Gelinlik Modelleri pembe gelinliğim :)

aa ne güzel sizinki nerde olucak ..kurdaleyi olduğu yerden söktürüp aşağı aldırabilirim bi kaç türlü denicem bakalım

pamukkalede bizimki :)

kuşaksız fiyonk da düşünebilirsiniz belki gelinliğin tülünden beyazlı pembeli büyükçe bi fiyonk

şöyle mesela:

pamukkalede bizimki :)

kuşaksız fiyonk da düşünebilirsiniz belki gelinliğin tülünden beyazlı pembeli büyükçe bi fiyonk

şöyle mesela:
Eki Görüntüle 473526

pamukkale çok güzel düğün için eminim çok güzel bi düğün olucak..belimdeki o pembe kurdaleyi söküp fiyonk yapıp arkaya takmaya karar verdik önden ve yandan sade arkada fiyonk ve kuşaklar olucak tabi düğüne 1 ay var bir sürü karar değiştirirm eminim :)

beyaz olabilir evet, eldiveni de fotoğraflarda falan kullanabilirsin düğünde çok ayrıntı olur göz yorar gibi geldi. çiçek de olacak zaten elinde eldiven fazla olur bence.

ayakkabını pembe alabilirsin ama çok tatlı olur, bu tonlarda pembe zor bulunuyor gerçi ben de çok aradım zamanında :S

bayıldım ben gelinliğine canım ya harika saçında öyle bende saçımı öyle yaptırıcam bütün gece dayandı mı o model salınık olucağı için bozulmasından korkuyorum çok

cnm bn gelin topuzndan oldum olası nefret ettim ve düğünümde bozulmasını gze alarak yaptrdım bu saçı ama hiç bzlmadı biliyomusn ki bzm arabanın üstü açıktı ve hava çok sıcaktı ayrıca düğünümz açık alandaydı ona rağmen bozulmadı saç yapısıylada alakalı olabilir ama bnce snde o gzel gelinliğini gelin topuzuyla gölgeleme modern genç bi saç yaptr:)

saçına bayıldım ben gerçekten bozulmamasınada çok sevindim bende o model yaptırcam topuz sevmiyorum banada hiç yakışmıyor zaten acaba daha yakından saçını belli eden bi foto koyabilir misin kuaföre giderken yanımda götürsem aynısı olcak desem :)

tamam cnm braz bekle buliim bikaç foto eklerim

birde nasıl yaptılar maşa ile mi saçları

birde nasıl yaptılar maşa ile mi saçları

cnm önce ince düzleştriciyle yapıp sardılar öyle bi süre bekledi snra eliyle açıp kalın maşayla üstünden geçti... tam istediğim gbi oldu ben incecik maşa sevmiyorum.... önlerinide dsa doğru yaptrdım.... düğünün ortalarında duvagımı çıkarıp çiçekten tac taktım öylede gzl oldu açık saç olduğu için

son bir şey sorucam canım maşa ile yaptılar değil mi saçı yoksa makinaya mı girdin

yok cnm hiç makinaya falan grmedim dedim ya düzleştiriciden snra sardılar ben öyle bi süre bekledim 30-40dk kadar ondan snra açtılar elleriyle şekil verip kalın maşayla bukleleri kalınlastrdılar

Aaaayyy harikaaaa...
Allah nazardan saklasın, çok yakışmış ve gerçekten değişik olmuş.

çok cicii yalnız kuşak fazla gibi bi de çıkarıp deneyin bence hangisi hoşunuza giderse

güle güle giyin :)

Bende size katılıyorum kurdele ve eldiven biraz fazla gibi :) Ama kurdeleyi çicek buketinizde kullanırsanız ve boyunu uzun tutarsannız çok şık olur.
Çok güzel olmuşsunuz mutluluklar.

çok begendimmm özellkle etek kısmı ve fiziğiniz harikaa :)

Mutluluklar dilerimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…