Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımmsınn çok sağ ol Beğenmeniz çok mutlu ediyor doping almış gibi oluyorum vallapelincim son çeyizlerin çok güzel özellikle kitaplığına bayıldım harika duruyor ve üçlü saksın çoooooooooook güzl aşkla kullan canım
Ayşegülüüümmmcanım öncelikle evin hayırlı olsun:) kitaplığınız çok tatlı diğer aldıklarında öyle güle güle kullan
Peliiiinnniiimmm bende böyle bi kitaplık istiyoyyyuuummm
Güle güle kuulllaaaannn
Evimiz tutulduktan sonra alınacakların başında benim içindeee
Dizecem tüm kitaplarımııı bireer bireerrrr
Nerede kullanmayı düşünüyosun kuzum sen kitaplığını?
Çoook güzeller güle güle kullanEvimizde belli oldu sonunda
Artık herşeyi gözümde canlandırıp alabiliyorum ve bu da önümü daha net görmemi sağlıyo
Kitaplığımız
Eki Görüntüle 639564
Saksımız
Eki Görüntüle 639565
Patates-Soğan Sepetleri :)
Eki Görüntüle 639566
Çekmece içi çatal-kaşıklığımız
Eki Görüntüle 639567
Canımmsınn çok sağ ol Beğenmeniz çok mutlu ediyor doping almış gibi oluyorum valla
İnşallah evimizdeki fotograflarını yuklemek de nasip olur bitanemm
Ayşegülüüümmm
Çok sağ ol bebeğim Darısı senin başına inşallah
Yine mi brütüs
Aslında dün akşam konuştuk bu konuyu Elifom.. Onun üzerine ben ikeadaki daha büyük beyaz bi kitaplık gördüm. Çok beğenmiştim. Nişanlımcanın da film arşivi var. Ben kitap okumayı seviyorum. İkimizinde yaşam alanı olur di mi alırız dedim tabiki dedi.
Sonra bu sabah ben altıncı cadde'yi gezioduuuuuuuuummm
Bunu gördüm dayanamadım
Bebeğim tek korkum kirada olacağımız için pürüz çıkması... Tuttuğumuz evin holu maşallah bi oda kadar
Oraya koyucam ben bu şirine kitaplığı
Boyutları da çok uygun bizim için nihayetinde
Canııımm beğenmene çook sevindim NihanımPelincim hepsi şeker mi şeker, hepsi miss gibi.
Güle güle, aşkla, hevesle,mutlulukla kullan
Teşekkürler Damlacımm, amin hepimiz mutlulukla kullanalım canım benimkitaplığa bayıldım gerçekten tüm aldıklarını mutlulukla kullan canım
Aminnn amiinnnn aminnnn ağzından bal damlıyor canıminş.pelincim evininin resimlerinide burda görmek nasip olur
Teşekkür ederimm canım çok sağ olÇoook güzeller güle güle kullan
Valla bende yine mi oldum kitaplığı görüncee
Ben öğrenciyken hep korsan kitap alırdım
1.5 yıldır sırf kitaplığımın hayaliyle orjinal kitap alıyorum sık sık
Hatta çoğunu okuyamıyorum, evlenince okurum aman dursunlar felan oluyorum
Ben roman takılırken sözlüko da siyaset tarih okuyooo
Bizimde bol şenlikli bi kitaplığımız olicek inşAllah
Hol bencede iyi bir tercih
Bende geniş ev istiyorum, bi odayı çalışma okuma odası yapmak istiyorum
İnşAllah yapabilirim
Olmazsa da holü büyük olsun ne oluuuyyyyy
Ama kitaplığın boyutu da çok iyi
Baya bişiiler alır kuzum
Ev hayali kurdum ya, nasıl pozitif doldum anlatamam
Nejlam canım güldürdün beni ya hu İyi ki varsın canımmYeni aldıkların da çook güzell pamuk şekeri evini görmeye neyseki 2 ay 3 hafta 5 gün kaldı
yeni cicilerin de her zamanki gibi yakıyo valla güle güle aşkla mutlulukla kullan inş hepsini de
Damlamm çok sağ ol canım Yeni ciciler hem içimizi hem cüzdanı yakıyo ama
Evlenmek ne zor ya hu
Amin canım inşallah daha güzelleri senin olsun inşallah canım benim
Damlacım çok sağ ol kuzumAllah kolaylık versin inş tatlım yakında eviniz yerleşince bütün bunlara fazlasıyla değecek merakla bekliyorum ben kendi adıma
Ayşegülcüm çok sağ ol bitanemm daha güzelleri sizin olsun inşallahyeni çeyizciklerin her zamanki gibi harika canım güle güle kullan
Gidiceksin inşallah nurayım azıcık bişi kaldıpelimmmmmmkoooo ilk baştaki o 3 'lü mumluk ve peçetelik benim de listemde. ah bi gideydim ikeaya
hepsini güle güle kullan bebeğimmm
benim de english home dan takı askılığım. rengi aynı seninkiyle ama modeli şu:
tanıştırıyım, bu rona
Eki Görüntüle 644264
evimizde görseydik artık şu cicileriiiiii