Pelin'in Cicileri :)

Hepsi de cicili bicili çok hoş, güle güle kullanın...:KK3:
Çok teşekkürler canımm, beğenmene sevindimmmm :KK16::KK16::KK16:
tükenmiş ama yaa:2:
Kuzum yaa :KK31::KK31::KK31: O sonuncuyu ben mi aldım acaba? :26:
hemde baya kardasın cnm :KK34: güzel günlerde kullan inş:KK16:
Sağ ol solitarym ayy çeyizim toparlandıkça ben daha da heyecan yapıyorum artık amaaaa :KK17::KK17::KK17:
pelinimmmmmmmmmmmmmmm :KK52: bu harikaaaa :KK52:
ama tükenmiş :KK14:

Nurayımmm lokumummm gerçekten beğendin miiiii :KK17:
Tükenmiş kuzum, ama görürsem denk gelirsem kesinlikle haber vericem lokumumm :KK16:

pelinli limonatam :KK54:
çok begendim. hatta kalmadığı içim ağlayabilirim. heeyy kim aldıysa versin çabuk :KK20:
:KK1:
şimdiye kadar gördüğüm en güzel baharatlıkkkk. hatta tek güzel baharatlıkkk :KK16:
aşklı mamalar pişireceğin mutfagına çok yakışacaklar :KK9:
ben de takip ediyim sen de görürsen haber et kuşum çok sevinirim.
dün ben de markafoniden o kek fanusundan kaptım :KK9: tantinoni gelmişti.bide kek kalıplarımı aldım.

$060311db3deb2_0_304x424.jpg

$a2c1b2a509b25_0_304x424.jpg

pelimonatammm baharatlık coook sekerrrrrr :KK16::KK16::KK16:

ama ama beyazı yok mu kiiiiii :26::26: beyaz olması lazım banaaaa :KK43: ya da pembik :KK31::KK31:

ben paşa paşa ferforje stant yaptırcam sanırım... huf yaa :KK37::KK37::KK37:

bi de en az altılı dusunuyodum ben :KK31:

baharatlık işinin içinden cıkamıcam sanırımmmm :KK50:

pelinli limonatam :KK54:
çok begendim. hatta kalmadığı içim ağlayabilirim. heeyy kim aldıysa versin çabuk :KK20:
:KK1:
şimdiye kadar gördüğüm en güzel baharatlıkkkk. hatta tek güzel baharatlıkkk :KK16:
aşklı mamalar pişireceğin mutfagına çok yakışacaklar :KK9:
ben de takip ediyim sen de görürsen haber et kuşum çok sevinirim.
dün ben de markafoniden o kek fanusundan kaptım :KK9: tantinoni gelmişti.bide kek kalıplarımı aldım.

Eki Görüntüle 631154

Eki Görüntüle 631156
Ama ama senin o limanata diyen lokum damlamış ağzını yerim ben ya güzelliğim benim :KK16:
Valla kuzum kim aldı bilmiyorum ama gördüğüm gibi hemen haber vericem sana, biliyosun benimde problemlerimden birisiydi baharatlık ve bunları cidden çok beğendim Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin :KK16:

Çook ciciler nurayımm bende baktım dün çok güzel ya tantitoniyi çok seviyorum:KK16:
Güzel günlerde kullan kek fanusu kardeşi olduk nurayım inşallah baharat kardeşi de oluruz :KK9::KK16:
pelimonatammm baharatlık coook sekerrrrrr :KK16::KK16::KK16:

ama ama beyazı yok mu kiiiiii :26::26: beyaz olması lazım banaaaa :KK43: ya da pembik :KK31::KK31:

ben paşa paşa ferforje stant yaptırcam sanırım... huf yaa :KK37::KK37::KK37:

bi de en az altılı dusunuyodum ben :KK31:

baharatlık işinin içinden cıkamıcam sanırımmmm :KK50:
Çağlalı kurabiyemmm çok sağ ol cupcakeim benim :KK9:

Bende beyaz ya da pembe istiyodum ama bunu buldum açıkçası beni cezbetti :KK16:

Beğenmezsem standı ahşap boyama ile boyarım diyorum :KK16: ama beğenirim gibime geliyo :KK16:

ama bunlar süperinde süperiymiş cnm yaaa güle güle kullanırsın inş bayıldımm :KK16:

Peloşuummm çok sağ ol adaşımm beğenmene çok sevindim kuzum, zevkler neredeyse birebir gidiyor senin çeyizciklerini çok merak ediyorum beeeeen:KK16:

Fikir olması açısından resim yukleyeyim, bu baharatlığı da çok beğenmiştim ben stokta kalmamış ama belki beğenen olur fikir olsun :KK16:
$bhrt.JPG
link: 8 li Baharat Seti + Stand Bitenekadar.com

bu da cok sekermiş pelommm ama benim dusundugume gore uzun biraz

ay neden kafamda bişey belirleyince ona takık kaldıgımı bi anlasam :KK9::KK9::KK9:

ben hazır baharatlık bulma umudumu kaybettim :KK1: en iyisi hayalimdekini ortaya cıkarmak icin adımlar atayım yoksa baharatlıksız bir gelin olcam :KK1:

bu da cok sekermiş pelommm ama benim dusundugume gore uzun biraz

ay neden kafamda bişey belirleyince ona takık kaldıgımı bi anlasam :KK9::KK9::KK9:

ben hazır baharatlık bulma umudumu kaybettim :KK1: en iyisi hayalimdekini ortaya cıkarmak icin adımlar atayım yoksa baharatlıksız bir gelin olcam :KK1:

:KK9::KK9::KK9:

Bence de sen artık kendi baharatlığını kendin planlamalısın kurabiyemmm :KK16::KK16::KK16:

Baharat Takımı Sorunsalını da çözdük çok mutluyum :KK16::KK16::KK16:

Eki Görüntüle 630909 Eki Görüntüle 630910

Benimde artık baharat takımım vaaaarr:KK16::KK16::KK16:

Ayşegülüm çok sağ ol balım benim beğenmene çok sevindim :KK16: Daha güzelleri senin olsun kuzuuummmm :KK16:
anammmmmmm çok güzel bir baharatlık bu bayıldım aslında tamda bana göre:KK53::KK53:kırmıızı beyazzzzz güle güle aşkla kullan canım ben bayıldım doğrusu

Son bebeklerimiz :KK16:

Mumluk (2 adet)
$000957000_DH9605260.jpg

Buzdolabı magneti
$00125008_877245B.jpg

anammmmmmm çok güzel bir baharatlık bu bayıldım aslında tamda bana göre:KK53::KK53:kırmıızı beyazzzzz güle güle aşkla kullan canım ben bayıldım doğrusu
Canımsınn beğenmene çok sevindim canım :)

Bugun de elime ulaştı, bayagı guvenilir bir site sanırım.. Kapıda ödemeyle daha iyi oldu :KK16:
Pelinn baharatlıklar çok şeker yaaa :KK16:

Canımm çok sağ ol :KK16: Bence de çoook şekerler:KK9::KK16:

merhaba pelin, baharatlıklar geldi mi? seramikten sanırım değil mi? seramik kalitesinin nasıl olduğunu yazar mısın gelince? gerçi sitede tükenmiş ve benim de baharatlık ihtiyacım da yok ama işte bulunsun aklımın kenarında, mutfakta kırmızı ağırlıkta çünkü:KK52:

yeni bebeklerin de çook güzel doğmuşlar, Allah hayırlı ömür versin :KK9::KK16:

merhaba pelin, baharatlıklar geldi mi? seramikten sanırım değil mi? seramik kalitesinin nasıl olduğunu yazar mısın gelince? gerçi sitede tükenmiş ve benim de baharatlık ihtiyacım da yok ama işte bulunsun aklımın kenarında, mutfakta kırmızı ağırlıkta çünkü:KK52:

yeni bebeklerin de çook güzel doğmuşlar, Allah hayırlı ömür versin :KK9::KK16:

Geldi canım bu öğlen. İnceleyemedim işyerime geldiği için.
Ben standını beyaza boyayabilirim ama kararsızım. Beyaz olursa daha tatlı gelicek gözüme :KK17:

Teşekkürler canım yeni bebeklerimi bende çok sevdim :KK9:

pelin sana bir şey sormak istiyorum. pera bulvarından alışveriş yapmıştım ama sadece bir kampanyanın ürünlerini göndermişler :KK14: hiç başına geldi mi, ne yapmam gerekiyor :KK25:

bebeğimin cicileriiiiiiiii çok bebeeeeeeeeeeeeekkk :KK9::KK9::KK9: yerim ki onları :KK56:

güle güle kullanın bitanemcimmm :KK54:

krizsavar eger kampanyalar farklı gunlere bitiorsa olabilir canım

Bayıldım ben bu baharat takımına:KK16: güle güle kullan canım...
Teşekkürler canıımmm :KK16: Bende bayıldım valla :KK69:
pelin sana bir şey sormak istiyorum. pera bulvarından alışveriş yapmıştım ama sadece bir kampanyanın ürünlerini göndermişler :KK14: hiç başına geldi mi, ne yapmam gerekiyor :KK25:
Canım kampanyanın bitiş tarihinden bikaç gun sonra ulaşır eline.. Eğer farklı kampanyalardan yaptıysan alısveriş ondandır. Ama sen yine de bir ara derim krizim.
bebeğimin cicileriiiiiiiii çok bebeeeeeeeeeeeeekkk :KK9::KK9::KK9: yerim ki onları :KK56:

güle güle kullanın bitanemcimmm :KK54:

krizsavar eger kampanyalar farklı gunlere bitiorsa olabilir canım

Kurabiyeee prensesiiiiiii :KK56::KK16::KK17:
Çoookk teşekkür ederim:KK16::KK16::KK16:seninkiler daha güzelkiiiii masal evimizinn masal oyuncaklarıııı :KK9::KK17:

X