- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
evet bende canlı toz pembe beyaz tonlarında çiçek düşünüyorum elime düğün meekanıda beyaz ahşap sandalyeler üzerine toz pembe tül bağlanıcak :)
mutlulukla giy cnm ne kdr güsel bende beyaz prenses olmuştum çılgınlığı severim isterdm farklı olsun daha ama işte büyükler ah şu büyükler gelin ayakkabımı bile renkli gydirmediler:) hakkında hayırlısı olsun
teşekkürler canım evet benide düşündüren tarafı orası oldu birden çok kabarıyor ama prenses modellerinde hep bununla karşılaştım hepsi o şekilde ancak özel dikimde ayarlanabiliyormuş birde kurdalesini takmıcam bel kıvrımını yok ediyo kurdelinin orda olması diye düşünüyorumbence güzel, buna benzer bi gelinlik görmüştüm ben de istiodum
sadece kabarıklığını beğenmedim ben, bi anda başlaması güzel olmamış
yalnız bi şey diyim, bu tonlarda çiçek güzel olmasına olur da fotoğraflarda güzel çıkmaz. gelinlikle bir gibi olur kendini göstermez. fuşya olsa daha iyi görünür aklında bulunsun :))
kızlar dün gelinliğimi aldım biraz farklı olsun istedim düğün mekanıda kır düğünü olacağı için böyle bi gelinlik seçtim eleştirilere ve fikirlere açığım ben pembe kurdele takmamayı düşünüyorum daha sade olması için sizce ne yapsam ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?