Pembe Koltuk 8.Hafta NİKONCAN Bizlerle...

sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 matmazel düz duvara tırmanıcak kız
sempatiksalakcinni

ben anladım nikoncanımın dilini
sağolsun bana olan güvenini açıklamış
sırtından bıçaklamayacağımı belirtmiş
kankaları :asigim::asigim:
bende anladımda miçlik yaptım ayburumaklinialirimsmile
nikomun sana olan sevgi ve güvenini en iyi bilenlerdenimolumunekankayizsmile
nikomun kankası benim kankam:sm_cool::dance::hooray:

cüvcüvü ben yapmadım aga dikkatini çekerimuyuyan tanrıçayı uyandırıyosun:CüvCüv:aklinialirimsmile
avatarımı değiştiricem lamadam tospikimi bekliyorum,bulduğum resmi şıkırtılı tıkırtılı ediceğükgamyoncuiremsu

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eyvahedigeldismileadından tırsıyom hacı beneyvahedigeldismile
ula allah tependen baksın senin isme bak yaa yarıldım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 iyi yeni isim arayışındaydık bulduk aklinialirimsmile
kukucan bizim aprilin lafıdır tivim:smiley-cool:madein epril:lepi:sempatiksalakcinni
ben kutu, kutu hanım,kuki derm:icecream:arada uydurduğum isimlerde olur..samimi bi ortamdaysam direk adını söylerimdelikafadulden:roflol:

kukucan bizim aprilin lafıdır tivim:smiley-cool:madein epril:lepi:sempatiksalakcinni
ben kutu, kutu hanım,kuki derm:icecream:arada uydurduğum isimlerde olur..samimi bi ortamdaysam direk adını söylerimdelikafadulden:roflol:

Hepimiz Nikonuz :lepi:
Hepimiz Kukucanız
:lepi:
sempatiksalakcinni

benim en sevdiğimde delikafadulden çünkülüm bağa benziyyiii kaydirigubbakcemile3

ben anladım nikoncanımın dilini
sağolsun bana olan güvenini açıklamış
sırtından bıçaklamayacağımı belirtmiş
kankaları :asigim::asigim:

Kankamın kankası kankamdır olumunekankayizsmile
Canım arada fesatça anlamak komik oliyi bazı şeyleri bilirsin :lepi: :jeyyar:
Yoksam çok iyi iki dostsunuz siz pörfekto bence
kaydirigubbakcemile5

:kedi:bilmiyorumkismile

biri itifat etti utanam :kedi: bilmiyorumkismile bilmiyorumkismileohaoldumsmile

çok utandım suratım kıpkırmızı oldu

ol la ne olacak bidenem ya

alt kattaki komşun ben olsam tesadüfen burda yazışarak kanka olsam ilk işim seni yolardım yeşile boyardım suratını

kk da el ense

burda resmi daire hayrdır derdim:roflol:

haa aklıma geldi bak

alt kattaki komşun kim olsa çok şaşırırdın? ama çok şaşıracan yok artık dicenakannehir

sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 matmazel düz duvara tırmanıcak kız
sempatiksalakcinni
ben adnanla bihteri boşadım artık gerisi matoya kaldı bilemiyim :hulya:
ama o kasıntı biraz zor tavlar, düz duvara tırmanır artık tivitim laelaelaelaelae :roflol::roflol::roflol:
geberme emi :1closedeyes: :roflol::roflol::roflol::roflol:
gittim gördüm kankam avatarını, kerata nasıl da kendini anımsatan bi resim bulmuş kankama da şıkırtılı tıkırtılı avatar yakışır :içelim:

ben en çok bunu beğendim, ama saçlarının da ahenkli dans etmesini de isterdim şutarafagitti

kanka zebaniden korkmana gerek yok biz onlan aynı mapısa düştükolumunekankayizsmile aynı leğende çorap yıkadıkbayanssulusmile sen öteki dönyaya şeytmezsen bi zararı olmaz sana yasakkelime :teselli: :roflol::roflol::roflol:
Hepimiz Nikonuz :lepi:
Hepimiz Kukucanız
:lepi:
sempatiksalakcinni
bizi temsil eden şeyler hep K ile başlıyo kanka
Kalori
Kilo
Koca
Kalça
Kanka
Kızan
Kukucan
bunların hepsini topla Kadınlar Kulübü ediyor kanka :lepi: sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol:

Kuzum eşinle kavgalısın diyelim şöle içinden suratının ortasına bir tane çakmak geliyormu içinden :mymeka: sempatiksalakcinni

tutma kendini balım at bi tane sen de:mymeka:

enseye vur la enseye belli çok kızmışın sen:roflol:

yatağın yanından geçerken bi tane tekme atsana arkadankötükedihüso

ahenkle halay çektiricem ben o saçlara,emme tospik kadını çayını içip gelsin hele
hemende bulmuş avatarı ekliyo:lepi:
kanka afrodit oaklinialirimsmilesıkıldım avatarımdan 1 seneyi geçkindir üyeyim hep bayrak oldu,arada değişiklik lazımyerimseniben
sana bi sorukocanı en çok hangi durumda kıskanırsın:1ninca:CADIARZU

benim en sevdiğimde delikafadulden çünkülüm bağa benziyyiii kaydirigubbakcemile3
o zaman seni daha çok sevdim :)
fazla naz aşık usandırır ama :umursamaz: vereliniortak olumunekankayizsmile
zuhahahahah:roflol: o zaman kukucan koktu burası:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: delikafadulden akannehir
bak şimdi dedin psikolojikman huylandım kanka ya
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
cancu karısı,bende kendimde bunu gorüyürüm bah
ben de Şeniz :icecream:
Kankamın kankası kankamdır olumunekankayizsmile
Canım arada fesatça anlamak komik oliyi bazı şeyleri bilirsin :lepi: :jeyyar:
Yoksam çok iyi iki dostsunuz siz pörfekto bence
kaydirigubbakcemile5
maşallah diyelim kanka olumunekankayizsmile
kızlar hadi kaykaylara

çubuğa bakıcan hareketi yapıcan bizde böyle kanka :roflol::roflol::roflol::roflol:
akannehir Denyocanım benim yaa :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:

ben daa yapmadım

emme eminim çok zeklidir la

yatan yanından geçerken bi koycam yihuuuu sonra da kaçıp kendimi odaya kilitlicemsempatiksalakcinni

evlenince yaparsın behhh :mymeka:

çokk zevklii oliii işte :lepi:

kaşınanı kaşıyacan ahanda böle sempatiksalakcinni :sinifsinif:

Kuzum eşinle kavgalısın diyelim şöle içinden suratının ortasına bir tane çakmak geliyormu içinden :mymeka: sempatiksalakcinni
çakmadığımı kim söylemiş
bazen o raddeye geliyo ablacım klava:
hele ki yapmadığım ve demediğim bişeyi yapmışım gibi uzatınca çıldırıyorum
yakasından tutup sarsıp ula herif ben öyle mi dedim veya ben öyle yapmadım diyip kafa atasım geliyo delikafadulden
haklılığımı ispatlayamamk beni çıldırtıyo abla, üste çıkmalara gelemiyorum
yazarken bile sinirlendim kötükedihüso
napıcan ilarzum kabul edicen Allah seni öyle yaratmış ben de seve seve derim olumunekankayizsmile

hımmm yolunup yeşile boyanmak nası bişi acaba :roflol::roflol::roflol::roflol:

KKdan herangi birini görsem şok olurum kesin, hele ki arkadaşlarımdan biriyse ohaoldumsmile

nikorik;

çocuklarının mesleği ne olsun isterdin?

bir de (ikinci soru değil bu) hani sana geliyolar bi bayram falan eşleri, çocukları falan

ne durumda gördün onları nasıl yani , üstleri başları, eşleri falan? hayalini göster niko

Bazen insanın boğası geliyor demi huu cinnettin hanım geliyor misali sempatiksalakcinni hak ediyorlar ama :mymeka:
Sen ne kadar haklıda olsan zeytinyağı gibi üste çıkmaları yokmu işte o zaman sinirler tavan yapıyordelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…