Pembe Koltuk 8.Hafta NİKONCAN Bizlerle...

çok geçmiş olsun kayınpederine :sinifsinif: ay hayal ettim de çok fena bir durum ya :sinifsinif: Rabbim daha beterlerinden korusun :Saruboceq:
etiketime laf yok lo eğleniyoruz şurda, kimin aklına gelirdi ha :uhm: :1shok: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

biz fıstıkla aynı karyolada yattık,mapıs dar geldi diye
aynı kaderi paylaştık
nasl inanmaz :mymeka:
gelsin öpecem Şeniz
biz de barabar leğende çorap yıkamıştık komşi :içelim: :dance: aklinialirimsmile
yani mavim düşünüyorum düşünüyorum yatağın altına tisini nasıl yaptığını tasavvur edemiim :uhm: sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
La bundan kelli nerde ekşın orda biz olak

Birbirimize haber verek

Gideceksek beraber gidek mapısa neyim

Geride kalan kimse o da don neyim getirsin bize naniknanik
karar verdim don göynek getirecek kişi benim gamyoncuiremsu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Mavi cadısı bi kerem ben değil onlar bana küfür ettiler sempatiksalakcinni pişman oldular tabi benim gibi ekşınlı kadın küfür edermi hiç ayol ben döverim onları alsanaalsanasmile :icecream: :tomato:

eksinli gaci haa delikafadulden:jeyyar:

Kazene özel mesaj attik akasiaynan ona bile cevap vermedi demi mapisdas akasyamolumunekankayizsmile
araya mesgul edicek seyler soksak bile kazen orali olmuyoki delikafadulden

kullanici adin neden nikoncan???sempatiksalakcinni

al iste :roflol: güya benden bi gün önce mapistan ciktin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ne oldu kizzz bir gun once ciktim emme ben bisey anlamadim :sm_confused::uhm:

heeeee aynen öyle sempatiksalakcinni :icecream:

vaayy ablama bak sen lülülülülülü

ne oldu kizzz bir gun once ciktim emme ben bisey anlamadim :sm_confused::uhm:

vaayy ablama bak sen lülülülülülü

:roflol: bu soru defalarca sorulmus bende dün tekrar sordumda sırnaşık şeysırnaşık şey
hadi ben banliydim haberim yoktu sen bi gün öncesinden burdaydin dedim yani
niko cevap verene kadar ohooooooo
ben cevap verim onun yerine:roflol:
kardesi nikon foto makinasi almis nikoncanda siteye üye olurken ondan esinlenmis sonra aybur nikoncan demis nickini nikoncan olarak degistirmis :lepi:

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-tatlicadiarzu-

Ne haber kızlar ekşınlı kadın geldi :lepi: yani ben delikafadulden ay benim puanımda 10 gözükiiiii sabıkam az diyemi :icecream: :tomato:
ablam mavi, fıstık ve ben yoksak ban felan almazsın rahat rahat ekşın yapabilirsin koopp ablam koopp sositosositosositososito :lepi:
he kurban bende de öyledir :lepi:
yalnız 15.sayfada bana bir ürkme geldi biliyosun bela sayımızkaydirigubbakcemile3 Allahtan sapasağlam aştık osayfayı da delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
soru yok geyık çok:mymeka:
maviiiiiiiiiiii
kayanıyo kız burası:uhm:
topikimizin agası geldi:1rolleyes: o ne derse o olur, yine emirle geldi sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-tatlicadiarzu-

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey hey 15li 15liii KK yollari banliii :teytey: allah alllaaaaaahh:teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey:

nikoo allah snei napmasin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey 3 saat önce yazilanlara daha yeni yaziyo gaci yaaa sırnaşık şeysırnaşık şey

yanliz mavi eksinin kokusunu aldiya hemen online oldu -tatlicadiarzu-sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

etiket işliyo ablacım

kızlar mavime yeni hafta isimlerini verdiniz mi bakemkaydirigubbakcemile2

Daha 3 günü var zavallının bırakın da otursun yazzık

İmzasında bilem pembe koltuğu sayıklıyo baksana

Toton çürüdü mü kız niko -tatlicadiarzu-
ge ber dimmmmmmmmmm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
o senin zati pime şekerim
beğendiysen ne güzelolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
tutim seninle gider adana kebap yirik ha şalgam da isterim yanına :1closedeyes: :icecream: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
kızlar beni gülmekten kırıp geçirdiniz cuvap yazamadım diye içim gitti sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hayatımın neşe kaynağı :içelim: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
ula vıstık görücez seni de:mymeka: 2 çocukla hele zor bu işlergamyoncuiremsu hay beni bu işe sokanınnnnnn :a015: fisfisfis :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Hatırlayacan tabi
Yiyosa hatırlama da ye şaplağı :mymeka:

Niko uyuşuk işte nörek az daha katlanacaz 3 gün kaldı
gel tezkere gellllllll :a015::a015: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
Nikoncanim cancanim yarin sabah erkenden italya yolcusuyum hadi öptüm görüsürüz canim sanada veda etmeden gitmiyeyim dedim.. ve diger koltukta oturanin sevdicekleri hepinize iyi paylasimlar öptüm hepicinizi..

zaten o nick direkt dikkatimi çekmiştisempatiksalakcinni kırk metre öteden ben burdayım diye bağırıyordu :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
ben doğru yazardım sadece bazen mavilo yazardımlaelaelaelaelae sositososito sositososito :roflol::roflol::roflol::roflol:
hakkaten şu mavi de otursa da ne çektiğimi görse başımıza ne işler açtı KKya hasret bırakalım burdan dışarıya salmayalım ne dersin vistik :jeyyar::jeyyar: :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
Yok oturmadım

Kazen değiştirelim çok uzun dedi ben de tamam dedim değiştirdik öyle

Bu daha iyi oldu bence de bazıları beğenmedi ama zamanla alıştılar sanırım bayanssulusmile
ben alıştım şikerimbayanssulusmile KKnın tek mavisi, yanında ek ne yokkaydirigubbakcemile5
işimiz gücümüz yok yanına, hem de 2 tane alt tire mi koyucaz:mymeka:
fstk diyin hımmm kazene sor belki söler kaydirigubbakcemile3 :roflol::roflol::roflol::roflol:

Nikoncanim cancanim yarin sabah erkenden italya yolcusuyum hadi öptüm görüsürüz canim sanada veda etmeden gitmiyeyim dedim.. ve diger koltukta oturanin sevdicekleri hepinize iyi paylasimlar öptüm hepicinizi..
selayım çok memnun oldum canımm olumunekankayizsmile
güle güle git inşaallah, tadını çıkar Şeniz sana şimdiden iyi tatiller opuyorumnanaktan
sen gelene kadar ben görevimi bitirmiş olurum heral dönüşte bol bol hasret giderelim güzel annem olumunekankayizsmile

geyikciler nereye gittiiiiii
naberrrrr anahtar diyim sen anla
nickide degistiremezsen yazmisim:roflol: degistirirsen yazcaktim
edit yapmak istemedim similim gitmesin diye
Allah cezanı vermesin susdelikafadulden smilim gitmesin diye diyodelikafadulden ben de bazen boşveriyorum bi hata için o kaaa smillerimi bozmayım diyorum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey benim kafa bu da:roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
nikonum cancanım pime koltukta 8. haftada rekor yorum sayısına gidiyon
kazende bile bukadar yorum patlaması yoktu:1hug:
bu arada senin fotoları gönderdim:asigim:
çok güzel bir hatıra oldu bana hakkaten olumunekankayizsmile
muhabbet arkadaşlarım, sevdiklerim hiç yalnız bırakmadılar sağolsunlar olumunekankayizsmile
onların güzel gören gözlerine maşallah diyim
bakıcam bi ara bibeğim :CüvCüv: teşekkür ederimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…