Pelin'in Cicileri :)

pelincim baharatlığına bakmışsındır sanırım, son yorumlarını alabilir miyim hakkndaki :KK17: benim mutfağım kırmızı ağırlıklıdır da, yemekleri güzel yapamayınca bari psikolojik etki yapıp güzel olmasa da iştah açılsın da yesin eşim dedim :KK52: kırmızı iştah açar :KK56:

Canım evmanya da aynı problemi ben de yaşadım aynı markanın farklı rengini göndermişlerdi.Ufak birşey olduğundan göndermedim ama pek hoşuma gitmedi.Diğer aldıkların da çook hoş güle güle kullan:KK16:
Aynen canım bende daha önce problem yaşamıştım ama. :KK31:
Neyseki gereken cevabı verdim. :KK53:
Teşekkür ederim canım, Allah herkese nasip etsin. :KK16:
lokumum ütü tefal düşünüyosun sen de, benim şu sıralar aklımda bi model var seninle de paylaşıyım.
Tefal Ultimate AUTOCLEAN-500 2600 Watt Buharlı Ütü (170 g/dk) FV-9550 - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com
tam araştıramadım gerçi, eksileri neler bilmiyorum.
bu arada şu banyo setini altıncıcadde de görmüştüm sabah ben de. çöp kovası yok diye bi tereddüt ettim. gerçi bu setlerin çöp kovası da ne kadar kullanışlıdır bilmiyorum.
Evet lokumcuum Tefal düşünüyorum açıkçası.
Ben bu modeli biraz araştırıyım iyiyse sana da haber veririm lokumum :KK16:
Benim arkadasım tefal mağazasında calısıyo ona sorcam :KK16:
Ben aldım valla çöp kovasını daha sonra düşünücem lokumum :KK31:
pelincim baharatlığına bakmışsındır sanırım, son yorumlarını alabilir miyim hakkndaki :KK17: benim mutfağım kırmızı ağırlıklıdır da, yemekleri güzel yapamayınca bari psikolojik etki yapıp güzel olmasa da iştah açılsın da yesin eşim dedim :KK52: kırmızı iştah açar :KK56:

Canım baharatlık güzel. standını beğenmedim. Boyası falan özensizdi. Ben zaten beyaz boyarım diyordum oyle de yapıcam beyaz boyayıp yan taraflarına da dekupaj yapmayı düşünüyorum.
Ama model güzel :KK16: Tavsiye ederim :KK54:

Arnica hiç düşünmemiştim aklımda bulunsun o zaman Kaça aldın sen ütünü canım?
canım ben tanıdık bir yerden 100 tl ye aldım ama adam çok övdü bende aldım :KK34:

son aldıklarının da her biri ayrı güzel canım benim inş mutlu huzurlu günlerde kullanırsın :KK16::KK16::KK16:

pelosummmmmm ask melegimmmm ütüyü neden philips dusunmuyosun??? Philips azur yani su model cok tavsiye edilen bi model

philips-gc4870-2600w-170gr-dk-steamglide-plus-iyonik-derin-buharli-utu-otomatik-kapanmali16896_1.jpg

ütü de philipsin uzerine tanımıyorum diyolar bize genelde satıcılar... ben bundan alıcam ama indirim falan yakalarım die bekliorum suan icin :KK51:

bencede ütüde philips çok iyi evde en düşük modeli var uçuruyor ütüleri:) bende yukarıdaki ütünün bir düşük modelini aldım çeyizime

pelosummmmmm ask melegimmmm ütüyü neden philips dusunmuyosun??? Philips azur yani su model cok tavsiye edilen bi model

philips-gc4870-2600w-170gr-dk-steamglide-plus-iyonik-derin-buharli-utu-otomatik-kapanmali16896_1.jpg

ütü de philipsin uzerine tanımıyorum diyolar bize genelde satıcılar... ben bundan alıcam ama indirim falan yakalarım die bekliorum suan icin :KK51:

çağlam. ben de ütümü almadım henüz ve pelin gibi tefal düşünüyodum.
philipsin bu modeline iyi diyorsun, ben de araştırıyım öyleyse.
bide en kötü, anneler gününe iyi kampanyalar olur.
ben arnica bora ve merlini, ütüyü ve tost makinasını o zaman alırım heralde . bi onlar eksik kaldı elektronikte.
sen borayı ne kadara almıştın hatırlıyo musun? bide o 5000 mi?

(philips azur şu an hepsiburada da 299 tl. 400 den inmiş. )

Son düzenleme:
yukarıdaki philips gc4870 ütü büroteknikte 243,23 tl
dükkan360 da 231 tl canım belki fikir olur ben ütümü büroteknikten almıştım

Doğum günümde gelen armağanlar :)

Çoook sevgili ablamdan, yani abimin kız arkadaşından gelen hediyem 6 kişilik günlük yemek takımı :KK56:
Eki Görüntüle 521487

Gülinimmden gelen cicilerim çerçevem ve bardaklarım :KK16:
Eki Görüntüle 521505

Eki Görüntüle 521506

Gizotumun hediyeleri :KK17: English Home havlularım ve masa süsüm :)
Eki Görüntüle 521507

Eki Görüntüle 521508
Hepsi çok güzel .yeni ..Huzurla kullanın inşallah .Ağzınızın tadı hiç bozulmasın..

Gecelik almak tutkuya dönüştü bende :KK9::KK9::KK9: Durmadan alasım geliyo :KK17:

Bunlarda son ciciler :KK16:

$productimage-picture-berrak-2159-kelebek-baskili-takim-37.jpg

$productimage-picture-berrak-2420-puanli-takim-45.jpg

$productimage-picture-nbb-3889-fantezi-kapli-gecelik-53.jpg

$productimage-picture-berrak-2146-yaprakli-tul-desen-43.jpg

:KK16:

son aldıklarının da her biri ayrı güzel canım benim inş mutlu huzurlu günlerde kullanırsın :KK16::KK16::KK16:
Çook teşekkürler canım benim, amin güzel gunlerde kullanalım inşallah :KK16::KK16::KK16:
Hepsi çok güzel .yeni ..Huzurla kullanın inşallah .Ağzınızın tadı hiç bozulmasın..
Amin canım çok sağ ol :KK16:

Kızlar ütü konusu şimdilik rafa kalktı :KK9: Ne de olsa düğüne 3 ay var :KK9:

herşeyin ayrı güzel güle güle ağız tadıyla kullan canım bu ütü masasını merak ettim bn onu nerden ve kaça aldın hatırlıyormusun ?

herşeyin ayrı güzel güle güle ağız tadıyla kullan canım bu ütü masasını merak ettim bn onu nerden ve kaça aldın hatırlıyormusun ?

Çok teşekkürler canım amin inşallah :KK16:

Yeni aldım ben onu. İnternetten almadım ama sitelerde satışı çıkıyo. 295 TL'ye aldım. :KK54:

wuhuuuwww yakıyor pelincimmm :82:

güle güle aşkla kullan inşallah, evlilik tarihi yaklaştıkça iç giyime yoğunlaşıyoruz galiba :KK17:

wuhuuuwww yakıyor pelincimmm :82:

güle güle aşkla kullan inşallah, evlilik tarihi yaklaştıkça iç giyime yoğunlaşıyoruz galiba :KK17:
:KK17:
Özlemcim çok sağ ol canım. Evet aynen öyle, zaman yaklaştıkça eğilim başka yönlere oluyor-muş :KK9::KK9::KK9:
Hepsi ayrı ayrı çok güzel.
Mutlulukla kullan:KK16:
Canım çok sağ ol..
Amin inşallah, daha guzelleri senin olsun :KK16:
mm çok sexi görünüyor tatlım güle güle giy:KK51:

:78::78::78:
Ayy utandırdın canım beni :KK9:
Teşekkür ederim kuzummm :KK16:

Evimizde belli oldu sonunda :KK16::KK16::KK16:

Artık herşeyi gözümde canlandırıp alabiliyorum ve bu da önümü daha net görmemi sağlıyo :KK16:

Kitaplığımız :KK17:
$Zeta-beyaz.jpg

Saksımız :KK16:
$00131005_5405.jpg

Patates-Soğan Sepetleri :)
$YTSN-2003-1-S2-1.jpg

Çekmece içi çatal-kaşıklığımız
$00131002_6529.jpg

pelincim son çeyizlerin çok güzel özellikle kitaplığına bayıldım harika duruyor ve üçlü saksın çoooooooooook güzl aşkla kullan canım:KK19:

X