Pembe idrar

Aynen bende ne zaman yesem idrarım pembe kırmızı arası bir renkte oluyor. Konu sahibide yediyse bundan dolayı olabilir belki.

Evet kültür kaç kere yaptım hiçbirinde de üreme görülmedi. En az 20 doktora gittim inanın bu yüzden.
Gebelikten önce de vardı sonra da. Bekarken de vardı. Hep oluyor anlam veremiyorum. Sanırım bununla yaşamayı öğrenmeliyim artık.

Şikayet var mı? 2-3 lökosit için tedavi görmüyorsunuz inşallah

Hemsireye idrari verdim biliyosunuz seffaf oluyor o kaplar
Diger idrarlarin oldugu cantaya koydu
Butun idrarlar sari benimki aralarinda pembe
Hemsire bana bakti tebessum etti kadin direk gulemiyorda napsin :d
Ya ben merak ettim atsana gı bana

Şikayet var mı? 2-3 lökosit için tedavi görmüyorsunuz inşallah
Çarpıntı mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğü oluyor bende israr yolu enfeksiyonu olunca. Eğer tedavi olmazsam çok hasta oluyorum vücuduma iğneler batıyor gibi. Şimdi hamileyim gerçi şükür iyiyim antibiyotiği de kullanmadım. Bol su içiyorum ama idrarımda enfeksiyon olduğu belli bunu hissediyorum.

Yok ya hic oyle degisik birsey yemedim
Mandalina yerim ama.
Oyle fazla degil 1 yada en fazla 2.
Bu yeme icme isi degil.

Pembe idrar
Unicorn idrarı bu olsa gerek eheuehe
Gecmis olsun valla hic basima gelmedi
Merak da ettim acikcasi.
Sonucu aciklarsanir bizler icin de bilgilendirici olacaktir eminim.

Bende bir keresinde şu turba benzeyen koca baş denilen şeyden yemiştim..turşusunu yemiştim ..pembe idrar bendede olunca korkmuştum ama bendeki bu yediğim şeyden olmuş..

Bence yine de birndoktora gorun benim icim rahat etmezdi. Acil doktorlari cok biliyor her seye. Her seye bir yorumlari var sirf bastan savmak icin yapiyorlar.

Yok bu doktor baya ilgilendi
Zaten hastane ozeldi
Ama tahliller ve muayenede sorun olmayinca en fazla takip et gecmezse dahiliye gorsun dedi.

Bunlar idrar yolu ile alakasız şikayetler ama.. idrar yaparken yanma, ağrı, böbrekte ağrı, az ve sık idrar yapma, yapamama... gibi şikayetler yoksa iye değildir o. Boşuna antibiyotik içmemeniz iyi olmuş. Bol su enfeksiyonu önlemeye birebirdir zaten, suya devam ...

Teşekkürler. :)

mide bulantisi da deyince nedense aklima hamilelik geldi olabilir yani neden olmasin baska bi sorun yokmus cunku bi test yapsana sen

İlk hamileliğimde kum dökmüşüm çok su içiyordum.sancı ağrı vs olmamıştı.rutin kontrolde idrar testinde dr demişti çok şaşırmıştım.
Hazır paket li gıda tükettiyseniz belki ondan da olabilir
İnşallah ters bişey değildir
Geçmiş olsun

Aaa evet bende demir eksikligi var o dogru
Belki bir ihtimal sebep olmus olabilir.
Daha detayli gorunmem lazim
Ben simdiden baya tedirgin oldum :)

siz anlıyorsunuz sanırım benim durumum için bir fikriniz var mı? hemen bir üstte alıntıda var.
su az içiyorum ona bağladım artık.

Kum dökseydin idrar tahlilinde çıkardı.
Sonucu görmem mümkün mü ?
Eğer kum mesane ye iniyor ve daha dökülme faslına geçmemişse çıkmıyor eşimde bu yüzden çok zaman kaybettik
siz anlıyorsunuz sanırım benim durumum için bir fikriniz var mı? hemen bir üstte alıntıda var.
su az içiyorum ona bağladım artık.
Nefrolojiye gittin mi canım ? :)

Merhaba shapee,
Yediğin birşey rengini değiştirmiş olabilir. Yaban mersini yedin mi mesela?

Besin kaynakli değişim 24 saatte duzelir. Safra ve böbrek rahatsızlıklari yapar birde ama onlara bakılmış zaten tedirgin olma.

Eğer kum mesane ye iniyor ve daha dökülme faslına geçmemişse çıkmıyor eşimde bu yüzden çok zaman kaybettik

Nefrolojiye gittin mi canım ? :)

böbrek üstü olan mı o yok bir ona gitmedim en son kadın doğumcu orayada git demiştide türküm ya ben kaç senedir birşey olmadı diye gitmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…