- 25 Ağustos 2014
- 20.334
- 48.170
-
- Konu Sahibi Sugargirl1990
Topic'e gidiyom, dus pesime..Tutun kollarından
Bayılacak bu :/
Suriyeli istememek ırkçılık değil ki, hakaret edip ten rengine kadar saydirmasi burda tepki gören..Ben de ülkemde suriyeli istemiyorum. Bu ırkçılık mı? Ülkenin geleceğine dinamit konulmuş bir kısım vatandaş fitil niye bu kadar uzun diyor. İlginç.
Senin başın ağrıyordu hani kızSuriyeli istememek ırkçılık değil ki, hakaret edip ten rengine kadar saydirmasi burda tepki gören..
YakalandimSenin başın ağrıyordu hani kızbeni kandiriyosun
İlla ban yicen huzur içinde uyicaksin yaniYakalandimgidemedim napayim
Şii deme oyle, duyacaklarİlla ban yicen huzur içinde uyicaksin yani
Şii deme oyle, duyacaklar
Çarşaf konusuna gelince bence çarşaf yasaklanmalı. Çok kolay bomba gizleyebilirim onunla , ya da hırsızlık yapabilirim. Görüyoruz hep haberlerde.
Hele peçeye hiç girmiyorum. Suratını gizlemek yasak olmalı.
Sen sanirim yeni uyesin, ölmeyi bayilmak saniyorsun, yani banlanmayihaha e bise demedim niye korkuyorsun
Bak bana huzur içinde ban yiyecegim
Aklıma haberde gördüğüm bir şey geldi de. İstanbul'da sanırım, Suriyeliler bir lokanta açmış. tıklım tıklım dolu. Türkler de gidiyor ama Türkçe menü yok. Garsonla falan anlaşıyorlar bir şekilde sipariş veriyorlar. Işletmeciye neden böyle olduğu sorulunca da "Biz Suriyeliyiz" gibi bir cevap veriyor.
Bu tarz pislikler defolsun gitsin istiyorum.
Evet Türk erkeği de taciz ediyor , Evet onlar gelmeden öncede medeniyetsiz pis insanlar vardı ama fazlasına ne gerek vardı?
İpsiz sapsız ne kadar insan varsa aldık içimize. Bizdekiler yetmiyordu çünkü.
Yine yardım edelim, alalım ama vasıfsız barzoları sokaklara salmayalım bence.
Bu dusunce biraz sacma yalniz:) o zaman montlarin kalin kalin kazaklarin yada icine bomba saklaninxa anlasilmayacak her kiyafet yasaklansin. Hani sizinkide bi polemik kapaniyo bidaha hadi baslayalim gibi olmus.
Ekimde geldimSen sanirim yeni uyesin, ölmeyi bayilmak saniyorsun, yani banlanmayi
Benim ban suresi uzun oluyor malesef, sabikaliyim
Çarşafla ne alakası var ki erkek canlı bomba yok muEvet olabilir. Ama çarşaflı kadın her mevsim öyle. Bence şüphe çekiyor.
Yazın canlı bomba olacak olsam ve kadınsam çarşaf giyerim mesela bunun için.
Avrupa'daki Türk kebapçılarını ne yapalım o zaman? Onlarda mı bir çeşit pislik? İnsan vatanından uzaktayken, ırkını külütürünü daha da bir koruma ihtiyacı duyuyor, bu çok doğal bir şey.
Hos geldinEkimde geldimolsun ya bi ekşın olur artık napalim
Çarşafla ne alakası var ki erkek canlı bomba yok mu