Pembe idrar

Pardon da pembe idrarin neresi sevimli geldi.
Yasasin pembe işiyorum diye sevindiniz mi?

Benimde aynisi sanirim.
Doktor bana da sordu kum doktun mu daha once boyle bir sorunun var mi diye.
Bende cok su tuketiyorum
Benimkide acaba bu sebeple mi agrisiz geciyor.
Yok benim yarin kesin gitmem lazim.

Biz karadut şurubu içtiğimizde idrarımız pembeydi şok olmuştuk eşimle ama sadece bir kere gelmişti.
Kum dökerseniz idrar tahlilinde çıkar. Bazı tahliller hatalı da olabiliyor. Muhakkak gidin baktırın.

Benimde aynisi sanirim.
Doktor bana da sordu kum doktun mu daha once boyle bir sorunun var mi diye.
Bende cok su tuketiyorum
Benimkide acaba bu sebeple mi agrisiz geciyor.
Yok benim yarin kesin gitmem lazim.
Bekletmeyin, mutlaka gidin. O renk kumun mesane de ciziklere sebep olması. İltihap oluşumunu önleyen bir ilaç verecek doktor, bir de iltihap ile uğraşmayın sonra.
Bir de evlisiniz yaşınızı da bilmiyorum, gebelik ihtimaliniz var mı? Mutlaka baktırın.
Kum bulantı, ilerisi olursa kusmaya kadar devam ediyor birebir uyuyor durum. Doktor görsün, içimiz rahat etsin.

Ya bende hafif bulanti var
Simdi hatirladim dun aksam biraz cikardim da galiba yediklerimi.
Ben cok yedim diye dusundum.

Ne oldugu hakkinda bir fikrim yok ama tahlillerin temizse korkulacak bir sey de yoktur insallah shapee’im coook gecmisler olsun..

Ondan once en son ne zmn tuvalete gitmistiniz? Ictiginiz su miktari ile orantilimi gidiyorsunuz yoksa azmi?
Ben bobrekler ile kalbin baglantili oldugunu duymustum korkutmak icin deil arastirin diye yaziyorum insallah en kisa zamanda sifa bulursunuz

İdrar tahlilinde çıkardı enfeksiyon olsaydı da çıkardı aklıma az su içtiğiniz için olacağı geldi ama koyu değil pembe diyorsunuz tuhaf kötü birşey değildir umarım

Evet dun aksam 21.00 civari basladi
Hala devam..
Sabah bakicam yine pembe olursa direk giderim sanirim dahiliyeye.
Basina daha once gelen oldu mu merak ettim
Onun icin konu acip sormak istedim
Tedirginim baya.

Iyi yapmışsınız. Ihmal etmeyin böbrekler cok onemli

Biz karadut şurubu içtiğimizde idrarımız pembeydi şok olmuştuk eşimle ama sadece bir kere gelmişti.
Kum dökerseniz idrar tahlilinde çıkar. Bazı tahliller hatalı da olabiliyor. Muhakkak gidin baktırın.

Idrar tahlilinde birsey cikmadi.
Farkli renk degistirecek bir gida da tuketmedim.
Hayirlisi artik bakalim ne cikacak.

Bu arada aynı sorun bende de olmuştu idrar pembeliği değil ama sadece çiş yaparken kan geliyordu.Sonunda rahim duvarı incelmesi çıkmıştı.

Oyle birsey olabilecegi hic aklima gelmedi
Acikcasi hersey cikabilir gozuyle bakiyorum suan.

İdrarindaki Lökosit ve eritlosit değerlerin ne kadar? Eger bu iki deger yüksekse idrar yollari enfeksiyonu vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…