Pembe kazak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay az az herkese katılıyorum herkes haklı:/
Bir tek mini etekle kafayı bozmus bir üye vardı unuttum adını her mesajında siz mini etek giyince biz bir sey diyor muyuz deyip durmus onunkilere katılamadım.

Aklıma haberde gördüğüm bir şey geldi de. İstanbul'da sanırım, Suriyeliler bir lokanta açmış. tıklım tıklım dolu. Türkler de gidiyor ama Türkçe menü yok. Garsonla falan anlaşıyorlar bir şekilde sipariş veriyorlar. Işletmeciye neden böyle olduğu sorulunca da "Biz Suriyeliyiz" gibi bir cevap veriyor.

Bu tarz pislikler defolsun gitsin istiyorum.

Evet Türk erkeği de taciz ediyor , Evet onlar gelmeden öncede medeniyetsiz pis insanlar vardı ama fazlasına ne gerek vardı?

İpsiz sapsız ne kadar insan varsa aldık içimize. Bizdekiler yetmiyordu çünkü.

Yine yardım edelim, alalım ama vasıfsız barzoları sokaklara salmayalım bence.

Çarşaf konusuna gelince bence çarşaf yasaklanmalı. Çok kolay bomba gizleyebilirim onunla , ya da hırsızlık yapabilirim. Görüyoruz hep haberlerde.

Hele peçeye hiç girmiyorum. Suratını gizlemek yasak olmalı.

Bu dusunce biraz sacma yalniz:) o zaman montlarin kalin kalin kazaklarin yada icine bomba saklaninxa anlasilmayacak her kiyafet yasaklansin. Hani sizinkide bi polemik kapaniyo bidaha hadi baslayalim gibi olmus.

Avrupa'daki Türk kebapçılarını ne yapalım o zaman? Döneri dünyaya tanıtan onlar değil mi? Onlarda mı bir çeşit pislik? Yunan lokantalarında da aynı şekilde yemekler orijinal ismi ile tanıtılıyor.
Avrupa'nın her yerinde, memleketimin çeşitli isimleriyle açılmış kebabcılar mevcut, hemde adım başı? Ve çokta prim görüyorlar bayılıyor herkes.

İnsan vatanından uzaktayken, ırkını külütürünü daha da bir koruma ihtiyacı duyuyor, bu çok doğal bir şey.

Birazcık hoşgörü lütfen.

Bu dusunce biraz sacma yalniz:) o zaman montlarin kalin kalin kazaklarin yada icine bomba saklaninxa anlasilmayacak her kiyafet yasaklansin. Hani sizinkide bi polemik kapaniyo bidaha hadi baslayalim gibi olmus.

Evet olabilir. Ama çarşaflı kadın her mevsim öyle. Bence şüphe çekiyor.

Yazın canlı bomba olacak olsam ve kadınsam çarşaf giyerim mesela bunun için.

Bence onlar da nankör pislikler. Türkiyedesin Türk müşterilerin var ama sen iki satır Türkçe'yi çok görüyorsun. Millette akıl olsa oraya gitmez. Akıllı Alman da gitmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…