Pembe Koltuk 8.Hafta NİKONCAN Bizlerle...

Valla okumadım baştan sona ama eminim sorulacak her türlüyü soruyu sormuşsunuzdur.
klasikleşmiş bir soru sorayım burayı keşfetmen nasıl oldu ?

maşaşlah yaaa sasırdım küçük gösterıyosundakaydirigubbakcemile3
ben diyorum benden abla olmaz diye :roflol: beni görseler höööö hani abla derler :roflol::roflol::roflol::roflol:
minyonuk dedik ya zetan la :jeyyar:
çok teşekkür ederim aşkböcüğüm, nickine bayılıyorum çok memnun oldum gelmene, sözlerine olumunekankayizsmile
bazılarına abartı geliyordur ama içimden öyle geliyor, karşımdaki kişiye ne hissediyorsam öyle davranıyorum vereliniortak
bunca yılın tecrübesi var, evimde herşey bi rutine oturdu
çoğu zaman bi yorum yazdıktan sonra bi iş yapar sonra geri döner bakarım

ailemi ihmal etmiyorum ama kendimi ihmal ediyorum çoğu zaman
insan isteyince illa zaman bulabiliyor
bağımlı oldum bir nevi ama herşeyin bir ömrü vardır birgün gelecek bu kadar vakit ayırmak istemeyeceğimdir :lepi:

anacım sabaha kadar oturursan tabi olacağı bu kaydirigubbakcemile2 iyi güldürdük demi nikomucum
Tebrikleri aldımmm mercüü şekerim buyrunnnnnnnnn
evet ablacım maviyle ikiniz çok tatlısınız sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:

dimi albümümü göstermek istemesem teklif edeceğim yoktu :dilcikar:
mızmızım bi geldin iyi geldin :roflol::roflol: maşallah kuzuma bu esprili yönünü hep görmek isterim sositososito :roflol:
kimse ceyar kadar sapık olamaz :jeyyar: onun olduğu yere dikkat et canım aklinialirimsmile :roflol:

estağfirullah şirinem hele sana yetişemem bile buyrunnnnnnnnn güzeller güzelim benim, tam bi şirine
picamalara karşı zaafım var ablacım :lepi:
çok seviyorum pijama o yüzden özenirim zemuszemus ama bazen saldım çayıra da olur mirmirmirmir
çok kısa şeyler giyemiyorum üşüyorum sempatiksalakcinni gayet normalim
ohooo ben senin giydiklerini giyersem halim ne olur, çalışmıyoruz ki; yine mi? saçlarım kurumaz cumaya kalsın diyim :roflol::roflol::roflol::roflol:
NİKONCANN COCUKLARINI İSTEYERKMI YAPTINIZ YOKSAM BU KAZAYLA OLDU MESELESİ VARYA ÖYLEMİ OLDUkaydirigubbakcemile3
işte hayatımın sorusu :roflol:
ikisi de kazayla oldu akannehir alsanaalsanasmile :tomato:

Valla okumadım baştan sona ama eminim sorulacak her türlüyü soruyu sormuşsunuzdur.
klasikleşmiş bir soru sorayım burayı keşfetmen nasıl oldu ?
çok teşeklür ederim Eylülüm :1hug: çok memnun oldum seni de gördüğüme canım yerimsenibenolumunekankayizsmile
2007 yılında bebelerimin kıyafetlerinde çikolata lekelerine araştırma yaparken burayı buldum
aldığım tüyolar hoşuma gitmişti ama ben o zaman blog okuduğum için bir ara gelir detaylı incelerim dedim
geçen sene eşim askerdeyken canım sıkılırken geldim, çeyiz bölümünde almak istediğim bir kaç şeyi araştırdım, sonra pembe dolap ve evim evim köşesini buldum felan :dance:
nikoo soruları cvplamıyon la:mymeka:
daha şimdi geldi hesap soruyo bababa :mymeka: dün olsaydın kimbilir neler yapardın :roflol::roflol::roflol:
burda hizmet böyle işliyo devlet dairesi gibi, bugün git yarın gel :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nikom ya kopuyorum yorumlarına hahaha
de bakam pime şekerine
arkadaşlarının listesinde beşiktaş maçına gitmek istediğin kişi benmiyim yoksam adana kebap yemek istediğin kişimi benim (adanaya daha gitmedim sanırım o kişi ben değilim) çok meeeeeerak ettim hangisi benim...kaydirigubbakcemile3

ben sana alam bi tene picama şöle en renklisinden ayıcıklısından ossun sempatiksalakcinni giy anacımgiy üşümezsin merak etme sen yanında koçişin var ısıtır seni delikafadulden daha bu yaşta üşümek te ne oluyor öyle :jeyyar: fön makinan bozuk mu hatun :roflol: :roflol: sırnaşık şey

evlı olmadıgım için cevreden duyuyorum bazen ondan sordum bu kaza olayını hiç anlamadım yavv

gelin ata binmeden adanalıyım diyo hıh :dilcikar: nereye gidiyorsun hemen vermeyiz seni süprizzzzz
tabi ki beşiktaş maçına gider vuvuzela öttürürdük pime şekerim :lepi::dance: :içelim: :roflol:

evet ayıcıklı olsun ablacım :dance: bir dönem burda pijama topiki vardı barçman ablamın pijamalarına bakardım sempatiksalakcinni
ben herife sarılırsam yanardağ ısıcaklığı olur beya :icecream: :roflol:
evlı olmadıgım için cevreden duyuyorum bazen ondan sordum bu kaza olayını hiç anlamadım yavv
bu da ne cahil bi topik açmasını bilem bilmiyo sırnaşık şey
bak şimdi bir derdim bölümünü bul:CüvCüv: oraya bu başlıkta bir topik aç ben hemen gelip anlatıcam tamam mı :teselli: merak etme bütün KK arkanda hepimiz sana yardımcı olucaz:içelim: etiketler de benden :roflol::roflol::roflol::roflol:

İyi ki geldin valla :1hug:
Bak o zaman bir ara gelir detaylı incelerim demişsin şimdide çıkamyorsun deği mi :jeyyar:

asli allah sen davul etsin

kocası bi gece duş almaya giderken sengözlerimebaksanab nikonun üzerine yannışlıkla düşmüş aklinialirimsmile niko da geceliğini giyindiği için hihoyyyt o da ortam kıyafetine bilemeden uyum bayanssulusmile sağlayınca önce bir gıyıltı sesi gelmiş derinden..guclubacismile

sonnraa çaaatt diye bi çarpışma derken kaza işte olan -tatlicadiarzu-olmuş...alsanaalsanasmile

:roflol:

ikinci kazayı anlatmadı bize onu bilmiyoz balımeyvahedigeldismile

anlatırsa dinlerik meraklankaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3ıLARZUM CEVREDENDE COK DUYDUM BU KAZA OLAYINI COK MRRAK EDIYOM SIMDI KAZEN GELIRSE MAPUSA YOLLICAK AZ KALDI

hee acıyımda herkes üstüme gelsın dımı
Allah kuru iftiradan saklasın:dilcikar: biz KK kadınları çok yardımseveriz yeter ki fake ve imkansız olmasın
İyi ki geldin valla :1hug:
Bak o zaman bir ara gelir detaylı incelerim demişsin şimdide çıkamyorsun deği mi :jeyyar:
sorma editim bi ben eksiktim :hooray: :roflol:
evet çıkamıyorum:jeyyar: delikafadulden aşağıda "nikon çıkış yap" yazıyor ama diyorum yok böyle iyi, sağolunbuyrunnnnnnnnn :lepi: :icecream: :roflol::roflol::roflol::roflol:
bu konularda tez yapmış melekom geldin mi :teytey::teytey: uykunu almışsındır işalla :dance:
vala nasıl oldu anlamadım şekerparem:sm_confused: bi baktım hamileyim :CüvCüv: olsun o da bi yetenek değil mi :jeyyar: :roflol::roflol::roflol::roflol:

bi evlenem doktora tezi yazacam niko kazalar üzerine :hulya:

aslı küçük harfle yaz bebem

niko burda hankısı benim :uhm:

kız işyerınde program büyük harfe duyarlı kalıyo napimnaniknanik

hee meleem o yasah ondan şeettimolumunekankayizsmile

Nıkonnn sımdı acarım bak fake dİe gelırler ondan sonra
yok aslım bu türde bir sorunun fake olması imkansız :uhm: sor bakim kim merak etmez böyle birşeyi :icecream::icecream:ben çok merak ettim başıma geldi ama :tomato::roflol::roflol:
bi evlenem doktora tezi yazacam niko kazalar üzerine :hulya:

aslı küçük harfle yaz bebem
evlendikten sonra hazırlayacağın tezi düşünemiyorum :icecream: hele de o meşhur çorabından sonraki yazacakların aboooo :1shok: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kız işyerınde program büyük harfe duyarlı kalıyo napimnaniknanik
kız editöre karşı gelme şimdi gelecek yeşilli yazı :mymeka: yasakkelime :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…