- Konu Sahibi BenmasMavi
-
bak şimdi dedin psikolojikman huylandım kanka ya:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:::roflol:
avatar değişince sen de değişmiyon ya kanka bırak dağınık kalsın :lepi: kaydirigubbakcemile3ahenkle halay çektiricem ben o saçlara,emme tospik kadını çayını içip gelsin hele
hemende bulmuş avatarı ekliyo:lepi:
kanka afrodit oaklinialirimsmilesıkıldım avatarımdan 1 seneyi geçkindir üyeyim hep bayrak oldu,arada değişiklik lazımyerimseniben
sana bi sorukocanı en çok hangi durumda kıskanırsın:1ninca:CADIARZU
eminim yaparsın erzum :roflol::roflol::roflol:ben daa yapmadım
emme eminim çok zeklidir la
yatan yanından geçerken bi koycam yihuuuu sonra da kaçıp kendimi odaya kilitlicemsempatiksalakcinni
ben dicektim ağzımdan aldın ablacım :roflol::roflol::roflol::roflol:
evlenince yaparsın behhh :mymeka:
çokk zevklii oliii işte :lepi:
kaşınanı kaşıyacan ahanda böle sempatiksalakcinni :sinifsinif:
efendim canikomnikorik;
çocuklarının mesleği ne olsun isterdin?
bir de (ikinci soru değil bu) hani sana geliyolar bi bayram falan eşleri, çocukları falan
ne durumda gördün onları nasıl yani , üstleri başları, eşleri falan? hayalini göster niko
doğru söylüyorsun ablacım delikafadulden alsanaalsanasmile :dilcikar:
Bazen insanın boğası geliyor demi huu cinnettin hanım geliyor misali sempatiksalakcinni hak ediyorlar ama :mymeka:
Sen ne kadar haklıda olsan zeytinyağı gibi üste çıkmaları yokmu işte o zaman sinirler tavan yapıyordelikafadulden
o zaman sen bi tütsü yak patron delikafadulden fisfisfis :roflol::roflol:zalaksırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey daha kötü kokar olum sıkmadelikafadulden:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bundan sonra tek gayem evlatlarımın iyi bir hayat yaşamaları ablacımHayatındaki en büyük idealin nedir tatlım
eminim yaparsın erzum :roflol::roflol::roflol:
melekom sen kafanı böyle boş hayallerle doldurma hiç biri bi işe yaramıyo :roflol::roflol::roflol:
bekarlık işte naparsın, evlenince görür anyayı:roflol:
efendim canikom
- büyük oğlum diş hekimi veya zamane mühendisi(artık ne iyiyse:) olsun, küçük oğlum iyi bir öğretmen olsun inşaallah :Saruboceq:
-(ikinci tire değil bu :) büyük oğlum spor kıyafet u.s.polo felan giyinsin
küçük oğlum klasik Türk erkeği gibi göbekli olacak sanırım, o da klasik giyinsin gelsin pamuk ellerimi öpsün, yanaklarımı sıksınlar:roflol:
çalıştığım dönemimi boshayallersmile mesleğimi çok özledimniko çıbık la tenha bugün de hala yazmiin çocukları mı uyutin?
niko geri sarım şansı verdiler sana
hangi anını geri sarardın?
ben de KKnın tadını çıkarmaya senle ve topikimizle tanıştıktan sonra başladım kankam :lepi: olumunekankayizsmile Şenizcabbar askere gidince üye oldum ama banlarla toplasan 5 ay üyeliğim vardır-tatlicadiarzu-:roflol:
kk nın tadını yeni çıkarıyorum kanka
kıskançlık konusunda aynı hissiyatı taşımamıza sevindim:1closedeyes:
e sevdiğin yemek ne nikoboshayallersmile
eminim yaparsın erzum :roflol::roflol::roflol:
melekom sen kafanı böyle boş hayallerle doldurma hiç biri bi işe yaramıyo :roflol::roflol::roflol:
bekarlık işte naparsın, evlenince görür anyayı:roflol:
efendim canikom
- büyük oğlum diş hekimi veya zamane mühendisi(artık ne iyiyse:) olsun, küçük oğlum iyi bir öğretmen olsun inşaallah :Saruboceq:
-(ikinci tire değil bu :) büyük oğlum spor kıyafet u.s.polo felan giyinsin
küçük oğlum klasik Türk erkeği gibi göbekli olacak sanırım, o da klasik giyinsin gelsin pamuk ellerimi öpsün, yanaklarımı sıksınlar:roflol:
doğru söylüyorsun ablacım delikafadulden alsanaalsanasmile :dilcikar:
o zaman sen bi tütsü yak patron delikafadulden fisfisfis :roflol::roflol:
bundan sonra tek gayem evlatlarımın iyi bir hayat yaşamaları ablacım
onlar iyi yetişsin, iyi yaşasın, sağlıklı, huzurlu olsunlar, anaya babaya da hayırlı olsunlar inşaallah :Saruboceq:
gerçi 5 sene sonra bi kızımın da olmasını isterdim:kedi: ama bulana kadar çok çalışmak gerekebilir ona da benim gözüm yok
ooooooo sen kaç o kovalasın bekarlığın enn güzel hayallerindendir :jeyyar:hııımmm bir ordan biri burdan düşünüyon yani nikom
niye yapamam la ben hızlı koşarım ki.
yetişir mi bana yaa:uhm:
ezgicim hoşgeldin gözüm yollarda kaldı inan :1hug:ayyy ben daha yenı gordum
nıkonum gelmıs prensesım benım
oo sayfalar cok ılerlemıs ben anca okurum
ooooooo sen kaç o kovalasın bekarlığın enn güzel hayallerindendir :jeyyar:
sen bir de tv izlerken alimin omzuna başımı koyarım diye de planlar yapıyorsundur ha aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol::roflol:
hep öyle hayal kurulur ama evlenince bi bakarsın kumanda kavgası çıkıyo :1rolleyes:
dert etme daha güzel şeyler oli, hiç onları bırakıp çelme takar mısın adama
:
tamam taktik ver dicem ablam da bu erzu hepimizi cebinden çıkarır valla sırnaşık şey
ilarzuya taktik verimmmm kaydirigubbakcemile5 :roflol:
aynen öyle nikomu kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin fatom ne güzel bir sürpriz bu Şeniz :dance:ooo pimbe koltukta nikoncan var
aklımada soru gelmiyo yahu
okumak zevkli ama ben okıyım en iyisi hehe kaydirigubbakcemile3
bıraktığında sayfa kaçtı hesap yapasım geldi burda:uhm: saatte kaç sayfa atıyo diye :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:nikonn saat 6 da bbıraktm el insaffalsanaalsanasmile
bulursun helbet ama aklında neresi var diye sormıcam :roflol::roflol::roflol::roflol:yok gız artık zamane kızları gözünü açtı
tv seyretmeyen adam alıyo ırahatlıyo:)) nikomu kafamı koyacak bi yerini bulurum sanırsam alinin yaşutarafagitti
nikomu hangi dergiyi okuyon?
tamam taktik ver dicem ablam da bu erzu hepimizi cebinden çıkarır valla sırnaşık şey
bu konuda tez yazacak kadar bilgi var onda, sana bile taktik verir :roflol::roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin fatom ne güzel bir sürpriz bu Şeniz :dance:
kolay gelsin canım baya bi muhabbet geçti burda olumunekankayizsmile
bıraktığında sayfa kaçtı hesap yapasım geldi burda:uhm: saatte kaç sayfa atıyo diye :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bulursun helbet ama aklında neresi var diye sormıcam :roflol::roflol::roflol::roflol:
her türlü dergi okurum, ne bulursam
en çok yemek, yaşam, dekorasyon ve anne bebek dergilerini seviyorum melekom olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?