tophane ve mudanyadaki deniz feneri..bende bursalıyım
bi bursalı olarak en çok sevdiğin yer neresi
bursaya geldiğinde uğramadan gitmediğin ya da uğramaya çalıştığn
çok teşekkür ederim mucizem ama bukadar iltifat beni aşıyor çok utandım gerçektengeçenlerde farkettim bu topiği senin oturacağın hiç aklıma gelememişti aybikecim hayırlı olsun koltuğun.Sorulabilcek tüm sorular sorulmuş ama gerçekten arkadaşların yazdıklarına katılmamak elde değil.Yani tanışmak istediklerim içinde liste başısın desem abartmış olmam yani.Hele Alya ya bitiyorum.Şu kadarını söyliyim sıradan biri değilsin,bu yüzdende eşin ve kızın çok şanslılar he bide kankan :))
aybikk iftara senin tonbalık köftenden yapcamnasıl olur
bide küçük konserve balık yetermi:kedi:
yeter kankam yeter buzluğa bile atarsın
afiyet şeker olsun cokacimcoook
süpriz mucize
9 yaşımda kapandım tatlı bişiler yerim dergi okurumkaç yaşında kapandın?
moralin bozukken kafanı nasıl dağtırsın?
lancome rimel ve bella pierre mineral fondoten kapatıcım mac bu üçü günlük olmazsa olmazlarım bi de sürmem varbayanssulusmilemakyaj malzemelerinde hangi markalari tercih edersin? (göz, kas ve fondöten merak ettiklerim opuyorumnanaktan)
tezimi yazmakboshayallersmilegeçmişe dönüp baltığında yapmak isteyipte yapamdığın birşey var mı..
En çok görmek ıstedığın yer ve gezdiğin yerlerde en çok senı etkıleyen şey..
ayybikim selammm.. biliosunki bu sıralar aşk meşkten başka konum yok ondan mitevellit sana kendi çapımda bir soru soriciim kuzum.. önce gel alalım kaffelerimizi, al bide ciğara yak hehhh şimdik olduuu şakkıdı
ben şimdik sorumu hazırlimmm
ohh
beyaz kapımımı sormuştn datluuuaybişim sorumun dıgerının cevabını alamassam beyıncıgım rahat etmezzzaklinialirimsmile
solede rahat etsinnn şekerrrrCADIARZU
öyle mii hoşgeldinmrb aybike seni ne zamandır görüyorum ve takip ediyordum ama yazmak fırsat olmadı..
aynı okuldan mezunuz senle..bi görüşmemiz de olmuştu ama bayagı uzun zaman geçti üzerinden hatırlamazsın belki..okulda bazen görüyordum seni,öğrenciykende bayagı şıktın evlilik ve çocuk hiç bozmamış seni daha da renk katmış..her yere yakışıyorsun maşallah...yerimseniben
bende hamileyim 37.haftadayım... nişanlıyken bu foruma denk geldim hala bırakamadım..niyetimde yok zaten. :)
gelelim soruya,çoğu soruda sorulmuş zaten bende bi klasik soruyla başlıyayım.
mutfakla aran nasıl evlenmeden önce biliyormuydun yemek yapmayı,,eşin severmi yemeklerini?
kesinlikle güvensizliğin belirtisidir barbimilişkilerde aşırı kıskançlık -------
Sevgininmi yoksa Güvensizliğinmi belirtisidir sence?
daha çok sevmek mi??
daha çok sevilmek mi??? hangisini tercih ederdin????
daha çoğuna ihtiyacım yok
eşim tarafınfn yeterince seviliyorum
daha aşırıya kaçarsa boğulurum gibibilmiyorumkismile
bana gelince ben kontrollü gitmeyi yeğliyorum
ne yazık ki ayrıEvlenilecek kızlar ayrı, eğlenilecek kızlar ayrımıdır sence??? boshayallersmile
nereden olduğunu çok merak ettim:kedi:Merhaba aybike.Öncelikle sen bilmesende, senin ve alyanın (benimde 1o aylık bi kızım var onun için Alya.) sıkı takipçisiyim onu belirteyim.Seninle tanışmak adına istanbulda olmayı çok isterdim.Maalesef çook uzağım.Benim sorum şu:Hayatımda şu olmasaydı daha iyi olurdu dediğin birşey yada bir kişi varmı???
düşünüyorum ,düşünmez olurmuyum meleğimaybikimmmmmm kuzum benim güceller gücelim olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
nasısın kuzum ? (bu 1. sorumdu) sempatiksalakcinni
seni gördüm çok daha iyi oldum şerbetli tatlımmŞeniz
Asıl sorummmm, Şeniz
Eğitimini aldığın meslekte çalışmayı düşünüyor musun çiçeğim ? Şeniz
aybik nerdesin kuzu enişte geldi galiba
bizi unuttun buralarda :asigim:
merhaba...
ben sizi çok beğeniyorum. gerek fiziğiniz gerekse yorumlarınız ve mesajlarınız her yerde dikkatimi çeker.
kızınızın ismi Alya Dua sanırım DUA yı ilk defa isim olarak duydum tam olarak anlamı nedir?
mesleğiniz sanırım psikolog... günlük hayatınızda mesleğinizden yararlanıyor musunuz?
benim en küçük kardeşimin adı Muhammedcevabınıza çok teşekkür ediyorum.
Dua ismi ağır yada sakıncalı gelmedi mi peki? (ben çok beğendim ve ileride kızım olursa değerlendirmek istiyorum. biraz fazlaca soruyorum bağışlayın:) )
hani hep denir ya wc ye girecek dilinde o isim olmaz falan diye. bizim buralarda Yasin ismini de sakıncalı ağır bulurlarda bu yüzden soruyorum.
bir sorum daha var.
hayvanları sever misiniz?
canım ben de yardım aldım ve hala alıyorumnereden olduğunu çok merak ettim:kedi:
var ama bana kalsın buarsı çok fazla umuma açıkmafoldumben
Ben Isparta da yaşıyorum.Dedimya çok uzak.Sana 2 sorum daha olacak. Alyanın bloğunu çok beğeniyorum.Kızım için ne zamandır bende planlıyordum fakat bu konuda çok fazla bilgi sahibi değilim.Bi ara bana yardımcı olursan sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
İkinci sorum,yeniden doğsaydın, yine sen olmak istermiydin????
canımm..çok tatlısın teşekkür ederimBen geldim tekraaarr...
Canım boyle güzel bir kızı gorünce eşinin aklının karışması çok normal
çok eğlenceli bir tanışma olmuş.
yeni sorularımı sorayım, kitap okumayı sever misin, ne tür kitaplar okursun?
psikoloji eğitimi almasaydın ne okumayı isterdin?
Bu arada ben de psikoloji okumayı isterdim ama kısmetim başkaymış.
evet canım..merhaba aybike, seni ciddi takip ediyorum. kk ya uzun süre girmesemde. daha doğrusu eğer kk yı açtıysam o gün işlerim yarım kaldığından açmamaya çalışıyorum. açtığım zamanda belli konulara bakıyorum. genelde. oralarda genelde gözüme takılıyorsun.
soruma gelince. mesleğinle ilgili
bu güne kadar. isimlerini duydunmu bilmiyorum, canten kaya, adil maviş ve yasemin yalçın aktosun un . kitaplarını okudum ve seminerlerine katıldım. dinlerken iyi hoş. okurkende öyle. ama uygulamaya gelince. aynen dediğin gibi. olayı yaşarken. bütün bildiklerim kenarda kalıyor. neden ?
merhaba aslıcımayy :asigim: ben bu topiğe bayıldımmmm :1hug:
baş konukta tam kararında seçilmiş maşallah
bu konuyu 2852468255682752526 kere çok çok beyendim
bende senin sıkı bir hayranınım aybikim :asigim: çok seviom seni :asigim:
biz bi kere ayburla tesadüf krşılaşmıştk beylikdüzünde avm de
ay bi gün bişi olsada senlede karşılaşsak valla
oda senin gibi çok tatlı çok şeker
dostluğunuzuda çok takdir ediyorum maşallah size
ay herkes o kadar çok soru sormuşki soru gelmedi aklıma yahu kaydirigubbakcemile3
he bide aklımdayken alya dua ya bayılıyorum yaa ismine güzelliğine
ve sen o kadar muhteşem bi annesinki
bebeğinle bu kadar ilgilenmen beni mest ediyor ben hayran kalıyorum
inşallah bende senin gibi bi anne olurum ilerde :kedi:
tatlım yemek yapmayı kaç yaşında öğrendin kaç yaşında başladın yemek yapmaya
bende bunu merak ettim birden :)
Aybikim koltuğuna hoşgeldin
bende sıkı bir takipçinim:))
içerenköyde mi oturuyorsun sanki ben seni gördüm uzaktan
bende oradayımdabayanssulusmile
çocuğumu yetiştiriken de evliliğimde de esas aldığım altın kural şuduraybıkecımm cok soru soruldugu ıcın karıstırdın heralll
benım sorum suyduu
giyiminde* cocugunu yetıstırırken -evlılıgınde ALTIN KURALLARIN varmıdır tatlımmm??
fatihten almıştım canımaybikecim selam,
bende kapalıyım dışarda "bugün ne giydin çek görelim" topiğinde arkadaşlar güzel paylaşımlarını sunuyolar
hatta tesettürle ilgili güsel bi topicte var buna benzer.. ama pek bi fikir alamadım çünkü çok tarzımı yansıttığını söyleyemem.. tarzın tarzıma çok yakın, hatta sana şunu söylesem şaşırırsın bu kadar mı olur die.. benim de evim turkuaz a.s resimlere bakarken denk gelmiştim şaşırmıştım baya.. umarım bigün resim eklememde nasip olur hem giyim tarzımı hemde evimi.. yalnız sen bi konuda benden bi adım öndesin çünkü dünyalar tatlısı bi yavrun var.. Rabbim inşallah banada nasip eder.. şimdi sana sorum şu;
çok yakında bi yakınımın düğünü var ve sıradışı bişeyler arıyorum..bi ara bununla ilgili bi topic açmıştın ve oraya aldığın bi elbiseyi eklemiştin.. anadolu yakasında oturuyorum canım karşıları çok fazla bilmem.. o elbiseyi nerden aldığını öğrenmek istiyorum yada o tarz elbiseleri nerde bulabilirim.. yardımcı olursan çok sevinirim tatlım.. şimdiden tşk.ler..
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vitrin-uyelerinden-secmeler/273005-tesettur-hamile-abiye-5.html
alya çok kuduruk kesin onun peşindedirkaydirigubbakcemile3aybikem bugun nerdekiibilmiyorumkismile
makyajını neyle temizliyorsunbayanssulusmile
adını hiç hatırlamıyorum ufffsmafoldumbenaybikecim mesaj için saol
çengelköyde oturuyorum bu yüzden de sık sık ümraniyeye giderim.
fatihin yabancısıyım hiç bilmiyorum ve mağaza mağaza dolaşmak istemiyorum ramazan günü bu sıcakta
mağaza ismini hatırlıyorsan eğer çok memnun olurum paylaşırsan..
yakında eklerim fotolarımı inş.
biyologcuğum çok teşekkür ederimmerhaba sizi gördüğüme nasıl sevindim anlatamamm :asigim:
o kadar içtensiniz ki.. :1hug: sizi çok takdir ediyorum ve çok beğeniyorum! maşallahçok seviyorum sizi.. keşke istanbulda olsaydım da sizin buluşmalarınıza bende katılsaydım.
ayburla olan muhabbetiniz sohbetinizede ne yalan söyleyim içim gidiyor..
psikoloji okumuş, kapalı bir anne olarak çocuk yetiştirmede bi kaç tüyo verseniz bize??
birde eşinizle sosyal aktivitelerniz nelerdir? neler yaparsınız? arkadaşlarla mı vakit geçirmek güzel sizin için yoksa çekirdek aile mi?
aybur=aybik
aybik=aybur
kankaaa ne diyosun bu duruma (ben Allah diyommm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?