pamukkalede bizimki :)
kuşaksız fiyonk da düşünebilirsiniz belki gelinliğin tülünden beyazlı pembeli büyükçe bi fiyonk
şöyle mesela:
Eki Görüntüle 473526
ayy evet haklısın eteği pembe zaten gelinliğin çiçekte pembe olmaz o zaman beyaz bi çiçek yaptırsam belimdeki kurdeleyi takmıcam zaten çiçeğe o kurdeleyi mi bağlatsam ki acaba fuşya almaya cesaret edemem fazla renkli olurum :)
bayıldım ben gelinliğine canım ya harika saçında öyle bende saçımı öyle yaptırıcam bütün gece dayandı mı o model salınık olucağı için bozulmasından korkuyorum çok
cnm bn gelin topuzndan oldum olası nefret ettim ve düğünümde bozulmasını gze alarak yaptrdım bu saçı ama hiç bzlmadı biliyomusn ki bzm arabanın üstü açıktı ve hava çok sıcaktı ayrıca düğünümz açık alandaydı ona rağmen bozulmadı saç yapısıylada alakalı olabilir ama bnce snde o gzel gelinliğini gelin topuzuyla gölgeleme modern genç bi saç yaptr:)
saçına bayıldım ben gerçekten bozulmamasınada çok sevindim bende o model yaptırcam topuz sevmiyorum banada hiç yakışmıyor zaten acaba daha yakından saçını belli eden bi foto koyabilir misin kuaföre giderken yanımda götürsem aynısı olcak desem :)
cnm bn gelin topuzndan oldum olası nefret ettim ve düğünümde bozulmasını gze alarak yaptrdım bu saçı ama hiç bzlmadı biliyomusn ki bzm arabanın üstü açıktı ve hava çok sıcaktı ayrıca düğünümz açık alandaydı ona rağmen bozulmadı saç yapısıylada alakalı olabilir ama bnce snde o gzel gelinliğini gelin topuzuyla gölgeleme modern genç bi saç yaptr:)
süper canım çook teşekkürler kaydediyorum hemen çok işime yarıcak model bulamıyordum hiç çünkü çok çok teşekkürler
süper canım çook teşekkürler kaydediyorum hemen çok işime yarıcak model bulamıyordum hiç çünkü çok çok teşekkürler
birde nasıl yaptılar maşa ile mi saçları
son bir şey sorucam canım maşa ile yaptılar değil mi saçı yoksa makinaya mı girdin
Harika bayılldım çok şeker ya...
Aaaayyy harikaaaa...
Allah nazardan saklasın, çok yakışmış ve gerçekten değişik olmuş.
çok cicii yalnız kuşak fazla gibi bi de çıkarıp deneyin bence hangisi hoşunuza giderse
güle güle giyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?