How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Pembe idrar

Evet kültür kaç kere yaptım hiçbirinde de üreme görülmedi. En az 20 doktora gittim inanın bu yüzden.
Gebelikten önce de vardı sonra da. Bekarken de vardı. Hep oluyor anlam veremiyorum. Sanırım bununla yaşamayı öğrenmeliyim artık.
Geçmiş tahlillerinizde nitrit değerine bakın. Negatif ise hiç iye olmamışsınız demektir. Pozitiflik varsa günde bir çorba kasığı yaban mersini kurusu tüketin. İyenin ilacı hem de yararlı bakterileri yok etmeden çözüm. Hamilelikte de tüketilebilir. İdrarın rengini kolaylaştırır biraz.

böbrek üstü olan mı o yok bir ona gitmedim en son kadın doğumcu orayada git demiştide türküm ya ben kaç senedir birşey olmadı diye gitmedim.
enfeksiyon olsa yorum yapabilirdim ama bir enfeksiyon bukadar uzun süre bukadar belirtisiz devam etmez, çok tuhaf geldi bana bu durum ama nefrolojiye de gitmemişsiniz o yüzden hiçbirşey çıkmamış olabilir. idrarda kan patolojiktir sebebinin bulunması gerekir normal değil yani :( bol su yine için ama nefrolojiye de muhakkak görünmelisiniz .

Geçmiş tahlillerinizde nitrit değerine bakın. Negatif ise hiç iye olmamışsınız demektir. Pozitiflik varsa günde bir çorba kasığı yaban mersini kurusu tüketin. İyenin ilacı hem de yararlı bakterileri yok etmeden çözüm. Hamilelikte de tüketilebilir. İdrarın rengini kolaylaştırır biraz.
nitrit negatif hanımefendide ama nitrit negatif bakteriler de var. yanlış yönlndirme olmasın :) ama kültür de negatifmiş zaten sebep enfeksiyon değil gibi.

Manuel falan değil onu nereden çıkardıklarını anlamadım, cihaz sonucu bu manuel tit mi kaldı :KK48:
Bence siz bilmeden konuşuyorsunuz tit cihazları makroskobik ve mikroskobik olmak üzere iki inceleme yapar burda makroskobik incelemeyi cihaz yapmış mikroskobik incelemeyi laborant mikroskoptan kendisi bakmış laborantım bilmem anlatabildim mi hem milroskobik otoanalizörün olduğu cihazın olduğu hastanede hem kendim bakıp manuel yazdığım hastanede çalıştım bilmeden konuşmayın..

Bence siz bilmeden konuşuyorsunuz tit cihazları makroskobik ve mikroskobik olmak üzere iki inceleme yapar burda makroskobik incelemeyi cihaz yapmış mikroskobik incelemeyi laborant mikroskoptan kendisi bakmış laborantım bilmem anlatabildim mi hem milroskobik otoanalizörün olduğu cihazın olduğu hastanede hem kendim bakıp manuel yazdığım hastanede çalıştım bilmeden konuşmayın..
bizde mikroskobiyi de cihaz yapıyor ve aynen bu şekilde sonuç çıkıyor manuel olduğunu nereden anladınız ?? manuel bakmak zaman ve para kaybı cihazlar artık her ikisine bakıyor . ben mesleğimi söylmeyeyim yine de aşağılamak olarak algılarsınız belki ;)

Burda laborantın yazdıği belli ki mesleğiniz ne olursa olsun ben laborantim ve aynen bu şekil yazıyorum..şimdi işe gidiyorum vardıgım zaman cihazın attığı sonuç nasıl olur atarım burdan..bu arada manuel cihaz mı kaldı demişsiniz ya siz hiç doğuda ücra ilçelerde çalışmamışsınız belli orda çoğu şey manuel ayrıca büyükşehir bile olsa özel hastaneler manuel bakıyor muane için gittigim hastanede bizzat gördüm stripe idrar damlatıp kendi okudu bilmem anlatabildim mi herkesi her şeyi kendi çevrenizde kendi işiniz ne bilmiyorum da işyerinizdeki gibi sanmayın..ayrıca sizin mesleğiniz beni aşağılayamaz anladınız mı mesleğiniz ne olursa olsun mesleğinizle birilerini aşağılayabileceğinizi düşünmeniz çok irite edici..

Burda laborantın yazdıği belli ki mesleğiniz ne olursa olsun ben laborantim ve aynen bu şekil yazıyorum..şimdi işe gidiyorum vardıgım zaman cihazın attığı sonuç nasıl olur atarım burdan..bu arada manuel cihaz mı kaldı demişsiniz ya siz hiç doğuda ücra ilçelerde çalışmamışsınız belli orda çoğu şey manuel ayrıca büyükşehir bile olsa özel hastaneler manuel bakıyor muane için gittigim hastanede bizzat gördüm stripe idrar damlatıp kendi okudu bilmem anlatabildim mi herkesi her şeyi kendi çevrenizde kendi işiniz ne bilmiyorum da işyerinizdeki gibi sanmayın..ayrıca sizin mesleğiniz beni aşağılayamaz anladınız mı mesleğiniz ne olursa olsun mesleğinizle birilerini aşağılayabileceğinizi düşünmeniz çok irite edici..

öyle bir niyetim olsa en baştan sizin dilinizden konuşurdum ;) laborantların sonuç yorumlama yetkisi olduğunu da sizden duyuyoum manuel veya değil sonuç değişmez...

öyle bir niyetim olsa en baştan sizin dilinizden konuşurdum :KK66: laborantların sonuç yorumlama yetkisi olduğunu da sizden duyuyoum manuel veya değil sonuç değişmez...
Sonucu yorumlamıyor gördüğünü yazıyor mikroskobik inceleme sonucu...mesela şu an çalıştığım yerde aynı şekilde gaitanın mikroskobik ve makroskobik değerlendirmesini ben yapıyorum doktor yorumluyor ona göre tedavi uyguluyor...Allahtan sizin dilinizde konuşup mesleğimi bi şey sanıp insanları aşağılayabileceğimi düşünmüyorum..Allahım ne korkunç bi şey...

Sonucu yorumlamıyor gördüğünü yazıyor mikroskobik inceleme sonucu...mesela şu an çalıştığım yerde aynı şekilde gaitanın mikroskobik ve makroskobik değerlendirmesini ben yapıyorum doktor yorumluyor ona göre tedavi uyguluyor...Allahtan sizin dilinizde konuşup mesleğimi bi şey sanıp insanları aşağılayabileceğimi düşünmüyorum..Allahım ne korkunç bi şey...

allahtan allahtan :) gaita cihazla bakılmıyor zaten mikroskopla bakılıyor ...

allahtan allahtan :) gaita cihazla bakılmıyor zaten mikroskopla bakılıyor ...
Laborantların sonuç yorumladığını demişsiniz ya ona istinaden yazdim o da bi sonuç tabi anlamanızı beklemiyorum...bu arada gaita cihazı için de çalışmalar var o da yakındır..:KK66:

Laborantların sonuç yorumladığını demişsiniz ya ona istinaden yazdim o da bi sonuç tabi anlamanızı beklemiyorum...bu arada gaita cihazı için de çalışmalar var o da yakındır..:KK66:

ben onu buradaki yorumlarınızı ben laborantım ben laborantım şeklinde yapmanız için dedim. mikroskobi bakmak ve yorumlamak aynı şey değil siz de çok iyi bilirsiniz ki ;) neyse konuyu daha fazla bulandırmayacağım :) size iyi çalışmalar. konu sahibine de tekrardan geçmiş olsun

ben onu buradaki yorumlarınızı ben laborantım ben laborantım şeklinde yapmanız için dedim. mikroskobi bakmak ve yorumlamak aynı şey değil siz de çok iyi bilirsiniz ki :KK66: neyse konuyu daha fazla bulandırmayacağım :) size iyi çalışmalar. konu sahibine de tekrardan geçmiş olsun
Sizin mesleğimi söylemeyim aşağılamış gibi olurum demenizden sonra benim laborantim demem cok masumane ayrıca ben bilip bilmeden konuşmuyorum işin içinde olduğumu belirtmek istedim...sevgili mesleğini bi şey sanan üye..

Herkes pancar pancar demiş
Ben bu günlerde paso nar yiyorum. Öyle bir renk değişikliği idrarda yok. :-)

Geçmiş olsun da konu sahibi henüz gelememiş.

Pembe idrar ilk kez duydum mümkün müdür bilemedim ?

Kronik bi İYE hastasıyım, çok Dr gezdim.

Belki taş veya kum vardır .

Kum ihtimali yüksek.

Merak ettim acaba ne oldu ?

Herkese tekrar merhaba
Konuyu açtığım akşamın sabahı idrarın rengi düzelmişti.
Banlı olduğum için bilgi veremedim.
İyiyim yani :dua::dondurma:

Yorum yaptınız, içimi rahatlattınız, sıkıntılı ruh halime ortak oldunuz :)
Hepinize çooooook teşekkür ediyorum :KK200:

Herkese tekrar merhaba
Konuyu açtığım akşamın sabahı idrarın rengi düzelmişti.
Banlı olduğum için bilgi veremedim.
İyiyim yani :dua::dondurma:

Yorum yaptınız, içimi rahatlattınız, sıkıntılı ruh halime ortak oldunuz :)
Hepinize çooooook teşekkür ediyorum :KK200:
Super geçmiş olsun.
Yediklerimiz bazen boyar misal yaban mersini vs.
Hos geldin :))

Back