saygısızlıkseni en çok ne sinirlendirir?
inş nasip olur..tacettin dergahı en çok gitmek istediğim yer ömrüm vefa ederse mutlaka gitmek istiyorum..gözlerim doldu.............
kıyamammkaydirigubbakcemile5Cok sukur canim, bende gecen hafta dondum Turkiyeden.. tatil sezonu malum kapandi.. a.s
Bu arada nisanlandim canimm:asigim:.. Istanbulda gorusmeyi isterdim seninle, bizimde evimiz anadolu yakasi maltepede kaydirigubbakcemile2 Nedense cok seviyorum seni yaaa gercekten bak..opuyorumnanaktan Zaten ilk tanistigimizdan beri seni ailemden biri olarak goruyorum bizlere cok benziyosun.. Masallah pekte guzelsin Allahim nazarlardan saklasin
Alyaduam icinde cok cok buyuk gecmis olsunnna.s. kocaman op benim yerimeopuyorumnanaktan
gecelim soruya; Turkiye olmasaydi, hangi ulkede yasamak isterdin? Baska ulkeleri gezdin mi cnm?
zor bi soruAğlamalarınmı çoktur ? yoksa gülmelerinmi ?
canım biliyorum çok soru soruyorum sana:)
ben senin çok değişik ve hoş yemek tarifleri bildiğini tahmin ediyorum.zaten bloğundaki mimin ve verdiğin waffle tarifide bunu destekledi
bloğunda yemek tarifleri paylaşmayı düşünürmüsün
bence bloğunu çok daha genişletmelisin kombin ve yemek tariflerinle.
haddim değil ama fikrimi belirtmek istedimguclubacismile
est memnun oluyorum pembem
blogumda yemek tarfileri olmayacak çünkü kız kardeşimin bi yemek blogu var
henüz çok yeni ama birlikte yaptığımız tarifler onun kendi tarifleri annemin tarifleri veya tamamen benim yaptığım tarifler hep orda paylaşılacak
değişik şeyler bulacağınıza inanıyorum
dediğim gibi hnüz çok yeni desteklerinizi eksik etmeyin
kombinlere gelince alylayla biz bi bütünüz zaten birlikte dışarı çıktığımızda kendimi de ekliyorum ev hallerimi paylaşamayacağım için daha fazlasına gerek yok
nerden buldun nası buldun:)buldum canım bloğu izlemeye aldım:)
buldun mu bulamadın mı hehehe:)yok ya alamadım izlemeye izlemeye alınacak yeri bulamadım
benden de bi soru...
kayınvalidenle ilgili bir konu açmıştın lohusa döneminde. şimdi aranız nasıl?
en çok merak ettiğim: insan unutabiliyor mu?
nerden buldun nası buldun:)
buldun mu bulamadın mı hehehe:)
mllesucre.blogspot.com
insan unuamıyor,unutulmaz da
sadece unutmuş gibi yapıp hayatına devam ediyorsun boshayallersmile
Güzel Alya Dua ının Annesine bendende bir kaç soru
1. Eşin ne mezunu
2. Kayınvalide kayınpeder gelin görümce elti ilişkileriniz nasıl.
Elin yüzün ay gibi maşallah Allah sana eşine ve bebeğine hayırlı yazılar yazsın.(Amin)
Benim sorumu unutmuşsun
Güzel Alya Dua ının Annesine bendende bir kaç soru
1. Eşin ne mezunu
2. Kayınvalide kayınpeder gelin görümce elti ilişkileriniz nasıl.
Elin yüzün ay gibi maşallah Allah sana eşine ve bebeğine hayırlı yazılar yazsın.(Amin).
bence ibadetin en güzeli gizli olanıdırAaa birde namaz kılıyormusun
Minaralli suyu nasıl uyguluyorsun.Sabah kalkıncamı akşam yatarkenmi bi anlatırmısın teşekkürler şimdiden.
aybikim gördum resmını canımmm ay maaşallah allah nazardan saklasınn
ben kesin evlenirdim de o kabul edermiydiCADIARZUyeniden dünyaya gelsen eşinle evlenirmiydin?
kaç kardeşsiniz?
ayyy ben bi fursat bulamadım gelmeye...
arada okudum ama soruları ve cevaplarını..
ben gelene kadar tüm sorular sorulmuş...
ee bende çok öpükleyeyeim seni.
daha ne olsun diğil mi ama::)
Mrb Aybikeciğim,ben kulübe yeni katıldm ama aslında uzun süredir izleyiciydim.Seninle ilgili yazılan bütün güzel yorumlara gönülden katılıyorum.Bloğunu da çok yakından takip ediyorum.Benim de dört aylık bir oğlum var.Ali Alper...Biz de eşimle oğlumu anlatan bir blog oluşturduk ama daha çok yeni.Bu konuda senin bloğun beni heveslendirdi diyebilirim.Hiç tanımadığım birini bu kadar gönülden seveceğim hiç aklıma gelmezdi.İstanbula geldiğimde tanışmayı çok isterim.Pembe koltukta olduğunu görünce çok sevindm.Sanal da olsa tanışabileceğiz düşüncesiyle...Biliyorum biraz uzattım ama bütün sayfaları okudum.Hayat felsefeni soran olmamış.Ben olan her şeyde hayır olduğuna inanırım mesela.Senin hayata bakışın nedir?Seni de kuzucuğunu da öpüyorum,iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?