- 28 Nisan 2009
- 3.154
- 41
- 358
- Konu Sahibi BenmasMavi
-
sempatiksalakcinnidemek ki neymiş, bütün suç nickindeymiş sempatiksalakcinni senin nickin böyle olursa Behlül tabi ki gelmez KK napsın:roflol::roflol::roflol:
sana gelse gelse ancak Bihter gelir, şimdilik arete onu gönderdik :roflol: zebanim sen bihter hanımı cehenneme kadar yolcu et hadi canım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
patetes kızartmasız kavlatıya ben kavaltı demem anlaştık şeker komşu vereliniortak :roflol::roflol::roflol::roflol:
ohoo bizim kızlarda daha ne isimler var tivitim :jeyyar: :roflol::roflol:
bi kere beşiri kesin öteki dünyaya gönderirdim :lepi:
ben behlülü tanıdıysam eğer, nikahtan önce tırsar behlül kaçar yapardım sempatiksalakcinni
firdo çetoyla evlenirdi :CüvCüv:
adnan zaten bihteri boşayacaktı, ben de boşardım vereliniortak
bihteri yurt dışına gönderirdim, bi gün behlülle karşılaştırır, kavuştururdum, herkesten uzak helal aşk :dance:
nihali şirketin başına koyardım. emir vermeyi seviyo zaten, önüne gelene emir versin. hatta adnanın avukatıyla da evlenebilir :roflol::roflol:
bu türlü bir senaryo olsaydı çok daha fazla ses getirird, şok olurdu herkes :1shok:
bende anladımda miçlik yaptım ayburumaklinialirimsmileben anladım nikoncanımın dilini
sağolsun bana olan güvenini açıklamış
sırtından bıçaklamayacağımı belirtmiş
kankaları :asigim::asigim:
cüvcüvü ben yapmadım aga dikkatini çekerimandrohit patronum :dilcikar:
biliyordum böyle birşey diyebileceğini serseri ya :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sana döndüğüm gibi işte kankam :CüvCüv: :içelim: olumunekankayizsmile
yaparsın vala :icecream:
şu avatarını gördüm yine mutlu oldum sen naptın bana böyle ya Şeniz :sm_cool:
eyvahedigeldismileadından tırsıyom hacı beneyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kukucan bizim aprilin lafıdır tivim:smiley-cool:madein epril:lepi:sempatiksalakcinniula allah tependen baksın senin isme bak yaa yarıldım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 iyi yeni isim arayışındaydık bulduk aklinialirimsmile
kukucan bizim aprilin lafıdır tivim:smiley-cool:madein epril:lepi:sempatiksalakcinni
ben kutu, kutu hanım,kuki derm:icecream:arada uydurduğum isimlerde olur..samimi bi ortamdaysam direk adını söylerimdelikafadulden:roflol:
nikoylan meg ilen tanrıça cancuyu seviyular olumunekankayizsmile
seviyorum, nerden bell; çünkü sen de yorum olarak, güzellik olarak dikkatimi çeken üyelerden birisin + kankamın kankası benim de kankam olur :dance:
çok sevindim seni gördüğüme Şeniz
senin elin armut mu topluyo he :dilcikar: nerden bilim benim listemde olmandan memnun kalacağını :umursamaz:
sorularıma virdiğin cevaplar için seni çok çok mıncıklarım yavrim
ayrıca yirim seniiii arkadaşlık teklifi gönderttim kabul et bebemmmm olumunekankayizsmile ayrıcana ortak bi noktamıs var ben ondanda çok seviyum seni bnmde msn ifadelerine karşı acaipppp bi sempatim var bak megom bilir yerimseniben
işte beklediğim soru arkadaşlar
enn sevdiğim smil bu:umursamaz: bayılıyorum onun böle kafasını sallamasına, yirim onun küsmesini :roflol::roflol::roflol:
bi de bu iki kafadarı çok seviyorum :mymeka:
şunun şımarıklığı beni gebertiyo yirim onun bakışlarını :dilcikar:
bi de bu cimcimeleri çok seviyorum olumunekankayizsmile
şu smili gördüm mü sempati duyuyorum nedenseklava:
delphine ise hastayım
Hepimiz Nikonuz :lepi:
Hepimiz Kukucanız :lepi:
sempatiksalakcinni
benim en sevdiğimde delikafadulden çünkülüm bağa benziyyiii kaydirigubbakcemile3
ben anladım nikoncanımın dilini
sağolsun bana olan güvenini açıklamış
sırtından bıçaklamayacağımı belirtmiş
kankaları :asigim::asigim:
zuhahahahah:roflol: o zaman kukucan koktu burası:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: delikafadulden akannehir
eline sağlık erzum cokacimcoook bu bağa yetmez yalnız
bu resme göre içindeki olmak isterdim, erimiş bi de yandan cokacimcoook
ben samimi söylüyorum senin gibi olmayı isterdimvereliniortak
böyle herkese el ense şaplak, muhabbetli, girişken, zeki ve kendine güvenen olumunekankayizsmile gerçekten isterdim a.s ama normal hayatımda çok donuk ve kasıntıyım :sm_confused: yapamıyorum arzum, öyle uslu uslu sakin sakin oturuyorum :lepi: ama öyle bi muhabbet ortamı olsun tutmayın beni zıpır niko olurum yine güler güldürürüm :sm_cool: delikafadulden :dance:
gerçek anlamda ikisini de kullanamıyorum canım :2:
ben kafaya takan biriyim, üzülürüm, etkilenirim.
ama çok canımı sıkan değmeyen biriyse hem çok da tın:dilcikar: hem de çok da fifi:1closedeyes: ne yaparsa yapsın yeter ki benden uzak olsun.
keyif aldığım insanlarla görüşürüm, diğer durumda hep kaçarım. eşim bu yönümü hiç sevmez, hiç sıkıntıya gelemiyorsun der...
hiç bir şey yokken bana kafayı takıp, arkamdan hala benle uğraşanları gamyoncuiremsu
ben adnanla bihteri boşadım artık gerisi matoya kaldı bilemiyim :hulya:sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 matmazel düz duvara tırmanıcak kız
sempatiksalakcinni
geberme emi :1closedeyes: :roflol::roflol::roflol::roflol:bende anladımda miçlik yaptım ayburumaklinialirimsmile
nikomun sana olan sevgi ve güvenini en iyi bilenlerdenimolumunekankayizsmile
nikomun kankası benim kankam:sm_cool::dance::hooray:
cüvcüvü ben yapmadım aga dikkatini çekerimuyuyan tanrıçayı uyandırıyosun:CüvCüv:aklinialirimsmile
avatarımı değiştiricem lamadam tospikimi bekliyorum,bulduğum resmi şıkırtılı tıkırtılı ediceğükgamyoncuiremsu
eyvahedigeldismileadından tırsıyom hacı beneyvahedigeldismile
kukucan bizim aprilin lafıdır tivim:smiley-cool:madein epril:lepi:sempatiksalakcinni
ben kutu, kutu hanım,kuki derm:icecream:arada uydurduğum isimlerde olur..samimi bi ortamdaysam direk adını söylerimdelikafadulden:roflol:
bizi temsil eden şeyler hep K ile başlıyo kankaHepimiz Nikonuz :lepi:
Hepimiz Kukucanız :lepi:
sempatiksalakcinni
Kuzum eşinle kavgalısın diyelim şöle içinden suratının ortasına bir tane çakmak geliyormu içinden :mymeka: sempatiksalakcinni
tutma kendini balım at bi tane sen de:mymeka:
enseye vur la enseye belli çok kızmışın sen:roflol:
yatağın yanından geçerken bi tane tekme atsana arkadankötükedihüso
o zaman seni daha çok sevdim :)benim en sevdiğimde delikafadulden çünkülüm bağa benziyyiii kaydirigubbakcemile3
bak şimdi dedin psikolojikman huylandım kanka yazuhahahahah:roflol: o zaman kukucan koktu burası:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: delikafadulden akannehir
ben de Şeniz :icecream:cancu karısı,bende kendimde bunu gorüyürüm bah
maşallah diyelim kanka olumunekankayizsmileKankamın kankası kankamdır olumunekankayizsmile
Canım arada fesatça anlamak komik oliyi bazı şeyleri bilirsin :lepi: :jeyyar:
Yoksam çok iyi iki dostsunuz siz pörfekto bence kaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:akannehir Denyocanım benim yaa :roflol: :roflol: :roflol:
denenmiş ve de onaylanmıştır sempatiksalakcinni :mymeka:
ben daa yapmadım
emme eminim çok zeklidir la
yatan yanından geçerken bi koycam yihuuuu sonra da kaçıp kendimi odaya kilitlicemsempatiksalakcinni
çakmadığımı kim söylemişKuzum eşinle kavgalısın diyelim şöle içinden suratının ortasına bir tane çakmak geliyormu içinden :mymeka: sempatiksalakcinni
napıcan ilarzum kabul edicen Allah seni öyle yaratmış ben de seve seve derim olumunekankayizsmile:kedi:bilmiyorumkismile
biri itifat etti utanam :kedi: bilmiyorumkismile bilmiyorumkismileohaoldumsmile
çok utandım suratım kıpkırmızı oldu
ol la ne olacak bidenem ya
alt kattaki komşun ben olsam tesadüfen burda yazışarak kanka olsam ilk işim seni yolardım yeşile boyardım suratını
kk da el ense
burda resmi daire hayrdır derdim:roflol:
haa aklıma geldi bak
alt kattaki komşun kim olsa çok şaşırırdın? ama çok şaşıracan yok artık dicenakannehir
çakmadığımı kim söylemiş
bazen o raddeye geliyo ablacımklava:
hele ki yapmadığım ve demediğim bişeyi yapmışım gibi uzatınca çıldırıyorum
yakasından tutup sarsıp ula herif ben öyle mi dedim veya ben öyle yapmadım diyip kafa atasım geliyo delikafadulden
haklılığımı ispatlayamamk beni çıldırtıyo abla, üste çıkmalara gelemiyorum
yazarken bile sinirlendim kötükedihüso
napıcan ilarzum kabul edicen Allah seni öyle yaratmış ben de seve seve derim olumunekankayizsmile
hımmm yolunup yeşile boyanmak nası bişi acaba:roflol::roflol::roflol::roflol:
KKdan herangi birini görsem şok olurum kesin, hele ki arkadaşlarımdan biriyse ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?