How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Pembe idrar

böbreklerine baktılar mı birde böbrek üstü bölümü var adı aklıma gelmedi oraya git geçmezse.
su az mı içiyorsun?
bebelerde de demir eksikliği böyle pembe yapıyor.

bütün bunların dışında benim idrarımda hep kanlı. ciddi derecede kan var. ilkinde her haltıma bakıldı hiçbir şey çıkmadı. bundan 5 sene önceden falan bahsediyorum. geçen kadın doğumcuya gitmiştim kadın idrar testide istemişti sonucu görünce panik oldu mutlaka şuna baktır buna baktır. dedim baktırdım ben onlara birşey yok hala da yaşıyorum:))
Konu sahibi banlanmis. Mesajinizi gorup yazmak istedim. Böbrek hastasiyim ben nefroloji ile cok icli disliyim.

İdrarda kan buyuk ihtimalle böbreklerden kaynaklaniyor.
Bobreklerinizde var olan kum kucuk taslar duserken bobrekte deforme yapip cizilmesine sebep oluyor bu yüzden idrara kan karisiyor..

Nefroloji bölümünde iyice böbrek fonksiyonlarıniza bakiyorlar, gerekli tetkik ve ultrasonlar yapiliyor. Belki kucuk kum ve taslar vardir.
Bol su için.

insaAllah kotu bisey degildir benim bildigim kullandigimiz bazi ilaclar ve yedigimiz yiyecekler idararimizda renk degisimine sabep oluyr benimde bi ara yesildi

İdrarın Koyu olması iltihap ve daha farklı hastalık olabilir renk açıldıkça sağlıklı oluyor.
24 saatte normal rengine dönmüyorsa doktorunuza başvurun. En aşırı durumlarda pembe veya kırmızı idrar rengi böbrek kanseri, büyümüş prostat veya safra kesesi taşlarının göstergesi olabilir. ( umarım değildir) geçmediyse beklemeyin 3 gün.

Konu sahibi banlanmis. Mesajinizi gorup yazmak istedim. Böbrek hastasiyim ben nefroloji ile cok icli disliyim.

İdrarda kan buyuk ihtimalle böbreklerden kaynaklaniyor.
Bobreklerinizde var olan kum kucuk taslar duserken bobrekte deforme yapip cizilmesine sebep oluyor bu yüzden idrara kan karisiyor..

Nefroloji bölümünde iyice böbrek fonksiyonlarıniza bakiyorlar, gerekli tetkik ve ultrasonlar yapiliyor. Belki kucuk kum ve taslar vardir.
Bol su için.

tşk ederim. böbreklerime bakıldı aslında kum vs yok. ultrasonla bakılmıştı görülmeme ihtimali var mı ki?
sizede çok geçmiş olsun.

tşk ederim. böbreklerime bakıldı aslında kum vs yok. ultrasonla bakılmıştı görülmeme ihtimali var mı ki?
sizede çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim..
Ne zaman bakıldı?
Sanmıyorum radyoloji uzmanı eğer taş olsaydı görürdü.
Ozaman bol su içmeye devam..idrar yolları iltihabi gecirirken oluyor heralde sizde. Bobreklerinizde sıkıntı yoksa çok daha iyi, bol su içerek atlatirsiniz. Gilebora suyu icebilirsiniz idrari temizliyor.
Okunduğu gibi yazdim doğru mu diye bakacağım simdi haha:))

Edit. Bir kayseri li olarak yanlış yazmışım. Gilaburu .. cok faydasını görürsünüz idrarda kan da kesilir insallah.

Teşekkür ederim..
Ne zaman bakıldı?
Ozaman bol su içmeye devam..idrar yolları iltihabi gecirirken oluyor heralde sizde. Bobreklerinizde sıkıntı yoksa çok daha iyi, bol su içerek atlatirsiniz. Gilebora suyu icebilirsiniz idrari temizliyor.

5 sene önce bakıldı . yok idrar yolu iltihabı hiç çıkmadı. o zaman ki doktorda bir anlam veremeyip geçmezse gel demişti. ben birşey çıkmadı nasıl olsa diye gitmedim . arada bakıyorum bayağı turuncu kıvamında:)

5 sene önce bakıldı . yok idrar yolu iltihabı hiç çıkmadı. o zaman ki doktorda bir anlam veremeyip geçmezse gel demişti. ben birşey çıkmadı nasıl olsa diye gitmedim . arada bakıyorum bayağı turuncu kıvamında:)
5 sene mi:KK57::ruh:
Suyu az içiyorsunuz o zaman :)) dediğim su da aklınızda bulunsun idrar problemleeine iyi geliyor.
Konu sahibi shapee neden banlandı acaba.

böbreklerine baktılar mı birde böbrek üstü bölümü var adı aklıma gelmedi oraya git geçmezse.
su az mı içiyorsun?
bebelerde de demir eksikliği böyle pembe yapıyor.

bütün bunların dışında benim idrarımda hep kanlı. ciddi derecede kan var. ilkinde her haltıma bakıldı hiçbir şey çıkmadı. bundan 5 sene önceden falan bahsediyorum. geçen kadın doğumcuya gitmiştim kadın idrar testide istemişti sonucu görünce panik oldu mutlaka şuna baktır buna baktır. dedim baktırdım ben onlara birşey yok hala da yaşıyorum:))
Noop bademciklerin şişer mi üşüttüğün zaman ?

Teşekkür ederim..
Ne zaman bakıldı?

Edit. Bir kayseri li olarak yanlış yazmışım. Gilaburu .. cok faydasını görürsünüz idrarda kan da kesilir insallah.
Merhaba acaba bu dediğiniz suyu gebeler de içebilir mi?

Susuz kalmıssın vucudun sıvısız kalmıs olabilir
Yedigin içtiğinle alakalı olabilir

Bı kere oğlum Makaron yedi mavilerden
Hatta çok sevdi diye daha fazla aldım akşamına kakamiz mavimsi olmuştu:)
Fazla gıda boyası varmış o şekilde çıkmış belki öyledir
Kakamiz derken :olamaz: ah şu anneler nasil da kaptırıyor kendini. Çok tatlisiniz

Ben de yaşamiştim bunu ama tahlilden sonra sistit olmuşsun dedi doktor ilaç fln kullandim geçti

Konum cok kisa da olsa bir sure tasinmaz ise sevinirim.

Arkadaslar dun aksam bu saatlerde tuvalete gittim idrarim pembeydi.
Once bir sasirdim sonra sevimli geldi esime seslendim ben mi yanlis goruyorum noluyor diye :d gulduk falan ama netten bakinca tedirgin olmaya basladim.
Sabaha kadar surekli tuvalete gittim her baktigimda pembeydi.

Sabah hemen ozel bir hastanenin aciline gittim
Idrar ve kan tahlili verdim hic bir sorun gorunmuyor.
Muayenede safra, karaciger herhangi bir sorun gorunmuyor dediler. Bastilar falan karnimin heryerine,bagirsaklara. Agri sizi hic bir sey yok.
Ama bir sorun olmasa bu idrarin rengi niye degissin degil mi?
Birde hafif gecmeyen bir mide bulantim da var.
Kizlar boyle birsey duydunuz mu daha once.
Acil doktoru bir kac gun takip et yedigin birseyden olmus olabilir gecmez ise dahiliyeye gorun dedi.

Aramizda doktor uyeler de var yorum yaparsaniz sevinirim. Beklim mi 3-5 gun yarin hemen mi gideyim.

Cok tedirginim.
Benim bir kerersinde başıma geldi ama benim hem sancim vardi hem sistit hem de pembe idrar... devlet hastanesine gittim tahlil yapildi doktor hic biseyin yok dedi ben şok :oha: sancidan kivraniyorum, pespembe idrar verdim adam idrar tahlili temiz deyip yolladi beni. sonra kendim araştırdım belirtilerimi netten hem kum dökme hem iltihap oluyormus, idrarda kan olduğu zaman idrarin rengini pembe yapabiliyormus. tedavisi bol su icmek diyordu o gün 5 litreden fazla su içip kendi kendime atlattim. sonra ayni olayi gecenlerde yine yaşadım bu sefer özele gittim, idrar tahlilinde idrarim yine pembe... doktor tahlil sonucuma bakti adet misin dedi yooo dedim, idrarda hem kan var hem de iltihap, kum dökuyorsun dedi rahatlatacak ilaclar yazi sagolsun...

yani muhtemelen idrariniz da kan olabilir ama idrar da çözündüğü icin idrar pembe görünebilir. ne hikmetse tahlil de çıkmamış olabilir. iki tavsiyem bir bol su için iki gecmezse başka bi yerde yeniden tahlil yaptirin.

Back