Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir varmış bir yokmuş, pamuk şekeri evinde yaşayan limonlu bi cupcake prensesi varmış. bu mis cupcake in evindeki yardımcıları da çoook çok güzelmiş
bebeğimin beyaz eşyaları da çok güzel kiiiiii
sağlıkla, mutlulukla, huzurla, aşkla kullanın. sanırım ütü sorunu da ortadan kalktıııı
Beyaz eşyaların çok şık görünüyor güzel günlerde kullan canımmm
beyaz eşyalarında hayırlı olsun canım çok güzeller hepside
ohhh ne güzel büyük eşyalarda aradan çıktı geriye bir şey kaldı mı ki:) beyaz eşyaların çok şık canım güle güle kullanın
oooo pelincim beyaz eşyalarınıda almışsın hadi az kaldı düğünne bakalım evini görmekte nasip olur inş.güle güle mutlu mesut kulan canım eşyalarını
pelot beyaz eşyaların da bitti geriye kaldı düğünde dans etmek
hayırlı olsun hepsi canımcım güzel günlerde kullan
Canımm
Beyaz eşyalarınıda almışsın hayırlı olsun.
Artık büyük birşey kalmadı diymi :)
Hepsini Güle Güle mutlulukla kullanın inşallah
Beyaz eşyaların hayırlı olsun. Hepsi çok güzel görünüyor. Güle güle kullan :)
Kızlar öncelikle hepinizden Allah razı olsun, bu koşturmalı yol da birbirimize yardımcı olup, destek verdik.
Beyaz eşyalarım alındı, evimize yerleştirildi... Dün ve bugun mutfağı da hallettik. Hep söz vermiştim, evimin de fotoğraflarını yükleyeceğim diye :) Henüz hiçbir şeyimiz tamam değil, yani sadece mutfağımız tamam, ki o da uzun bi zaman alan bi iş :) Mobilyalarımız gelmedi, nisan ayı içinde gelicektir geldiği gibi de tamamen yerleştirmiş oluruz gibi geliyor... Bizde bu hız varken
Şimdilik pamuk şekeri mutfağımızdan bir kaç kare
English home'dan aldığımız raf ve askılık
Eki Görüntüle 671347
Cici mamalarımızı yiyeceğimiz masamız Şuan sandalyelerimiz yok
Eki Görüntüle 671358
Eki Görüntüle 671348
Eki Görüntüle 671350
Eki Görüntüle 671351
Eki Görüntüle 671352
Eki Görüntüle 671353
Eki Görüntüle 671355
Eki Görüntüle 671356
Ve bu da oda gibi olan holüme koyduğum tatlı mı tatlı ütü masamız
Eki Görüntüle 671359
Dantelleri özellikle istedim, çooook uzun zaman önce yapılan danteller, daha da bir sürü var... Seviyorum boyle eski tarz şeyleri, anane evi gibi sıcacık sevimli geliyor bana