- Konu Sahibi BenmasMavi
-
çok geçmiş olsun kayınpederine :sinifsinif: ay hayal ettim de çok fena bir durum ya :sinifsinif: Rabbim daha beterlerinden korusun :Saruboceq:Aman tecrübe puanlarını yesinler
Kayınpederim fabrikada sac ile burnunu ve gözünün altını kesmiş.
8-9 tane dikiş atılmış.
Rabbim korumuş tam gözünün altından kesmiş,allahtan gözüne felan gelmemiş.
Onun yanına gittim geçmiş olsuna 2 gündür girmemiştim foruma.
Evden çıkmadan son kez baktım foruma sanırım oara görmüşündür panelde kuzum.
Yaramazlık benim ruhumda var
Niko imzanı sevsinler o ne kız öyle pembe koltuklu moltuklu sempatiksalakcinni
Çok sevdiysen sana oyuncağını alayım pembe koltuğun
biz de barabar leğende çorap yıkamıştık komşi :içelim: :dance: aklinialirimsmilebiz fıstıkla aynı karyolada yattık,mapıs dar geldi diye
aynı kaderi paylaştık
nasl inanmaz :mymeka:
gelsin öpecem Şeniz
yani mavim düşünüyorum düşünüyorum yatağın altına tisini nasıl yaptığını tasavvur edemiimDemek özel hücre ha vay uyanık vay
Ben de sizin karyolanın altında yattım
Oraya çişimi neyim de yaptım sonra gittim gardiyana sizi ispiyonladım
Yatağın altına çişlerini felan yapıyolar diye ondan fstk bizden geç çıktı mapıstan
karar verdim don göynek getirecek kişi benim gamyoncuiremsuLa bundan kelli nerde ekşın orda biz olak
Birbirimize haber verek
Gideceksek beraber gidek mapısa neyim
Geride kalan kimse o da don neyim getirsin bize naniknanik
Vatanı korumuş muş :mymeka:
Ekşınlı kadın gel bakak kaydirigubbakcemile
Dün naptın havadislerini aldım millete küfür etmişsin
Ya ne sandın laelaelaelaelae
Bak kızdırma bidahakine büyüğümü yaparım ha
Bırak kaynasın joyy bacı
Nikonun konusu kaynayan yabancı değil
He en yüksek puanlı sensin tabe laelaelaelaelae
Hey 80 li 80 li aklinialirimsmile
Yakında 100 olursa hiç şaşma
Depiği yediin gibim kendini kk nın kapısında bulursun
Geyik paşazadesiyim ben olum sen ne diyin
Mavi cadısı bi kerem ben değil onlar bana küfür ettiler sempatiksalakcinni pişman oldular tabi benim gibi ekşınlı kadın küfür edermi hiç ayol ben döverim onları alsanaalsanasmile :icecream: :tomato:
Kazene özel mesaj attik akasiaynan ona bile cevap vermedi demi mapisdas akasyamolumunekankayizsmileAllahım anlatıma bak geberdim sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
öyle normal bişi gibi anlatıyo ki "Kullanıcı paneline tıkla ,son alınan cezalar çıkar karşına lap diye"gülmiim de napim delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sadece bize özel değil herkeste bu puan vardır kızlar dikkatli bakın, ben bakınca görüyorum:mymeka: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok kazen meşgul sırada eklenecek bir sürü smil var meşgul edecek şeyler sokmayın araya kaydirigubbakcemile
klavyene değil klavyeni kullanmana kurban olim muhabbetini esprilerini yediğim :lepilumunekankayizsmile
ama sen de hiç pazarlık payı bırakmıonyazık adam sana puan vermekten kampa gidemiyo kaydirigubbakcemile kötükedihüso :1rolleyes: :roflol::roflol::roflol::roflol:
gülme başına gelir komşunahaa fıstık
kullanici adin neden nikoncan???sempatiksalakcinni
eksinli gaci haa delikafadulden:jeyyar:
ne oldu kizzz bir gun once ciktim emme ben bisey anlamadim :sm_confused::uhm:Kazene özel mesaj attik akasiaynan ona bile cevap vermedi demi mapisdas akasyamolumunekankayizsmile
araya mesgul edicek seyler soksak bile kazen orali olmuyoki delikafadulden
al iste :roflol: güya benden bi gün önce mapistan ciktin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
heeeee aynen öyle sempatiksalakcinni :icecream:
ne oldu kizzz bir gun once ciktim emme ben bisey anlamadim :sm_confused::uhm:
vaayy ablama bak sen lülülülülülü
:roflol: bu soru defalarca sorulmus bende dün tekrar sordumda sırnaşık şeysırnaşık şey
hadi ben banliydim haberim yoktu sen bi gün öncesinden burdaydin dedim yani
niko cevap verene kadar ohooooooo
ben cevap verim onun yerine:roflol:
kardesi nikon foto makinasi almis nikoncanda siteye üye olurken ondan esinlenmis sonra aybur nikoncan demis nickini nikoncan olarak degistirmis :lepi:
ablam mavi, fıstık ve ben yoksak ban felan almazsın rahat rahat ekşın yapabilirsin koopp ablam koopp sositosositosositososito :lepi:Ne haber kızlar ekşınlı kadın geldi :lepi: yani ben delikafadulden ay benim puanımda 10 gözükiiiii sabıkam az diyemi :icecream: :tomato:
he kurban bende de öyledir :lepi:ahaaaa :mymeka: neden uzun ban aldigimi simdi ögrendim:mymeka:sırnaşık şeysırnaşık şey
hee öyle valla-tatlicadiarzu- ben kendi kendime agliomya o yeter
nikoom senden özendim 40 mesaj yaptim demin 50 küsür sayfa vardi simdi 16 delikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:bi alo demen yeter mavim.hatta aloda deme kontörün gitmesin.çağrı at yeter
giderken örgümüde götürecm.don getiren olmazsa örerim size :hulya:
bu arada çok geçmiş olsn kayınpederine yerimseniben
hoşgeldin abla buyrunnnnnnnnn
şu anda hepimiz 10 muyuz yani
ben bi özel dahaaldm.
ama onda puan işlenmedi fisfisfis
vatanı korumuştum oysa turkbayragi
topikimizin agası geldi:1rolleyes: o ne derse o olur, yine emirle geldi sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:soru yok geyık çok:mymeka:
maviiiiiiiiiiii
kayanıyo kız burası:uhm:
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-tatlicadiarzu-
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey hey 15li 15liii KK yollari banliii :teytey: allah alllaaaaaahh:teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey:ablam mavi, fıstık ve ben yoksak ban felan almazsın rahat rahat ekşın yapabilirsin koopp ablam koopp sositosositosositososito :lepi:
he kurban bende de öyledir :lepi:
yalnız 15.sayfada bana bir ürkme geldi biliyosun bela sayımızkaydirigubbakcemile3 Allahtan sapasağlam aştık osayfayı da delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
topikimizin agası geldi:1rolleyes: o ne derse o olur, yine emirle geldi sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
etiket işliyo ablacımKızzzz mavi nikomuyu kaldır artık koltuktan çok oturdu sempatiksalakcinni :icecream: ben oturcam banane kimselere virmem koltuğu alsanaalsanasmile sengözlerimebaksanab poposu neyim acımıştır artık çok elentrik aldı koltuktangamyoncuiremsu
Vatanı korumuş muş :mymeka:
Ekşınlı kadın gel bakak kaydirigubbakcemile
Dün naptın havadislerini aldım millete küfür etmişsin
Ya ne sandın laelaelaelaelae
Bak kızdırma bidahakine büyüğümü yaparım ha
Bırak kaynasın joyy bacı
Nikonun konusu kaynayan yabancı değil
He en yüksek puanlı sensin tabe laelaelaelaelae
Hey 80 li 80 li aklinialirimsmile
Yakında 100 olursa hiç şaşma
Depiği yediin gibim kendini kk nın kapısında bulursun
Geyik paşazadesiyim ben olum sen ne diyin
ge ber dimmmmmmmmmm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Daha 3 günü var zavallının bırakın da otursun yazzık
İmzasında bilem pembe koltuğu sayıklıyo baksana
Toton çürüdü mü kız niko -tatlicadiarzu-
o senin zati pime şekerimnikommm
bu smileyi çok sevdim benim olsunmuuuu???
bişey olmadı cnm dün biraz durgundum sende pembe koltukta olunca çok ilgisiz hissettim kendimi :sinifsinif:
hehehe sayılı gün geçsin artık kavuşalım nikom...senle mapusa deel her yere gelirim kaydirigubbakcemile5
kızlar beni gülmekten kırıp geçirdiniz cuvap yazamadım diye içim gitti sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey dilini isir O.............Mavi.............O :mymeka: bak ex-nickini bile hatirliom aklinialirimsmile
sırnaşık şeysırnaşık şey niko bu mesaja ancak yarin cevap verir sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey dün meg bisi sordu, meg zor alirsin cevabini dedim sabah kalktim bi baktim dün yazilan seye taaaaaaaaaaaaaaaaaa saaat 3te cevap veriiiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey uyusuk garii sırnaşık şeysırnaşık şey
3 gün sonra topic kapanir niko daha alinti yapip smiley eklemeye calisir sırnaşık şey sırnaşık şeysempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
gel tezkere gellllllll :a015::a015: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:Hatırlayacan tabi
Yiyosa hatırlama da ye şaplağı :mymeka:
Niko uyuşuk işte nörek az daha katlanacaz 3 gün kaldı
zaten o nick direkt dikkatimi çekmiştisempatiksalakcinni kırk metre öteden ben burdayım diye bağırıyordu :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:ne nickti amainsanin yazarken anasi agliyodu boshayallersmile hos kimsede yazamiyodu sempatiksalakcinni O Mavi O yaziyolardi delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey hakkaten niye degistirdin nickini sırnaşık şey bu arada sen pembe koltuga oturdunmu kiz??
ben alıştım şikerimbayanssulusmile KKnın tek mavisi, yanında ek ne yokkaydirigubbakcemile5Yok oturmadım
Kazen değiştirelim çok uzun dedi ben de tamam dedim değiştirdik öyle
Bu daha iyi oldu bence de bazıları beğenmedi ama zamanla alıştılar sanırım bayanssulusmile
işimiz gücümüz yok yanına, hem de 2 tane alt tire mi koyucaz:mymeka:kazen ne alaka delikafadulden
iyi olmus yaa digeri neydi öyle -tatlicadiarzu- görünümü güzeldi ama kimse yazamiyodu sırnaşık şey benim fstk'in önünde iki tane _ bile koyamiyolar kalmiski senin bitmek bilmeyen noktalarini dogru düzgün yazcakklar sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bende cok düsündüm acaba __fstk yerine fstk diye degistirsemmi diye boshayallersmile ne diin
eee sen ne zaman oturcan :uhm: kendi kendini pembe koltuga buyur eden mavi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
selayım çok memnun oldum canımm olumunekankayizsmileNikoncanim cancanim yarin sabah erkenden italya yolcusuyum hadi öptüm görüsürüz canim sanada veda etmeden gitmiyeyim dedim.. ve diger koltukta oturanin sevdicekleri hepinize iyi paylasimlar öptüm hepicinizi..
naberrrrrgeyikciler nereye gittiiiiii
Allah cezanı vermesin susdelikafadulden smilim gitmesin diye diyodelikafadulden ben de bazen boşveriyorum bi hata için o kaaa smillerimi bozmayım diyorum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey benim kafa bu da:roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:nickide degistiremezsen yazmisim:roflol: degistirirsen yazcaktim
edit yapmak istemedim similim gitmesin diye
çok güzel bir hatıra oldu bana hakkaten olumunekankayizsmilenikonum cancanım pime koltukta 8. haftada rekor yorum sayısına gidiyon
kazende bile bukadar yorum patlaması yoktu:1hug:
bu arada senin fotoları gönderdim:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?