Pelin'in Cicileri :)

ohhh ne güzel büyük eşyalarda aradan çıktı geriye bir şey kaldı mı ki:) beyaz eşyaların çok şık canım güle güle kullanın:KK16:

oooo pelincim beyaz eşyalarınıda almışsın hadi az kaldı düğünne bakalım evini görmekte nasip olur inş.güle güle mutlu mesut kulan canım eşyalarını:KK16:

pelot beyaz eşyaların da bitti geriye kaldı düğünde dans etmek :KK76::KK76:

hayırlı olsun hepsi canımcım güzel günlerde kullan :KK16:

Canımm :KK16:
Beyaz eşyalarınıda almışsın hayırlı olsun.
Artık büyük birşey kalmadı diymi :)
Hepsini Güle Güle mutlulukla kullanın inşallah:KK16:

bir varmış bir yokmuş, pamuk şekeri evinde yaşayan limonlu bi cupcake prensesi varmış. bu mis cupcake in evindeki yardımcıları da çoook çok güzelmiş :KK9:
bebeğimin beyaz eşyaları da çok güzel kiiiiii :KK16:
:nazar::nazar:

sağlıkla, mutlulukla, huzurla, aşkla kullanın. sanırım ütü sorunu da ortadan kalktıııı :KK9:

Beyaz eşyaların çok şık görünüyor güzel günlerde kullan canımmm :nazar:

beyaz eşyalarında hayırlı olsun canım çok güzeller hepside :KK16::KK16::KK16:

ohhh ne güzel büyük eşyalarda aradan çıktı geriye bir şey kaldı mı ki:) beyaz eşyaların çok şık canım güle güle kullanın:KK16:

oooo pelincim beyaz eşyalarınıda almışsın hadi az kaldı düğünne bakalım evini görmekte nasip olur inş.güle güle mutlu mesut kulan canım eşyalarını:KK16:

pelot beyaz eşyaların da bitti geriye kaldı düğünde dans etmek :KK76::KK76:

hayırlı olsun hepsi canımcım güzel günlerde kullan :KK16:

Canımm :KK16:
Beyaz eşyalarınıda almışsın hayırlı olsun.
Artık büyük birşey kalmadı diymi :)
Hepsini Güle Güle mutlulukla kullanın inşallah:KK16:

Beyaz eşyaların hayırlı olsun. Hepsi çok güzel görünüyor. Güle güle kullan :)

Kızlar öncelikle hepinizden Allah razı olsun, bu koşturmalı yol da birbirimize yardımcı olup, destek verdik.

Beyaz eşyalarım alındı, evimize yerleştirildi... Dün ve bugun mutfağı da hallettik. Hep söz vermiştim, evimin de fotoğraflarını yükleyeceğim diye :) Henüz hiçbir şeyimiz tamam değil, yani sadece mutfağımız tamam, ki o da uzun bi zaman alan bi iş :) Mobilyalarımız gelmedi, nisan ayı içinde gelicektir geldiği gibi de tamamen yerleştirmiş oluruz gibi geliyor... Bizde bu hız varken :KK1:

Şimdilik pamuk şekeri mutfağımızdan bir kaç kare :KK16:

English home'dan aldığımız raf ve askılık :KK16:
$20130328_185614.jpg

Cici mamalarımızı yiyeceğimiz masamız :KK16::KK56::KK16: Şuan sandalyelerimiz yok :KK9:
$20130328_202534.jpg

$20130328_185735.jpg

$20130328_185741.jpg

$20130328_193112.jpg

$20130328_193141.jpg

$20130328_193146.jpg

$20130328_193151.jpg

$20130328_193322.jpg

Ve bu da oda gibi olan holüme koyduğum tatlı mı tatlı ütü masamız :KK16:
$20130328_202815.jpg

Dantelleri özellikle istedim, çooook uzun zaman önce yapılan danteller, daha da bir sürü var... Seviyorum boyle eski tarz şeyleri, anane evi gibi sıcacık sevimli geliyor bana :KK16:

canım mutfağın çok şeker olmuş askılığın falan harika çok beğendim mutlu günlerde kullan inş. herşeyini

Pelincim hayırlı olsun, mutfağıının resimlerini görünce çok heyecanlandım canım,
Cupcake topiğine birkaç kez yazmıştım ama sonrasında yazmasam bile okudum sizin yazdıklarınızı,
O grup içinde evinin resimlerini ilk gördüğüm kişi sensin. Yakında opra, telomer ve cookie'nin de evlerini görücez inşallah
Hepinizinkini çok merak ediyorum zaten ama senin mutfağın bile şimdiden diğerlerinin özeti gibi oldu canım :KK56:
Evin tamamen yerleşince koyarsın tüm resimleri di mi :KK31:
Güle güle kullan musmutlu olun inşallah Pelincim :KK16:
Darısı başıma ve tüm kk kızlarına inşallah :KK34:

ay ayyy ayyyy nekadar güzeller. kıskanma hakkımı kullanabilrmiyim pelotomm :KK52::KK52::KK52::KK52:
anaaa kalamamış bişey:KK70: yatak odasını nezaman görcez:)
maşALLAh maşALLAHHh:nazar::nazar::nazar::nazar:
aşkla kullan:)

Son düzenleme:
canımmm.. tıpkı yüreğin gibi çok sıcak çok güzel bi mutfak olmuşş.. eminimki evinin diğer odalarıda aynen böyle olucakk.. zaten senin elinin değdiği herşey güzelleşmeye mahkumm.. :KK16::KK16:
mutlu mesut kocaman bi aşkla yaşayın inşallahhh.. :KK31::KK31:
çoook beğendiimmm.. çok mutlu oldumm.. Hatta hayall bilem kurdum yanii... Ben masada oturcam Pelimimkom bana orta şekerli bi türk kahvesi yapıcak.. sonra keyifle içicezzz.. :KK52::KK52::KK9::KK9::KK9::KK9:
ay bi an önce gelsin o günler.. :KK31:
Bu aradaaa ÖZLEDİM.... :26:

Peliiiiin!!! Limonatam benimmmmmmmmmmmmmmm

suan resmen gözlerim dolduuuu yaaa kızlar soruyo noldu klima mı carptı diye :KK5::KK5: off cok duygulandımmmm

evet hep konusuyoruz kosturuyoruz ama evini gorunce anladım be resmen evleniyorsun!

herseyin oyle guzelki tıpkı senin giibi... huzurla askla mutlulukla yasayın ki oyle olacak burdan bakınca bile gorebildim hayal edebildim sizi icinde

ay neyse ben aglamadan gidiyim :KK9: o cici mutfagında gelip cay icmek de nasip olur umarım bize kusum seni cok seviyosss kii :KK54::KK54:

Pelincim tek kelimeyle bayıldım diyebilirim, öncelikle mutfak askılığını dün english homeda gördüm bugün gidip alabilirim çok hoşuma gitdi çünkü ama dün yeterince şey aldım :KK1: Çook sevimli bir mutfak nede olsa vintage değilmi!!:KK34: Birde ben mutfakta dantel istemiyodum fikrimi değiştirdin diyebilirim:KK1:Güle güle kullan hayatım , diger resimleride bekliyoruz heee :KK51:

bu günleride gördükk yaaa ne kadar heycan verici ne kadar tatlı duygular tabi sen bizden kat kat fazlasını yaşıyosundurr meleğimmm herşeyinn öylee güzel kiiii açıp açıp tekrar bakası geliyoo insanınn diğer odalarınıda meraklaaa bekliyoruzz kuzummm mükkeeml olmuşş herşeyinnnn :KK16::KK16::KK16:

peloootttt :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım benim :KK5: yerim bu sıcacık, mis kokan evi ben. ne kadar güzel olmuş detaylarıyla bu mutfak böyle :KK16:
gözlerim dolu dolu, nasıl bi duygu bu allahımmmm ! :KK43:
ayıla bayıla aldığımız tüm ciciler yerli yerine kurulmuş, nasıl yakışmış nasılll güzel olmuş öyle
allahım ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin tüm eşyalarınızı. evinizden, mutfağınızdan kahkahalar eksilmesin. aşklı günler, dostlarla sohbetler akıp gitsin...
evleniyoruz ! işte bu gerçekle ilk defa bu kadar yüz yüzeyim şu an. gelinlik aldık, eşya seçtik, ince ince düşündük ama tüm bunların somut halini ilk kez gördük pelinim.
allahım nazarlardan saklasın bu huzur bahçesini :KK69:

Kızlar öncelikle hepinizden Allah razı olsun, bu koşturmalı yol da birbirimize yardımcı olup, destek verdik.

Beyaz eşyalarım alındı, evimize yerleştirildi... Dün ve bugun mutfağı da hallettik. Hep söz vermiştim, evimin de fotoğraflarını yükleyeceğim diye :) Henüz hiçbir şeyimiz tamam değil, yani sadece mutfağımız tamam, ki o da uzun bi zaman alan bi iş :) Mobilyalarımız gelmedi, nisan ayı içinde gelicektir geldiği gibi de tamamen yerleştirmiş oluruz gibi geliyor... Bizde bu hız varken :KK1:

Şimdilik pamuk şekeri mutfağımızdan bir kaç kare :KK16:

English home'dan aldığımız raf ve askılık :KK16:
Eki Görüntüle 671347

Cici mamalarımızı yiyeceğimiz masamız :KK16::KK56::KK16: Şuan sandalyelerimiz yok :KK9:
Eki Görüntüle 671358

Eki Görüntüle 671348

Eki Görüntüle 671350

Eki Görüntüle 671351

Eki Görüntüle 671352

Eki Görüntüle 671353

Eki Görüntüle 671355

Eki Görüntüle 671356

Ve bu da oda gibi olan holüme koyduğum tatlı mı tatlı ütü masamız :KK16:
Eki Görüntüle 671359

Dantelleri özellikle istedim, çooook uzun zaman önce yapılan danteller, daha da bir sürü var... Seviyorum boyle eski tarz şeyleri, anane evi gibi sıcacık sevimli geliyor bana :KK16:

Allah ım çok güzel ya hayırlı olsun bizede nasip olur inşallahhhh sabırsızlıkla bekliyorum devamını :KK62::KK66::126:

Pelmiğiim, şirin fıstığım ben demiştim ama pelinimin mutfağı da şeker olur diyee..
Her şey sıcacık ve çok güzel canım, özenle ve hevsle alınıp dizildiği burdan bile belli.:nazar::nazar:
Hepsini çoook mutlu günlerde kullan tatlım.
Diğer kızların da resimlerini görelim inşallah.
siz evleniyorsunuz yaaa ve az kaldı insan şimdi anlıyormuş. :KK9::KK9:

Ayy mutfağın çok güzel olmuş, çok sevimli ve samimi duruyor :KK16: Dantel istemeyen bir insan olarak raflarındaki dantellerin duruşunu çok sevdim :KK17: Diğer odalarını da merakla bekliyorum :KK16::KK16:

Canım maşallah :nazar: çok begendim mutfagını :KK16: inşallah yakın zamanda evin tamamını yüklersin :KK16: takipteyim :KK55:

Canım resmen evlilik yolundasın nasıl oldu ne bitti ben yokken çok şeyler kaçırmışım mutfağın için aldığın o askılık çok şık olmuş eşyalarını çok hoş yerleştirmişsin süper yaa düğün ne zaman ayy çok heyecanlısındır ne güzel :))

X