Aynen canım bende daha önce problem yaşamıştım ama.Canım evmanya da aynı problemi ben de yaşadım aynı markanın farklı rengini göndermişlerdi.Ufak birşey olduğundan göndermedim ama pek hoşuma gitmedi.Diğer aldıkların da çook hoş güle güle kullan
Evet lokumcuum Tefal düşünüyorum açıkçası.lokumum ütü tefal düşünüyosun sen de, benim şu sıralar aklımda bi model var seninle de paylaşıyım.
Tefal Ultimate AUTOCLEAN-500 2600 Watt Buharlı Ütü (170 g/dk) FV-9550 - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com
tam araştıramadım gerçi, eksileri neler bilmiyorum.
bu arada şu banyo setini altıncıcadde de görmüştüm sabah ben de. çöp kovası yok diye bi tereddüt ettim. gerçi bu setlerin çöp kovası da ne kadar kullanışlıdır bilmiyorum.
pelincim baharatlığına bakmışsındır sanırım, son yorumlarını alabilir miyim hakkndakibenim mutfağım kırmızı ağırlıklıdır da, yemekleri güzel yapamayınca bari psikolojik etki yapıp güzel olmasa da iştah açılsın da yesin eşim dedim kırmızı iştah açar
pelosummmmmm ask melegimmmm ütüyü neden philips dusunmuyosun??? Philips azur yani su model cok tavsiye edilen bi model
ütü de philipsin uzerine tanımıyorum diyolar bize genelde satıcılar... ben bundan alıcam ama indirim falan yakalarım die bekliorum suan icin
Hepsi çok güzel .yeni ..Huzurla kullanın inşallah .Ağzınızın tadı hiç bozulmasın..Doğum günümde gelen armağanlar :)
Çoook sevgili ablamdan, yani abimin kız arkadaşından gelen hediyem 6 kişilik günlük yemek takımı
Eki Görüntüle 521487
Gülinimmden gelen cicilerim çerçevem ve bardaklarım
Eki Görüntüle 521505
Eki Görüntüle 521506
Gizotumun hediyeleriEnglish Home havlularım ve masa süsüm :)
Eki Görüntüle 521507
Eki Görüntüle 521508
Çook teşekkürler canım benim, amin güzel gunlerde kullanalım inşallahson aldıklarının da her biri ayrı güzel canım benim inş mutlu huzurlu günlerde kullanırsın
Amin canım çok sağ olHepsi çok güzel .yeni ..Huzurla kullanın inşallah .Ağzınızın tadı hiç bozulmasın..
herşeyin ayrı güzel güle güle ağız tadıyla kullan canım bu ütü masasını merak ettim bn onu nerden ve kaça aldın hatırlıyormusun ?
wuhuuuwww yakıyor pelincimmm :82:
güle güle aşkla kullan inşallah, evlilik tarihi yaklaştıkça iç giyime yoğunlaşıyoruz galiba
Canım çok sağ ol..Hepsi ayrı ayrı çok güzel.
Mutlulukla kullan
mm çok sexi görünüyor tatlım güle güle giy