflol:
kazene sorduğundan çok sormasaydı sorardım ben ona :smiley-cool: aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol:
er türlü müzük severim megim, yeter ki kulağıma hoş gelsin :dance:nikomm hangi tür müzik dinlemeyi seversin?
Türk sanat müziği,halk müziği,pop,vs vs vs???
yabancı,yerli??
yavaş yerler yaş demiş gebercem gülmekten sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:Allahtan her mesajda bir soru sorun dedik he :mymeka:
Yavaş yerler yaş guclubacismile
oraya gelmek için sabırsızlanıyorum intikamımızı çok güzel almışsım mapısdaşım sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:Nikon kafa tıkla bakem mapıs odamızı gör hele sempatiksalakcinni
Şok şok şok...Kadınlar Kulubü İşte Böyle Yönetiliyor ... - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
korkutma beni höööööö..............sempatiksalakcinnikorkma yawrımmmm
soruya bak be :roflol::roflol::roflol::roflol:20 yıl küs kaldığın biriyle sırf sinan çetin istedi diye barışır mısınkaydirigubbakcemile3
bu soru çok zor gerçekten gamyoncuiremsu.
Ne mezunusun nikoncum??
olmadı mavicim :dilcikar: benim renk takıntım var ve pime koltuğa bu cırtlak kırmızı ileğen göz zevkimi bozdu, fırçaya ise hiç değinmicem hıh hıh :dilcikar: :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
reenkarnasyona inanmam megimreenkarnasyona inanır mısın?
pekiii bunun var olması ihtimali,seni korkutur mu,sevindirir mi???
what :uhm: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Aşku mimnuniyetsisin finalinde;
Bihternen birabir Bihlül efendi niden ölmediii kiiii,hıııhhhh saylanmas banene didin mi hiç???sempatiksalakcinni
ne günlerdi be Aybuşumnikooooo yavrum senin ilk günlerini ben bilirim lülülülüüüüüüüükaydirigubbakcemile3
soruya bak be :roflol::roflol::roflol::roflol:
bırak sinan çetini behlül istese yine olmaz :lepi:
küslük ne ya yok benim kitabımda öyle şey
ben küslüğü sevmem, o yüzden de küs kalmamak için herşeyi yaparım alttan alırım, tabi seviyorsam olumunekankayizsmile
sevmiyorsam zaten küslük olmaz, muhatap olmak istemediğim kişilerle hiç görüşmem :içelim:
ama tabi araya bazen mesafeler girebiliyo o zaman üzerine gitmekten çekinirim, küs gibi görünebilirim ama küs değilimdir sadece ilk adımın cesareti yoktur
o durumlarda biri bana bir adım atsın değil sinan çetinin ricası, ben zaten on adım koşarım, huyum kurusun gamyoncuiremsuolumunekankayizsmile
hala behlül diyo ya :roflol::roflol:
ne yapim aklıma başka soru gelmedi
eskiden hayata bakış açım tabiri caizse yerlerdeydi
hayata küsmüş biriydim kristalim boshayallersmile
ama burda bütün stresimi atıyorum, rahatlıyorumolumunekankayizsmile
ondan sonra ne dert kalıyo ne tasa, gerçekten :lepi:
şu an hayata bakış açım olumlu, Allah bozmasın :Saruboceq: :içelim:
beni anlaşılmamak ve yanlış anlaşılmak, iftiraya uğramak üzer...
.
Aslen nerelisin diye sordum atlamissin :mymeka:
-Hangi bölümde okuyordun??
-Niconcan ne anlama geliyor, nerden geldi aklina??
teker teker sor kız kaydirigubbakcemile3
yapma ya :tomato: işte şimdi leğene oturduk desene :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Benim neremi beğeniyon diye sordum kendinin değil :mymeka:
teşekkür ederim minikom Şeniz buraya gelebilmene çok sevindim şirinem olumunekankayizsmilenikonumm kankam bebeğim hayırlı olsun pembiş koltuğunnnturkbayragihihoyyyt
hihoyyythihoyyythihoyyyt
şimdi soruma geçiyimmyasakkelime
dünyada en çok yaşamayı isticeğin yer neresi
teşekkür ederim tutimŞeniz geç şöle yanıma koltuğun rengi sana çok yakışır pime şekerim olumunekankayizsmilenikommmmm öncelikle koltuğun hayırlı olsun balım...a.s.
senin en nefret ettiğin 3 şey nedir mapus arkadaşım ???:1hug:
birde birde bana neden pime şeker ve limonatam diyorsun ??? (çok hoşuma gidiyor öyle hitap etmen)
SeNi SeViYoRuM KuZuM:asigim:
teşekkür ederim bebeem olumunekankayizsmile gelmene çok memnun oldumbebeeem hayırlı uğurlu olsuunn :))
ben soru sormicaam o yuzden de şöle yapıyom kendine bi soru seçsen ne seçerdin kaydirigubbakcemile3
mavi en çok ne komiğime gitti biliyor musun :roflol: her yerde anlattım bi daha anlatayım :roflol:Valla öyle oldun nikonum prensesim ya sempatiksalakcinni
Ne güzel girip geyik yaptıydık kazen kıydı hepimize :mymeka:
Bi de yiyosa yazın dedi kalemimizi kırdıkazen saygılar buyrunnnnnnnnn
sempatiksalakcinni
Nikonum cancağızım söyle bakem forumda buluşup görüştüğün kimler var..
Msn de sürekli yazıştıkların felan ?
aslen giresunluyum canımmm olumunekankayizsmile.
Nikoncum aslen nerelisin?? :hulya:
ve en önemlisi de artık tam bir patronumun sekreteryası oldumartık gerçek bir kk lı oldun niko'ban'dırmalı nikom:roflol:
peki banını 1 ay alsaydın kk sız ne yapardınburaya giremiyeceğine göre vaktini nasıl değerlendirirdinbayanssulusmile
hee ablacım neyini beğenmiyormuş aceba :mymeka: kıskanç gacı nolacak :dilcikar: :tomato: :roflol::roflol::roflol::roflol:
nan neyimi beyenmiyonda değiştirmeye kalkıyon alsanaalsanasmile kıskanç üye ne olcek sırıkla mırıkla işim yok benim allhıma bin şükür guclubacismile :icecream:
Nikomu sana koliyle bant yollayacam ne olur ne olmaz diye uslu durmuyon bazen buradan da ancak yetişimmmm sana zatii sempatiksalakcinni kızzz bu mavii benle uğraşmasa olmaz illaki uğraşcak kıskanıyor ya ondan heçççç boşuna kürek çekmesin sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?