- Konu Sahibi BenmasMavi
-
ben diyorum benden abla olmaz diye :roflol: beni görseler höööö hani abla derler :roflol::roflol::roflol::roflol:maşaşlah yaaa sasırdım küçük gösterıyosundakaydirigubbakcemile3
çok teşekkür ederim aşkböcüğüm, nickine bayılıyorum çok memnun oldum gelmene, sözlerine olumunekankayizsmileseni pimbe koltukta gördüğüme çok sevindimdaha önce hiç konuşmadık ama bana hep samimi sıcak geliyosun çok seviyorum seni uzaklardan biyerlerden seviliyosun :asigim:bunu bil geçmişi okuyodum seni daha iyi tanıyım diye dedim bi soruda ben sorayım hem kk hem ev işi hem 2 çocuk ve birde koca nası yetişiyosun bacım zor olmuyomu ben de bunu merak ettimsempatiksalakcinni
evet ablacım maviyle ikiniz çok tatlısınız sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
anacım sabaha kadar oturursan tabi olacağı bu kaydirigubbakcemile2 iyi güldürdük demi nikomucum
Tebrikleri aldımmm mercüü şekerim buyrunnnnnnnnn
dimi albümümü göstermek istemesem teklif edeceğim yoktu :dilcikar:Nerden bilicem lo laelaelaelaelae
İnsan bi arkadaşlık teklif eder bugüne dek :mymeka: yeni mi aklına geldik :mymeka:
Albümün olmasa teklif edecende yoktu
Neyse baktık fotolarına eh işte idare ederabartılcak bişi yok naniknani
mızmızım bi geldin iyi geldin :roflol::roflol: maşallah kuzuma bu esprili yönünü hep görmek isterim sositososito :roflol:evet evet,oyüzden arkadaşlarımın yüzde seksenini minyonlardan seçtim delikafadulden
sapık mıyım neyim sempatiksalakcinni
canım içinin güzelliği dışına vurmuş,eminim ki her halinle güzelsindir sen olumunekankayizsmile
picamalara karşı zaafım var ablacım :lepi:Nikomu gece yatarken ne giyon nan sempatiksalakcinni
Pazen den lastikli uzun don mu seksüüü tangalardanmı yoksa de bakayım bayanssulusmile :jeyyar:
Yada saldım çayıra deyip ohaoldumsmile ne bulursan giyip yatan mı naniknanik :sm_cool:
işte hayatımın sorusu :roflol:NİKONCANN COCUKLARINI İSTEYERKMI YAPTINIZ YOKSAM BU KAZAYLA OLDU MESELESİ VARYA ÖYLEMİ OLDUkaydirigubbakcemile3
çok teşeklür ederim Eylülüm :1hug: çok memnun oldum seni de gördüğüme canım yerimsenibenolumunekankayizsmileValla okumadım baştan sona ama eminim sorulacak her türlüyü soruyu sormuşsunuzdur.
klasikleşmiş bir soru sorayım burayı keşfetmen nasıl oldu ?
daha şimdi geldi hesap soruyo bababa :mymeka: dün olsaydın kimbilir neler yapardın :roflol::roflol::roflol:nikoo soruları cvplamıyon la:mymeka:
dimi albümümü göstermek istemesem teklif edeceğim yoktu :dilcikar:
mızmızım bi geldin iyi geldin :roflol::roflol: maşallah kuzuma bu esprili yönünü hep görmek isterim sositososito :roflol:
kimse ceyar kadar sapık olamaz :jeyyar: onun olduğu yere dikkat et canım aklinialirimsmile :roflol:
estağfirullah şirinem hele sana yetişemem bile buyrunnnnnnnnn güzeller güzelim benim, tam bi şirine
picamalara karşı zaafım var ablacım :lepi:
çok seviyorum pijama o yüzden özenirim zemuszemus ama bazen saldım çayıra da olur mirmirmirmir
çok kısa şeyler giyemiyorum üşüyorum sempatiksalakcinni gayet normalim
ohooo ben senin giydiklerini giyersem halim ne olur, çalışmıyoruz ki; yine mi? saçlarım kurumaz cumaya kalsın diyim :roflol::roflol::roflol::roflol:
işte hayatımın sorusu :roflol:
ikisi de kazayla oldu akannehir alsanaalsanasmile :tomato:
dimi albümümü göstermek istemesem teklif edeceğim yoktu :dilcikar:
mızmızım bi geldin iyi geldin :roflol::roflol: maşallah kuzuma bu esprili yönünü hep görmek isterim sositososito :roflol:
kimse ceyar kadar sapık olamaz :jeyyar: onun olduğu yere dikkat et canım aklinialirimsmile :roflol:
estağfirullah şirinem hele sana yetişemem bile buyrunnnnnnnnn güzeller güzelim benim, tam bi şirine
picamalara karşı zaafım var ablacım :lepi:
çok seviyorum pijama o yüzden özenirim zemuszemus ama bazen saldım çayıra da olur mirmirmirmir
çok kısa şeyler giyemiyorum üşüyorum sempatiksalakcinni gayet normalim
ohooo ben senin giydiklerini giyersem halim ne olur, çalışmıyoruz ki; yine mi? saçlarım kurumaz cumaya kalsın diyim :roflol::roflol::roflol::roflol:
işte hayatımın sorusu :roflol:
ikisi de kazayla oldu akannehir alsanaalsanasmile :tomato:
gelin ata binmeden adanalıyım diyo hıh :dilcikar: nereye gidiyorsun hemen vermeyiz seni süprizzzzznikom ya kopuyorum yorumlarına hahaha
de bakam pime şekerine
arkadaşlarının listesinde beşiktaş maçına gitmek istediğin kişi benmiyim yoksam adana kebap yemek istediğin kişimi benim (adanaya daha gitmedim sanırım o kişi ben değilim) çok meeeeeerak ettim hangisi benim...kaydirigubbakcemile3
evet ayıcıklı olsun ablacım :dance: bir dönem burda pijama topiki vardı barçman ablamın pijamalarına bakardım sempatiksalakcinni
ben sana alam bi tene picama şöle en renklisinden ayıcıklısından ossun sempatiksalakcinni giy anacımgiy üşümezsin merak etme sen yanında koçişin var ısıtır seni delikafadulden daha bu yaşta üşümek te ne oluyor öyle :jeyyar: fön makinan bozuk mu hatun :roflol: :roflol: sırnaşık şey
bu da ne cahil bi topik açmasını bilem bilmiyo sırnaşık şeyevlı olmadıgım için cevreden duyuyorum bazen ondan sordum bu kaza olayını hiç anlamadım yavv
çok teşeklür ederim Eylülüm :1hug: çok memnun oldum seni de gördüğüme canım yerimsenibenolumunekankayizsmile
2007 yılında bebelerimin kıyafetlerinde çikolata lekelerine araştırma yaparken burayı buldum
aldığım tüyolar hoşuma gitmişti ama ben o zaman blog okuduğum için bir ara gelir detaylı incelerim dedim
geçen sene eşim askerdeyken canım sıkılırken geldim, çeyiz bölümünde almak istediğim bir kaç şeyi araştırdım, sonra pembe dolap ve evim evim köşesini buldum felan :dance:
Allah kuru iftiradan saklasın:dilcikar: biz KK kadınları çok yardımseveriz yeter ki fake ve imkansız olmasınhee acıyımda herkes üstüme gelsın dımı
sorma editim bi ben eksiktim :hooray: :roflol:İyi ki geldin valla :1hug:
Bak o zaman bir ara gelir detaylı incelerim demişsin şimdide çıkamyorsun deği mi:jeyyar:
bu konularda tez yapmış melekom geldin mi :teytey::teytey: uykunu almışsındır işalla :dance:asli allah sen davul etsin
kocası bi gece duş almaya giderken sengözlerimebaksanab nikonun üzerine yannışlıkla düşmüş aklinialirimsmile niko da geceliğini giyindiği için hihoyyyt o da ortam kıyafetine bilemeden uyum bayanssulusmile sağlayınca önce bir gıyıltı sesi gelmiş derinden..guclubacismile
sonnraa çaaatt diye bi çarpışma derken kaza işte olan -tatlicadiarzu-olmuş...alsanaalsanasmile
:roflol:
ikinci kazayı anlatmadı bize onu bilmiyoz balımeyvahedigeldismile
anlatırsa dinlerik meraklankaydirigubbakcemile3
Allah kuru iftiradan saklasın:dilcikar: biz KK kadınları çok yardımseveriz yeter ki fake ve imkansız olmasın
sorma editim bi ben eksiktim :hooray: :roflol:
evet çıkamıyorum:jeyyar: delikafadulden aşağıda "nikon çıkış yap" yazıyor ama diyorum yok böyle iyi, sağolunbuyrunnnnnnnnn :lepi: :icecream: :roflol::roflol::roflol::roflol:
bu konularda tez yapmış melekom geldin mi :teytey::teytey: uykunu almışsındır işalla :dance:
vala nasıl oldu anlamadım şekerparem:sm_confused: bi baktım hamileyim :CüvCüv: olsun o da bi yetenek değil mi :jeyyar: :roflol::roflol::roflol::roflol:
en çok tanışmak istediğim :jeyyar: :roflol::roflol::roflol::roflol:
bekar olsaydım veya evliliğimin ilk zamanları olsaydı çok rahatça herkesle görüşürdüm kankam olumunekankayizsmile
yok öyle cabbarı izin vermezmiş de, yok askermiş de dinlemezdim :dilcikar:
bizim kızların hepsini tanımak isterdim
kimiyle aktara, bimilyoncuya gitmek isterdim,
kimiyle cumpaya gitmek isterdim
kimiyle, kumru yemek, iskender yemek, afyon kaymağı yemek, ankarada gençlik parkında çay içmek, adana kebabı yemek isterdim
kimiyle buluşup oğluşunu jetonlu trene bindirmek isterdim
kimiyle fatihe gidip kırmızı elbise almak isterdim
kimiyle kına gecesinde döktürmek isterdim
kimiyle gelinlik içinde görmek isterdim
kimiyle oğluşunun turkcell dansını izlemek alkışlamak isterdim
kimiyle dersane çıkışı bi gün kahve içmeye gitmek isterdim
kimiyle beşiktaş maçına gitmeyi isterdim
kimiyle tasarladığı ayakkabıları ayağında görmek isterdim :roflol:
özellikle seninle reelde hiç tanışamıcaz biliyorum malesef kankam yaramı deşme mafoldumben senağlama napak pati doğamadık anamızdan
burda mızmız vardı, Gloxinia şirinem onunla da tanışmayı çok isterdim olumunekankayizsmile ceydoşum ve HicKesimi de görmeyi isterdim olumunekankayizsmile
en çok diye bişi yok aslında kankam, kim sanalda yakınlık duyduğu birini görmek istemez:tomato: :icecream: Şeniz
enn çok resmini görmek istediğin kişi kim diye sorsana minikom hadi sor :jeyyar: :umursamaz: :mymeka:
kız işyerınde program büyük harfe duyarlı kalıyo napimnaniknanik
yok aslım bu türde bir sorunun fake olması imkansız :uhm: sor bakim kim merak etmez böyle birşeyi :icecream::icecream:ben çok merak ettim başıma geldi ama :tomato::roflol::roflol:Nıkonnn sımdı acarım bak fake dİe gelırler ondan sonra
evlendikten sonra hazırlayacağın tezi düşünemiyorum :icecream: hele de o meşhur çorabından sonraki yazacakların aboooo :1shok: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:bi evlenem doktora tezi yazacam niko kazalar üzerine :hulya:
aslı küçük harfle yaz bebem
kız editöre karşı gelme şimdi gelecek yeşilli yazı :mymeka: yasakkelime :roflol::roflol:kız işyerınde program büyük harfe duyarlı kalıyo napimnaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?