Gelinlik Modelleri pembe gelinliğim :)

bence çok güzel eğer gelinliği taşıyan sensen sana çokta yakışmış canım..
evlenmeseydim böyle bir gelinlik tercih edebilirdim...
kurdalesi ayrı bir tatlı ben çok beğendim

Pembe kurdele mutlaka olmalı ama mat daha güzel durur gibi geldi bana, parlak azıcık sırıtmış, biraz da bel hizasına indirildiğinde harika olur.

Çok beğendim gelinliğinizi, hem sade hem şık hem de cok şirin.

kurdaleyi biraz daha aşağı takabilirim kabarıklığın başladığı yere ve arkadaşların dediği gibi mat daha iyi olur sanırım bu fazla parlak hareket etmek çok zor değildi gelinlik tamamen tül olunca oldukça hafif taşlı olsa zor olurdu taşıması

Haa bu arada, düğününüz nerede? Benim de kır düğünü ve sizin gibi inşallah hava güzel olur, yağmur yağmaz diye dua ediyorum :)
canım inşallah yağmaz denizlide olucak düğün yade kır düğün salonunda 27 ağustosta inş güzel bi hava olur

çok hoş olmuşsun ...Bence o pembe kurdaleyi çıkar sade daha hoş görünür gelinliğini çok güsel taşımışsın Allah tamamına erdirsin acaipp begendimmm... tek kelimeyle süper olmuşsun

çook teşekkürlerr kurdeleyi bazen takıcam bazen çıkartıcam son kararım foto çektirirken takabilirim düğünde çıkartırım değişiklik olsun :)

çok teşekkürler göğüs ve bel biraz bol geldi daraltılıyor şuan.göğüsünde taş işli.

bence çok güzel eğer gelinliği taşıyan sensen sana çokta yakışmış canım..
evlenmeseydim böyle bir gelinlik tercih edebilirdim...
kurdalesi ayrı bir tatlı ben çok beğendim

teşekkür ederim canım evet benim fotolardaki çok sevindim yakıştırmanıza

gelinliğine ba yıl dım .... ben severim farklı olan herseyi... bende farklı bi gelin oldum gelinliğim komple kuş tüyüydü.... fuşya ayakkabı gydim düğün snuna doğruda converse gydim...:))) eldivenini tak bnce farklı bi aksesuar... dikkat çekio snradan çıkarırsın skılırsan ....
bak bnmmde gelinliğim buydu:))

bizim düğün de denizli'de olacak :))

pembe kuşağı biraz daha aşağıdan takmayı deneyin bakalım nasıl olacak?

yukarıda olduğu için vücudunuzu ve gelinliği kesmiş ve kalın gösteriyor gibi belki tam bustiyerin bittiği yerde daha hoş durur?

aslında bunun arkasına bi fiyonk da hoş durabilirr

Gelinligin karbeyazı makbuldur diyenlerdenim
Ben tercih edermiyim etmem ama begendim çok hoş durmuş üzerinizde kır duğunu olduğu icin konseptede uygun
Allah mutlu etsin
Bide krem rengi gelinliklerden çok daha güzel

bayıldım ben gelinliğine canım ya harika saçında öyle bende saçımı öyle yaptırıcam bütün gece dayandı mı o model salınık olucağı için bozulmasından korkuyorum çok

aa ne güzel sizinki nerde olucak ..kurdaleyi olduğu yerden söktürüp aşağı aldırabilirim bi kaç türlü denicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…