- 10 Şubat 2014
- 686
- 1.182
- 113
- 37
Pancar mi yediniz?
Ben dun yedim kocaman iki tane kirmizi pancar ve dun aksamdan beri idrar rengim kipkirmizi.
Yarin gecer hep boyle oluyorum ama yarin iki tane daha yicem
Yediklerinizi bi dusunun.
Ben fazla mandalina yesem idrarim turuncu oluyor, bi garibim bukalemun gibi renk degistiriyorumhic takmadim acikcasi
Evet kültür kaç kere yaptım hiçbirinde de üreme görülmedi. En az 20 doktora gittim inanın bu yüzden.O iş öyle değil işte :) her hasta ayrı değerlendirilir bu aralıklar geneli yansıtır ama kadında, çocukta, erkekte farklı farklı durumları da göz önünde bulundurmak gerekir. Altın standart kültürdür. Kültürünüzde üreme varsa ve tek bakteri ürediyse tit önemsenmez. Bunu gibi birçok ayrıntısı var bu işin. Ana doktor gereksiz vermiş de olabilir o da bir ihtimal. Kültür yaptılar mı sizden hiç?
Şikayet var mı? 2-3 lökosit için tedavi görmüyorsunuz inşallahEvet kültür kaç kere yaptım hiçbirinde de üreme görülmedi. En az 20 doktora gittim inanın bu yüzden.
Gebelikten önce de vardı sonra da. Bekarken de vardı. Hep oluyor anlam veremiyorum. Sanırım bununla yaşamayı öğrenmeliyim artık.
Ya ben merak ettim atsana gı banaHemsireye idrari verdim biliyosunuz seffaf oluyor o kaplar
Diger idrarlarin oldugu cantaya koydu
Butun idrarlar sari benimki aralarinda pembe
Hemsire bana bakti tebessum etti kadin direk gulemiyorda napsin :d
Ya ben merak ettim atsana gı bana
Çarpıntı mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğü oluyor bende israr yolu enfeksiyonu olunca. Eğer tedavi olmazsam çok hasta oluyorum vücuduma iğneler batıyor gibi. Şimdi hamileyim gerçi şükür iyiyim antibiyotiği de kullanmadım. Bol su içiyorum ama idrarımda enfeksiyon olduğu belli bunu hissediyorum.Şikayet var mı? 2-3 lökosit için tedavi görmüyorsunuz inşallah
Pancar mi yediniz?
Ben dun yedim kocaman iki tane kirmizi pancar ve dun aksamdan beri idrar rengim kipkirmizi.
Yarin gecer hep boyle oluyorum ama yarin iki tane daha yicem
Yediklerinizi bi dusunun.
Ben fazla mandalina yesem idrarim turuncu oluyor, bi garibim bukalemun gibi renk degistiriyorumhic takmadim acikcasi
Bence yine de birndoktora gorun benim icim rahat etmezdi. Acil doktorlari cok biliyor her seye. Her seye bir yorumlari var sirf bastan savmak icin yapiyorlar.
Bunlar idrar yolu ile alakasız şikayetler ama.. idrar yaparken yanma, ağrı, böbrekte ağrı, az ve sık idrar yapma, yapamama... gibi şikayetler yoksa iye değildir o. Boşuna antibiyotik içmemeniz iyi olmuş. Bol su enfeksiyonu önlemeye birebirdir zaten, suya devam ...Çarpıntı mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğü oluyor bende israr yolu enfeksiyonu olunca. Eğer tedavi olmazsam çok hasta oluyorum vücuduma iğneler batıyor gibi. Şimdi hamileyim gerçi şükür iyiyim antibiyotiği de kullanmadım. Bol su içiyorum ama idrarımda enfeksiyon olduğu belli bunu hissediyorum.
Nefrolojiye gittimiz mi bobrekte bir sorun olmasa o renk idrar olmaz
Teşekkürler. :)Bunlar idrar yolu ile alakasız şikayetler ama.. idrar yaparken yanma, ağrı, böbrekte ağrı, az ve sık idrar yapma, yapamama... gibi şikayetler yoksa iye değildir o. Boşuna antibiyotik içmemeniz iyi olmuş. Bol su enfeksiyonu önlemeye birebirdir zaten, suya devam ...
böbreklerine baktılar mı birde böbrek üstü bölümü var adı aklıma gelmedi oraya git geçmezse.
su az mı içiyorsun?
bebelerde de demir eksikliği böyle pembe yapıyor.
bütün bunların dışında benim idrarımda hep kanlı. ciddi derecede kan var. ilkinde her haltıma bakıldı hiçbir şey çıkmadı. bundan 5 sene önceden falan bahsediyorum. geçen kadın doğumcuya gitmiştim kadın idrar testide istemişti sonucu görünce panik oldu mutlaka şuna baktır buna baktır. dedim baktırdım ben onlara birşey yok hala da yaşıyorum:))
Bunlar idrar yolu ile alakasız şikayetler ama.. idrar yaparken yanma, ağrı, böbrekte ağrı, az ve sık idrar yapma, yapamama... gibi şikayetler yoksa iye değildir o. Boşuna antibiyotik içmemeniz iyi olmuş. Bol su enfeksiyonu önlemeye birebirdir zaten, suya devam ...
Eğer kum mesane ye iniyor ve daha dökülme faslına geçmemişse çıkmıyorKum dökseydin idrar tahlilinde çıkardı.
Sonucu görmem mümkün mü ?
Nefrolojiye gittin mi canım ? :)siz anlıyorsunuz sanırım benim durumum için bir fikriniz var mı? hemen bir üstte alıntıda var.
su az içiyorum ona bağladım artık.
Eğer kum mesane ye iniyor ve daha dökülme faslına geçmemişse çıkmıyoreşimde bu yüzden çok zaman kaybettik
Nefrolojiye gittin mi canım ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?